4 jocuri de mister crime de încercat

Jocurile ocazionale vin sub o mulțime de forme diferite. Unii oameni joacă jocuri pe telefoanele și tabletele lor, alții joacă pe console, iar alții joacă jocuri simple bazate pe browser. În unele cazuri, jocurile de societate populare sunt transformate în jocuri online pe care utilizatorii le place să le joace.

Joc online asemănător cu indicii

Cele mai bune jocuri online asemănătoare indicii

Clue este un joc de masă cu misterul crimei. Poate părea complicat de jucat când încerci prima dată, dar este destul de simplu și distractiv. Jocul are o mulțime de piese în mișcare. Dacă sunteți în căutarea unor jocuri online ca Clue, încercați următoarele.

Notă: Clue este o marcă înregistrată. Veți găsi jocuri care sunt ca Clue, dar nu o replică exactă a acestuia.

1. Indiciu oficial pe Steam

The Jocul oficial Clue este disponibil pe Steam. Nu este același lucru cu a juca jocul în browser, dar versiunea Steam este o adaptare fidelă a jocului.

Jocul nu este gratuit. În prezent, este disponibil pentru 16,36 USD după o reducere de 10%. Dacă vrei să te joci cu prietenii, și ei vor trebui să cumpere jocul pe Steam (sau una dintre celelalte platforme acceptate).

De asemenea, puteți găsi jucători aleatori online cu care să jucați.

2. New York Mysteries: Lanterna sufletelor

New York Mysteries: The Lantern of Souls este disponibil pe Steam. Este un joc de mister crimă, dar nu se joacă ca un joc de masă. În schimb, este destinat unui singur jucător. Explorați diferite locații și găsiți indicii pentru a afla cine este criminalul.

  Cum să îmbunătățiți performanța căutării în React With Debouncing

Acest joc este un capitol dintr-o serie de jocuri similare. New York Mysteries: The Lantern of Souls costă 7 dolari.

3. Danse Macabre: Crimson Cabaret

Danse Macabre: Crimson Cabaret este o colecție de jocuri de mister crime pe Steam. Jocul oferă un gameplay oarecum mai apropiat de cel al unui joc de masă. Trebuie să explorezi Parisul, să aduni indicii și să încerci să nu fii ucis singur. Jocul costă 5,49 USD.

4. Secretele crimei: Crimson Crim

Crime Secrets: Crimson Lily este disponibil pe Steam și este o combinație de mister al crimei și obiect ascuns. Veți descoperi că jocul este oarecum apropiat de cel al unui joc de masă, dar nu este o replică a lui Clue, deoarece nu sunt cărți implicate. Este single player și costă 9,99 USD. Dacă prețul pare abrupt, merită menționat că jocul are un rating bun.

Concluzie

Jocurile de mister crimă sunt unele dintre genurile mai vechi din jocuri. Este posibil ca jocurile de societate să nu mai fie jucate la fel de mult ca înainte, dat fiind că acum există platforme mai bune pentru jocuri, dar genul rămâne popular. Veți descoperi că există o mulțime de alte jocuri cu mistere de crimă și obiecte găsite pe Steam. Parcurgeți catalogul și această listă și veți găsi cu siguranță ceva distractiv de jucat.