08/11/2022

Puteți aplica pentru DoorDash după ce ați fost dezactivat?

Folosind DoorDash, un serviciu de livrare de mese la cerere, puteți cumpăra alimente și băuturi de la restaurantele din cartierul dvs. DoorDash îi ajută pe freelanceri să câștige bani, oferind ore de lucru flexibile și plăți rapide. În calitate de șofer DoorDash, este posibil să vă dezactivați contul din cauza contractului și a altor încălcări. În aceste cazuri, poate doriți să aflați cum funcționează reactivarea contului DoorDash. Dacă vrei să știi cum poți aplica pentru DoorDash după ce ai fost dezactivat, aici este oprirea ta. Vă oferim un ghid util care vă va clarifica îndoielile cu privire la acesta și alte câteva întrebări conexe.

Puteți aplica pentru DoorDash după ce ați fost dezactivat?

Continuați să citiți în continuare pentru a afla dacă puteți aplica pentru DoorDash după ce ați fost dezactivat sau nu în detaliu.

Cât durează DoorDash Appeal?

Procesarea unei contestații DoorDash poate dura cel puțin 2 săptămâni după trimitere. După depunerea contestației, va trebui să așteptați câteva zile pentru a primi un răspuns de la DoorDash.

  PS5 și Xbox Series X: Ce sunt Teraflops?

Puteți face un alt cont DoorDash?

Da, puteți crea mai multe conturi DoorDash utilizând o adresă de e-mail diferită pentru fiecare cont.

Cum să faci un nou cont DoorDash după ce ai fost concediat?

Pentru a crea un nou cont DoorDash după ce ați fost dezactivat sau din cauza dezactivării contului dvs., trebuie să utilizați o altă adresă de e-mail, cod poștal și adresă de domiciliu. Nu puteți utiliza aceleași detalii ca contul anterior pentru a crea un cont nou.

Puteți crea un nou cont DoorDash?

Da, puteți crea cu ușurință un nou cont DoorDash folosind o adresă de e-mail diferită pentru fiecare cont, conectându-vă la site-ul web DoorDash.

Puteți crea mai multe conturi DoorDash?

Da, puteți crea mai multe conturi pe DoorDash utilizând o adresă de e-mail diferită pentru fiecare cont.

Vă puteți face un cont nou dacă sunteți dezactivat pe DoorDash?

Da, este posibil să aplicați sau să creați un cont nou pe DoorDash după ce contul dvs. anterior este dezactivat sau șters. Aveți nevoie de o nouă adresă de e-mail pentru noul cont DoorDash pe care doriți să-l creați.

Cum îmi șterg informațiile din DoorDash?

Vă puteți șterge contul DoorDash pentru a elimina informațiile legate de cont. Vă puteți șterge cu ușurință contul DoorDash urmând pașii menționați mai jos:

1. Conectați-vă la contul dvs. pe DoorDash cu e-mailul și parola.

2. Faceți clic pe pictograma hamburger.

3. Faceți clic pe Cont din meniul următor.

4. Faceți clic pe Gestionare cont.

5. Faceți clic pe Ștergere cont.

Notă: De asemenea, puteți solicita Arhiva înainte de a șterge contul. În acest fel, veți avea datele vechiului cont și puteți aplica pentru un nou cont Doordash dacă bănuiți că cel actual va fi dezactivat.

  26 Cele mai bune software de modelare 3D

6. Introduceți codul de verificare din 6 cifre trimis la numărul dvs. de mobil și faceți clic pe Trimiteți.

7. Apoi, faceți clic pe opțiunea Continuare.

8. În cele din urmă, faceți clic pe Ștergere cont pentru a confirma procesul de ștergere.

Câte încălcări DoorDash poți obține?

Conform regulilor DoorDash, vi se permite până la șase încălcări ale contractului la fiecare 100 de comenzi. Dacă depășești această limită, ei îți vor dezactiva contul.

Puteți fi reactivat pe DoorDash?

Da, este posibilă reactivarea contului DoorDash. Puteți aplica pentru DoorDash după ce ați fost dezactivat? Vă solicită să vă contestați cazul de pe pagina de asistență DoorDash.

Cum îmi schimb numele șoferului DoorDash?

După ce ați înțeles cum puteți aplica pentru DoorDash după ce ați fost dezactivat, permiteți-ne să vedem cum să vă editam numele pe DoorDash. Pentru a vă schimba numele DoorDash, urmați pașii menționați mai jos:

1. Conectați-vă la contul dvs. pe DoorDash.

2. Faceți clic pe pictograma hamburger.

3. Apoi, selectați Cont din meniul derulant.

4. Din pagina Profil, schimbați numele și prenumele și faceți clic pe Salvare.

Dezactivarea DoorDash este permanentă?

Nu. Dacă nu depuneți o contestație cu succes, toate dezactivările unui cont DoorDash sunt permanente. Deși nu puteți face apel pentru toate dezactivările, e-mailul vă va anunța dacă puteți. Apoi vi se vor da instrucțiuni despre cum să începeți procedura.

Cât timp poți fi dezactivat pe DoorDash?

DoorDash dvs. va rămâne dezactivat dacă nu faceți apel la echipa de asistență DoorDash Contactați.

Cum îmi pot activa contul DoorDash după ce am fost dezactivat?

DoorDash vă oferă un formular de contestație prin care vă puteți indica motivele pentru care contul dvs. ar trebui să fie reactivat. Odată ce ați completat formularul, echipa de specialitate DoorDash va examina contestația dvs. și va lua măsuri ulterioare în consecință.

  Cum să adăugați fonduri la ID-ul dvs. Apple

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut afla despre cum puteți aplica pentru DoorDash după dezactivare. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.