9 cele mai bune pluginuri WordPress pentru a crea ferestre pop-up minunate

Cât de des vizitați un site web și apare o casetă care vă solicită să vă abonați la lista de corespondență sau să verificați o ofertă/un produs uimitor? De multe ori, nu?

O fereastră pop-up este o fereastră mică care apare pe ecran atunci când vizitatorii site-ului navighează. Aceste ferestre pop-up apar ca acțiuni neintenționate din partea utilizatorului, iar agenții de marketing le folosesc pentru a genera clienți potențiali și pentru a promova oferte.

O fereastră pop-up de site poate apărea prima dată când un utilizator vizitează o pagină web sau după acțiuni precum clic, derulare sau clic pe un buton de ieșire.

Care este importanța ferestrelor pop-up într-un site web?

  • Generarea de clienți potențiali: puteți oferi clienților dumneavoastră gratuități, cum ar fi o carte electronică sau alte resurse, în schimbul informațiilor lor de contact. Puteți începe apoi să trimiteți e-mailuri direcționate până când acestea se convertesc în cumpărători.
  • Creșteți-vă lista de e-mail: dacă furnizați conținut valoros, puteți solicita utilizatorilor să se înscrie pentru buletinul informativ și să fie primii care află când publicați conținut nou.
  • Promovați oferte speciale: Oamenii iubesc ofertele. Ferestrele pop-up reprezintă o abordare minunată pentru a direcționa vizitatorii site-ului către ofertele dvs. speciale.
  • Aduceți trafic către anumite pagini/produse: puteți utiliza ferestre pop-up pentru a direcționa oamenii către pagina de vânzări sau pagina de pornire, de unde pot afla mai multe despre.

WordPress este unul dintre cele mai mari sisteme de management de conținut pe care le puteți utiliza pentru a construi un site web fără abilități de codare.

Acest articol va explora unele dintre cele mai bune pluginuri WordPress pe care le puteți folosi pentru a crea plugin-uri minunate pe site-ul dvs.;

Creator de pop-up este un plugin WordPress flexibil și versatil pentru a vă crește lista de e-mail și veniturile. Acest plugin creează, de asemenea, casete video video, notificări privind cookie-urile, notificări și multe altele.

Popup Maker se integrează cu WooCommerce, facilitând țintirea utilizatorilor în funcție de achizițiile și articolele din coșul de cumpărături. Cu toate acestea, puteți obține unele dintre funcțiile WooCommerce doar atunci când vă înscrieți pentru planul premium. De asemenea, puteți să vă integrați cu diverse plugin-uri precum Ninja Forms și WPForms pentru colectarea datelor.

Acest plugin se bazează pe conversii, ceea ce înseamnă că puteți crea ferestre pop-up care vizează anumite pagini, categorii sau postări de pe site-ul dvs. Editorul pop-up facilitează crearea diferitelor tipuri de conținut și controlul dimensionării pop-up-urilor. Prețul pentru Popup Maker începe de la 87 USD/an.

Popup Builder este o soluție perfectă pentru designerii WordPress care doresc să creeze o gamă largă de evenimente, tipuri și condiții pop-up. Cu acest plugin, puteți crea ferestre pop-up informative, promoționale și cu o mare conversie în câteva minute.

Popup Builder este un plugin plătit, începând de la 49,95 USD, facturat anual. Acest plugin vă permite să personalizați culorile, fundalurile, suprapunerile și chenarele ferestrelor pop-up. Pluginul are funcții premium care vă permit să vizați utilizatorii în funcție de țară, sistem de operare, browser și multe altele.

  Remediați controlerul PS4 nu se conectează la consolă

Popup Builder este compatibil cu pluginuri populare precum HTML5 Maps, Contact Form 7, WooCommerce, Formidable Forms și Divi Builder, pentru a menționa câteva. Plugin-ul este conceput pentru a facilita țintirea diferiților oameni în funcție de comportamentul, demografia și segmentarea geografică. De asemenea, puteți seta restricții de vârstă pentru a limita cine poate vizita anumite pagini.

Optinmonster

Optinmonster este un plugin pe care îl puteți folosi pentru a crea formulare de înscriere și ferestre pop-up. Acest plugin este conceput pentru a vă ajuta să creșteți vânzările și numărul de abonați prin e-mail, transformând utilizatorii care abandonează în clienți și abonați. Puteți crea formulare de înscriere gamificate, campanii pop-up și bare de anunțuri lipicioase.

OptinMonster are un motor puternic de direcționare și segmentare care analizează comportamentul utilizatorilor, afișând ferestrele pop-up potrivite persoanelor potrivite la momentul potrivit. Acest plugin este optimizat pentru server, web și diferite dimensiuni de ecran pentru viteză.

De asemenea, puteți configura ferestre pop-up cu intenția de ieșire care vor apărea atunci când vizitatorii dvs. web sunt pe cale să plece. O astfel de abordare facilitează împingerea vizitatorilor să întreprindă acțiuni precum abonarea sau cumpărarea unui produs de pe site-ul dvs.

Interfața drag-and-drop facilitează crearea diferitelor tipuri de ferestre pop-up. Ferestrele pop-up sunt extrem de personalizabile și, de asemenea, puteți adăuga elemente dinamice, cum ar fi rotirea unei roți și rotitoarele cu numărătoare inversă. Puteți obține Optinmonster de la 9/lună facturat anual.

Spectre

Spectre este un plugin pentru crearea de ferestre pop-up și extinderea editorilor de bloc pe un site WordPress. Acest plugin permite utilizatorilor să proiecteze site-uri web frumoase în editorul de blocuri fără o singură linie de cod. Platforma vine cu diverse șabloane prefabricate pe care le pot personaliza pentru a se potrivi nevoilor lor.

Spectra are diferite aspecte pe care le puteți redimensiona și muta cu ușurință pe măsură ce vă creați ferestrele pop-up. De asemenea, puteți copia blocurile pe care le-ați personalizat pentru a crea blocuri noi și a economisi din timpul de proiectare web. Puteți utiliza Spectra cu diverse teme, cum ar fi Astra, Neve, Kadence și GeneratePress.

Toate ferestrele pop-up pe care le creați folosind acest plugin sunt optimizate pentru performanță datorită blocurilor sale eficiente de cod.

Elementor

Elementor este unul dintre cei mai folosiți constructori de pagini pentru site-urile WordPress. Acest generator de pagini vă permite să utilizați interfața sa pentru a crea ferestre pop-up precum butoane, înscrieri prin e-mail și cronometre cu numărătoare inversă cu câteva clicuri. Editorul drag-and-drop este prietenos pentru începători și puteți vizualiza cum vor apărea ferestrele pop-up pe măsură ce le creați.

Toate șabloanele de pe Elementor sunt construite având în vedere accesibilitatea, deoarece observă semantica HTML 5 și meniul de navigare complet de la tastatură. Toate ferestrele pop-up create folosind acest plugin sunt receptive și le puteți accesa pe ecrane mari și mai mici, cum ar fi smartphone-urile.

  Cum să remediați „Încredeți-vă în acest computer” care nu apare cu un iPhone

Puteți face o direcționare precisă în cazul în care vă implicați vizitatorii cu declanșatoarele potrivite și să afișați ferestrele pop-up la momentul cel mai rezonabil. Utilizați formulare încorporate sau personalizate pentru a converti vizitatorii în clienți plătitori. Generatorul pop-up este disponibil numai atunci când achiziționați versiunea pro începând de la 49 USD.

Poptin

Poptin este un plugin excelent pentru crearea de ferestre pop-up, opt-in-uri, formulare de contact și bare de notificare în câteva minute. Puteți utiliza reguli avansate de direcționare și fereastra pop-up cu intenția de ieșire creată folosind acest instrument pentru a converti vizitatorii site-ului dvs. în vânzări, abonați și clienți potențiali.

Acest plugin urmărește comportamentul utilizatorilor și afișează pop-up-ul potrivit la momentul potrivit. Puteți personaliza modul în care ferestrele pop-up apar utilizatorilor dvs. pe baza paginilor vizitate anterior. Utilizați elementul ticker pentru a crea un sentiment de urgență și pentru a determina utilizatorii să ia măsuri.

De asemenea, puteți juca cu ferestre pop-up gamificate, cum ar fi alegerea unui cadou, carduri răzuibile și ferestre pop-up cu roți. Puteți, de asemenea, să vă personalizați ferestrele pop-up sau chiar să plasați elemente în afara granițelor pop-up-ului. Utilizați butonul de câmpuri noi pentru a adăuga elemente noi, cum ar fi butoanele radio, data, butoanele de verificare și câmpurile ascunse pentru a vă îmbunătăți și unic formularele.

GhozyLab Popup Builder este un plugin pentru crearea de casete de notificare, mesaje pop-up și formulare de înscriere atractive din punct de vedere vizual. Acest instrument are o versiune gratuită și pro. Puteți încorpora videoclipuri YouTube/Vimeo și puteți adăuga un îndemn și un formular de abonare cu versiunea pro.

Nu aveți nevoie de abilități de codare pentru a crea ferestre pop-up folosind acest plugin. Puteți viza persoane de pe diferite pagini și puteți seta timpul în care va dura să apară o fereastră pop-up. De asemenea, puteți alege dintre numeroasele modele, machete și culori disponibile pentru a oferi ferestrelor pop-up un aspect unic.

Dacă aveți o listă de corespondență, vă puteți integra cu instrumentele majore de marketing prin e-mail, atâta timp cât aveți versiunea pro a Popup Builder. Folosind funcția de direcționare la nivel de pagină, puteți crea și diferite ferestre pop-up pentru postări/pagini. Planurile plătite pe GhozyLab încep de la 24 USD.

Curajos

Curajos Popup Builder este un plugin drag-and-drop pentru a crea ferestre pop-up uimitoare în câteva minute. Acest plugin vă permite să creați ferestre pop-up, bare laterale, formulare adezive și formulare de generare de clienți potențiali, transformând vizitatorii în abonați și clienți plătitori.

Pluginul are 10 articole proiectate profesional pe care le puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Puteți integra acest plugin cu WooCommerce și vă puteți bucura de ferestre de tip pop-up pentru produse, vânzări încrucișate și vânzări suplimentare. Utilizați funcția de direcționare pentru a determina cine vede fereastra pop-up și unde.

  Cum se schimbă axa Y în Excel

Setați obiective personalizate determinând ce acțiune va finaliza care țintă și va primi notificări personalizate. Acest plugin vă permite să inserați cod personalizat dacă doriți ca acesta să reflecte vocea mărcii dvs. sau să îl facă unic.

Conectați acest plugin la software de corespondență precum Mailchimp, Mailjet, Hubspot, MailPoet și multe altele.

Puteți determina oricând care ferestre pop-up aduce cele mai multe conversii verificând analizele pe pluginul Brave Popup Builder. Prețul pentru acest plugin începe de la 59 USD/an.

Caseta pop-up modală este un generator de pop-up pe care îl puteți folosi pentru a afișa orice conținut de pe site-ul dvs. Folosind acest plugin, puteți afișa oferte excelente, coduri de cupon, avertismente, mesaje, oferte ocazionale și fluturași.

Panourile de setare ale acestui plugin facilitează personalizarea înălțimii, titlului, fontului, efectului de încărcare și lățimii casetei pop-up pentru a se conforma cu marca dvs. Puteți seta fereastra pop-up să apară odată cu încărcarea paginii sau făcând clic pe un buton. Acest plugin vă permite să încorporați elemente precum imagini, glisoare de imagine și videoclipuri YouTube și Vimeo.

Ferestrele pop-up sunt personalizabile; De asemenea, puteți adăuga CSS personalizat pentru a vă face ferestrele pop-up unice. Modal Popup Box are un plan gratuit cu funcționalități de bază. Cu toate acestea, puteți opta pentru planul premium cu o plată unică de 9,99 USD. Planul premium include variații nelimitate de culoare, adrese URL pentru butoane, efecte de animație și setări de conținut.

  • Nu le folosi excesiv: poate doriți să convertiți aproape fiecare vizitator într-un abonat sau client plătitor. Cu toate acestea, a avea multe ferestre pop-up va afecta experiența generală a utilizatorului și ratele ridicate de respingere.
  • Faceți-le relevante: natura conținutului ar trebui să rezoneze cu pop-up-ul. De exemplu, dacă un vizitator citește o postare pe blog, puteți adăuga un formular de înscriere prin e-mail, astfel încât să poată obține mai mult conținut similar.
  • Selectați pluginul potrivit: avem pop-uri diferite și ar trebui să știți ce doriți să obțineți. Din fericire, majoritatea pluginurilor pop-up oferă o serie de opțiuni și exemple pentru a începe.
  • Închideți ușor: a avea o fereastră pop-up nu înseamnă că vizitatorul site-ului trebuie să vă cumpere ideea. Permiteți vizitatorilor să închidă ferestrele pop-up și să ia măsuri după bunul plac.

Concluzie

După cum puteți vedea, există nenumărate opțiuni pe care le puteți utiliza atunci când doriți să creați ferestre pop-up pentru site-ul dvs. Alegerea finală va depinde de nevoile dvs. specifice, de nișă și de buget. Puteți utiliza mai mult de un plugin pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, pentru a evita conflictele, nu activați mai mult de un plugin pop-up în aceeași secțiune a site-ului dvs.

Dacă vă place să vă creați ferestre pop-up de la zero, puteți consulta articolul nostru despre cei mai buni constructori de pop-up pentru site-ul dvs. WordPress.