11 extensii de transcriere care vă vor revoluționa fluxul de lucru

Căutați cele mai bune extensii de transcriere? Dacă da, ați dat peste pagina potrivită.

Chiar dacă videoclipurile și podcasturile sunt la modă în acest moment, textele scrise au propria lor semnificație. Este destul de ușor să traduceți texte scrise dintr-o limbă în alta, ceea ce, din păcate, nu este atât de ușor de realizat cu conținutul video și audio.

În plus, textele scrise fac extrem de ușor găsirea oricărei informații specifice și vă permit să reluați de câte ori doriți. Și probabil de aceea textele scrise sunt de neînlocuit în sectoare care includ cercetarea, educația și documentarea.

Dar când vine vorba de transcrierea conținutului video sau audio, lucrurile devin cu adevărat provocatoare. Transcrierea manuală necesită destul de mult timp și efort și aici intră în joc extensiile de transcriere.

Cu toate acestea, găsirea unei extensii de transcriere bună este încă o sarcină. Există sute de opțiuni și fiecare dintre ele pretinde a fi cea mai bună.

Încercarea instrumentului după instrument pentru a-l găsi pe cel potrivit nu ar fi abordarea potrivită și înțeleg asta. De aceea, am făcut munca grea și am testat riguros 100 de extensii de transcriere, astfel încât să nu fie nevoie.

Mai jos, am împărtășit lista celor mai bune extensii de transcriere care au trecut testele mele și ar putea fi un instrument excelent pentru a vă revoluționa fluxul de lucru.

Așa că, fără alte prelungiri, să începem –

Transcriere

Transcript prin Transcript.study este, fără îndoială, cel mai bun instrument de transcriere conceput pentru studenți. Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei extensii este funcția de rezolvare a întrebărilor cu un singur clic. Această funcție oferă răspunsuri detaliate la aproape orice întrebare, inclusiv ecuații matematice complicate.

Această extensie folosește un motor AI avansat și un algoritm de căutare pentru a oferi răspunsuri precise și detaliate. În plus, extensia este optimizată exclusiv pentru 16 platforme LMS (Learning Management System), inclusiv Brightspace, Apex Learning și Blackboard. Dar, din păcate, nu mai susține McGraw Hill.

Avantaje

 • Acest instrument este optimizat exclusiv pentru 16 platforme LMS cu suport avansat.
 • Funcționalitatea de rezolvare a problemelor cu un singur clic face găsirea de soluții la concepte complexe extrem de ușoară.
 • La 3,99 USD pe lună, este destul de accesibil.
 • Pe lângă extensia sa bazată pe web, acest instrument este disponibil și pentru dispozitivele Android și iOS. Și datorită capacității sale de sincronizare în timp real, veți avea întotdeauna acces neîntrerupt la toate notele și documentele dvs.
 • Extrem de ușor de utilizat.

Cu toate acestea, Transcript nu are funcționalitatea de bază pe care ar trebui să o aibă orice extensie de transcriere – capacitatea de a transcrie videoclipuri sau audio în text. Prin urmare, nu vă poate ajuta să creați note ale cursurilor dvs. online sau să pregătiți documentația întâlnirilor.

În plus, deși motorul său avansat AI este uimitor, puteți obține rezultate similare de la chatbot-uri AI gratuite, cum ar fi ChatGPT sau Google Bard.

Laxis

Când vine vorba de înregistrarea întâlnirilor online, a seminariilor web și a cursurilor, Laxis este un instrument în care pot avea încredere. Este un instrument fantastic care vă ajută să pregătiți subiecte și agende înainte de întâlnire, să obțineți transcriere în timp real în timpul întâlnirilor și să creați note.

În plus, Laxis se mândrește cu o funcție de evidențiere a întâlnirilor îmbunătățită cu inteligență artificială, care oferă informații importante despre conversație în cadrul și în cadrul conversației dvs. Aplicația web a Laxis este compatibilă cu Zoom, Microsoft Teams și Webex, în timp ce oferă în mod special o extensie Chrome pentru Google Meet.

Avantaje

 • Compatibil cu toate serviciile majore de videoconferință, inclusiv Microsoft Teams, Google Meet, Zoom și Webex.
 • Planul gratuit pare mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor.
 • Instrumentul de transcriere de la Laxis este foarte eficient în producerea unei transcripții precise cu recunoașterea vorbitorului.
 • Scriitorul și chatbot-ul avansat bazat pe inteligență artificială de la Laxis sunt destul de puternici.
 • Destul de simplu și ușor de utilizat.
  Cum să activați modul întunecat pe un Chromebook

Acest instrument este conceput în primul rând pentru a vă ajuta să transcrieți întâlnirile și cursurile online și nu pentru a transcrie videoclipuri în general. Prin urmare, nu puteți utiliza Laxis pentru a crea transcripții de videoclipuri pe YouTube, Udemy sau orice altă platformă.

În plus, un alt dezavantaj al Laxis este că trebuie să aveți subtitrări activate pentru ca instrumentul să funcționeze corect. În caz contrar, se va opri transcrierea.

Notta

Notta este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune instrumente de transcriere care este capabil să transcrie orice fel de clip audio pe care îl aveți. Deci, indiferent dacă doriți să transcrieți un videoclip YouTube, un podcast, un apel video, o întâlnire online, un webinar sau orice fișier audio, Notta vă poate ajuta să îl transcrieți în cel mai scurt timp.

Cel mai bun lucru la Notta este că este destul de ușor de utilizat. Notta oferă o aplicație web, o extensie Chrome și aplicații mobile, făcându-le disponibile pe aproape toate dispozitivele. Cu toate acestea, planurile, politicile și practicile lor de vânzare m-au făcut să fiu sceptic cu privire la produs.

Avantaje

 • Este capabil să transcrie fișiere audio de pe aproape orice pagină web. În plus, puteți importa orice fișier video sau audio de pe computer pentru transcriere.
 • Oferă un bot Notta care poate oferi transcriere în timp real a întâlnirilor în Zoom, Webex, Google Meet și Microsoft Teams.
 • Generatorul de rezumate AI face o treabă decentă rezumand toate transcripțiile și făcând note rapide.

De exemplu, planul gratuit oferit de Notta este mai degrabă un truc. Ei spun că vă oferă 120 de minute/pe lună în planul gratuit, dar veți fi limitat la doar 3 minute de înregistrare în timp real și transcriere a întâlnirilor online și 5 minute de transcriere pe fișiere și pe ecran live ca utilizator gratuit.

În plus, vi se va cere să optați pentru abonamentul premium prin ferestre pop-up, iar politica lor de rambursare este îngrozitoare.

MeetInOne

In timp ce MeetInOne nu este în primul rând o extensie pentru a vă ajuta să transcrieți fișiere video sau audio, acest instrument vă poate ajuta să vă îmbunătățiți experiența întâlnirii. Cel mai bun lucru despre MeetInOne este că această extensie este complet gratuită.

Avantaje

 • Nu trebuie să cheltuiți niciun ban pentru a utiliza oricare dintre funcțiile oferite de extensia MeetInOne. MeetInOne este complet gratuit de utilizat.
 • Unele dintre funcții, cum ar fi imaginea în imagine, modul întunecat, statisticile întâlnirilor, cererile de admitere și respingere automată și altele, sunt cu adevărat utile și vă pot duce experiența întâlnirii la nivelul următor.
 • Chiar dacă funcția de înregistrare a întâlnirilor este încă în curs de dezvoltare, această caracteristică poate fi cu adevărat o salvare pentru mulți, deoarece va face mai ușor să țină o evidență a tuturor întâlnirilor.

Extensia MeetInOne se mândrește cu mai multe funcții uimitoare, cum ar fi apăsare pentru a vorbi, modul întunecat, statistici de întâlnire, gestionare îmbunătățită a contului și multe altele. Dar, din păcate, acceptă doar Google Meet.

Dar, în ciuda faptului că este un instrument gratuit și foarte util, instrumentul nu are suficientă popularitate. Și de aceea, consider că dezvoltatorii nu lucrează pentru a îmbunătăți funcționalitatea și performanța acestei extensii. Drept urmare, acest instrument nu primește actualizări regulate.

Faceți cunoștință cu Extensia

Înainte de a continua, permiteți-mi să clarific asta Faceți cunoștință cu Extensia nu este un instrument de transcriere. Deci, dacă sunteți în căutarea unui instrument pentru a vă transcrie întâlnirile sau videoclipurile în general, Extensia Meet nu este o opțiune. Dar dacă doriți să vă înregistrați întâlnirile sau să îmbunătățiți experiența generală a întâlnirii, puteți lua în considerare acest instrument.

Meet Extension este un instrument freemium cu câteva caracteristici solide în nivelul gratuit. Funcțiile premium arată, de asemenea, destul de impresionante și vă permit să înregistrați întâlniri la nivel local, să descărcați conversații și să dezactivați/dezactivați automat microfonul.

Avantaje

 • Caracteristica de înregistrare a întâlnirilor de la Meet Extension vă permite să înregistrați și să stocați toate întâlnirile la nivel local în formate MP4.
 • Funcția sa de imagine în imagine vă permite să efectuați mai multe sarcini pe computer fără a pierde niciun element vizual.
 • Pe lângă înregistrările video, Meet Extension vă permite și să descărcați istoricul chatului și lista participanților.

Singurul lucru care nu mi-a plăcut la Extensia Meet este că colectează date legate de activitatea utilizatorului, cum ar fi înregistrarea tastelor, poziția mouse-ului și clicurile și multe altele. Acest lucru mi se pare destul de supus.

  Toate cele mai bune comenzi rapide de la tastatură Google Slides

Vidra.ai

Vidra.ai este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune servicii de transcriere pe care le puteți achiziționa chiar acum. Este un instrument uimitor pe care îl puteți folosi pentru a lua notițe despre întâlniri online, sesiuni de brainstorming și prelegeri online. În plus, funcția sa de chat Otter.ai vă ajută să obțineți răspunsuri detaliate la întrebările întâlnirii.

Acest instrument se laudă în plus cu funcționalitatea de transcriere a videoclipurilor, fișierelor audio și podcas-urilor preînregistrate. Pe lângă transcrierea întâlnirilor dvs., Otter înregistrează și fiecare întâlnire.

Avantaje

 • Otter este compatibil cu toate serviciile de întâlnire online majore, inclusiv Zoom, Google Meet și Microsoft Teams.
 • Otter este disponibil pentru Chrome, Android și iOS. În plus, îl puteți integra cu Slack, Calendar și Dropbox pentru a sincroniza totul cu ușurință.
 • Otter nu oferă prea multe la nivelul gratuit, dar planul gratuit este destul de impresionant în comparație cu rivalii săi. Obțineți 300 de minute de transcriere lunară cu 30 de minute per conversație și trei transcriere de fișiere audio și video preînregistrate pentru o viață.

Datorită algoritmului său bazat pe ML, Otter este destul de puternic și oferă o transcriere de înaltă precizie. Dar totuși, acest instrument se luptă cu accente grele sau când mai multe persoane vorbesc simultan.

Preluare automată de note

Preluare automată de note este un instrument de transcriere uimitor conceput și dezvoltat de un dezvoltator individual numit Nithin S. Singurul scop al creării acestui instrument este de a ajuta studenții să creeze note eficiente și de aceea acest instrument este gratuit.

Instrumentul este foarte ușor și ușor de utilizat. Cu toate acestea, acest instrument are câteva probleme care trebuie luate în considerare înainte de a-l utiliza.

Avantaje

 • Unul dintre cele mai bune lucruri despre această extensie de transcriere este că este complet gratuit de utilizat.
 • Auto-Notes Taker este compatibil cu toate platformele de întâlnire majore, inclusiv Google Meet, Microsoft Teams și Zoom Web.
 • Această extensie de transcriere gratuită folosește, de asemenea, AI pentru a genera note rapide și scurte rezumate ale subiectelor importante discutate în cadrul întâlnirii.

Acest instrument a fost dezvoltat de un dezvoltator individual și, prin urmare, nu are asistență adecvată pentru clienți. Deci, veți fi pe cont propriu dacă întâmpinați probleme, deoarece răspunsul dezvoltatorilor poate dura câteva zile.

În plus, ultima actualizare primită de acest instrument a fost lansată în ianuarie 2021 și există șanse mari ca acest instrument să nu primească actualizări în curând. Deci, toate erorile și problemele pe care le posedă acest instrument în acest moment nu se vor rezolva în curând.

Transcriptor

Când vine vorba de nevoile de transcriere automată, Transcriptor este o extensie care chiar strălucește. Este un instrument de transcriere premium care a servit peste 100.000 de clienți la nivel global. Transkriptor este un instrument bogat în funcții, cu zeci de caracteristici uimitoare care îl ajută să se deosebească de rivalii săi.

Avantaje

 • Transkriptor acceptă peste 100 de limbi în care puteți transcrie întâlniri și fișiere și puteți traduce transcripțiile existente.
 • Algoritmul AI de ultimă generație al Transkriptor este cunoscut pentru că oferă o precizie mai mare care ar putea ajunge până la 99%.
 • Transkriptor are, fără îndoială, unul dintre cele mai bune asistență pentru clienți, în opinia mea. Deși asistența pentru clienți nu este disponibilă 24/7, vă puteți conecta cu ei în multe moduri, cum ar fi chat live, e-mail etc.

Începând cu cele esențiale, Transkriptor vă ajută să transcrieți fără efort întâlnirile, seminariile și videoclipurile online, cu o acuratețe de 99%. În plus, puteți încărca și fișierele video sau audio pentru a le converti în text în cel mai scurt timp.

Deși nu este mare lucru, Transkriptor captează și transcrie toate cuvintele de completare, cum ar fi umm, ahh, hmm etc.

YTScribe

Dacă sunteți în principal în căutarea unei extensii de transcriere pentru a transcrie videoclipuri YouTube, YTScribe ar putea fi soluția perfectă pentru tine. Este un instrument freemium. Versiunea gratuită de YTScribe mi se pare destul de solidă, iar dacă nu aș avea bani, cu siguranță aș merge cu extensia gratuită a YTScribe.

  Coduri Roblox Super Golf: Valorificați acum

Avantaje

 • YTScribe face o treabă uimitoare furnizând transcripții de înaltă precizie, în special în videoclipurile care au un sunet clar și un narator.
 • Extensia gratuită a YTScribe este destul de solidă, iar dacă sunteți dispus să depuneți ceva efort în editarea manuală, va fi suficient de bună pentru dvs.

Cu toate acestea, va trebui să editați manual transcrierea generată de extensia gratuită, deoarece nu va avea semne de punctuație și marcaje temporale adecvate. YTScribe remediază această problemă în abonamentul Pro. Dar abonamentul Pro pare puțin costisitor, mai ales dacă îl compar cu prețurile altor extensii de transcriere și consider că YTScribe este limitat doar la YouTube.

Acestea fiind spuse, YTScribe pare ușor suprapreț, mai ales când îl compar cu alte servicii de transcriere precum Transkriptor sau Notta. Celelalte servicii pe care le-am menționat au prețuri similare, dar oferă mult mai multe funcționalități decât YTScribe.

Obțineți transcriere YouTube

Așa cum sugerează și numele, Obțineți transcriere YouTube de la CakeAI este o extensie de transcriere video YouTube. Această extensie funcționează fără efort cu tot felul de videoclipuri YouTube, cu excepția fluxului live, iar cel mai bun lucru este că este destul de ușor de utilizat.

Această extensie generează transcripții precise și vă permite să exportați transcripții în trei formate – CSV, SRT și TXT. Dacă optați pentru formatul CSV, veți primi transcrierea cu marcaje temporale exacte.

Avantaje

 • Această extensie este destul de robustă și oferă transcrieri de înaltă precizie cu marcaje temporale.
 • Cu abonamentul gratuit, veți primi gratuit o transcriere de înaltă calitate pe zi. În plus, transcrierea va avea marcaje temporale și semne de punctuație precise.

Există o versiune gratuită a acestei extensii, dar este limitată la o singură transcriere pe zi. Nu am nicio problemă cu asta, deoarece înțeleg că dezvoltatorul a conceput acest produs pentru a câștiga niște bani, dar această limită agresivă este și motivul pentru care acest instrument nu este foarte popular.

În plus, deși mi-a plăcut instrumentul și i-am apărat accesul gratuit limitat, nu aș recomanda să optez pentru abonamentul plătit. Se datorează faptului că dezvoltatorilor săi le lipsește profesionalismul. Pagina instrumentului nu are informații adecvate despre facturare, abonament, practici de confidențialitate etc.

În plus, mulți utilizatori au raportat că nu își pot anula abonamentele, deoarece nu există nicio opțiune.

Scribbl

Scribbl este un nou serviciu de transcriere care m-a impresionat foarte mult. Chiar dacă Scribbl acceptă în prezent doar Google Meet, lucrează pentru a-și extinde compatibilitatea cu alte platforme, cum ar fi Microsoft Teams și Zoom.

Scribbl nu ajută doar la transcrierea de înaltă precizie, ci vă permite și să vă înregistrați toate întâlnirile și să creați note de întâlnire bazate pe inteligență artificială. În plus, oferă o opțiune ușoară de partajare, permițându-vă să partajați cu ușurință toate videoclipurile și transcripțiile.

Avantajele Scribbl

 • Deși Scribbl nu oferă asistență telefonică pentru clienți, asistența pentru clienți este încă una dintre cele mai bune în comparație cu rivalii săi. Vă puteți conecta cu echipa lor de asistență prin chat live sau e-mail.
 • Scribbl este destul de ușor de utilizat. Dar dacă vi se pare dificil, puteți contacta echipa lor de asistență pentru clienți sau puteți merge la secțiunea de blog.
 • Algoritmul AI avansat al Scribbl împarte întreaga discuție a întâlnirii în subiecte mai mici. Acest lucru poate fi foarte util pentru a revizui subiectele discutate în cadrul întâlnirilor.

Singurul dezavantaj al lui Scribbl, în opinia mea, este prețul. Este destul de costisitor în comparație cu alte instrumente de pe piață.

Comentarii de închidere

Iată-l – un articol detaliat care acoperă cele mai bune extensii de transcriere.

Recomandarea unei extensii de transcriere nu este ușoară, deoarece depinde în totalitate de nevoile dvs. Sper că acest articol te-a ajutat să faci alegerea corectă. Dar dacă tot sunteți confuz, permiteți-mi să vă dau recomandările mele pentru diferite cazuri de utilizare.

Dacă aveți un buget și aveți nevoie de o extensie de transcriere pentru a transcrie videoclipuri YouTube, vă recomand să mergeți cu Notta. Dar dacă nu ai niciun buget, aș recomanda extensiile gratuite YTScribe sau CakeAI.

În mod similar, dacă doriți o extensie de transcriere pentru întâlniri, luați în considerare Laxis, Notta, Otter sau Transkriptor. Puteți folosi și alte instrumente enumerate mai sus, dar asigurați-vă că citiți argumentele pro și contra înainte de a face o alegere.

Apoi, consultați cel mai bun software de transcriere pentru a converti audio în text.