5 cele mai bune generatoare de voce AI pentru afaceri și uz personal –

Există multe generatoare de voce AI pe care le puteți folosi pentru afaceri sau pentru uz personal. Dar unele sunt mai bune decât altele.

Acest articol vă va prezenta cinci generatoare de voce AI care sunt în prezent cele mai bune de pe piață.

De asemenea, vă vom spune care instrument este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Murf

Murf vă permite să produceți voci pentru o gamă largă de cazuri de utilizare. Fie că este vocea unui autor sau voce off pentru o prezentare, Murf a acoperit totul.

Instrumentul vă permite să alegeți dintre peste 110 de voci în peste 15 limbi. De la lansare, Murf a avut misiunea de a oferi utilizatorilor săi o calitate de creație audio la nivel de studio în timp ce stau acasă.

Caracteristici

Vocile avansate AI pe care le are Murf sunt aproape imposibil de diferențiat de o voce umană.

Puteți alege o voce din 19 limbi diferite. Platforma vine cu un instrument de testare a calității pentru voci off pe care îl puteți folosi chiar și cu un plan gratuit.

Murf are voci cu accente multiple pentru limbi precum engleza, spaniola și portugheza.

Cu Murf, puteți:

Unele dintre cazurile sale de utilizare sunt:

 • Voce off AI
 • Voce peste video
 • Schimbător de voce
 • Editarea vocii
 • Prezentare voce peste
 • Voce off e-learning

Când vine vorba de stilul vocilor, Murf este unul dintre cei mai buni, deoarece puteți:

 • Adăugați accent pe anumite cuvinte pentru a-i determina pe ascultători să acorde atenție
 • Reglați înălțimea și viteza vocilor off în funcție de situație
 • Includeți pauze acolo unde este necesar

Pentru a vă sincroniza perfect vocea cu videoclipul prin studioul Murf, puteți crea un bloc audio separat pentru fiecare scenă din videoclip. Același lucru se poate face și în cazul unei prezentări.

Puteți utiliza funcțiile de suprimare a zgomotului Murf pentru a atenua orice perturbare din vecinătatea dvs. și pentru a obține un mediu de înregistrare liniștit.

Cu schimbătorul de voce AI al lui Murf, vă puteți converti sunetul într-un script editabil. Sau încărcați un scenariu direct în studioul Murf dacă îl aveți deja pregătit.

Instrumentul vă permite, de asemenea, să eliminați și să adăugați pauze, să ștergeți cuvintele pe care nu le doriți și să îmbunătățiți fluxul scriptului.

  Cum să anulați abonamentul Course Hero

O caracteristică care îi oferă lui Murf un avantaj față de alte instrumente este – vă permite să vă schimbați vocea pentru a genera voci noi. Această funcție este utilă atunci când aveți nevoie de mai multe voci într-un videoclip, dar nu aveți mai mulți actori vocali la dispoziție.

Pentru a economisi bani și timp, doar folosiți Murf.

Instrumentul vă permite, de asemenea, să adăugați voci off la PowerPoint-urile dvs. în Microsoft și Google. Doar introduceți scriptul pentru prezentarea dvs. și alegeți opțiunile de stil pentru voce și voce.

Vă puteți încorpora vocile în videoclipuri, prezentări și cursuri în doar cinci pași.

Obțineți un plan gratuit în care aveți acces la toate vocile AI pe care Murf le oferă, 10 minute de generare a vocii și 10 minute de transcriere.

Puteți partaja/conecta videoclipurile dvs., dar nu le veți putea descărca în planul gratuit.

Pentru a debloca funcții premium, puteți să vă înscrieți pentru planuri plătite.

Lovo.ai

Lovo.ai este un generator de voce premiat bazat pe AI și o platformă de text-to-speech. Este cea mai robustă și mai ușor de utilizat platformă care produce voci care seamănă cu vocea umană reală.

Poate fi folosit pentru diverse aplicații, cum ar fi podcasturi, asistenți virtuali, narațiune video etc. Este ușor să dublați videoclipul prin integrarea de efecte sonore suplimentare și muzică de fundal.

Lovo.ai a oferit o gamă largă de voci, deservind mai multe industrii, inclusiv divertisment, bancar, educație, jocuri, documentare, știri etc., prin perfecționarea continuă a modelelor de sinteză a vocii. Din această cauză, Lovo.ai a strâns mult interes din partea organizațiilor apreciate la scară globală, făcându-le să se remarce ca inovatori în sectorul sintezei vocii.

Această tehnologie de ultimă oră are potențialul de a revoluționa industriile, inclusiv producția de cărți audio, marketing și publicitate, servicii pentru clienți, răspuns vocal interactiv, film și filme, jocuri video, animație și multe altele.

Puteți selecta dintre peste 150 de voci în peste 100 de limbi și peste 30 de emoții folosind acest instrument AI de vârf. Lovo.ai este bine poziționat pentru a juca un rol de lider în influențarea dezvoltării tehnologiei vocale, pe măsură ce cererea pentru conținut digital interesant crește.

Caracteristici

 • Control granular pentru producători profesioniști.
 • Cea mai mare bibliotecă de voci din lume cu peste 400 de voci cu diverse stiluri.
 • Accelerează-ți fluxul de lucru de 10 ori cu un motor de producție rapidă.
 • Adăugați interjecții non-verbale pentru a face să sune mai natural.
 • Controlul vitezei la un anumit text sau pentru întregul script.
  Cel mai bun software de monitorizare a portului de comutare pentru a „vedea” traficul real

Această platformă ușor de utilizat, bogată în funcții, ajută profesioniștii și companiile să producă rezultate premium de încredere, la timp și în limita bugetului. Puteți începe să îl utilizați gratuit și, pentru mai multe funcții, puteți opta pentru ediția premium.

Joacă.ht

Play.ht este o platformă cu peste 570 de voci AI în 80 de limbi diferite. Platforma are încredere de peste 7000 de utilizatori și echipe de toate dimensiunile din întreaga lume. Oferă generare de voce AI și text realist în vorbire (TTS).

Caracteristici

Iată câteva dintre funcțiile pe care le deblocați cu generatorul vocal AI al Play.ht:

 • Creați instantaneu audio de înaltă calitate și descărcați-le în MP3
 • Obțineți drepturi comerciale pentru toate materialele audio create fără taxă suplimentară
 • Obțineți drepturi de difuzare pentru utilizarea vocilor generate în podcasturi, cărți audio, bloguri etc.
 • Revizuiți sunetul până când sunteți mulțumit de calitatea acestuia
 • Obțineți peste 100 de voci realiste pentru a transmite mesaje

Puteți personaliza semnele de punctuație și pronunția cuvintelor importante din scenariul dvs. pentru a îmbunătăți calitatea lucrării.

Instrumentul vă permite chiar să setați un ton diferit pentru fiecare parte a scriptului.

Play.ht are un nor propriu care stochează fișierele audio în siguranță. Platforma vă permite să importați aceste fișiere audio în formatele MP3 și WAV.

De asemenea, primești un widget – cititor de text în vorbire pe care îl poți încorpora în blogurile și site-urile tale.

Play.ht începe cu un plan care vă va costa 19 USD/lună (plătit lunar) și 14,25 USD/lună (plătit anual).

Are un plan gratuit care poate fi accesat atunci când vă înscrieți, dar este minim. Puteți testa doar caracteristicile de bază cu el. Pentru a-și dezlănțui întreaga putere, actualizați-vă planul.

Clipchamp

Clipchamp are mai multe cazuri de utilizare, dintre care unul este generatorul de text în vorbire. Este un instrument care te ajută să transformi cuvintele în voci off.

Instrumentul are 170 de voci unice în 70 de limbi diferite, fiecare selectată individual de echipa Clipchamp.

Tipurile de voci AI pe care le obțineți cu Clipchamp sunt:

 • Feminin
 • Masculin
 • Neutru

Aceste voci sunt împrăștiate în diferite limbi, vârste și accente.

Instrumentul vine cu o funcție de control al vitezei. Puteți seta tempo-ul fiecărei propoziții în mod individual, în funcție de nevoile dvs.

  iLock previne accesul neautorizat la aplicațiile de pe Mac

Instrumentul vine cu trei planuri plătite. După ce vă înregistrați, aveți acces la planul gratuit care vă va permite să creați videoclipuri doar în 480p. Pentru a obține videoclipuri de mai bună calitate, trebuie să treceți la un plan cu plată.

Semăna.AI

Resemble.ai este un pachet complet de generare a vocii cu mai multe cazuri de utilizare și elemente. Este un instrument costisitor, dar eficient dacă sunteți flexibil cu bugetul și nu doriți să faceți compromisuri la calitate.

Caracteristici

Instrumentul vă permite să vă creați propria voce în AI (clonarea vocii) și are o bază de date vastă de voci AI pre-construite pe care să le folosiți.

Are, de asemenea, un API pe care îl puteți folosi pentru a importa audio brut sau pentru a crea o voce nouă de la zero.

Resemble.ai poate fi integrat cu Aircall, Unity și TikTok. Acest lucru vă oferă o serie de cazuri de utilizare pentru instrument și produsul dvs.

Funcția Resemble’s Localize vă permite să încărcați sau să înregistrați vocea și să o dublați în alte limbi.

Cu Resemble Fill, puteți edita discursul existent și îl puteți personaliza mai mult.

Site-ul web nu dezvăluie prețul instrumentului în detaliu. Afișează doar costul planului de intrare. Spre deosebire de alte instrumente din această listă, planul de intrare Resemble vă taxează pentru fiecare caracter de text pe care îl schimbați în voce.

Deci, dacă consumați 100.000 de caractere, va trebui să plătiți 30 USD/lună; ajunge până la 1 milion de caractere la un preț de 480 USD/lună.

Instrumentul vine cu două planuri – Build și Enterprise, al căror preț poate fi obținut de la echipa Resemble.

Cuvinte finale – Care este cel mai bun generator de voce AI pentru afacerea dvs.?

Cele cinci generatoare de voce de mai sus sunt cele mai bune de pe piața actuală de voce AI.

Dar diferite afaceri au nevoi diferite. Există o mare șansă ca instrumentul perfect pentru uz personal să nu fie potrivit pentru utilizarea în afaceri.

Așadar, iată care sunt cazurile de utilizare cele mai potrivite pentru instrumentele de mai sus.

Cazuri de utilizare Nume instrumentAI-Voice pentru Office sau PersonalMurfGenerează articole audioPlay.htExploatarea vocilor AI în videoclipuri Clipchamp Liberă și utilizare personalăLovoAdvanced AI-Voice GenerationResemble.ai

Sperăm că articolul vă va ajuta să alegeți un instrument adecvat pentru afacerea dvs. și pentru cazul dvs. de utilizare.

Puteți afla mai multe despre modul în care Voice Tech va influența marketingul în viitor.