06/26/2022

Cum să ștergeți toate retweeturile de pe Twitter

Funcția de retweet a Twitter este similară cu funcția de distribuire a altor platforme de socializare. Puteți retweeta comentariile sau Tweeturile altor utilizatori, iar aceștia pot face același lucru cu orice postați pe platformă.

Retweeturile sunt unul dintre lucrurile care alimentează Twitter și contul de Twitter al oricărui utilizator. Este destul de ușor să dai peste tweet-urile altcuiva care îți plac cel puțin la fel de mult ca ale tale. Cine poate rezista unui retweet atunci când se întâmplă asta? Dacă ați retweetat mult până la punctul de a vă umbri tweet-urile, curățarea retweeturilor poate fi o idee grozavă. Din păcate, nu există ștergere în masă pe Twitter. Nu puteți să anulați urmărirea, să nu vă place sau să ștergeți nimic în bloc.

Înseamnă asta că va trebui să petreci mult timp ștergându-ți manual retweeturile? Din fericire, nu. Există câteva soluții la dispoziție dacă doriți să ștergeți în masă retweeturile. Să aruncăm o privire la ce sunt acestea.

Utilizarea software-ului terților

Ori de câte ori o platformă nu oferă o opțiune nativă atât de necesară, sunt șanse ca unii dezvoltatori să fi găsit o cale de a o ocoli. Fiind o platformă care nu are anumite caracteristici pe care utilizatorii ar dori să le vadă, Twitter nu face excepție.

Există o mulțime de aplicații și programe pe care le puteți folosi pentru a scăpa de toate retweeturile nedorite simultan. Fiecare dintre ele oferă propriul set de caracteristici, așa că ar trebui să faceți câteva cercetări înainte de a găsi cea mai bună. Aceste servicii vă pun în controlul contului dvs. Twitter atunci când dezvoltatorii platformei nu reușesc să facă acest lucru.

Un exemplu bun este Tweet Deletero alegere la modă pe care au încercat-o sute de mii de utilizatori Twitter.

  Cum să partajați o fotografie live ca GIF pe Twitter de pe iPhone sau iPad

Deși poate părea o sarcină dificilă, TweetDeleter facilitează ștergerea tuturor retweet-urilor. Iată cum:

Acum, retweeturile tale vor dispărea. Rețineți că, dacă utilizați versiunea gratuită a Tweet Deleter, puteți șterge doar cinci retweeturi pe zi și nu puteți filtra după retweet-uri. Dacă utilizați versiunea gratuită, va trebui să selectați toate Tweeturile sau să ștergeți toate Tweeturile.

Tweet Deleter vă permite să răsfoiți rapid tweet-urile, inclusiv retweeturile, și să selectați și să ștergeți multe dintre ele simultan și puteți chiar să configurați ștergerea automată. Îndepărtează pentru totdeauna tweet-urile, astfel încât acestea nu vor mai fi vizibile pentru nimeni. Versiunea gratuită limitează numărul de tweet-uri care pot fi șterse pe zi, în timp ce opțiunea premium vă oferă 3.000 de ștergeri, iar cea nelimitată vă oferă infinit.

Dacă doriți și mai mult control asupra contului dvs., Tweet Attacks Pro este o altă opțiune grozavă. Nu există aproape nimic ce nu puteți face cu aplicația, așa că, fără îndoială, se poate descurca cu ștergerea tuturor retweet-urilor. Toate funcțiile Tweet Attacks Pro sunt în conformitate 100% cu API-ul Twitter, asigurându-vă că nu veți fi interzis.

Tweet Attacks Pro retweet deleter nu oferă o opțiune gratuită, dar puteți încerca totuși pentru 7 USD timp de trei zile. Chiar dacă aplicația nu poate fi încercată în niciun fel, oferă o mulțime de funcții și control Twitter utile.

În plus, multe alte aplicații vă permit să ștergeți toate retweeturile simultan și pariați că oferă și o varietate de funcții utile.

Iată un cuvânt de precauție. Când cauți software-ul perfect, fă-ți temele și asigură-te că este legal. Există, de asemenea, programe de înșelătorie care vizează datele dvs.

Cu software-ul potrivit, ștergerea retweet-urilor ar trebui să fie o simplă simplă. De obicei, nu este nevoie de mai mult de câteva atingeri sau clicuri pentru a scăpa de toate tweet-urile și retweeturile pe care nu mai doriți să le vedeți.

  Cum să activați modul noapte în aplicația Twitter

Utilizarea unui script pentru a șterge retweeturile Twitter

Dacă codarea este ceva plăcut, acesta poate fi o modalitate perfectă de a scăpa de toate retweet-urile nedorite. Chiar dacă nu este, este mult mai ușor decât ai putea crede.

Iată ce trebuie să faci:

  • Deschideți Chrome. (Sau descărcați și instalați mai întâi Chrome).
  • Conectați-vă la contul dvs. de Twitter și navigați la tweet-urile dvs.
  • Deschideți consola de depanare apăsând F12 de pe tastatură.
  • Accesați fila Consolă și inserați următorul script:

setInterval(
function() {
t = $( ‘.js-actionDelete button’ ); // obține butoanele de ștergere
pentru ( i = 0; adevărat; i++ ) { // număr eliminat
if ( i >= t.length ) { // dacă au fost eliminate toate disponibile în prezent
window.scrollTo( 0, $( document ).height() ); // derulați până în josul paginii – încarcă mai multe
întoarcere
}
$( t[i] ).trigger( ‘click’); // faceți clic și eliminați butonul din dom
$( ‘button.delete-action’ ).trigger( ‘click’); // faceți clic și eliminați butonul din dom
}
}, 2000
)

În funcție de numărul de tweet-uri și retweet-uri, acest lucru va dura un timp diferit. De asemenea, ar putea fi necesar să reîmprospătați pagina și să repetați acest proces de mai multe ori înainte ca întreaga listă să fie ștersă.

Scripturile sunt o modalitate excelentă de a ocoli limitările Twitter, iar altele vă pot ajuta să manipulați adepții, aprecierile și aproape orice altceva în vrac. Le puteți găsi pe toate online, așa că nu ezitați să le încercați.

întrebări frecvente

Dacă aveți mai multe întrebări, continuați să citiți.

Pot recupera un Tweet șters?

Există câteva moduri în care vă puteți recupera Tweeturile șterse. Unele site-uri web și servicii terțe pretind că recuperează Tweeturile șterse, dar trebuie menționat că unele dintre aceste opțiuni sunt înșelătorii.

Twitter are o opțiune de arhivare, ceea ce înseamnă că o puteți folosi pentru a recupera Tweeturile șterse. Urmând acești pași: Mai multe>Setări și confidențialitate> Descărcați o arhivă a datelor dvs. puteți descărca un fișier zip care conține tweet-urile pe care le-ați șters. Din păcate, acest proces durează aproximativ 24 de ore pentru a recupera Tweeturile șterse.

  Cum să verificați cine v-a blocat pe Twitter

Dacă utilizați Tweet Deleter (după cum se arată mai sus), există o opțiune de salvare a Tweet-urilor și acolo.

Cum șterg Tweeturile de pe Twitter?

Vă puteți șterge Tweeturile de pe site-ul Twitter urmând acești pași:

1. Faceți clic pe Profil în partea stângă și derulați la Tweetul pe care doriți să îl ștergeți. Apoi, faceți clic pe cele trei puncte orizontale din colțul din dreapta sus.

2. Faceți clic pe Ștergere în meniul drop-down.

După cum am menționat mai sus, nu există nicio opțiune de ștergere în masă pe Twitter. Dacă preferați această metodă, va trebui să repetați acești pași pentru fiecare Tweet de care doriți să scăpați.

Cuvântul Final

Până când Twitter decide să-și îmbogățească platforma cu funcții precum eliminarea în bloc a retweeturilor, alegerile de aici sunt opțiunile principale. Din punctul de vedere al Twitter, acest lucru NU ar face platforma mai bogată deloc. Ar deveni mult „mai slab” dacă prea mulți utilizatori ar șterge în masă lucruri.

Pentru asta, majoritatea oamenilor vor utiliza probabil o aplicație terță parte, în principal din cauza confortului și ușurinței de utilizare. În plus, majoritatea aplicațiilor Twitter de ștergere a retweet-urilor sunt gratuite.

Dacă decideți să mergeți cu un script, pașii de mai sus ar trebui să fie suficienți pentru toată lumea. Puteți modifica oricând scripturile pentru a se potrivi nevoilor dvs. Scriptarea este, de asemenea, modalitatea mai sigură de a șterge retweeturile, deoarece nu vă conectați la contul dvs. de Twitter pentru a fi accesat de altă aplicație. Este posibil ca aplicația să nu aibă intenții rele, dar un hacker din culise cu siguranță poate.