06/26/2022

Comenzile rapide Siri nu funcționează: 8 moduri de a remedia!

Când vine vorba de automatizare, majoritatea utilizatorilor de iPhone înjură pe scurtăturile Siri. Sunt extrem de utile și pot face rapid sarcini complicate cu doar câteva atingeri. Le puteți folosi chiar și pentru a bloca aplicații pe iPhone sau pentru a ejecta apă din iPhone. În plus, odată cu integrarea pe Mac, Apple Watch și Apple TV, acum poți folosi comenzile rapide Siri pentru a schimba utilizatorii de pe Apple TV sau chiar și a schimba automat fețele Apple Watch. Cu toate acestea, există mulți utilizatori de iPhone care se confruntă cu probleme cu comenzile rapide care nu rulează sau nu pot folosi „Hey Siri” cu comenzile rapide. Dacă și tu te confrunți cu o astfel de problemă, iată 8 soluții pentru a remedia comenzile rapide Siri care nu funcționează.

Cum să remediați comenzile rapide Siri care nu funcționează (2022)

1. Forțați Quit Shortcuts App și începeți din nou

Dacă comenzile rapide Siri nu funcționează pentru dvs., primul lucru pe care ar trebui să-l încercați este să forțați pur și simplu să părăsiți aplicația și să o reporniți. De multe ori, aceasta este tot ce este nevoie pentru a remedia erori aleatorii.

  Cum se creează comenzi rapide personalizate de la tastatură pentru orice aplicație Mac

Pe iPhone fără butonul Acasă (iPhone X, iPhone XS/XR, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13)

 • Glisați în sus din partea de jos a ecranului și țineți degetul de-a lungul mijlocului ecranului. Aceasta va deschide ecranul de aplicații recente de pe iPhone.
 • Găsiți aplicația Comenzi rapide și glisați în sus pe card pentru a o închide și a forța părăsirea aplicației.

Pe iPhone-uri cu un buton Acasă (iPhone SE, iPhone 8, iPhone 7 etc.)

 • Apăsați de două ori butonul de pornire pentru a deschide ecranul de aplicații recente pe iPhone.
 • Glisați în sus pe cardul aplicației „Comenzi rapide” pentru a închide aplicația și pentru a forța părăsirea acesteia.

2. Dacă comenzile rapide nu funcționează cu Hey Siri

Dacă nu puteți folosi „hey Siri” pentru a invoca comenzile rapide Siri, puteți încerca să dezactivați „Listen for Hey Siri” și să îl activați din nou pentru a remedia problema. Iată cum să faci asta:

 • Accesați Setări -> Siri și Căutați

 • Acum, dezactivați comutatoarele pentru Ascultați Hey Siri, apăsați butonul Acasă/Lateral pentru Siri și Permiteți Siri când este blocat.

 • Apoi, reporniți dispozitivul. După ce s-a repornit, accesați setările Siri & Search și configurați Siri din nou.

3. Reporniți forțat iPhone-ul

Următorul lucru pe care îl vom încerca pentru a rezolva comenzile rapide Siri care nu funcționează este o repornire forțată a iPhone-ului. Acest lucru este destul de simplu și nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți date. Pur și simplu urmați pașii de mai jos:

Repornire forțată iPhone 8 sau o versiune ulterioară (inclusiv iPhone X, iPhone XS/XR, iPhone 11/12 și iPhone 13)

 • Apăsați și eliberați rapid butonul de creștere a volumului.
 • Apoi apăsați și eliberați rapid butonul de reducere a volumului.
 • Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire până când apare logo-ul Apple. Odată ce sigla este afișată, eliberați butonul de pornire.
  Remediați telecomanda Apple TV care nu funcționează

Reporniți forțat iPhone 7 și iPhone 7 Plus

 • Apăsați și mențineți apăsat butonul de reducere a volumului și butonul de pornire în același timp. Când apare logo-ul Apple, eliberați ambele butoane.

Reporniți forțat iPhone 6s sau o versiune anterioară

 • Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire (în lateral sau în partea de sus) și butonul de pornire în același timp. Odată ce apare logo-ul Apple, eliberează ambele butoane.

4. Ștergeți comenzile rapide Siri și începeți din nou

Dacă vă confruntați cu probleme cu doar câteva comenzi rapide Siri, iar restul funcționează bine, este probabil să existe o problemă cu acele comenzi rapide specifice. Pentru a remedia acest lucru sau pentru a o exclude drept problemă, trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

 • Deschideți aplicația Comenzi rapide de pe dispozitiv și apoi atingeți Selectați în colțul din dreapta sus al ecranului.

 • Acum, selectați toate comenzile rapide de care doriți să scăpați și apoi apăsați Ștergeți în colțul din dreapta jos al ecranului.

 • Apoi, atingeți fila Galerie și apoi adăugați din nou comenzile rapide. Dacă ați descărcat comenzile rapide de pe un site web, va trebui să le descărcați din nou. În plus, dacă sunt scurtături neîncrezătoare, acordați o atenție deosebită la ceea ce fac în culise.

5. Ștergeți aplicația Comenzi rapide și reinstalați-o

Dacă pașii anteriori nu au rezolvat problema pentru dvs., următorul lucru de încercat este o reinstalare completă a aplicației Comenzi rapide. Pur și simplu ștergeți aplicația de pe iPhone și apoi instalați din nou aplicația Shortcuts (gratuit) din App Store.

6. Actualizați-vă iPhone-ul sau iPad-ul

În continuare, să ne asigurăm că rulați cu un software actualizat. Uneori, puteți întâlni erori și probleme care au fost remediate într-o nouă actualizare de software, așa că este întotdeauna o idee bună să vă mențineți iPhone-ul actualizat.

 • Accesați Setări -> General -> Actualizare software
  Ce este un procesor și ce face?

 • iPhone-ul dvs. va verifica dacă există noi actualizări. Dacă este disponibilă o nouă actualizare iOS, instalați-o și apoi verificați dacă comenzile rapide Siri funcționează din nou.

7. Resetați toate setările

Uneori, probleme precum comenzile rapide Siri care nu funcționează pot apărea dintr-o combinație de setări diferite de pe iPhone-ul tău, care este posibil să nu se joace prea bine între ele. Din fericire, există o modalitate simplă de a vă restabili setările iPhone-ului fără a vă pierde datele. Iată cum să faci asta:

 • Accesați Setări -> General -> Transfer sau Resetare iPhone.

 • Atingeți „Resetare”, apoi „Resetați toate setările”.

8. Resetați complet iPhone-ul

Aceasta este mai mult o ultimă soluție dacă nimic altceva nu a rezolvat problema pentru dvs. Resetarea completă a iPhone-ului îl readuce la starea din fabrică. Rețineți că acest lucru înseamnă că vă veți pierde toate datele, așa că este o idee bună să faceți copii de rezervă înainte de a începe.

 • Accesați Setări -> General -> Transfer sau Resetare iPhone

 • Atingeți „Ștergeți tot conținutul și setările” și atingeți „Continuați”.

Aceasta vă va șterge toate datele de pe iPhone, va reseta toate setările la valorile implicite din fabrică și va reporni iPhone-ul. Puteți apoi să o configurați din nou sau să vă restaurați backupul.

S-au rezolvat problemele comenzilor rapide Siri pe iPhone și iPad

Ei bine, acestea au fost cele 8 moduri de a remedia comenzile rapide Siri care nu funcționează pe iPhone și iPad. Sperăm că ați reușit să funcționeze din nou comenzile rapide fără a fi nevoie să vă resetați iPhone-ul și să pierdeți date. Spuneți-ne ce metodă a remediat problema pentru dvs. și, dacă există alte modalități de a rezolva problema cu comenzile rapide Siri care nu funcționează, anunțați-ne despre ele și în comentarii.