09/25/2022

16 cele mai bune căști Nintendo Switch pentru o experiență de joc mai bună

Investiția într-o cască de gaming sofisticată este esențială dacă vrei să trăiești sunetele grozave ale jocurilor pe Nintendo Switch.

În zilele noastre, căștile de gaming de pe piață sunt avansate din punct de vedere tehnologic și oferă caracteristici precum sunetul surround și sunetul captivant, eliminând nevoia de a vă baza pe sistemul dvs. audio pentru a experimenta efecte sonore pentru joc. Aceasta funcționează în două moduri; pe lângă faptul că se complace într-o experiență de joc mai bună, vecinii tăi nu te încruntă, deoarece nu mai sunt deranjați.

Difuzoarele încorporate ale Nintendo Switch sunt configurate pentru a oferi sunete și muzică de joc atunci când vă răsfățați cu jocurile. Cu toate acestea, dacă intenționați să jucați un joc care este mai mult competitiv, cum ar fi Super Smash, știți că difuzoarele minuscule ale Nintendo nu vor putea niciodată să facă dreptate acelor sunete cruciale care decid cine va ieși câștigător.

Vei fi învins cu ușurință de adversarul tău, deoarece nu vei putea auzi acei pași liniștiți și nu vei avea nicio idee când poți fi luat în ambuscadă. Trecerea la o cască de gaming de rezervă vă va ajuta să profitați mai mult de la consola switch, indiferent unde vă aflați.

Găsirea celor mai bune căști de gaming Nintendo se poate dovedi a fi puțin confuză. Există o mulțime de căști pe piață care oferă calitate a sunetului, microfoane încorporate, confort și multe altele. Alegerea celei mai potrivite căști care oferă o calitate a sunetului uluitoare nu va fi o dilemă acum.

Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun care vă poate îndeplini cerințele, am scos unele dintre cele mai populare și mai bogate căști Nintendo disponibile chiar acum. Aceste căști sunt clasificate în general în două categorii – cu fir și fără fir.

Cu fir sau fără fir: care este mai bun?

Atât căștile cu fir, cât și cele fără fir au partea lor de merite și limitări. Dacă doriți să mergeți pe calea wireless, trebuie să vă asigurați că setul cu cască are o autonomie bună a bateriei; alegeți cel care oferă mai mult de 20 de ore de rezervă a bateriei. Nu are rost să alegi o cască fără fir dacă trebuie conectată în mod constant.

În mod similar, dacă alegeți o cască cu fir, asigurați-vă că cablul are o lungime decentă, astfel încât să nu ajungeți să vă încurcați în fire.

Este demn de menționat că, deși Nintendo acceptă acum audio Bluetooth, câteva limitări trag împreună cu acesta. Când împerecheți o cască Bluetooth, nu puteți conecta opt controlere fără fir; limita maximă se reduce la două. Acum știți despre avantajele și dezavantajele utilizării căștilor Nintendo cu fir și fără fir, alegerea uneia dintre cele două ar trebui să fie apelul dvs.

Căști Nintendo cu fir

PDP Gaming LVL40

Să începem rezumatul cu căștile pentru jocuri stereo cu fir PDP Gaming Neon Pop LVL40!

Această cască ușoară pentru Nintendo Switch este excepțional de confortabilă, indiferent dacă sunteți pregătit pentru un meci rapid sau plănuiți să plecați într-o misiune cooperativă de o zi; butoanele de reglare a volumului de pe ureche vă permit să reglați volumul fără a pierde concentrarea în joc. În plus, pernele de urechi confortabile și respirabile țin transpirația la distanță și nu te lasă să te simți obosit în timpul jocurilor competitive lungi.

Aceste căști cu fir echipate cu două difuzoare puternice de 40 mm sunt licențiate de Nintendo și sunt compatibile cu Switch, New Switch OLED și Lite. Astfel, poți să-ți auzi inamicii mult înainte să-i vezi.

Microfonul său bidirecțional cu anulare a zgomotului vă ajută să comunicați cu membrii echipei fără interferențe. Gestul flip-to-mute vă permite să opriți instantaneu microfonul, răsturnându-l în sus.

Turtle Beach Recon 70

Designul emblematic al lui Turtle Beach, Turtle Beach Recon 70, este construit pentru a vă ajuta să obțineți cea mai recentă victorie. Această cască cu fir ușoară și confortabilă poate fi însoțitorul tău în timpul orelor lungi de joc. Datorită difuzoarelor superbe de 40 mm și pernelor din piele artificială de ultimă generație, acest set cu cască oferă o experiență de sunet fantastică și un răspuns mai bun la bas. În plus, capacitatea sa de izolare a zgomotului vă permite să captați chiar și cele mai joase sunete de joc.

Înarmat cu microfonul omnidirecțional de top și foarte sensibil de la Turtle Beach, Recon 70 se asigură că vă puteți comanda colegii de echipă în jocurile care acceptă capabilitățile de chat; De asemenea, puteți dezactiva acest microfon răsturnându-l în sus.

Mufa universală de 3,5 mm face acest set cu cască versatil și îl puteți utiliza cu controlerele Nintendo Switch, PlayStation și Xbox și multe altele.

HyperX Cloud Alpha Pro

Folosind designul driverelor cu două camere, HyperX Cloud Alpha Pro reduce distorsiunea sunetului pentru a emite un sunet distinct și clar în joc. Acest design unic separă, de asemenea, sunetul pentru a oferi o experiență de sunet fluidă.

Spuma cu memorie premium de la Cloud Alpha se poate adapta automat la periferia feței jucătorilor și oferă confort maxim, tolerând în același timp ore lungi de joc. Microfonul cu anulare a zgomotului pe care îl echipează este certificat de Discord și TeamSpeak, așa că sunteți sigur de capabilitățile excelente de comunicare. În plus, puteți detașa microfonul cu ușurință atunci când nu aveți nevoie de el.

  Cum să vezi ce procesor este în computerul tău (și cât de rapid este)

Punctele maxime sunt următoarele:

 • Oferă confort HyperX premiat
 • Cablul împletit vă permite să controlați audio fără probleme
 • Compatibil cu mai multe platforme de jocuri
 • Cadru durabil din aluminiu cu bandă extinsă
 • Comenzi audio accesibile pentru reglarea volumului

Portul de 3,5 mm al acestei căști de gaming Nintendo îl face o alegere bună pentru jucătorii experimentați de pe Xbox, PS 4 și alte platforme.

Razer Kraken Kitty

Dispunând de urechile Kitty Ears alimentate de Razer Chroma, Razor Kraken Kitty vă permite să fiți martor la o calitate audio extraordinară pe Nintendo Switch cu durabilitate de lungă durată. Această cască cu acoperire completă a urechii este căptușită cu un gel de răcire care ajută la izolarea sunetului și oferă confort pentru ore lungi.

Căștile pentru jocuri cu fir prezintă iluminarea Stream Reactive cu 16,8 milioane de culori care se pot transforma în funcție de alertele și strigăturile publicului.

Alimentate de drivere de 50 mm care includ magneți de neodim care acceptă tehnologia activă de anulare a zgomotului, această căști oferă un sunet clar de cristal. Suportul audio surround THX spatial 7.1 ajută la echilibrarea uniformă a sunetului și la îmbunătățirea melodiilor jocului. De asemenea, este echipat cu un microfon de înaltă calitate care poate fi personalizat pentru a bloca zgomotul de fundal pentru a îmbunătăți producția de flux.

Datorită sunetului pozițional precis și tehnologiei superioare de imersiune audio, Razer Kraken Kitty poate fi cel mai bun partener pentru petrecerea timpului liber atunci când doriți să jucați jocuri intense sau să vizionați filmul preferat.

Să aruncăm o privire la specificațiile tehnice:

 • Urechi și căști pentru pisicuțe alimentate de Razer Chroma
 • Iluminare reactivă la flux
 • Microfon activ cu anulare a zgomotului
 • Tehnologia audio spațială THX
 • Perne de urechi cu gel de răcire pentru confort și izolare fonică
 • Drivere de 50 mm cu magneți de neodim

Căști pentru jocuri Zentouch

Setul cu cască Zentouch Gaming este un alt set de căști cu fir care oferă capabilități de sunet surround. Datorită driverelor din neodim de 50 mm, poate oferi o calitate superioară a sunetului. Microfonul său reglabil cu anulare a zgomotului la 360 de grade este perfect pentru partenerii de jocuri în medii zgomotoase, deoarece acceptă o comunicare clară.

Această cască de gaming Nintendo cu fir este căptușită cu perni de urechi din spumă cu memorie 100% care acoperă complet urechea. Acest lucru îl face destul de confortabil de utilizat, calificându-se ca un partener de joc perfect pentru ore lungi de joc. Căștile de gaming Zentouch au un cablu împletit robust, rezistent la încurcături. Integrarea microfonului și a butoanelor de volum de pe panoul de control facilitează ajustările ușoare ale setărilor audio; fără a întrerupe jocul și a pierde concentrarea.

Această cască pentru jocuri este compatibilă cu mai multe platforme, inclusiv Nintendo Switch (audio), Nintendo New 3DS LL/3DS (audio), Nintendo 3DS LL/3DS (audio), PS4, PS Vita, PSP, Xbox One, Windows PC, Mac OS PC, dispozitiv iOS și dispozitiv Android.

Consola SteelSeries Arctis 3

Ediția pentru consolă Arctis 3 seamănă foarte mult cu Arctis 3 în ceea ce privește aspectul și oferă performanțe similare și ușurință în utilizare. Această cască cu fir are cel mai dorit microfon ClearCast certificat Discord și oferă o claritate excelentă a vocii prin anularea zgomotului de fundal. În plus, driverele sale impresionante de difuzoare S1 pot genera calitate audio cu distorsiuni ultra-scăzute, oferindu-vă un avantaj competitiv față de inamicii tăi.

Arctis 3 Console Edition include perne de urechi AirWeave care vă ajută să vă răcoriți urechile și să le mențină fără transpirație în timpul scenariilor de joc lungi. Comenzile sale ergonomice de volum pe ureche vă permit să reglați volumul și să opriți microfonul fără a manevra.

Merită menționat că Arctis 3 Console Edition are și o mufă suplimentară care vă permite să partajați sunetul jocurilor cu prietenii dvs. prin căști sau alte căști. În afară de comutatorul Nintendo, acest set de căști pentru jocuri este compatibil și cu alte platforme de jocuri precum PlayStation 5/4, Xbox Series X/S, Xbox 1 și telefoane mobile.

Căști pentru jocuri SADES

Această cască de gaming cu fir oferă un confort extrem și o calitate audio clară datorită designului său circumaural, cu unități driver duale de 50 mm și manipulări audio avansate. Egalizarea clară a frecvenței le permite jucătorilor să asista la o calitate captivantă a sunetului și să audă cele mai silentioase înalte ale adversarilor lor.

În mod similar, simularea sunetului surround și driverele audio sensibile vă ajută să înțelegeți rapid direcția împușcăturilor, pașilor și altele.

Setul cu cască SADES Gaming are un microfon omnidirecțional încorporat care acceptă funcțiile de anulare a zgomotului, care pot capta cel mai scăzut zgomot, îl pot reduce zgomotul și îl pot livra colegilor tăi. Căștile de gaming SADES Nintendo sunt echipate cu o bandă ergonomică care vă permite să purtați setul cu cască pentru o lungă perioadă de timp, fără să vă obosiți.

Această cască Gaming este compatibilă cu mai multe platforme de jocuri, cele proeminente fiind PS4, PS VITA, PSP, New Xbox One, PlayStation 3, Nintendo Switch (Audio) și Nintendo New 3DS LL/3DS (Audio).

HunterSpider

HunterSpider este un set de căști de gaming Nintendo decent în această rundă. Echipat cu difuzoare puternice de sunet surround și drivere din neodim de 50 mm, astfel, această cască pentru jocuri oferă un sunet clar, cu o adâncime rezonabilă de bas. Microfonul integrat este sensibil la sunet și oferă o experiență sonoră complet captivantă.

  Cum să convertiți imagini PNG, TIFF și JPEG într-un format diferit pe Mac

Microfonul este rotativ până la 120 de grade. Astfel, puteți regla microfonul la un unghi potrivit în timpul jocului. În plus, controlul în linie al volumului vă permite să controlați volumul și să opriți rapid sunetul folosind butonul de sunet.

Pe lângă sunet, acest set cu cască proiectat profesional se concentrează și pe aspect. Luminile LED îmbunătățesc estetica și te fac să arăți foarte cool. Casca pentru urechi a căștii cu fir este căptușită cu tampoane din piele artificială foarte moi și confortabile, care nu te irită dacă o porți ore în șir.

Căștile de gaming HunterSpider nu sunt doar bogate în funcții, ci și versatile. Această cască de gaming cu fir este compatibilă și cu Xbox, PS4, PS5, PC și Mac.

Sennheiser GSP 301

Căștile de gaming Sennheiser GSP 301 Nintendo sunt alegerea perfectă pentru jucătorii care doresc să experimenteze o calitate audio captivantă în timp ce se concentrează pe joc.

Microfonul integrat cu anulare a zgomotului vă permite să vedeți claritatea acustică în comunicare și sprijină gesturile de ridicare la sunet. Căștile suportă atenuări pasive ale zgomotului și basul profund vă permite să auziți sunetele puternice și cele mai silentioase pași, astfel încât să puteți reacționa instantaneu. Panoul de control al volumului integrat este intuitiv și vă permite să reglați sunetul fără a pierde concentrarea.

Această cască cu fir are un design ergonomic și căștile pentru urechi din spumă cu memorie XL îl fac o cască perfectă de purtat ore lungi. Căștile de gaming Sennheiser GSP 301 sunt compatibile cu mai multe platforme precum PS4, Xbox One, Switch, Mac și PC.

VersiuneTECH G2000

Căștile Nintendo Gaming cu fir VersionTECH G2000 sunt una dintre cele mai durabile căști de acolo. Oferă o calitate audio superioară, ținându-vă în același timp cufundat în joc și dispune de comenzi de sunet în linie care vă permit să reglați volumul și să opriți microfonul fără a întrerupe jocul.

VersionTECH G2000 include subwooferul stereo din jur și driverul de putere dinamic de 50 mm. Duo-ul vă permite să simțiți direcția câmpului sonor, pașii, împușcăturile pentru a vă permite să fiți martor la experiența de joc super reală de care aveți nevoie pentru a rămâne în frunte în joc.

Această cască plină de putere include un microfon omnidirecțional și reglabil care poate anula zgomotul de fundal pentru a transmite mesajele în mod clar colegilor tăi. VersionTECH G20000 este compatibil cu mai multe platforme de jocuri, inclusiv PS5, PS4, PS4 Pro/Slim, Xbox One, controler Xbox One S/X, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch/3DS, PSP, PS3 și așa mai departe.

PHOINIKAS

Setul cu cască stereo de gaming PHOINIKAS este o cască de gaming cu fir, înarmată cu un driver de 40 mm și calitate a sunetului hi-fi. Duo-ul vă permite să asistați la o experiență sonoră incredibilă cu senzații șocante. Componenta difuzorului este suficient de sensibilă pentru a îndeplini toate cerințele la care vă puteți aștepta de la un set de căști de gaming decent.

Este echipat cu un microfon extern atașat la un cablu detașabil care îți captează vocea și reduce zgomotul de fundal atunci când comunici cu colegii tăi în timpul jocului.

Căștile de gaming Nintendo sunt căptușite cu un tampon de spumă cu memorie din imitație de piele premium care izolează sunetul, previne încălzirea și transpirația în timpul sesiunilor de joc foarte lungi și vă permite să vă simțiți confortabil.

Căștile stereo PHOINIKAS pentru jocuri sunt compatibile cu mai multe platforme de jocuri, inclusiv PS4 și Xbox One, în afară de Nintendo Switch. Cu toate acestea, poate fi operat și fără fir și îl puteți folosi pentru a viziona filme și a asculta muzică în acest mod.

Căști wireless pentru jocuri Nintendo

Acum că am terminat cu căștile cu fir, să vedem ce opțiuni aveți pentru a merge wireless.

SteelSeries Arctis 7 Wireless

Să începem cu căștile de gaming fără fir SteelSeries Arctis 7 dorite de fiecare jucător hardcore.

Această cască compatibilă cu Nintendo a ridicat standardul cu funcții audio complet reînnoite și microfonul de top care oferă o calitate a sunetului clară. Pernițele pentru urechi sunt construite din materiale din pânză atletică care oferă confort extrem atunci când le porți.

Căștile pentru jocuri fără fir Arctis 7 sunt dotate cu următoarele caracteristici:

 • Sunetul wireless de 2,4 GHz fără pierderi vă permite să experimentați un sunet cu latență ultra-scăzută.
 • Echipat cu puternicul microfon bidirecțional Clearcast, certificat de Discord, care anulează sunetul de fundal pentru a oferi o calitate a vocii asemănătoare studioului
 • Advanced Artis Sound vă permite să captați sunete uimitoare ale jocului
 • Experimentați sunetul surround cu căștile DTS de ultimă generație:X v2.0
 • Căștile wireless pentru jocuri au o durată de viață a bateriei de aproape 24 de ore, așa că nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără baterie la jumătatea sesiunilor de joc.

În afară de Nintendo Switch, Arctis 7 se poate conecta la PC, Mac, PlayStation și comuta în modul wireless.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 este un set de căști de gaming fără fir care îi succedă Stealth 700 de prima generație și a suferit mai multe îmbunătățiri pentru a oferi mai mult confort și durabilitate, cu o durată de viață a bateriei și performanțe audio îmbunătățite.

  SSD-uri cu mai multe straturi: Ce sunt SLC, MLC, TLC, QLC și PLC?

Stealth 700 Gen 2 este alimentat de o baterie reîncărcabilă care poate suporta cu ușurință până la 20 de ore de joc dintr-o mișcare. Include o bandă metalică și balamale puternice care conferă rezistență setului cu cască. În plus, pernele pentru urechi au spumă cu memorie infuzată cu gel, cu un design Aerofit, pentru a oferi un confort mai bun și o răcire mai bună atunci când le porți pe o perioadă lungă de timp.

Microfonul este destul de sensibil și oferă o calitate clară a sunetului atunci când comunicați cu membrii echipei din joc. De asemenea, acceptă gestul flip-to-mute. Include difuzoarele Nanoclear de 50 mm care oferă cea mai bună calitate a sunetului în timpul scenariilor de joc.

În afară de Nintendo, căștile pentru jocuri Turtle Beach Stealth 200 Gen 2 sunt compatibile și cu Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S.

G935 LightSync

Căști fără fir pentru jocuri G935 LightSync dispune de o tehnologie audio îmbunătățită care vă permite să asistați la o experiență sonoră superioară fără fir cu Nintendo Switch.

Echipat cu drivere audio Pro-G de 50 mm și căști DTS, această cască fără fir ajută la crearea celor mai expansive, clare și captivante peisaje sonore la care ați asistat vreodată. Acest set cu cască oferă o experiență cinematografică pentru sunete de joasă frecvență precum exploziile de jocuri. În plus, sunetele de înaltă frecvență ca șoaptele, tragerile și pașii sunt clare și clare.

G935 LightSync Wireless măsoară cu precizie gradul de conștientizare a spațiului din joc pentru a vă permite să înțelegeți distanța, adâncimea și poziția în peisajul sonor 3D. Puteți utiliza G935 continuu timp de până la 12 ore fără iluminare și 8 ore cu iluminare implicită. Cu toate acestea, este posibil să redați și să încărcați setul cu cască simultan.

De asemenea, puteți configura setările audio separat pentru fiecare joc. În plus, microfonul puternic de 6 mm vă permite să comandați și să comunicați cu membrii echipei. G935 LightSync este compatibil cu mai multe alte console de jocuri, inclusiv PlayStation 4 și Xbox One.

Razer Barracuda X

Construit pentru a oferi o experiență audio captivantă, echipat cu USB-C 4 în 1 Razer Barracuda X este cu adevărat versatil și oferă cea mai confortabilă experiență de utilizare.

Este înarmat cu driver Razer TriForce 40 mm din 3 părți, în timp ce este capabil să împingă înalte, medii și joase distincte pentru a oferi în cele din urmă performanțe audio de vârf și o imersiune mai bună în timp ce joci. Datorită designului său ușor și ergonomic, este perfect pentru jocuri de lungă durată, fără a obosi. În plus, căștile pentru urechi din spumă cu memorie respirabilă și căștile rotative completează potrivirea confortabilă a acestuia.

Pe partea frontală a microfonului, Razor Barracuda este la fel de puternic și dispune de Razer HyperClear Cardioid Mic. Microfonul său este suficient de capabil pentru a anula zgomotul de fundal pentru a capta vocea dvs. îmbunătățită în timpul sesiunilor de joc. Microfonul este detașabil, așa că îl puteți scoate atunci când nu aveți nevoie de el. Căștile Barracuda X au o durată de viață a bateriei de 20 de ore, iar încărcarea USB de tip C îl face perfect pentru utilizarea pe tot parcursul zilei.

Razer Barracuda este compatibil cu mai multe console și dispozitive de jocuri, inclusiv PC, PlayStation, Nintendo Switch și dispozitive Android.

HUHD

Setul cu cască pentru jocuri fără fir HUHD vine cu un software suplimentar care îl face compatibil cu Nintendo Switch. Este alimentat de o conexiune wireless de 2,4 g care funcționează cu un transmițător USB.

Această cască dispune de tehnologia 7.1 Surround Sound și oferă un bas mai profund. Deci, asistați la o calitate impresionantă a sunetului în scenarii dramatice de joc. Setul cu cască de gaming are, de asemenea, un microfon rotativ la 180 de grade, care vă poate capta vocea perfect și cu multă claritate. În plus, puteți opri microfonul răsturnându-l în sus fără a pierde focalizarea.

Deoarece această cască de gaming fără fir este căptușită cu căști de pluș din spumă cu memorie PU, este suficient de confortabilă pentru sesiuni de jocuri de lungă durată. Bateria sa poate ține suficient suc pentru a vă permite să jucați timp de aproximativ 6 ore. Căștile generice wireless pentru jocuri sunt versatile și acceptă platformele de jocuri PlayStation 4 și PlayStation 5. De asemenea, puteți utiliza această cască pentru jocuri pentru a asculta muzică și a viziona filme.

Încheierea

După cum știți, calitatea audio este un factor esențial care vă face să câștigați sau să pierdeți un joc; deținerea unei căști dedicate pentru jocuri este crucială pentru a-ți depăși adversarii. Puteți să parcurgeți căștile noastre de gaming recomandate atât în ​​categoriile cu fir, cât și fără fir și să le comparați caracteristicile, calitatea sunetului și confortul pentru a alege cele mai bune căști pentru gaming de care aveți nevoie pentru a ieși în evidență în joc.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune echipamente de streaming pentru jucători.

x