06/26/2022

Cum să ștergeți toate aprecierile dvs. de pe Twitter

Twitter a devenit unul dintre principalele canale sociale din lume pentru discuții și argumente, cu cel puțin jumătate de miliard de tweet-uri trimise în fiecare zi. Toată lumea de pe Twitter fie își publică părerea despre un subiect, fie postările și linkurile preferate, fie urmărește și apreciază ceea ce împărtășesc alți oameni.

Periodic, puteți decide să ștergeți vechile Favorite, cunoscute și sub denumirea de „aprecieri”, presupunând că nu doriți să ștergeți-vă complet contul de Twitter.

Indiferent, decizia de a anula un „like” pe Twitter este o decizie comună. Este rapid și ușor de făcut și mulți au făcut-o. Dar dacă doriți să ștergeți toate aprecierile și să începeți din nou? Există câteva moduri diferite de a elimina toate „like-urile” de pe Twitter, așa că să începem!

Opțiunea #1: ștergerea aprecierilor Twitter, unul câte unul

Modul de modă veche este singura metodă nativă pe Twitter: ștergeți aprecierile, pe rând, folosind aplicația Twitter de pe telefon, laptop, computer sau tabletă.

În timp ce procesul sună ușor și simplu, este de fapt destul de plictisitor și necesită timp. Avantajul ștergerii manuale este că vă permite să lăsați câteva aprecieri pe loc, dacă doriți. Iată cum să o faci:

  • Conectați-vă la Twitter.
  • Deschideți secțiunea „Like”.
  • Răsfoiți tweet-urile.
  • Faceți clic pe „Anulați Like” lângă toate aprecierile pe care decideți să le eliminați.
  • Există o limitare semnificativă de remarcat cu ștergerea manuală a aprecierilor: pagina „Like-uri” din aplicația dvs. Twitter va urmări doar ultimele 3.200 de aprecieri, cele mai vechi fiind inaccesibile. Din fericire, există metode mai rapide și mai eficiente.

    Opțiunea #2: ștergeți aprecierile Twitter prin browser

    Dacă doriți să ștergeți un număr mare de aprecieri, o puteți face prin consola Twitter a browserului dvs. web. Veți avea nevoie de câteva cunoștințe de bază despre cum funcționează consola. Această metodă va funcționa numai pe Google Chrome. Iată ghidul pas cu pas:

      Cum să vizualizați interacțiunile Twitter cu un utilizator [Chrome]
  • Mai întâi, lansați Chrome.
  • Apoi, conectați-vă la contul dvs. de Twitter.
  • Navigați la secțiunea „Like”.
  • Odată ce sunteți pe pagina „Like”, apăsați F12. Această comandă va deschide consola de depanare a Chrome.
  • Apoi, faceți clic pe „Consola” pentru a deschide fila.
  • Copiați acest script ” $(‘.ProfileTweet-actionButtonUndo.ProfileTweet-action–unfavorite’).click(); ” fără ghilimele în câmpul „Consolă”, lângă săgeata albastră.
  • Apăsați „Enter” și rulați-l.
  • Verificați rezultatele.
  • Repetați procesul de câte ori este necesar.
  • În timp ce metoda de mai sus este cu siguranță mult mai eficientă decât cea anterioară, ștergerea aprecierilor prin consolă are limitările sale. Veți putea în continuare să ștergeți doar aproximativ 3.200 de aprecieri în acest fel, deoarece acestea sunt câte accesează pagina dvs. de aprecieri. Dacă aveți mai mult de 3.000 de aprecieri de șters, veți avea nevoie de o soluție mai bună și mai robustă.

    Opțiunea #3: Utilizați Twitter Archive Eraser pentru a șterge toate aprecierile

    Următoarea metodă implică o aplicație terță parte concepută pentru gestionarea și ștergerea tweet-urilor, aprecierilor și favoritelor. Twitter Archive Eraser este una dintre opțiunile gratuite. Vă permite să ștergeți în bloc aprecierile și este ușor și simplu de utilizat. Iată cum funcționează.

  • Instalați și lansați aplicația.
  • Veți vedea două casete de selectare. Bifați-l pe primul, dar nu pe celălalt.
  • Faceți clic pe butonul „Conectați-vă”.
  • Apoi, introduceți numele de utilizator și parola.
  • Selectați „Autorizați aplicația”.
  • Veți primi apoi un cod PIN. Lipiți codul în aplicație.
  • După aceea, aplicația vă va afișa ecranul de selecție. Alegeți „Ștergeți favoritele”.
  • Aplicația vă va afișa numărul de aprecieri și limitarea interogărilor în partea de sus a paginii.
  • Faceți clic pe „Start” pentru a aduna toate aprecierile Twitter.
  • După finalizarea procesului, faceți clic pe „Următorul”.
  • Aplicația vă va afișa like-urile pe care le-a adunat. Toate aprecierile sunt selectate implicit, deși aplicația permite filtrarea.
  • Când sunteți gata, faceți clic pe „Ștergeți tweet-urile selectate”.
  • Faceți clic pe „OK” pentru a confirma.
  • Odată ce procesul se încheie, aplicația va afișa o notificare de „succes”.
  •   Cum să încorporați videoclipul cuiva pe Twitter fără a-i retweetare

    Cu toate acestea, ar trebui să țineți cont de faptul că această aplicație are și limite. În primul rând, este posibil ca aplicația să nu funcționeze cu toate favoritele/precum. Există o problemă cunoscută cu API-ul Twitter care face ca unele aprecieri (din zilele în care erau numite Favorite) să fie inaccesibile programului.

    În al doilea rând, aplicația are un program de prețuri pe patru niveluri, de la „gratuit” la „premium”. Fiecare nivel oferă acces și funcționalitate noi. De exemplu, versiunea GRATUITĂ vă permite să ștergeți doar până la 1.000 de aprecieri, care au mai puțin de doi ani.

    Pachetul de bază vă permite să ștergeți 3.000 de aprecieri nu mai vechi de patru ani. Opțiunea Avansată vă permite să ștergeți 10.000 de aprecieri în ultimii patru ani. În cele din urmă, versiunea Premium vă va permite să ștergeți un număr nelimitat de aprecieri, indiferent de vechime.

    Când încercați opțiunile de mai sus pentru a șterge toate Like-urile Twitter, ar trebui să funcționeze fără probleme, dacă nu toate. Din păcate, doar anumite aplicații terță parte, cum ar fi Twitter Archive Eraser (menționate mai sus) vor gestiona mai multe ștergeri decât limita disponibilă, cu excepția faptului că va trebui să plătiți pentru a finaliza treaba în întregime.

    Metoda #4: Folosiți Circle Boom

    Pe măsură ce progresăm cu tehnologia, tot mai mulți dezvoltatori ne vin în ajutor atunci când lipsesc funcțiile native. Circle Boom este un alt serviciu terță parte care vă va ajuta să vă ștergeți aprecierile de pe Twitter.

    Serviciul gratuit vă permite să gestionați un cont Twitter în timp ce există servicii plătite, începând de la 11,99 USD/lună, care oferă mai multe funcții. Circle Boom vă permite să ștergeți toate aprecierile de pe Twitter, dar vă permite și să vă sortați Tweeturile.

      Cum să dezactivați sunetul unei conversații pe Twitter

    Deși Circle Boom are un abonament plătit pentru a accesa mai multe funcții, este o opțiune fiabilă și sigură pentru ștergerea tuturor aprecierilor tale Twitter.

    întrebări frecvente

    Pot șterge toate aprecierile mele de pe Twitter?

    Da, dar va trebui să utilizați un serviciu terță parte. Din păcate, Twitter nu are o modalitate oficială de a efectua această acțiune în bloc. În acest articol, am enumerat serviciile despre care știm că sunt de încredere și sigure.

    Dacă utilizați un alt serviciu terță parte, există câteva lucruri de care trebuie să fiți conștient. În primul rând, orice serviciu pe care îl utilizați va avea nevoie de acces complet la contul dvs. Twitter. Unele servicii terțe nu sunt de încredere numai din acest motiv.

    În al doilea rând, unele servicii percep o taxă pentru a șterge toate aprecierile pe Twitter, dar nu le livrează. Cel mai bine este să citiți recenziile și să faceți puțină cercetare înainte de a lăsa unul dintre aceste site-uri web să aibă acces la toate informațiile contului dvs. și/sau să plătească pentru un serviciu.

    Dacă îmi șterg contul, îmi vor dispărea like-urile?

    Da. Dacă vă ștergeți definitiv contul de Twitter, toate aprecierile, Tweeturile și persoanele interesate vor dispărea. Twitter precizează că unele informații pot fi în continuare disponibile pe site-uri de căutare terțe după ce ți-ai dezactivat contul.

    De asemenea, rețineți că este nevoie de treizeci de zile până când Twitter vă șterge complet contul. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă recupera contul după ștergere.

    În cele din urmă, dacă doriți să redeschideți contul folosind același nume de utilizator și adresă de e-mail, ar trebui să îl schimbați în contul existent înainte de a-l dezactiva. Nu trebuie să vă ștergeți contul pentru a schimba numele de utilizator sau adresa de e-mail. Dar, dacă îl ștergeți cu același e-mail și nume de utilizator, nu veți putea folosi aceleași acreditări pe noul cont.