06/26/2022

Cum să vă actualizați Apple Watch

Apple lansează în mod obișnuit actualizări watchOS cu noi funcții și fețe de ceas. watchOS 6, de exemplu, vine cu o nouă aplicație App Store și noi fețe de ceas analogice minunate. Iată cum vă puteți actualiza Apple Watch.

Cum să vă actualizați Apple Watch folosind iPhone

Actualizările Apple Watch sunt legate de iPhone. De exemplu, pentru a actualiza la watchOS 6 pe Apple Watch, mai întâi trebuie să actualizați iPhone-ul la iOS 13.

Mai întâi, deschideți aplicația „Setări” pe iPhone și accesați secțiunea „General”.

Acum atingeți opțiunea „Actualizare software”.

Aici, dacă nu rulați cea mai recentă versiune de iOS, atingeți „Descărcați și instalați”. Dacă actualizarea este deja descărcată, veți vedea butonul „Instalați acum”.

Introduceți parola pentru a începe instalarea.

Odată ce iPhone-ul este actualizat la cea mai recentă versiune, deschideți aplicația Watch pe iPhone. Din fila „Ceasul meu”, accesați secțiunea „General”.

Aici, atingeți opțiunea „Actualizare software”.

Verificați actualizările disponibile și apoi apăsați pe butonul „Descărcați și instalați”.

Din ecranul următor, introduceți parola dispozitivului. Instalarea va începe acum.

Asigurați-vă că Apple Watch este pe încărcătorul său și în raza de acțiune a iPhone-ului dvs. conectat la Wi-Fi. Instalarea va începe numai când Apple Watch este încărcat la cel puțin 50 la sută.

Cum se actualizează software-ul de la Apple Watch

Cu watchOS 6, Apple Watch începe să devină mai independent de iPhone. Un prim exemplu este noul App Store, care vă permite să descărcați și să actualizați aplicații chiar de la încheietura mâinii.

Odată ce actualizați la watchOS 6, toate actualizările ulterioare pot fi aplicate direct de pe Apple Watch, fără a atinge iPhone-ul.

  Cum să configurați un cont POP3 sau IMAP în Microsoft Outlook

Pentru a face acest lucru, apăsați „Digital Crown” de pe Apple Watch pentru a deschide ecranul de aplicații de tip fagure.

Aici, atingeți „Setări” și selectați „General”.

Acum, atingeți „Actualizare software”.

Atâta timp cât Apple Watch este conectat la Wi-Fi sau la o rețea celulară, veți vedea actualizarea disponibilă. Derulați în jos și apoi apăsați pe „Descărcați și instalați”.

Acum puneți Apple Watch pe încărcătorul său și asigurați-vă că este conectat la Wi-Fi. Instalarea va începe după ce Apple Watch are o încărcare de cel puțin 50 la sută.

După ce faceți upgrade la watchOS 6, consultați noua aplicație App Store, care vă permite să descărcați aplicații de actualizare direct de la încheietura mâinii.