5 aplicații Android pentru trimiterea de mesaje SMS în bloc

Ți-ai dorit vreodată să trimiți același mesaj text mai multor persoane de pe lista ta de contacte simultan? Puteți face un copy-and-paste pentru fiecare dintre contacte, dar asta necesită destul de mult timp. Chiar dacă selectați mai mulți destinatari în aplicația dvs. de SMS, majoritatea vă limitează la maximum 100 de persoane simultan. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de flexibilitate suplimentară pentru a trimite mesaje mai multor persoane simultan.

Să ne uităm la unele dintre cele mai bune aplicații de SMS-uri în vrac care vă permit să trimiteți mesaje unui public mai mare cu dispozitivul dvs. Android.

1. Trimitetor SMS multiplu

Multi SMS Sender (MSS) este o aplicație compactă care vă permite să trimiteți SMS la mai mult de 6.000 de persoane de contact simultan. MSS vă oferă control total asupra modului în care vă trimiteți mesajele, cu flexibilitatea de a șterge sau actualiza grupuri de contacte, pe care le puteți crea cu ușurință din tabloul de bord al aplicației. Și dacă contactele dvs. se află într-un fișier Excel sau CSV, le puteți importa fără probleme în aplicație.

MSS vă livrează mesajele instantaneu și le organizează după data și ora la care le-ați trimis, în timp ce vă arată ora exactă la care fiecare destinatar a primit SMS-ul dvs. De asemenea, are caracteristici de personalizare și semnătură care vă permit să vă personalizați textul.

Cu funcția de grup de contacte, puteți trimite un singur mesaj către toate grupurile pe care le-ați creat sau puteți selecta grupul specific căruia doriți să-l trimiteți. Dacă decideți să nu adunați contacte într-un grup, le puteți selecta manual din lista de contacte a telefonului dvs. atunci când trimiteți un SMS.

  Cum să obțineți tabloul de bord de confidențialitate Android pe orice dispozitiv

Deloc surprinzător, trebuie să acordați aplicației permisiunea de a vă accesa contactele.

Descarca: Trimitetor SMS multiplu (Gratuit)

2. Planuri de SMS-uri în vrac

Planurile de SMS-uri în vrac este o altă soluție de SMS-uri în vrac cu multe funcții interactive, inclusiv o opțiune de automatizare a campaniilor dvs. de SMS-uri. Vă permite să trimiteți un SMS către până la 5.000 de persoane de contact cu o singură atingere. În plus, trimiteți și o notă vocală personalizată mai multor persoane simultan, ceea ce o face una dintre cele mai bune aplicații de SMS-uri în vrac pentru campanii de marketing.

Unul dintre punctele sale forte este că puteți crea șabloane SMS reutilizabile pentru diferite grupuri de contact. În timp ce trimiteți text, puteți selecta unul dintre mai multe tipuri de mesaje; Text, Unicode, Flash SMS sau Unicode Flash SMS.

Livrarea mesajelor depinde de conexiunea dvs. la internet și de creditele disponibile în aplicație, mai degrabă decât de rețeaua dvs. mobilă. O astfel de caracteristică vă permite să trimiteți texte către mai multe persoane simultan, mai degrabă decât în ​​loturi. Și dacă un contact are mai multe numere de telefon, aplicația le sortează pentru a evita duplicatele.

Această aplicație vă permite să vă gestionați ID-ul expeditorului și șabloanele SMS și să vedeți rapoartele istoricului SMS. De asemenea, puteți adăuga adrese URL personalizate și note vocale la text, o caracteristică rară pentru majoritatea aplicațiilor SMS. Cu tabloul de bord interactiv, vă puteți monitoriza costurile SMS și vă puteți urmări soldul.

Deși aplicația mobilă poate întârzia uneori, puteți reveni intermitent la versiunea sa web pentru o experiență mai fluidă și mai multe funcții. De exemplu, deși aplicația mobilă nu permite adăugarea de contacte dintr-un fișier Excel, puteți face acest lucru prin intermediul site-ului web. Viziteaza Site-ul web cu planuri SMS în vrac pentru mai multe informatii.

  12 aplicații pentru calculatoare de sfaturi pentru Android și iOS

Descarca: Planuri de SMS-uri în vrac (gratuit, sunt necesare credite)

3. Mesaje de grup

Deși interfața sa arată puțin urâtă, dacă ați căutat să trimiteți mii de mesaje simultan, Grupul de Mesaje face o treabă grozavă în acest sens.

Când creați un grup de contacte în aplicația de mesagerie de grup, acesta vă trimite mesajul prin intermediul aplicației SMS implicite, așa că percepe tariful standard al operatorului de rețea pentru trimiterea de SMS-uri.

Aplicația este o alegere ușoară, care vine cu o interfață simplă. Vă permite să denumiți și să selectați grupurile de contact țintă. Acest lucru facilitează confirmarea că trimiteți mesajul potrivit persoanelor de contact adecvate. De asemenea, puteți șterge un grup, puteți elimina un destinatar din grup sau puteți adăuga mai multe numere.

Descarca: Mesaje de grup (Gratuit)

4. Hit Em Up

Hit Em Up are o interfață de utilizare simplă, dar caracteristicile sale sunt robuste, inclusiv o componentă pentru încărcarea unei liste de contacte dintr-o foaie de calcul Excel. Pe lângă crearea și îmbinarea diferitelor grupuri de contacte, puteți crea șabloane SMS și previzualiza textul înainte de a-l trimite.

Aplicația dispune de un serviciu cloud nativ care vă sincronizează șabloanele, contactele și grupurile. Trebuie doar să activați funcționalitatea de sincronizare în cloud pentru a o utiliza și vă puteți recupera datele oriunde și oricând.

Cu un tracker SMS, Hit Em Up vă permite să vă monitorizați cronologia SMS-urilor în timp real. De asemenea, puteți vizualiza mesajele eșuate și de succes în jurnalul istoric. Dacă doriți să tăiați lista de contacte, puteți utiliza filtrul inteligent pentru a le sorta pe baza etichetelor condiționate personalizabile.

Hit Em Up se simte ca o mini platformă de mesagerie all-in-one, deoarece puteți alege între aplicația implicită de SMS sau e-mail pentru a trimite mesaje. Deși acest lucru pare atrăgător, un dezavantaj este că nu poate trimite texte simultan. De exemplu, dacă alegeți aplicația SMS ca mijloc de livrare, aceasta vă solicită să trimiteți mesajul folosind aplicația SMS implicită pentru fiecare destinatar.

  7 aplicații Android pentru a scrie note direct pe ecranul de pornire

Cele mai avansate funcții necesită un abonament.

Descarca: Hit Em Up (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

5. SMS-uri multiple și SMS-uri de grup

Această aplicație are unele probleme, dar o includem deoarece poate adăuga o listă de contacte la un fișier și poate citi contacte din fișierele încărcate, inclusiv Excel și CSV. Este o aplicație la îndemână care utilizează creditele furnizorului de rețea pentru a vă trimite SMS-urile. Poate trimite un text la maximum 314 persoane de contact simultan.

Unul dintre dezavantajele sale majore este configurația butonului de trimitere. Este ușor să intri în mizerie dacă atingi butonul mare Trimitere de mai multe ori, deoarece nu trebuie să verifici înainte de a trimite mesajul tău. O altă problemă minoră, care vă poate deranja sau nu, este cererea persistentă de a face din aceasta aplicația implicită de SMS.

În caz contrar, este o altă aplicație bună pentru SMS-uri în vrac, ușor de utilizat. Luați în considerare acest lucru dacă aveți nevoie de o aplicație ușoară pentru a viza un public mai mic. În timp ce trimiteți SMS-ul, puteți, de asemenea, să eliminați contactele duplicate din lista de destinatari.

Multi SMS și SMS de grup are o interfață care vă arată starea de livrare a fiecărui mesaj în timp real, chiar și atunci când este trimis în vrac. În acest fel, poți monitoriza cine primește textul tău și cine nu.

Descarca: SMS-uri multiple și SMS-uri de grup (Achiziții gratuite în aplicație disponibile) | SMS-uri multiple și SMS-uri de grup PRO (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Ce aplicație de SMS-uri în vrac funcționează cel mai bine pentru dvs.?

În funcție de publicul țintă și de intențiile dvs., una dintre aceste aplicații ar trebui să funcționeze bine pentru dvs. Unii pot trimite mesaje multor persoane simultan.

În plus, s-ar putea să găsiți alte aplicații de mesagerie în bloc în Magazinul dvs. Play regional și nu uitați că este posibil să trimiteți mesaje text și din aplicațiile web.