Cum să eliminați Pinterest din rezultatele căutării Google

Pinterest este un site web popular pentru meșteșuguri, mâncare și lucruri legate de vampiri romantici. Când site-ul a fost lansat pentru prima dată, avea unul dintre cele mai unice design-uri web ale oricărui site web. Are în continuare o bază de utilizatori stabilă, dar Pinterest este unul dintre cei mai rău spammeri ai rezultatelor căutării Google, în special Google Image Search. Obțineți o imagine care, atunci când dați clic, vă trimite practic într-o groapă de iepure încercând să găsiți sursa. Iată cum puteți elimina Pinterest din rezultatele căutării Google.

Dacă sunteți utilizator Firefox, va fi mai ușor să eliminați Pinterest din Rezultatele căutării Google, deoarece puteți instala doar un add-on numit Unpinterested. Pentru utilizatorii Chrome sau pentru utilizatorii de telefonie mobilă, există încă o opțiune de a elimina Pinterest din rezultatele căutării Google, dar este o remediere manuală pe care va trebui să o aplicați de fiecare dată când căutați ceva pe Google.

Utilizatori Firefox

Instalați Unpinterested si cauta orice. Accesați Google Image Search și căutați modele de tricotat. Fără supliment, probabil că există câteva rezultate Pinterest acolo. Cu ea, nu există.

Alte browsere

Pentru toate celelalte browsere, atât desktop, cât și mobile, va trebui să utilizați un modificator de căutare pentru a elimina Pinterest din rezultatele căutării Google. Un modificator de căutare vă permite să includeți anumite domenii, potriviri exacte ale cuvintelor cheie și tipuri de fișiere atunci când căutați ceva. Există un operator care vă permite să excludeți toate rezultatele de pe un anumit site web. În acest caz, site-ul respectiv este Pinterest.

  Răsfoiți Instagram într-un aspect similar Pinterest

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați următoarele la sfârșitul termenului de căutare.

-www.pinterest.com

Asigurați-vă că includeți bitul „www”. Nu trebuie să adăugați https:// la începutul adresei. Acest lucru va elimina rezultatele căutării de toate imaginile, paginile, panourile etc. Pinterest.

Acest operator funcționează pe toate instrumentele de căutare Google, adică îl puteți utiliza în căutarea Google pe web și în Căutarea imaginilor Google. Dacă aveți alte site-uri web care spam rezultatele căutării dvs., adică cele pe care nu vă interesează să le includeți în căutare, puteți utiliza exact același truc pentru a le exclude. Procesul este același; adăugați un simbol minus și introduceți numele domeniului.

Pinterest poate fi un site bun. Cu siguranță are baza sa de utilizatori, dar nimic nu trimite spam căutarea de imagini ca acest site. Se pare că totul din rezultatele căutării a fost adăugat de un utilizator de dragul de a trimite spam oricui îl găsește. Cu atât de mult accent pe imaginea în sine, Pinterest face aproape imposibil să găsești sursa imaginii reale sau orice are legătură cu aceasta.