9 cele mai bune aplicații de teleprompter pentru a vă oferi discursul cu claritate

Există un lucru de care oamenii se tem atunci când vine vorba de a ține discursuri și prezentări care să reducă publicul) – și acesta este uitarea de replici! Cu toții am fost acolo, ne-am luptat, ne-am bâlbâit, ne-am oprit și, în sfârșit, am făcut asta! Cu toate acestea, cu aplicațiile Teleprompter, îngrijorarea liniilor dvs. poate deveni un lucru din trecut.

Fie în medii academice, sociale sau profesionale, aplicațiile teleprompter salvează ziua (sau vorbirea!). !). Ele sunt ușor de utilizat și pot fi folosite din mers, deoarece sunt disponibile pe iOS, Android și Windows, fiind în același timp ușoare de buzunar.

Deci, dacă nu doriți să vă faceți griji din nou pentru rândurile dvs., citiți mai departe!

Ce sunt aplicațiile Teleprompter?

O aplicație Teleprompter este o aplicație software care ajută oamenii să livreze scripturi sau prezentări. Cu afișarea textului derulant, vă puteți citi și recita scripturile pe un computer sau pe un dispozitiv mobil. În plus, aplicația vă menține pe drumul cel bun, oferind un indiciu vizual pentru ceea ce urmează. Puteți folosi chiar și o aplicație Teleprompter pentru a înregistra videoclipuri cu scripturi pre-scrise pentru a oferi o prezentare profesională.

Sfaturi și tehnici pentru utilizarea aplicațiilor Teleprompter

 • Continuați să citiți și să vorbiți consecvent, astfel încât textul să apară simultan.
 • Vă puteți familiariza cu aplicația Teleprompter exersând înainte de o prezentare.
 • Este recomandat să folosiți propoziții scurte și pauze pentru a face textul mai ușor de citit.
 • Faceți contact vizual cu camera pentru a face prezentarea mai naturală.
 • Asigurați-vă că vă amintiți punctele principale ale prezentării dvs. utilizând carduri sau note.
 • Ori de câte ori îți pierzi locul în text, îl poți recâștiga trăgând adânc aer în piept.

Am enumerat toate cele mai bune aplicații de teleprompter, astfel încât să fiți pregătiți și pregătiți pentru următoarea prezentare!

Bigvu

Bigvu vă permite să înregistrați videoclipuri impresionante pentru site-ul dvs. web sau rețelele sociale. Cu această aplicație, vă puteți aminti cu ușurință acele nume și linii de text dificile care pot fi dificil de reținut. Vă permite să creați videoclipuri HD incredibile în modul portret sau peisaj. Și datorită integrării YouTube, distribuirea videoclipurilor tale cu lumea nu a fost niciodată mai ușoară.

Caracteristici cheie

 • Utilizați editorul încorporat pentru a edita textul
 • Crearea scriptului este limitată la nouă minute
 • Scripturi complet personalizabile
 • Puteți exporta direct versiunea finală
  Memory Diag și Battery Diag sunt două aplicații simple de monitorizare a sistemului [Mac]

Bigvu are o versiune de aplicație gratuită în care vă puteți adăuga brandingul și stilul fără a fi legat de un script. De asemenea, dacă doriți să o duceți la un alt nivel, versiunea premium a acestei aplicații vă permite să eliminați filigranele, să adăugați muzică de fundal și multe altele.

Platforme – Android, iOS

PromptSmart

PromptSmart simplifică telepromptingul, facilitând crearea de videoclipuri captivante pentru profesori, studenți și profesioniști. Include peste zece stiluri de font și nouăsprezece texte.

Îl puteți personaliza schimbând stilul și culoarea fontului și chiar folosind un format Notecard pentru a vă contura discursul. Sistemul său de urmărire automată ajustează viteza de defilare în funcție de vorbirea dvs. pentru a vă menține pe drumul cel bun.

Caracteristici cheie

 • Compatibil cu Windows, iOS și Android
 • Urmăriți progresul dvs. de lectură cu un ghid de lectură
 • Software de recunoaștere a vocii fără internet
 • Salvați conținut pe Google Drive, OneDrive, Dropbox sau iCloud.

PromptSmart are un editor încorporat care vă permite să editați și să personalizați cu ușurință scripturile. Este disponibil în două versiuni:

PromptSmart Pro

Aceasta derulează automat textul în timp ce vorbiți. În acest fel, puteți oferi conținut impecabil. Puteți încerca până la trei minute fără a vă înscrie. Această aplicație este perfectă pentru prezentatorii de știri, vorbitorii publici și oricine are nevoie de un asistent de script. În plus, este ușor de utilizat și are funcții care economisesc timp pentru a oferi prezentări excepționale.

Platforme – Android, iOS

PromptSmart Lite

Dacă sunteți un utilizator iOS care dorește o experiență fără probleme cu Teleprompter, PromptSmart Lite este însoțitorul ideal. Puteți să vă lustruiți vorbirea fără efort folosind PromptSmart Lite în loc de note și scripturi.

Platforme – iOS

Teleprompter Premium

Teleprompter Premium este perfect atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Designul său ușor de utilizat vă permite să oferiți prezentări pe cât de profesionale, pe atât de atrăgătoare. Trebuie doar să încărcați scriptul și să sari în text folosind iOS. De asemenea, puteți personaliza cu ușurință dimensiunea textului, viteza și culoarea și puteți utiliza taste rapide personalizate pentru a-l controla.

Caracteristici cheie

 • Telecomanda derulează textul și rulează scripturi
 • Traducere încorporată
 • Ajustează fonturile, spația dintre linii și dimensiunea textului
 • Adăugați un temporizator pentru a controla viteza de derulare, direcția și pauzele

Aplicația oferă defilare automată, evidențiere a textului și recunoaștere vocală. Cu Teleprompter Premium, puteți crea prezentări captivante, puternice și pur și simplu uluitoare!

Platforme – iOS

Teleprompter video

Video TelePrompter vă permite să oferiți prezentări fără a compromite contactul vizual. Această aplicație portabilă mini studio vă permite să adăugați fotografii, videoclipuri și alte elemente la prezentările dvs.

Mai mult, puteți ajusta zona de text pentru a fi mai aproape de cameră, permițându-vă să vizualizați camera direct în timp ce citiți scenariul. În plus, programul acceptă conținutul vorbit și integrarea multimedia, făcându-l cel mai bun instrument de prezentare.

  16 cel mai bun software de generare de clienți potențiali pentru pornire până la întreprindere

Caracteristici cheie

 • Instrumente de înregistrare pentru aplicațiile native
 • Are un editor de text
 • Derularea și afișarea sunt personalizabile
 • Funcționalitate de control de la distanță

Versiunea premium Video TelePrompter vă permite să controlați viteza înregistrării fără să atingeți măcar iPad-ul sau smartphone-ul. În plus, puteți importa scripturi și puteți elimina filigranul implicit.

Platforme – iOS

Teleprompter video Lite

Pentru a crea videoclipuri profesionale cu scenarii, ar trebui să verificați Video Teleprompter Lite. Cu această aplicație, îți poți citi scripturile cu ușurință și rapid chiar lângă cameră, astfel încât să nu fii nevoit să te uiți la el.

Puteți personaliza aspectul videoclipului dvs. cu diferite fonturi și culori, iar viteza acestuia poate fi ajustată după bunul plac.

Platforme – iOS

Sfat profesionist: dacă utilizați frecvent Mac pentru a vă face prezentări, nu uitați să verificați acest software de prezentare MacOS pentru a crea diapozitive minunate!

Teleprompter pentru video

Teleprompter pentru video vă îmbunătățește prezentarea cu funcțiile sale care schimbă jocul. Este o aplicație Teleprompter bazată pe web, pe care o puteți accesa de pe orice dispozitiv. Are un design elegant și intuitiv care vă permite să furnizați fără efort conținut de calitate profesională. În plus, este disponibil pe Google Play Store și pe site-ul lor.

Caracteristici cheie

 • Compatibil cu iPad-uri, iPhone-uri și Android.
 • Sprijin pentru integrarea rețelelor sociale.
 • Interfață de utilizator simplă și intuitivă.
 • Editare și control în timp real.

Teleprompter pentru video are un instrument de producție video care vă permite să mențineți contactul vizual, să vă îmbunătățiți prezența pe ecran și să atrageți atenția publicului.

Platforme – Android, iOS

Selvi – Camera Teleprompter

Selvi face ca prezentarea în fața camerei să fie o ușoară, deoarece vă permite să citiți text în timp ce înregistrați videoclipul. Vă permite să importați scripturi de pe telefon și să mutați reflexiile textului în timp ce personalizați viteza și dimensiunea.

Caracteristici cheie

 • Funcționează pe Android și iOS
 • Camera Selfie are o setare de rezoluție video
 • Puteți înregistra videoclipuri cu această aplicație
 • Gesturile de pe ecran vă permit să schimbați viteza și dimensiunea fontului.

Selvi vă permite să modificați rezoluția video și setările camerei cu ajutorul prompterului inteligent și să înregistrați cu camera frontală sau spate.

Platforme – Android

SpeechWay- Teleprompter 3 în 1

SpeechWay are o interfață intuitivă care facilitează importarea scripturilor. Și cu dimensiunea textului personalizabile, viteza de derulare și schema de culori, îl puteți personaliza la stilul dvs. unic de vorbire.

Caracteristici cheie

 • O telecomandă vă permite să controlați telepromptoarele.
 • Puteți schimba fontul, dimensiunea și culoarea textului.
 • Importați și exportați fișiere text cu ușurință.
 • Ușor de integrat cu software-ul de recunoaștere a vorbirii.
  Ce este o tactică cu font zero în înșelătoriile de phishing prin e-mail?

SpeechWay este disponibil în Magazinul Google Play.

Platforme – Android

Teleprompter elegant

Elegant Teleprompter vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de vorbire în public și de prezentare. Puteți folosi această aplicație fantastică pentru a vă transforma dispozitivul Android într-un teleprompter capabil, asigurându-vă că discursurile și prezentările dvs. sunt întotdeauna exacte și captivante.

Caracteristici cheie

 • Conectivitate prin Bluetooth
 • Este ușor să importați scripturi
 • Controlul textului și derulării
 • Organizarea si sortarea

Teleprompterul Elegant este versatil și adaptabil, indiferent dacă vă perfecționați abilitățile de vorbire, creați videoclipuri sau optați pentru streaming live.

Platforme – Android

Teleprompter cu Video Audio

Teleprompterul cu audio video poate fi folosit pentru o experiență de prezentare mai captivantă, astfel încât să deveniți un prezentator mai captivant și să captați atenția publicului. În afară de aceasta, această aplicație facilitează înregistrarea videoclipurilor, oferind teleprompting.

Caracteristici cheie

 • Creați videoclipuri cu text de teleprompter.
 • Defilare fluidă a textului cu viteză reglabilă.
 • Comenzi ușor de utilizat și o interfață simplă.
 • Muzica și fundalul pot fi personalizate.

Teleprompter cu video este ușor de utilizat și convenabil, făcând crearea de conținut ușoară și plăcută.

Platforme – Android

Lucrezi la script-ul tău și ești precaut să tastezi? Consultați aceste soluții Speech to Text pentru afaceri și uz personal.

Caracteristici de căutat într-o aplicație Teleprompter

👍 Opțiunea de import text – Aplicațiile Teleprompter ar trebui să vă permită să importați fișiere din diferite surse și formate, inclusiv Microsoft Word, Adobe PDF și TXT. Ar trebui să puteți salva și descărca documente din Google Drive sau din alte aplicații de stocare în cloud.

👍 Editarea opțiunilor de text – De cele mai multe ori, scenariul nu este final, așa că vorbitorul trebuie să facă modificări înainte de a citi live. Asigurați-vă că aplicația este ușor de utilizat și intuitivă.

👍 Activare vocală – S-ar putea să găsiți utilă activarea vocală dacă vă înregistrați. Puteți să o încercați cu versiunea gratuită a aplicației pentru a vedea cum funcționează. Funcționează pentru unele aplicații, dar depinde de accentul difuzorului și de viteza de vorbire.

👍 Timp optim – Nu în ultimul rând, puteți derula scriptul pentru a termina vorbirea la o anumită oră. Există o perioadă în care vorbitorii trebuie să respecte un scenariu, cum ar fi în timpul reclamelor. Citiți cu viteza potrivită pentru a respecta ora, iar teleprompterul face asta pentru dvs.

Care trebuie să fie din aceste aplicații Teleprompter?

Dacă ești cineva care a fost vreodată în fața unei camere, știi cât de tulburător poate fi să-ți faci griji că faci o greșeală. Din fericire, există o soluție – aplicațiile Teleprompter!

Ce aplicație alegeți va depinde de obiectivele dvs. personale sau de afaceri. Verificați caracteristicile și vedeți care rezonează cu obiectivele dvs. Când utilizați software-ul potrivit, puteți afișa, importa, edita, activa cu vocea și cronometrați scriptul fără probleme. Scenari fericit!

Apoi, verificați soluțiile de recunoaștere a vorbirii pentru a crește productivitatea.