06/26/2022

Cum să eliminați Trends de pe Twitter

Unii utilizatori le place să urmărească tendințele pe Twitter, în timp ce alții consideră că este iritant. Mulți folosesc platforma ca sursă de știri zilnice, în timp ce alții sunt interesați de alte subiecte.

Dacă ai încetat să te uiți la televizor pentru că nu ești interesat de celebrități, politică și discuții de bârfă, este de înțeles că nici tu nu vrei să vezi aceste subiecte pe Twitter. Din păcate, nu există nicio opțiune de a elimina tendințele Twitter cu un simplu clic. În schimb, vă vom arăta ce puteți face.

Opțiunea 1: Ascundeți automat tendințele Twitter

În multe cazuri, utilizatorii se plâng că „Trends for You” este complet irelevant. Această secțiune ar trebui să fie informativă și să îți arate tweet-uri care ți-ar putea plăcea și se bazează pe cele mai tari evenimente care se petrec în jurul tău. Twitter crede că nu trebuie să ratezi nimic! Dar dacă pur și simplu nu ești interesat?

Locația dvs. și persoanele pe care le urmăriți au cel mai mare impact asupra secțiunii „Tendințe pentru dvs.”. Uneori, acest scenariu este iritant. Dacă folosești Twitter pentru a comunica cu oameni din întreaga lume, probabil că nu ești interesat de drama locală care se întâmplă în comunitatea ta.

Algoritmul Twitter nu este perfect și, uneori, tot îți arată lucruri irelevante. Nimeni nu poate spune cu siguranță cum funcționează. Cu toate acestea, există o modalitate de a ascunde tweet-urile enervante și de a vă oferi liniște sufletească. Iată cum să o faci.

  • Intrați pe Twitter și accesați „Setări”.
  • Faceți clic pe „Tendințe pentru dvs.”.
  • Acolo, vei vedea toate tendințele pe care ți le recomandă algoritmul Twitter. Faceți clic pe opțiunea „Afișați mai multe”.
  • Dezactivați „Trends for You” cu o simplă glisare a unui buton.
  Care este diferența dintre Twitter Block și Mute?

Iată-l! Nu veți mai vedea tendințe bazate pe locația dvs., dar veți vedea în continuare tendințe mondiale.

Opțiunea 2: Dezactivați tweet-urile pe baza cuvintelor cheie

Dacă nu doriți să ascundeți toate tendințele, ci doar pe cele care nu vă interesează, iată cum puteți face acest lucru.

  • Accesați „Setări”, apoi opțiunea „Mute”. Puteți dezactiva anumite cuvinte cheie pe lângă utilizatori.
  • Introduceți cuvintele sau expresiile pe care doriți să le dezactivați. Uneori, un cuvânt cheie nu va fi suficient pentru a dezactiva toate tweet-urile despre un anumit subiect. Puteți introduce câte cuvinte doriți.
  • Alegeți cât timp doriți să dezactivați sunetul tweet-urilor care conțin cuvintele alese de dvs. Opțiunile dvs. includ o zi, o săptămână și o lună. Desigur, dacă v-ați săturat, le puteți ascunde și pentru totdeauna!

Opțiunea 3: Extensii Chrome pentru a ascunde tendințele Twitter

În urmă cu câțiva ani, a existat o extensie Chrome care vă permitea să ascundeți tendințele Twitter. Se numea „Hide Twitter Guff” și era gratuit de descărcat. Acum, există o extensie intitulată „Ascundeți tendințele Twitter” de către „moath.dev”.

În încheiere, Twitter este un loc minunat pentru a te distra și a te informa despre evenimentele actuale. Cu toate acestea, nu trebuie să urmăriți în continuare știri și hashtag-uri care nu vă interesează. Metodele descrise mai sus sunt o modalitate de a restrânge ceea ce vedeți în Twitter Trends.