6 cei mai buni furnizori de găzduire de servere LEAP [2023]

Jocurile video online sunt jucate mai mult ca niciodată, datorită tehnologiilor moderne.

Există o mulțime de genuri de jocuri disponibile, iar genul de acțiune și aventură este plăcut de majoritatea jucătorilor. LEAP este un joc cu un nou concept și un câmp de luptă care câștigă inima multora.

În timp ce mulți jucători își găzduiesc singuri jocurile, ei se confruntă adesea cu lățime de bandă, performanță, eficiență, întârzieri, erori, grafică insuficientă și închideri frecvente mai mici.

Dar jocul LEAP necesită sisteme puternice, conectivitate mai rapidă și resurse suficiente. Deci, jocul în acest fel poate fi supărător.

Dar dacă închiriezi un server de jocuri LEAP de la un furnizor de găzduire de încredere, experiența ta de joc se va îmbunătăți de multe ori în comparație cu auto-găzduirea.

Să înțelegem ce este LEAP și cum un furnizor de găzduire de jocuri vă poate ajuta să vă îmbunătățiți jocul general, prevenind în același timp necazurile care apar.

Ce este LEAP?

LEAP este un joc multiplayer cu împușcături la persoana întâi, cu ritm rapid, cu bătălii la scară largă. Acest joc are două părți; primul este United Earth Defense Coalition, iar celălalt este rebelul Exo-Terrans. Poți alege partea care plătește mai mult și le oferi arsenalul tău.

LEAP a fost dezvoltat și publicat de Blue Isle Studios la 1 martie 2023. Unele modificări nu au fost încă lansate pe platforma Steam, iar unele sunt deja actualizate. În acest joc, vei obține arme puternice, abilități unice de clasă și alte echipamente, cum ar fi cârlige, vehicule scandaloase, jetpack-uri etc.

Gameplay

Noul joc shooter pentru primul jucător LEAP și grafica, personajele, povestea și bătăliile sale vă vor oferi o experiență de joc unică. Puteți lucra cu colegii de echipă aleși și puteți folosi abilități unice de clasă și arme puternice pentru a ieși învingător.

În joc, puteți traversa terenul cu ușurință și fără probleme cu ajutorul pachetelor cu jet, cârlige de grappling și vehicule de teren. Urcă-te pe un elan mecanic pentru a conduce încărcarea sau sari peste un hoverboard pentru a da înapoi în luptă.

Indiferent de stilul tău de joc, în calitate de mercenar LEAP, vei fi echipat cu un vehicul privat sau personal (PV), permițându-ți să acoperi distanțe lungi rapid și să închizi diferența față de inamicul tău.

Veți obține un exocostum care este echipat cu abilități de modificare – aruncând un scut de sprijin pentru a acoperi temporar de focul inamicului sau apelând laserul orbital pentru a elimina inamicii în câteva secunde. Fiecare obstacol este o nouă oportunitate de a alerga, încărca sau avânta. Ca mercenar de elită, îți poți folosi abilitățile unice pentru a urmări mișcarea, precum și câmpul de luptă fără probleme.

În plus, puteți folosi cârligul de grap pentru a ajunge la înălțimi sau pentru a evita focul inamic. Personalizați mercenarii cu opțiuni distincte de piele pentru exosuite, arme și vehicule. Vine și cu emoji-uri de cască.

Batjocorește și etalează-i pe inamicii cu sas și stil. Acest joc include sânge intens și violență și poate găzdui 60 de jucători.

De ce aveți nevoie de un server de jocuri pentru a găzdui LEAP?

Jucatorii de jocuri frecvent fără obstacole este ceea ce tânjesc jucătorii. LEAP are o rezoluție înaltă și o grafică mai bună, făcându-l să pară real.

Dar ce se întâmplă dacă sistemul tău eșuează brusc sau încetinește în timpul jocului?

  Cum să vă schimbați pictograma de profil Netflix

Puteți fie să continuați să vă gândiți la pierderea dvs., fie să găsiți modalități de a rezolva această problemă.

Obținerea unui server de jocuri de la un furnizor de găzduire de încredere vă poate ajuta să vă îmbunătățiți experiența de joc cu tehnologiile sale avansate, resurse suficiente, putere și caracteristici uimitoare, evitând în același timp ineficiența sau incidentele de securitate.

Iată care sunt beneficiile obținerii unei găzduiri bune de server LEAP:

#1. Timp de funcționare mai mare

Fiecare server are hardware puternic și unități SSD, făcându-vă jocul rapid și garantând timp de funcționare ridicat. Acest lucru asigură nicio întârziere și puteți juca liber, fără întrerupere.

#2. Protecție DDoS

Este un beneficiu obligatoriu pe care aproape fiecare gazdă de server de jocuri îl oferă clienților săi. Protecția DDoS vă ajută să vă securizați datele personale și jocurile salvate în timpul atacurilor de inundații nedorite. Oferă diferite straturi de protecție serverului dvs., făcându-l disponibil 24/7.

#3. Performanta ridicata

Furnizorii de găzduire acoperă întregul glob pentru a-și pune serviciile disponibile pentru utilizatori, permițându-vă să alegeți cea mai apropiată locație a serverului. Veți obține cele mai recente procesoare Intel și AMD, mai multă RAM și unități SSD NVMe. Acest lucru asigură jocuri de înaltă performanță direct de acasă.

#4. Interfață ușor de utilizat

Fiecare furnizor de găzduire a serverului de jocuri oferă un panou de joc ușor de utilizat și simplu de manevrat. Meniurile sale drop-down și glisante vă permit să modificați sau să schimbați cu ușurință setările jocului, să comutați între jocuri, să vedeți starea serverului, să faceți copii de rezervă ale fișierelor salvate și multe altele.

Cerinte Minime de Sistem

Pentru a juca LEAP în sistemul dvs., trebuie să aveți următoarele specificații:

  • Sistem de operare Windows 10 sau mai nou
  • Procesor Quad-core de 2,0 GHz sau mai bun
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GTX 960 sau grafică mai bună
  • DirectX versiunea 12
  • O conexiune adecvată la internet în bandă largă
  • 30 GB spațiu disponibil minim pe computer

Să intrăm în cei mai buni furnizori de găzduire LEAP care vă oferă o experiență unică de joc.

Nitrado

Închiriază un server LEAP de la un furnizor de găzduire premium, Nitrado, și experimentează jocurile fără probleme. Vă ajută să vă gestionați eficient serverul pentru a juca jocul cu mai multă putere și control. Puteți instala pluginuri și moduri și puteți partaja accesul cu alți membri pentru a vă gestiona cu ușurință serverul de joc.

Nitrado oferă cele mai scurte rute de internet, astfel încât să vă jucați jocul fără nicio întrerupere. Prin urmare, garantează un timp de funcționare ridicat și cele mai mici ping-uri. Cu orice locație de server pe care o alegeți, veți obține o funcționalitate de rezervă care vă ajută să salvați jocurile jucate și informațiile personale într-o unitate. În cazul în care întâmpinați un incident precum un atac cibernetic sau o calamitate naturală, vă puteți restabili cu ușurință datele.

Veți obține hardware de server sigur, de ultimă generație și de înaltă calitate, care vă permite să vă jucați jocul cu o grafică și o viteză mai bune. Nitrado vă protejează serverul de atacuri nedorite și vă face serverul disponibil 24/7.

Astfel, ori de câte ori doriți să jucați, puteți să vă deschideți jocul și să începeți să jucați fără să așteptați actualizări. Obțineți flexibilitatea de a comuta cu ușurință între jocurile disponibile. În funcție de cerințele dvs., puteți face upgrade sau downgrade serverul dvs. de joc.

Începe-ți jocul imediat după ce ai ales un plan perfect pentru tine. Personalizați-vă configurația alegând sloturi (4-200 de sloturi) și durata (3-365 de zile de rulare).

Gazduire Apex

Obțineți găzduire de server dedicată pentru jocul dvs. preferat, LEAP, de la Apex Hosting, cu servere de jocuri de vârf și o echipă de asistență. Configurați-vă serverul de joc în câteva minute de la înregistrare și pregătiți-vă să rulați LEAP fără nicio dificultate.

  Cât timp păstrează MoneyGram bani

Problemele de întârziere și latență nu mai sunt o problemă cu Apex Hosting. Vă oferă cele mai bune locații din întreaga lume, astfel încât să nu vă confruntați niciodată cu perioadele de nefuncționare în timp ce vă jucați jocul. Acest lucru înseamnă, de asemenea, serverul dvs. va fi online atunci când vă deschideți sistemul.

În calitate de jucător experimentat, aveți, de asemenea, acces complet la FTP și la managerul de fișiere bazat pe web. Cu hardware premium, puteți juca cu ușurință și puteți spune nu întreruperilor. Apex Hosting oferă o configurare simplă, backup automat și o opțiune de actualizare.

Protecția avansată DDoS din serverul dvs. vă protejează informațiile și setările de configurare împotriva atacurilor DDoS puternice, permițând serverului dvs. să servească oricând aveți nevoie. Cu furnizorul de găzduire, puteți opta pentru opțiunea de sloturi nelimitate pentru jucători.

Panoul de jocuri Apex Hosting este disponibil, astfel încât să vă puteți configura cu ușurință serverul de joc și să vă gestionați setările serverului. Instalarea pachetului de mod cu un singur clic este un avantaj suplimentar. Veți primi, de asemenea, un subdomeniu gratuit cu achiziția dvs.

Comutați între jocuri oricând și oriunde și obțineți performanțe de vârf din industrie datorită procesoarelor rapide, SSD-urilor pentru întreprinderi și conexiunilor fiabile. De asemenea, puteți schimba cu ușurință harta și puteți obține starea serverului din panoul de joc.

GTXGaming

GTXGaming este un furnizor de găzduire premium pentru servere de jocuri care oferă o mulțime de funcții. După finalizarea înregistrării, jocul tău va fi gata de jucat în câteva minute, astfel încât să poți începe să joci imediat. Obțineți opțiunea de rezervă pentru a vă securiza configurațiile salvate, jocurile și alte date.

Cu cel mai apropiat server pe care îl alegeți, veți obține procesoare Intel, de la E3 puternic până la cele mai recente procesoare i7/i9. GTXGaming folosește, de asemenea, AMD Ryzens puternice pentru performanță și viteză mai bune. Acceptă toate hărțile. Dacă o nouă hartă este lansată, platforma de găzduire GTXGaming o adaugă rapid.

Veți găsi multe centre de date în întreaga lume. GTXGaming acoperă Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, Londra, Paris, Madrid, Frankfurt, Moscova, Stockholm, Singapore și Sydney. Fiecare centru de date are o funcționalitate eficientă de protecție DDoS care vă protejează serverul de joc de atacuri nedorite.

Inginerii GTXGaming petrec ore întregi de codare și vin cu un panou de control puternic care vă permite să schimbați sau să modificați setările, să comutați între jocuri, să schimbați hărțile și mai ușor. Astfel, serverul tău este întotdeauna online și funcționează, indiferent de atacuri și actualizări.

Alegeți din meniul derulant pentru a defini categoriile de produse, acțiunile, moneda și ciclul de facturare. De asemenea, alegeți o locație, alocarea memoriei, viteza CPU, hard disk-uri, spațiu pe disc și glisați pentru a selecta opțiunile de slot. Dacă nu vă place serviciul, puteți opta pentru o rambursare completă în 24 de ore de la cumpărare.

XGamingServer

Obțineți servere dedicate Baremetal și virtuale de jocuri cu XGamingServer pentru jocuri LEAP. Astfel, veți obține RAM dedicată, stocare și procesor, împreună cu o garanție de înaltă performanță și o experiență de joc fără probleme.

Panoul de joc al XGamingServer se bazează pe pterodactil, care vine cu funcții pline de putere. Panoul este ușor de utilizat și vă permite să controlați fișierele de joc și server de pe acesta. Veți obține backup-uri în cloud direct în panou. Prin urmare, puteți restaura datele stocate oricând doriți.

  Lootie coduri gratuite Mystery Box: Valorificați acum

Veți găsi un panou personalizat care invită utilizatori, creează programe, baze de date MySQL și Mod Manager. XGamingServer se răspândește în întreaga lume, inclusiv pe coasta de est și de vest a Americii de Nord, Australia și Europa.

Fiecare centru de date oferă o experiență de joc fluidă și asigură cele mai mici ping-uri posibile. Obțineți documentație de la bază la avansată pentru a vă configura cu ușurință serverul. Serverele LEAP vin online imediat după finalizarea comenzii. Toate serverele sunt găzduite pe procesoare Intel și Ryzen cu SSD NVMe.

Alege pachetul preferat la un preț de pornire de 10 USD/lună și închiriază acum serverul de joc.

4 Netplayers

Închiriază un server LEAP de la 4Netplayers și devii mercenarul de elită pentru a obține arme futuriste și capabilități unice. Vă face serverul gata în câteva minute după cumpărare. În plus, veți primi peste 120 de moduri și jocuri la cost zero.

Concentrează-te pe jocul tău și lasă 4Netplayers să se ocupe de fiecare actualizare. Instalează toate actualizările noi în sistemul dvs. fără a vă perturba jocul. Introduceți ID-ul atelierului Steam pentru a obține modul pe care îl doriți, dacă este acceptat de jocul dvs.

Puteți gestiona și modifica cu ușurință setările serverului dvs. fără cunoștințe anterioare. 4Netplayers folosesc doar hardware de server de înaltă performanță, SSD-uri rapide, procesoare și multă memorie RAM. Serverele au cele mai recente procesoare Intel Xeon și până la 248 GB spațiu de stocare.

Interfața web a 4Netplayers este prietenoasă cu clienții și puternică. Puteți lansa diferite servere de joc în cel mai scurt timp. În plus, veți obține protecție DDoS cu fiecare server care colaborează cu Corero SmartWall pentru a oferi un sistem de filtrare a performanței în mai multe etape, zero opriri ale serverului dvs. și multe altele.

Începeți călătoria de mercenar de elită astăzi la un preț de pornire de 2,41 USD/lună, cu 4 sloturi pentru fiecare jucător. Configurați pachetul preferat acum și începeți să jucați.

GPORTAL

GPORTAL este unul dintre furnizorii de găzduire premium pentru servere de jocuri care oferă o configurare rapidă și ușoară, performanță ridicată și ping scăzut la un preț accesibil. Vă puteți gestiona serverul prin accesul la jurnal și interfața web. În plus, veți primi 50 GB spațiu de stocare pentru fișierele de rezervă care conțin configurații și jocuri salvate.

Doar finalizați procesul de plată, iar GPORTAL vă va pregăti serverul în mai puțin de 3 minute. Folosește doar cel mai recent hardware de server și unități SSD rapide pentru a oferi performanțe ridicate. În plus, este gazda oficială a jocului LEAP, care colaborează cu Corero și Bulwark pentru a oferi o apărare în mai multe etape.

În plus, puteți comuta între jocurile disponibile în mod flexibil și rapid prin ridicarea unui bilet. GPORTAL își găzduiește serviciile în întreaga lume, inclusiv Los Angeles, Dallas, New York, Washington, Londra, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Singapore, Sydney, Taipei și Tokyo.

Jocul oferă o gamă largă de hărți, de la zone de pădure până la peisaje deșertice. Cu serverul dvs., puteți modifica setările hărții în funcție de confortul dvs. GPORTAL oferă, de asemenea, opțiuni preplătite și Gamecloud pentru a face procesul de comutare și mai ușor.

Alegeți un plan de server de joc care se potrivește călătoriei dvs. și începeți să jucați LEAP din orice locație în orice moment. Puteți crea propria configurație de server pentru a obține cel mai bun preț.

Cuvinte finale

LEAP este primul joc video cu împușcături online în care îți poți explora câmpul de luptă cu arme de ultimă generație și un vehicul personal. Faceți-vă jocul și mai plăcut cu cel mai bun furnizor de găzduire a jocurilor LEAP din lista de mai sus.

Alegeți-vă cu înțelepciune serverul de jocuri verificându-i hardware-ul, garanția de rambursare a banilor, securitatea, performanța, locațiile globale, prețul, accesibilitatea și costul și jucați jocuri fără nicio bătaie de cap.

Apoi, verifică cea mai bună tastatură de gaming pentru jucătorii profesioniști.