12/05/2022

Cum să resetați încărcătorul wireless Mophie

Dacă aveți un încărcător fără fir Mophie sau utilizați încărcătorul portabil Mophie Power Station și doriți să vă încărcați telefonul fără fir? Și vă întrebați și cum să vă reparați încărcătorul wireless Mophie? Nu-ți face griji, suntem aici pentru tine! Dacă sunteți cineva care caută mai multe informații legate de încărcătoarele wireless Mophie, vă oferim acest ghid util care vă va rezolva toate îndoielile, cum ar fi încărcătoarele Mophie dăunătoare pentru telefonul dvs. și cum să resetați încărcătorul wireless Mophie. De asemenea, veți afla cum vă puteți repara încărcătorul wireless Mophie.

Cum să resetați încărcătorul wireless Mophie

Veți afla cum să resetați încărcătorul wireless Mophie mai departe în acest articol. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre el în detaliu.

Cum porniți încărcătorul portabil Mophie?

Să vedem cum poți porni încărcătorul tău portabil Mophie.

1. În primul rând, conectați un cablu fulger la încărcătorul portabil Mophie pentru a-l încărca.

2. După ce este încărcat, apăsați butonul Stare baterie pentru a verifica procentul bateriei.

Acum, încărcătorul portabil al stației de alimentare Mophie este pornit și îl puteți conecta la orice telefon și puteți încărca telefonul oriunde fără o priză reală.

Cât timp durează încărcarea unui încărcător Mophie?

Timpul de încărcare depinde de tipul de încărcător pe care îl utilizați pentru a-l încărca.

 • Dacă eficiența de încărcare este de 100 la sută și utilizați un încărcător de 1 Amp, va dura aproximativ 12 ore, deoarece încărcătorul Mophie are o baterie cu o capacitate de 12 Ah.
 • Cu toate acestea, va dura mai puțin de 6 ore de încărcare dacă se folosește un încărcător de 2,1 amperi și chiar mai puțin timp de încărcare dacă se folosește un încărcător mai bun, cu o capacitate mai mare, pentru a-l încărca.

Încărcătorul Mophie necesită mai puțin timp de încărcare dacă aveți deja acumulator pe încărcătorul Mophie. Butonul Stare baterie folosește puncte luminoase pentru a indica procentele bateriei. Iată cum puteți determina procentul bateriei în funcție de punctele luminoase:

 • 1 punct luminos indică 0 până la 25 la sută baterie
 • 2 puncte indică 25 până la 50 la sută baterie
 • 3 puncte indică 50 până la 75 la sută baterie
 • 4 puncte indică procentul bateriei între 75 și 100
  Cum să anulați comanda Groupon

Sunt încărcătoarele Mophie rele pentru telefonul dvs.?

Nu, orice tip de încărcător wireless nu este rău pentru dvs starea bateriei telefonului mobil.

 • Încărcătoarele wireless au un avantaj față de încărcătoarele convenționale, deoarece oferă o încărcare stabilă. Dar este o neînțelegere comună că încărcările wireless produc mai multă căldură în timpul încărcării, așa că va afecta negativ sănătatea telefonului tău. Nu înseamnă că bateria telefonului tău se încălzește în timp ce se încarcă fără fir, ci doar bobina de cupru din interiorul telefonului se încălzește.
 • Încărcătorul fără fir folosește inducția electromagnetică pentru a încărca, iar supraîncălzirea este unul dintre efectele negative ale inducției electromagnetice. Dar bateria smartphone-ului tău nu este direct amenințată de căldură atâta timp cât căldura este conținută și rămâne în limitele de siguranță.
 • Ciclurile de încărcare a bateriei nu sunt afectate de tipul de încărcător utilizat, așa că încărcarea fără fir și încărcarea cu fir nu sunt diferite în acest aspect.

Încărcătoarele Mophie sunt de vârf și fac o treabă excelentă gestionând căldura produsă. Deci, încărcătoarele Mophie sunt sigure de utilizat și nu au efecte negative asupra smartphone-ului tău iOS sau Android. Deci acum știi dacă încărcătoarele Mophie sunt dăunătoare pentru telefonul tău sau nu.

Fotografie de Chris Lynch pe Unsplash

Cât durează încărcătoarele Mophie?

Încărcătoarele Mophie Portable PowerStation vă oferă o putere de 100 de wați și pot încărca până la 3 dispozitive în același timp. În plus, poate fi folosit pentru a încărca laptopuri și telefoane mobile. Încărcătorul Mophie Portable PowerStation XL se poate încărca pentru peste 96 de ore de utilizare a iPhone și peste 12 ore de utilizare pe dispozitive mari, cum ar fi Macbook. Încărcătoarele Mophie vă pot oferi mai mult de 500 de cicluri complete (de la 0% la 100%) cu o eficiență de 100%. Pe măsură ce eficiența în timp a tuturor bateriilor cu litiu se degradează, bateria de la stația de alimentare Mophie poate oferi doar mai puțin de 75% din capacitatea sa inițială după 500 de cicluri complete.

Mophie are o garanție pe viață?

Încărcătoarele Mophie vin cu o garanție de 2 ani de la data achiziției. Asigurați-vă că vă înregistrați dispozitivele de încărcare Mophie pentru garanție după ce le cumpărați. Astfel încât, dacă în perioada de garanție, dispozitivul dumneavoastră este stricat sau defectuos, puteți comanda un înlocuitor fără niciun cost suplimentar.

  Cum să faceți copii de rezervă și să restaurați datele de salvare a PS4

Cum știi dacă încărcătorul tău fără fir Mophie funcționează?

Pentru a verifica dacă încărcătorul fără fir Mophie funcționează, puteți conecta încărcătorul fără fir Mophie la o priză de perete și așezați smartphone-ul pe acesta, care acceptă încărcarea fără fir pe suportul de încărcare. Dacă vedeți o notificare pop-up de încărcare wireless pe telefon sau pictograma de încărcare, aceasta înseamnă că încărcarea fără fir Mophie funcționează corect. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca și să conectați adaptorul pentru suportul de încărcare fără fir Mophie direct la priza de perete, în loc să îl conectați la un stick de alimentare sau un prelungitor. De asemenea, puteți încerca să îl conectați la mai multe prize de perete pentru a vă asigura că încărcătorul este defect, nu o priză de perete.

Fotografie de Onur Binay pe Unsplash

Dacă după ce ați încercat toate aceste metode, încărcătorul dvs. wireless Mophie nu funcționează, ar putea apărea unele probleme interne, cum ar fi funcționarea defectuoasă a unui conector, a unui cip sau a componentelor exterioare, cum ar fi o stație de încărcare. Pentru asistență suplimentară în examinarea încărcătorului fără fir pentru orice port sau cip de încărcare deteriorat, contactați Suport Mophie.

Ce înseamnă când încărcătorul tău wireless Mophie clipește?

Dacă încărcătorul tău wireless Mophie clipește, înseamnă:

 • Carcasa wireless juice pack fie nu funcționează așa cum ar trebui. Deci, se poate întâmpla atunci când carcasa wireless juice pack și suportul de încărcare de bază nu sunt conectate corect.
 • Există o problemă cu aprovizionarea curentă.

De ce încărcătorul tău fără fir clipește și nu se încarcă?

Dacă încărcătorul dvs. wireless Mophie clipește și nu vă încarcă carcasa sau telefonul fără fir, înseamnă că carcasa sau telefonul wireless juice pack fie nu se încarcă corect, fie nu primește suficient curent.

Cum vă puteți repara încărcătorul wireless Mophie?

Încărcătoarele wireless Mophie vă oferă o putere de 100 de wați și pot încărca simultan 3 dispozitive. În plus, poate fi folosit pentru a încărca laptopuri și telefoane mobile. Dar dacă încărcătorul tău wireless clipește și nu încarcă nici carcasa de încărcare fără fir, nici telefonul mobil, iată un ghid despre cum poți repara încărcătorul fără fir Mophie în câțiva pași simpli.

Opțiunea I: curățați suportul de încărcare fără fir

Praful se poate acumula pe suportul wireless și poate obstrucționa inducția electromagnetică, ceea ce duce la probleme în conexiunea de încărcare wireless. Curățați regulat suportul de încărcare cu o cârpă curată remediați problemele de încărcare.

Opțiunea II: Așezați corect telefonul pe suportul de încărcare

  Cum să obțineți un link de descărcare directă pentru un fișier din documentul Office 365

Asigurați-vă că plasați telefonul cu grijă și corect pe suportul de încărcare fără fir, astfel încât conexiunea de încărcare să poată fi realizată corect și să nu existe obstacole în procesul de încărcare. Uneori, vibrația de la notificare vă poate alinia greșit telefonul pe suportul de încărcare. Încărcarea fără fir funcționează pe principiul inducției electromagnetice, așa că asigurați-vă că nu există obiecte metalice în apropierea telefonului sau a carcasei mobile. Prin urmare, se recomandă să scoateți carcasa în timp ce vă încărcați telefonul fără fir.

Sperăm că, după ce ați citit acest ghid, acum știți cum să vă reparați încărcătorul wireless Mophie dacă nu se încarcă corect. Citiți acest articol de la început pentru a afla că încărcătoarele Mophie sunt dăunătoare pentru telefonul dvs.

Cum să resetați încărcătorul wireless Mophie?

Încărcătoarele wireless Mophie vă oferă o putere de 100 de wați și pot încărca până la 3 dispozitive în același timp. În plus, poate fi folosit pentru a încărca laptopuri și telefoane mobile. Dar dacă încărcătorul tău fără fir clipește și nu încarcă nici carcasa de încărcare fără fir, nici telefonul mobil, primul pas de depanare pe care ar trebui să-l încerci este resetarea încărcătorului fără fir. Iată un ghid despre cum să resetați încărcătorul wireless Mophie în câțiva pași simpli.

 • Apăsați lung butonul de resetare prezent în spatele carcasei de încărcare fără fir Mophie pentru a reseta încărcătorul fără fir Mophie.
 • Deconectați baza de încărcare Mophie și apoi reconectați-o din nou. Acest lucru resetează și încărcătorul fără fir Mophie.

Cum poți reseta un încărcător portabil?

Pentru a reseta încărcătorul portabil Mophie de la stația de alimentare, apăsați și mențineți apăsat butonul de resetare din partea din spate a încărcătorului portabil Mophie. După câteva momente, eliberați butonul respectiv pentru a reseta cu succes încărcătorul portabil.

***

Sperăm că ați aflat despre încărcătoarele Mophie dăunătoare pentru telefonul dvs. și despre cum să resetați încărcătorul wireless Mophie. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce doriți să învățați în continuare.

x