03/25/2023

6 instrumente de urmărire a hashtagurilor pentru a vă analiza afacerea pe rețelele sociale

Hashtagurile au devenit parte integrantă a conversațiilor online și a marketingului de conținut prin rețelele sociale. Acestea permit utilizatorilor să descopere postări legate de interesele lor și facilitează accesul la conversații și explorarea oricărui subiect.

Atunci când sunt utilizate corect, hashtag-urile pot ajuta mărcile să genereze trafic, să sporească implicarea, să sporească vizibilitatea mărcii pe internet și să crească gradul de conștientizare a mărcii.

A existat o creștere a utilizării hashtag-urilor pe rețelele de socializare, ceea ce face important ca companiile să rămână la curent și să ajungă la curent cu ceea ce se spune despre marca sau produsele lor.

Acesta este locul în care instrumentele de urmărire a hashtagurilor sunt utile. Cu instrumentele de urmărire a hashtagurilor, puteți descoperi toate conversațiile relevante în jurul unui anume hashtag și puteți obține informații despre orice subiect dorit.

Să ne dăm seama ce este un instrument de urmărire a hashtagurilor și ce poate face pentru marca ta.

Ce este un instrument de urmărire a hashtagurilor?

Un instrument de urmărire a hashtagurilor vă permite să căutați hashtag-uri asociate cu orice produs, serviciu, marcă sau subiect.

Acest instrument este folosit pentru a descoperi opiniile sau punctele de vedere ale oamenilor cu privire la orice subiect specific, nivelul de implicare cu un anumit hashtag și pentru a obține informații valoroase despre publicul țintă și despre cum să-i ajungeți cel mai bine.

Instrumentele de urmărire a hashtagurilor acționează ca resurse de neprețuit pentru mărci și le facilitează cu date în timp real despre succesul campaniilor și strategiilor lor. Utilizarea unui instrument de urmărire a hashtagurilor vă permite să monitorizați tendințele și conversațiile emergente despre subiecte legate de marca sau industria dvs.

Cu aceste informații accesibile la sfârșitul dvs., mărcile pot rămâne mereu la curent cu ceea ce se discută pe rețelele sociale și pot răspunde rapid la feedback-ul clienților, să promoveze produsele și serviciile viitoare și să identifice noi clienți potențiali.

Vă puteți optimiza conținutul în funcție de interesul publicului pentru a le crește acoperirea, a fideliza clienții și a obține un ROI mai bun.

Să discutăm câteva dintre beneficiile integrării unui instrument de urmărire a hashtagurilor!

Beneficiile instrumentelor de urmărire a hashtagurilor

Aflați despre opiniile publicului dvs

Urmărirea și analiza hashtag-urilor relevante poate ajuta mărcile să găsească ceea ce cred oamenii despre produsele, serviciile sau marca lor. Cunoașterea modului în care clienții vă percep afacerea vă poate ajuta să creați strategii informate și să luați măsuri imediate în cazul în care este detectat orice sentiment negativ.

Monitorizarea regulată a hashtagurilor vă permite să observați schimbările în sentimentele clienților dvs. și să determinați ce tip de conținut generează mai multă implicare în rândul publicului țintă, astfel încât să vă puteți ascuți strategiile de afaceri pentru a le cultiva cu succes.

Identificați-vă publicul țintă

Monitorizarea hashtag-urilor legate de industria, produsul sau serviciul dvs. vă permite să înțelegeți mai bine cine este interesat de marca dvs. Veți înțelege, de asemenea, cum vă percep alții compania și cum vorbesc despre aceasta.

Instrumentele de urmărire a hashtagurilor vă permit să accesați o mulțime de informații despre publicul țintă, subiectele pe care le-au discutat, limba lor și lucrurile la care le pasă, astfel încât să vă puteți îmbunătăți eforturile de marketing.

  19 Întrebări și răspunsuri la interviu Cloud Computing

Puteți analiza aceste informații pentru a înțelege cine interacționează cu conținutul dvs. și cum să creați conținut vizat care rezonează cu ele.

Găsiți influențatorii potriviți

Marketingul de influență a câștigat popularitate în ultima vreme, deoarece oferă companiilor un ROI mai bun decât orice alte eforturi de marketing.

Urmărirea hashtag-urilor permite mărcilor să identifice influențatorii potriviți pentru marketingul lor, să evalueze conținutul distribuit de aceștia, să măsoare nivelul de implicare față de conținutul lor și să construiască relații cu persoanele interesate de subiectele cele mai relevante pentru afacerea dvs.

Analizează-ți concurenții

Pentru fiecare tip și dimensiune de afacere, a ține un ochi asupra concurenților tăi este esențială în timp ce încerci să obții un avantaj competitiv.

Urmărirea hashtagurilor implică monitorizarea și analizarea activității concurenților dvs. pe rețelele sociale folosind hashtag-uri relevante pentru a obține informații valoroase asupra activităților și ratelor de succes.

Când urmăriți hashtag-uri relevante, sunteți expus la puncte de date cheie despre ceea ce fac concurenții dvs., ce funcționează pentru ei și care sunt capcanele. Pe baza acestui lucru, vă puteți perfecționa strategiile și puteți rămâne în fața concurenței.

Îmbunătățiți asistența pentru clienți

Nu este un secret pentru nimeni că urmărirea hashtag-urilor vă poate îmbunătăți foarte mult serviciul pentru clienți și vă poate îmbunătăți eforturile de marketing. Accesarea hashtag-urilor vă ajută să înțelegeți mai bine ce spun clienții despre produsele dvs., precum și orice provocări cu care s-ar putea confrunta.

Folosirea eficientă a acestuia poate ajuta la construirea de relații mai puternice cu clienții, la stimularea unui angajament mai bun și la stimularea loialității clienților. Monitorizarea regulată a hashtag-urilor legate de marca dvs. vă va permite să rămâneți în top prin abordarea imediată a oricăror probleme ale clienților.

Urmăriți campaniile de marketing

Cu urmărirea eficientă a hashtag-urilor, puteți măsura ce funcționează și ce nu pentru marca dvs., care poate fi folosit pentru a vă optimiza strategiile pentru o mai mare eficacitate în continuare.

Valori precum aprecierile, distribuirile și comentariile acționează ca o mulțime de informații care sunt folosite pentru a obține informații valoroase asupra performanței campaniilor lor și pentru a adapta activitățile viitoare în consecință.

De asemenea, încurajează mărcile să creeze conținut pe care publicul lor l-ar putea găsi cel mai relevant și să rămână la curent cu orice tendințe emergente din industrie.

Măsurați gradul de cunoaștere a mărcii

Urmărirea hashtagurilor este un instrument puternic pe care companiile îl pot folosi pentru a măsura gradul de conștientizare a mărcii și pentru a crește vizibilitatea. Hashtag-urile sunt o modalitate excelentă pentru brand-uri de a monitoriza cât de des conținutul lor este distribuit pe rețelele sociale și modul în care funcționează în rândul diferitelor audiențe.

Cu date exacte la îndemână, puteți lua cu ușurință decizii informate cu privire la cel mai eficient conținut de marcă pentru a atrage clienții și a crește vizibilitatea.

Aici, explorăm câteva instrumente de urmărire a hashtagurilor de top pentru afacerea dvs.

Trackmyhashtag

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de urmărire a hashtagurilor Twitter intuitiv, dar ușor de utilizat, Trackmyhashtag merită să vă uitați. Trackmyhashtag este un instrument online conceput pentru a oferi analize detaliate și perspective legate de hashtag-urile utilizate pe Twitter.

Cu Trackmyhashtag, urmărirea hashtagurilor nu va mai fi haos. Cu un singur tablou de bord ușor de accesat, puteți obține o mulțime de informații despre orice hashtag specific.

  Dezvoltarea aplicației Flutter: un ghid complet

Vizualizările puternice și capabilitățile de urmărire ale Trackmyhashtag oferă informații valoroase asupra modului în care funcționează hashtag-ul dvs. și vă permit să obțineți o înțelegere mai profundă a tendințelor din jurul subiectului dvs.

Nu numai Trackmyhashtag le permite utilizatorilor să-și urmărească hashtag-urile, ci și pe cele folosite de concurenți.

Oferă, de asemenea, funcții precum descoperirea influențelor, detalii complete ale utilizatorilor, date cuprinzătoare de implicare, hashtag-uri de top asociate, cloud de cuvinte, tweet-uri cele mai populare/retweetate/apreciate și analiză cronologică a tweet-urilor.

Trackmyhashtag oferă patru planuri plătite și un plan de bază, începând de la 49 USD/lună.

Brand24

Brands24 este un instrument puternic care vă poate ajuta să urmăriți hashtag-urile pe Twitter, Instagram și alte site-uri web pentru a înțelege acoperirea și impactul mărcii dvs.

Brands24 oferă utilizatorilor o analiză cuprinzătoare a hashtagurilor, care vă permite să monitorizați conversațiile legate de un anume hashtag pe diverse rețele sociale. Cu acest instrument puternic, puteți monitoriza sentimentul clienților accesând date relevante, cum ar fi aprecieri, comentarii și distribuiri legate de hashtag-ul în cauză.

Vă ajută să fiți la curent cu conversațiile clienților despre produsele sau serviciile dvs. în timp real, alături de analizarea și optimizarea campaniilor folosind hashtag-uri.

Folosind anumite hashtag-uri, puteți estima acoperirea rețelelor sociale, puteți utiliza urmărirea hashtag-urilor pentru a găsi acoperirea estimată a rețelelor sociale și puteți accesa cele mai influente profiluri de rețele sociale.

Brands24 oferă patru planuri plătite, pornind de la persoană la 49 USD/lună.

gaura cheii

Cu valorile sale detaliate, vizualizările și interfața ușor de utilizat, instrumentul de urmărire Keyhole Hashtag face urmărirea campaniilor dvs. de hashtag ușoară și fără stres.

Această platformă de analiză puternică oferă companiilor o perspectivă profundă asupra performanței hashtagurilor pe diferite rețele sociale, cum ar fi Twitter, Instagram, Tik Tok, YouTube, Facebook etc.

Funcțiile Keyhole oferă utilizatorilor o gamă largă de informații, inclusiv volumul hashtagurilor de-a lungul timpului, defalcarea postărilor în funcție de rețea, utilizatorii cei mai implicați pe un hashtag, date privind acoperirea vs. implicare, postările de top cu fotografii și videoclipuri, analiza utilizatorilor (influenți), filtrarea cuvintelor cheie și funcționalitate de căutare și multe altele.

Aceste analize aprofundate vă pot ajuta să identificați modele de conversație și să dezvoltați noi strategii bazate pe informații. În plus, puteți utiliza datele Keyhole pentru a monitoriza campaniile concurenților sau pentru a compara eficacitatea campaniilor dvs. față de a lor.

Indiferent dacă doriți să înțelegeți sentimentul utilizatorilor sau să urmăriți impactul hashtagurilor dvs. pe rețelele sociale – Keyhole este alegerea perfectă pentru a rămâne informat despre succesul campaniei dvs.

Keyhole are o gamă extinsă de planuri plătite, începând de la 79 USD/lună, de la ascultarea rețelelor sociale la analiza profilului până la urmărirea influențelor. De asemenea, oferă un plan personalizat.

Awario

Awario este un instrument puternic de urmărire a hashtagurilor, care permite companiilor să își țină evidența reputației online, să identifice subiectele în tendințe și să interacționeze mai bine cu clienții.

Caracteristica lui Awario include capacitatea de a monitoriza hashtag-urile pe diferite platforme, cum ar fi Twitter, Instagram, YouTube și Reddit, pentru a obține o imagine cuprinzătoare a conversației despre o marcă sau un subiect.

Tabloul de bord de analiză avansată al instrumentului permite utilizatorilor să urmărească ratele de implicare pentru fiecare hashtag de-a lungul timpului și să compare diferite etichete pentru a identifica potențialele tendințe sau influențe într-un anumit spațiu.

  Cum să faci cadou muzică, filme și multe altele din iTunes Store

Awario are, de asemenea, o funcție puternică de alerte de cuvinte cheie care informează utilizatorii când un cuvânt cheie este menționat pe orice platformă monitorizată, astfel încât aceștia să poată răspunde rapid și eficient. Interfața sa intuitivă facilitează configurarea campaniilor și monitorizarea conversațiilor.

Puteți urmări orice eveniment, puteți obține rapoarte detaliate cu rezultatele analizei hashtag-urilor și puteți analiza campaniile de marketing social, toate într-un singur hub.

Awario oferă trei planuri plătite, planul de pornire costă 24 USD/lună, iar planul enterprise ajunge la 249 USD/lună.

Căutare socială

Instrumentul de urmărire a hashtagurilor Social Searcher este încă un alt instrument puternic care permite utilizatorilor să măsoare acoperirea și implicarea hashtagurilor prin urmărirea mențiunilor pe mai multe platforme, cum ar fi Twitter, Instagram și Youtube.

Permite monitorizarea în timp real a rețelelor sociale cu analize sociale acționabile și informații despre public. Cu Social Searcher, mărcile pot identifica hashtag-uri populare și pot accesa analiza sentimentelor.

Social Searcher oferă, de asemenea, un tablou de bord la îndemână pentru a vizualiza toate punctele de date relevante legate de hashtag-ul pe care îl urmăriți. Cu aceste date, este ușor să înțelegeți cât de eficiente sunt hashtag-urile alese de dvs. în răspândirea mesajului sau a campaniei dvs. în rândul publicului țintă.

În plus, Social Searcher are multe mai multe funcții interesante, cum ar fi activitatea de influență, monitorizarea mărcii premium, exportul de date, API-ul de monitorizare a rețelelor sociale și alerte imediate prin e-mail.

Social Searcher oferă gratuit și trei planuri plătite cu o probă gratuită de 14 zile.

Taggbox

Taggbox vă permite să rulați, să publicați și să îmbunătățiți campaniile dvs. de hashtag pe diferite canale de marketing.

Pe lângă urmărirea și analiza hashtag-urilor, Taggbox oferă și alte funcții care pot ajuta la îmbunătățirea performanței campaniilor dvs.

De exemplu, vă permite să creați afișaje captivante, permițându-vă să personalizați fundalurile, să adăugați sigle, să folosiți animații și multe altele. Puteți chiar să moderați conținutul, dacă este necesar, pentru a vă asigura că numai conținutul adecvat apare pe ecran.

Analizele cuprinzătoare ale Taggbox vă permit să înțelegeți cât de bine a funcționat fiecare hashtag în ceea ce privește acoperirea și implicarea. Interfața cu utilizatorul este ușor de navigat; în plus, vine cu tutoriale utile care fac ca începerea să fie o briză.

Taggbox vine cu o gamă flexibilă de planuri plătite, cu o varietate de oferte.

Încheierea

Puteți alege orice instrument de urmărire a hashtagurilor menționat în acest articol, în funcție de cerințele dvs. Aproape toate acestea oferă o probă gratuită, așa că asigurați-vă că beneficiați de aceasta înainte de a cumpăra un plan plătit pentru a vedea dacă se aliniază nevoilor dvs.

Unele dintre aceste instrumente oferă și planuri gratuite. Cu toate acestea, dacă căutați funcții avansate, planurile plătite ar fi cea mai bună opțiune pentru dvs.!

De asemenea, puteți explora căutarea avansată Twitter pentru a stimula marketingul și brandingul.

x