1More Fit Open Earbuds S50 Review: Fiecare sportiv are nevoie de acestea

Recomandări cheie

  • Calitatea excelentă a sunetului și comenzile personalizabile fac din 1More Fit Open Earbuds S50 o alegere excelentă pentru iubitorii de muzică.
  • Căștile sunt sigure și confortabile de purtat, cu un rating IPX7 pentru utilizare în toate condițiile meteorologice.
  • Cu o durată de viață a bateriei de 38 de ore și conectivitate wireless rapidă, vă puteți bucura de muzică zile întregi fără întrerupere.

1More face accesorii audio grozave, inclusiv căști și căști. Și dacă sunteți în căutarea unei perechi grozave de căști pentru antrenamente, ar trebui să obțineți 1More’s Fit Open Earbuds S50. Această pereche de căști premium pentru sportivi și persoane active oferă o calitate excelentă a sunetului, un confort bun, o durată lungă de viață a bateriei și multe altele.

1More Fit Open Earbuds S50

140 USD 150 USD Economisiți 10 USD

1More Fit S50 sunt o pereche grozavă de căști deschise, cu o calitate excelentă a sunetului. De asemenea, au o schemă de control atentă și sunt extrem de personalizabile cu aplicația 1More Music.

Brand 1More

Anularea zgomotului nr

Ascultare mono Da

Microfoane 4

Clasament IP IPX7

Codecuri acceptate HFP / A2DP / AVRCP

Încărcare USB-C / Wireless

Dimensiune driver 13,6 mm

Culoare Negru / Alb / Argintiu

Durată de viață a bateriei căștilor 11 ore

Durată de viață a bateriei carcasei de încărcare 38 de ore

Greutate (căști) 9 g fiecare

Dimensiuni (căști) Aprox. 5 x 5 x 2,3 cm

Dimensiuni Aprox. 8,7 x 6,7 x 2,9 cm

Greutate 83 g

Pro

  • Calitate excelentă a sunetului și scenă excelentă
  • Evaluat IPX7 pentru utilizare pe vreme nefavorabilă
  • Patru taste incluse pentru o potrivire personalizată

Contra

  • Nu se poate asocia cu mai multe dispozitive simultan

Design și potrivire: sigur pe ureche, chiar și în ploaie

Dacă duceți un stil de viață activ, puteți pierde cu ușurință o cască TWS – chiar și în timp ce o purtați – și să nu observați până nu este prea târziu. Dar căștile 1More Fit Open Earbuds S50 se potrivește în siguranță pe ureche, în principal datorită cârligelor sale pentru ureche.

În plus, această pereche de căști este clasificată IPX7. Așadar, chiar dacă îți place să alergi pe ploaie abundentă, te poți bucura cu încredere de melodiile tale în timp ce stai în siguranță.

Jowi Morales / MakeUseOf

Căștile au instalate căști mari, dar veți găsi și căști foarte mici, mici și medii. Astfel, le puteți schimba și asigura o potrivire perfectă. Și, chiar și cu cârligele pentru urechi, puteți purta aceste căști confortabil timp de câteva ore.

Designul cu ureche deschisă al lui 1More Fit S50 vă menține mai conștient de mediul înconjurător. Acest lucru este crucial, mai ales dacă vă place să ascultați în aer liber. La urma urmei, auzirea traficului, a oamenilor din jurul tău și a altor cozi audio de mediu vă pot ajuta să vă mențineți în siguranță.

Jowi Morales / MakeUseOf

Așadar, indiferent dacă vă antrenați în sală, alergați în aer liber sau chiar faceți drumeții în natură, 1More Fit S50 vă va permite să vă bucurați de melodiile sau podcasturile, menținându-vă în același timp conștient auditiv.

Comenzi: Acțiuni personalizabile pentru atingere

La fel ca majoritatea căștilor, 1More S50 utilizează comenzi de atingere sensibile la atingere pe ambele căști. În mod implicit, două atingeri pe ambele părți vor reda sau întrerupe muzica și vor răspunde sau vor închide apelurile. De asemenea, puteți utiliza o atingere de trei ori pentru a vă activa asistentul vocal.

Jowi Morales / MakeUseOf

Cu toate acestea, puteți personaliza aceste comenzi folosind aplicația 1More Music. Deoarece căștile întrerup automat și reiau conținutul media atunci când scoateți un căști și îl puneți la loc, am înlocuit acțiunea de atingere dublă de pe căștile din stânga cu acțiunea „mergi la melodia anterioară” și acțiunea „scăderea volumului” din dreapta. . De asemenea, am înlocuit acțiunea de triplu atingere cu acțiunea „mergi la următoarea melodie” și acțiunea „mărește volumul” pe căștile din stânga și din dreapta.

Aceasta înseamnă că aveți patru acțiuni diferite de atingere pe căști, ceea ce face mai convenabil să vă reglați muzica fără a scoate telefonul.

Durată de viață a bateriei: Putere pentru toată ziua și apoi ceva

1More Fit S50 pretinde o autonomie a bateriei de 38 de ore, cu 11 ore pe fiecare cască. Deși nu am testat această afirmație, nu am rămas niciodată fără energie folosind S50. Și dacă căștile au un consum redus de energie, a le pune înapoi în carcasă timp de cinci minute este mai mult decât a-i oferi aproximativ două ore de putere.

Jowi Morales / MakeUseOf

Puteți reîncărca carcasa printr-un port USB-C din spate sau puteți folosi un încărcător wireless pentru a o porni. Este, de asemenea, compatibil cu încărcarea rapidă, fiind nevoie de doar aproximativ 90 de minute pentru a-l umple din gol. Dar dacă căștile sunt descărcate, carcasa va dura aproximativ 80 de minute pentru a se reîncărca complet.

De asemenea, este ușor să verificați nivelul de putere al căștilor și al carcasei. Deschideți capacul cu căștile în interior, iar LED-ul din partea frontală a carcasei se va aprinde – verde înseamnă mai mult de 80%, portocaliu înseamnă între 20 și 80%, iar roșu înseamnă mai puțin de 20%. Când închideți capacul, lumina LED arată și puterea rămasă a carcasei.

Conectivitate wireless: rapidă și ușoară

Această pereche de căști folosește Bluetooth 5.3 pentru a se conecta fără fir la dispozitivele dvs. Aceasta înseamnă că obțineți conectivitate fulgerătoare după ce l-ați asociat cu smartphone-ul. Când scoateți căștile din carcasă, acestea se vor conecta automat la ultimul dispozitiv asociat.

Nu trebuie să te uiți pe telefon atunci când vrei să asculți muzică, să vizionezi un film sau să joci. Purtați pur și simplu 1More Fit S50 și începeți să faceți ceea ce doriți pe telefon – nu este necesară așteptarea.

În plus, indiferent dacă vizionați un film sau jucați un joc, există o întârziere mică sau deloc între sunet și acțiunea de pe ecran. Dar dacă vă plac jocurile cu ritm rapid precum Call of Duty: Mobile și doriți să vă asigurați că nu pierdeți nicio coadă audio de la adversarii dvs., puteți activa modul Latență scăzută în aplicația 1More Music.

Din păcate, spre deosebire de alte căști premium, puteți conecta 1More Fit S50 doar la un dispozitiv odată, cu excepția cazului în care activați conexiunea cu două dispozitive în meniul Funcții experimentale. Cu toate acestea, acest lucru nu a funcționat pentru mine, motiv pentru care este considerat experimental. Deci, dacă doriți să utilizați căștile pe laptop, trebuie să le resetați ținând apăsat butonul din carcasă și împerechendu-le cu celălalt dispozitiv.

Calitate sunet: excelentă în general

La fel ca 1More SonoFlow SE, 1More Fit S50 oferă o calitate excelentă a sunetului cu driverul său dinamic DLC de 13,6 mm. Când creșteți volumul, puteți auzi clar fiecare instrument și melodia, permițându-vă să vă apreciați mai bine muzica.

Chiar și cu volumul la cea mai scăzută setare posibilă, puteți auzi în continuare muzică în fundal cu detaliile acesteia. Acest lucru face din 1More Fit S50 un dispozitiv excelent pentru birou, deoarece îl puteți folosi pentru a vă ajuta să eliminați zgomotul de fundal sau să ascultați melodii fără a vă deranja colegii în timp ce lucrați, asigurându-vă că puteți auzi dacă cineva vă sună sau vă vorbește.

Cu toate acestea, acesta nu acceptă codecuri Bluetooth de înaltă calitate, cum ar fi LDAC sau aptX Lossless, așa că este posibil să nu doriți să-l utilizați cu playere audio digitale de înaltă rezoluție, cum ar fi Hidizs AP80 Pro-X.

Chiar și așa, puteți modifica setările de egalizare ale căștilor cu aplicația. Există 14 presetări disponibile din care să alegeți, deși nu are un egalizator personalizat. Cu toate acestea, aceste presetări sunt mai mult decât suficiente pentru ca majoritatea utilizatorilor să personalizeze profilul de sunet după gusturile lor.

Anularea zgomotului: fiți auzit din cauza zgomotului ambiental în timpul unui apel

Deși 1More Fit S50 nu are tehnologia activă de anulare a zgomotului, folosește anularea zgomotului de mediu AI, asigurându-vă că sunteți auzit clar în timpul unui apel telefonic. Această tehnologie, atunci când este asociată cu cele patru microfoane ale lui S50, permite căștilor să vă filtreze vocea în mod eficient de sunetele ambientale. Am testat acest lucru făcând un apel folosind căștile deschise cu zgomote puternice din mediul urban în fundal și îmi puteți auzi vocea. Această primă probă audio demonstrează zgomotul ambiental înregistrat prin telefon.

Al doilea eșantion este prin 1More Fit S50 cu ANC activat.

Deși nu este atât de clar pe cât mi-aș dori, este suficient de bun pentru apeluri rapide în timp ce fugiți.

1Mai multe aplicații: personalizare intuitivă

Un alt lucru care face ca produsele 1More să iasă în evidență din mulțime este aplicația sa excelentă. Puteți personaliza cu ușurință 1More Fit S50 după gustul dvs. folosind interfața intuitivă a aplicației. Veți vedea, de asemenea, căștile și nivelul bateriei carcasei în aplicație, astfel încât să știți dacă trebuie să le încărcați.

Puteți modifica setarea de pauză automată/redare automată folosind meniul Redare inteligentă din aplicație. Există, de asemenea, Setări personalizate, care vă permit să schimbați ceea ce fac gesturile de triplă și dublă atingere pe fiecare căști și Egalizator pentru personalizarea profilului de sunet. Comutatorul de latență scăzută este, de asemenea, chiar pe ecranul principal, ceea ce face ușor pornirea sau dezactivarea înainte de a lansa jocul.

Dacă 1More lansează o actualizare de firmware pentru Fit S50, puteți folosi aplicația pentru a o actualiza cu o singură atingere din meniul principal. De asemenea, puteți atinge sigla 1More din colțul din dreapta sus pentru a dezvălui opțiuni mai avansate, cum ar fi Smart Burn-in (ce este arderea căștilor?) și conexiunea cu două dispozitive.

Aplicația oferă, de asemenea, sunete liniștitoare, oferind diverse zgomote albe și de fundal pentru a vă distrage atenția de la mediul înconjurător sau de la gânduri. Cu toate acestea, fiecare piesă are doar aproximativ 10 secunde și se repetă în mod vizibil ulterior, așa că ar fi mai bine să cauți aceste sunete albe și ambientale pe YouTube.

Sunet premium pentru oameni activi

Indiferent dacă sunteți un atlet, o persoană care iubește în aer liber sau pur și simplu aveți nevoie să ascultați mediul înconjurător în timp ce ascultați muzică, 1More Fit S50 este excelent pentru nevoile dvs. de ascultare. Are o durată de viață destul de lungă a bateriei, un sunet extins și oferă un sunet clar și clar.

Cârligele pentru urechi ajută și la menținerea în siguranță, chiar dacă alergați sau faceți alte activități fizice. Dar, în ciuda acestui fapt, este confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. De asemenea, include patru capace pentru urechi, asigurându-vă că veți obține o potrivire perfectă.

Deci, 1More Fit Open Earbuds S50 este o investiție excelentă pentru divertismentul și siguranța dvs. în afara. Dar, mai mult decât atât, sunt și un dispozitiv perfect pentru utilizarea zilnică.

1More Fit Open Earbuds S50

140 USD 150 USD Economisiți 10 USD

1More Fit S50 este o pereche grozavă de căști deschise, cu o calitate excelentă a sunetului. De asemenea, are o schemă de control atentă și este foarte personalizabil cu aplicația 1More Music.

Brand 1More

Anularea zgomotului nr

Ascultare mono Da

Microfoane 4

Clasament IP IPX7

Codecuri acceptate HFP / A2DP / AVRCP

Greutate (căști) 9 g fiecare

Dimensiuni (căști) Aprox. 5 x 5 x 2,3 cm

Încărcare USB-C / Wireless

Dimensiune driver 13,6 mm

Dimensiuni Aprox. 8,7 x 6,7 x 2,9 cm

Greutate 83 g

Culoare Negru / Alb / Argintiu

Durată de viață a bateriei căștilor 11 ore

Durată de viață a bateriei carcasei de încărcare 38 de ore