12/03/2023

4 aplicații utile pentru a vă gestiona notificările pe Android

Poate fi dificil să gestionezi fluxul de notificări de pe smartphone-ul tău. Din fericire, există aplicații de gestionare a notificărilor concepute pentru a vă ajuta să gestionați alertele primite. Aceste aplicații oferă o serie de funcții pentru a personaliza și prioritiza alertele.

De la filtre de notificare personalizabile până la opțiuni inteligente de clasificare și programare, aplicațiile de gestionare a notificărilor oferă o experiență perfectă pentru utilizator. Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre aplicațiile pentru Android.

1. NotifyBuddy

Cu o interfață ușor de utilizat, NotifyBuddy oferă o serie de caracteristici pentru a îmbunătăți experiența de notificare. O caracteristică notabilă este capacitatea de a activa notificările în stil LED care apar pe ecran și de a seta preferințele de notificare pentru fiecare aplicație, comandă rapidă sau setare a dispozitivului, cum ar fi sunetul, vibrațiile sau culorile și formele LED-urilor.

Puteți face acest lucru atingând aplicația pentru a accesa diferitele opțiuni de personalizare disponibile. Acest lucru este foarte important pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a vă asigura că mesajele sunt ușor accesibile.

NotifyBuddy oferă, de asemenea, numeroase setări pentru a regla caracteristicile LED, permițându-vă să opriți temporar notificările, setarea duratei clipirii și activarea protecției la ardere.

Pentru a începe, va trebui să acordați permisiunile necesare și să adăugați aplicațiile pentru care doriți să primiți notificări. Aplicația oferă o versiune gratuită susținută de reclame. Pentru a accesa toate funcțiile LED, va trebui să faceți upgrade la versiunea premium.

Descarca: NotifyBuddy (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

  Oglindirea ecranului Android și iPhone pe computer folosind iMyFone

2. FilterBox

FilterBox este un manager puternic de notificări care oferă o serie de funcții inovatoare pentru a vă ajuta să preluați controlul asupra notificărilor. Cu această aplicație, puteți organiza și personaliza fără efort alertele pentru a se potrivi preferințelor dvs.

Una dintre caracteristicile sale notabile este capacitatea de a crea filtre și reguli personalizate pentru notificările dvs. Acest lucru vă permite să prioritizați anumite tipuri de notificări sau să le blocați pe cele nedorite, asigurându-vă că primiți doar alertele care contează pentru dvs. De exemplu, puteți seta acțiuni precum Închidere, Dezactivare, Amânare și Modificare sunet.

În plus, vă oferă opțiuni avansate de filtrare, permițându-vă să filtrați notificările bazate pe cuvinte cheie, anumite persoane de contact sau chiar anumite perioade de timp.

De asemenea, puteți alege tipul de afișare pentru alertele primite – fie ca un apel, alerte vocale, opțiuni de citire cu voce tare sau similare. Puteți chiar să programați ore de liniște pentru a dezactiva temporar notificările în perioadele specificate.

Aplicația oferă o căsuță de e-mail unificată în care puteți gestiona și accesa comod toate notificările într-un singur loc. De asemenea, oferă funcții precum amânarea, marcarea notificărilor ca citite, arhivarea lor sau marcarea lor ca spam.

Descarca: FilterBox (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

3. FocusX

FocusX este o altă aplicație de gestionare a notificărilor care își propune să vă sporească productivitatea și să vă eficientizeze fluxul de lucru. Cu funcțiile sale personalizabile, vă permite să preluați controlul deplin asupra notificărilor dvs.

Vă puteți personaliza notificările prin includerea pe lista albă a câteva cuvinte cheie la alegere. Prin adăugarea și includerea în lista albă a anumitor cuvinte sau expresii, vă puteți asigura că primiți alerte numai pentru informațiile care contează pentru dvs., economisind timp prețios și reducând distragerile inutile.

  Top 10 jocuri Pokemon Mobile (Android+iOS) pe care ar trebui să le jucați

De asemenea, puteți bloca notificările de la toate aplicațiile dintr-o singură mișcare sau puteți ascunde notificările persistente. Una peste alta, este o aplicație destul de simplă de utilizat. Cu toate acestea, puteți seta notificări personalizate pentru aplicații (cu excepția aplicațiilor pentru telefon și mesagerie) numai dacă alegeți să faceți upgrade la versiunea premium.

Descarca: FocusX (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

4. Manager de sunet de notificare

Notification Sound Manager vă permite să atribuiți anumite sunete anumitor notificări. Are o interfață simplă și este relativ ușor de utilizat.

Pentru a începe, va trebui să adăugați o aplicație și să îi atribuiți un ton personalizat. Asigurați-vă că ați acordat toate permisiunile necesare, astfel încât aplicația să poată rula în fundal și să detecteze notificările primite.

De asemenea, puteți personaliza tipul de sunet redat atunci când primiți o notificare, fie că este vorba despre un ton de apel, un fișier audio personalizat sau o funcție de transformare a textului în vorbire. De asemenea, puteți adăuga melodia preferată pentru notificări sonore sau alerte. Puteți chiar să dezactivați simultan toate notificările din toate aplicațiile.

Descarca: Manager de sunet de notificare (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Evitați distragerile și eficientizați-vă notificările

A avea o aplicație de gestionare a notificărilor de încredere poate fi incredibil de benefic. De la categorizarea și prioritizarea anumitor aplicații până la personalizarea preferințelor, amânarea notificărilor și filtrarea inteligentă, aceste aplicații vă echipează instrumentele pentru a prelua controlul asupra notificărilor.

Indiferent dacă ești un profesionist ocupat, un student sau pur și simplu oricine dorește să-și eficientizeze interacțiunile digitale, aceste aplicații de gestionare a notificărilor sunt un plus valoros și esențial pentru dispozitivul tău mobil.

  Cum să utilizați noul flux cronologic al Instagram (Android și iOS)

x