09/25/2022

12 cele mai bune widget-uri Android pentru a vă supraîncărca mobilul

Îmbunătățiți funcționalitatea dispozitivului dvs. Android cu widget-uri inteligente și economisiți timp la deschiderea aplicațiilor.

Utilizatorii doresc adesea să seteze ecranul de pornire al smartphone-urilor lor în funcție de confortul lor. Prin urmare, ei continuă să încerce noi modalități de a face acest lucru. Magazinul Google Play pentru Android are mai multe aplicații de personalizare a ecranului de pornire. Cu toate acestea, vom explora câteva widget-uri utile în acest articol care vă pot face cu adevărat ecranul de pornire mai bun ca niciodată.

Pe lângă îmbunătățirea funcționalității dispozitivului dvs., widget-urile vă oferă și informațiile personalizate care vă interesează. Oferă totul, de la știri și rame foto la calculatoare și informații despre vreme etc.

Ce sunt widget-urile Android?

Widgeturile Android sunt aplicații mici la îndemână care sunt de obicei plasate pe ecranul de pornire al dispozitivului dvs. Android. Vă servește oferind informații esențiale fără a fi nevoie să deschideți aplicații specifice. Fiecare widget este conceput pentru a oferi informații despre o anumită zonă.

Cu alte cuvinte, este un control al aplicației dvs. Android care vă transformă dispozitivul într-o formă complet personalizată. Cel mai comun exemplu de widget este un calendar pe dispozitivul dvs. Android. Widgetul calendar vă spune despre data curentă împreună cu toate evenimentele viitoare.

Widgeturile sunt cea mai semnificativă caracteristică a Android, ceea ce încurajează un număr mare de oameni să aleagă Android.

Cum să adăugați widget-uri pe dispozitivul dvs. Android?

Înainte de a explora cele mai bune widget-uri pentru dispozitivul dvs., să învățăm mai întâi să adăugați widget-uri pe dispozitivul dvs. Android.

  • Deschideți Magazinul Google Play disponibil pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android.
  • Căutați widgetul pe care doriți să îl adăugați pe dispozitiv și descărcați-l de acolo.
  • Acum reveniți la ecranul de pornire al dispozitivului și atingeți lung oriunde pe spațiul liber. Alternativ, puteți, de asemenea, să ciupiți pe ecranul de pornire (dacă dispozitivul dvs. Android funcționează în acest fel).
  • Acum vor exista câteva opțiuni de meniu, cum ar fi tapet, teme, setări etc., alegeți „Widget-uri”.
  • Acum căutați widgetul pe care tocmai l-ați instalat pe dispozitiv, derulând în jos în listă.
  • Adăugați-l pe ecranul dvs. de pornire și sunteți gata să utilizați widget-ul preferat.

Să aruncăm o privire la widget-urile Android.

Dacă sunteți în căutarea unui widget pentru baterie, Widget baterie renăscut este varianta ideala pentru tine. Acest widget Android elegant vine cu o funcționalitate avansată care vă permite să adăugați o pictogramă pentru procentajul bateriei pe ecranul de pornire.

Acest widget a fost proiectat într-o temă Material și vine cu un indicator cerc al bateriei. Puteți alege opțiunea de a schimba culoarea indicatorului în funcție de nivelul bateriei.

De asemenea, vă permite să urmăriți statisticile de utilizare a bateriei și viteza de încărcare a dispozitivului dvs., etc. Pentru o experiență fără reclame, îl puteți cumpăra cu 4,49 USD din Magazinul Google Play.

Widgeturi iOS – Widgeturi color este un kit decorativ care vă permite să vă personalizați ecranul de pornire cu widget-uri personalizate. Acest kit vine cu un set de teme și conținut care vă permit să vă creați rapid propriile widget-uri de culoare.

Acest widget Android funcționează cu multe alte widget-uri disponibile pe dispozitivul dvs. și, astfel, stabilește o interfață personalizată pentru dvs. Puteți modifica dimensiunile pictogramelor, culorilor și chiar fonturilor pentru a se potrivi cu preferințele dvs. Este disponibil gratuit pe Google Play Store.

Acesta este unul dintre cele mai populare widget-uri de ceas Android care a înregistrat până acum peste 100.000 de descărcări. Widgeturi Android Clock este o aplicație autonomă care oferă un widget de ceas care se potrivește cu dispozitivul dvs. Android 12. Acest lucru nu necesită nicio altă aplicație pentru a configura widget-uri pe tableta sau smartphone-ul dvs. Android.

Este un widget de ceas personalizabil și ușor, care nu epuizează mult din memorie, precum și din baterie. Puteți modifica cu ușurință opțiunile de culoare pentru a afișa ora și data prin intermediul acestui widget.

Overdrop

Overdrop Weather vă oferă prognoze meteo în direct de la furnizori de top, cum ar fi AccuWeather, WeatherBit și Sky Weather. Vă oferă o prognoză meteo detaliată cu peste 50 de widget-uri elegante și o hartă radar de 96 de ore. Vă ține la curent cu alerte de ploaie și furtună, temperatură orară, informații despre indicele de calitate a aerului și multe altele.

Puteți descărca acest widget gratuit din Google Play Store.

Dacă ești în căutarea celor mai buni Widget Contacte, aceasta este soluția potrivită pentru tine. Vă permite să aveți o experiență de chat și apel cu o singură atingere cu oricare dintre contactele dvs. Puteți converti cu ușurință designul său într-unul personalizat, deoarece vine cu peste 50 de modele de widget-uri.

Acest widget Android îți integrează comunicarea cu peste 10 rețele sociale și platforme de mesagerie. De asemenea, acceptă dispozitive cu opțiuni de card dual SIM. Disponibil online în Magazinul Google Play gratuit.

Widget Calendar după Agenda Acasă este un widget de calendar personalizabil pentru tableta sau smartphone-ul dvs. Android. Folosind acest widget, puteți crea cu ușurință evenimente și le puteți grupa pe zi pentru comoditate și claritate. Designul său se combină frumos cu imaginea de fundal a dispozitivului dvs. pentru a vă oferi o experiență captivantă.

Acest widget este complet capabil să lucreze cu diverse lansatoare Android utilizate în mod obișnuit. Salvați propria temă sau importați și teme ale altor utilizatori. Puteți achiziționa Calendar Widget by Home Agenda din Magazinul Google Play pentru doar 0,99 USD.

Tasker

Tasker urmărește automatizarea unui set de acțiuni bazate pe anumite contexte. Aceste contexte pot include ora, aplicația, data, evenimentul, locația și gestul. Sarcinile și contextele sunt definite de utilizatori.

Cu alte cuvinte, este practic un widget de automatizare care efectuează acțiuni așa cum le definim în prealabil.

De exemplu, puteți utiliza această aplicație pentru a dezactiva automat wifi-ul atunci când vă conectați la Bluetooth-ul mașinii. Există multe alte astfel de sarcini pe care le puteți automatiza folosind acest widget inteligent.

Descărcați această aplicație gratuit, dar pentru o experiență fără reclame, o puteți cumpăra online pentru 3,49 USD.

Planificator de zi și oră

Spectrograf este o aplicație widget de planificare a timpului pentru dispozitivele dvs. Android. Vă arată sarcinile și evenimentele din calendar pentru o zi într-un format de diagramă circulară. Dacă doriți să vizualizați evenimentele întregii zile și să vă mențineți rutina în consecință, trebuie să utilizați acest widget Android.

Utilizează un cadran de 12 ore pentru vizualizarea evenimentelor din calendar. Această aplicație pur și simplu vă face planificarea zilei mai ușoară și mai eficientă. Descărcați gratuit din Play Store.

Titluri zilnice

Dacă vrei să fii la curent cu ce se întâmplă în jurul tău, Stiri google este widgetul potrivit pentru tine. Acest lucru vă oferă o modalitate rapidă de a trece prin cele mai importante titluri locale, naționale și internaționale. Pe lângă aceasta, vă oferă și știri special adaptate domeniilor dumneavoastră de interes.

Prezintă cele mai bune articole și știri publicate de reviste și editori de top și de încredere din întreaga lume. Acest widget este disponibil pentru descărcare gratuită.

Zile de numărătoare inversă

Îți place să numeri zilele inversă ori de câte ori se apropie vreunul dintre evenimentele tale speciale? Dacă da, atunci acest widget este cel mai interesant pentru tine. Aplicația și widgetul Zilele numărătoarea inversă numără zilele, orele și chiar minutele până la evenimentul tău special. Această aplicație widget gratuită de numărătoare inversă vă permite să adăugați câte evenimente doriți.

Cu acest widget Android, nu veți mai pierde zile de naștere, aniversari sau întâlniri importante. Oferă un widget pe ecranul de pornire, mementouri, un calendar cu numărătoare inversă și notificări pentru toate evenimentele viitoare.

Acțiuni și știri

Rămâneți în topul piețelor financiare globale cu ajutorul Investing.com aplicarea. Acest widget Android vă oferă cele mai fiabile date financiare, rapoarte de analiză și cele mai recente știri ale pieței. Cu aceasta, puteți rămâne la curent cu actualizările de preț în timp real.

Vă permite să vă urmăriți portofoliul și să găsiți cu ușurință acțiunile cu cele mai bune performanțe. Descărcați gratuit din Magazinul Google Play.

Elixirul 2

Accesați informațiile complete despre fiecare aspect al dispozitivului dvs. Android Elixirul 2. Este o aplicație de informații de sistem care vine cu widget-uri foarte configurabile.

Folosind Elixir 2, puteți deschide și ecranele dispozitivului dvs. dintr-un singur loc. Puteți avea informații complete despre hardware, cum ar fi stocare internă/externă, baterie, procesor, telefonie, memorie, wifi, Bluetooth și multe altele.

Concluzie

Aceste minunate widget-uri Android pot îmbunătăți cu adevărat aspectele funcționale ale dispozitivului dvs. Aceste widget-uri vă pot face dispozitivul să funcționeze pentru dvs. așa cum doriți. Deci, pe baza cerințelor dvs., descărcați oricare dintre aceste widget-uri și bucurați-vă de o experiență Android uimitoare.

  Cum să vizualizați notificările anterioare pe Android
x