12/03/2023

Cele mai bune încărcătoare pentru iPhone 15

iPhone 15 este aici și aduce upgrade-uri excelente departamentului de încărcare. În loc de conectorul obișnuit Lightning, dispozitivele iPhone 15 vin acum cu porturi USB-C, un vis devenit realitate pentru mulți fanatici iPhone.

Din păcate, încă nu primești încărcător în cutie. Dacă aveți mâinile pe un iPhone 15 sau plănuiți să obțineți unul, asigurați-vă că îl asociați cu încărcătorul potrivit și cu cele mai bune cabluri de încărcare USB-C pentru o încărcare rapidă și sigură.

Iată cele mai bune încărcătoare rapide pentru iPhone disponibile chiar acum.

Încărcătoarele noastre rapide preferate pentru iPhone 15 în 2023

Încărcător dublu USB-C Ugreen Nexode Mini 45W

Cel mai bun în general

Încărcați rapid iPhone 15 și un al doilea dispozitiv

Încărcătorul UGREEN Nexode Mini 45W Dual USB-C poate încărca două dispozitive în același timp sau un singur dispozitiv de până la 45W. Acceptă cea mai rapidă rată de încărcare pe cele mai recente telefoane iPhone 15.

Pro

 • Încărcare rapidă pentru seria iPhone 15
 • Poate încărca două dispozitive simultan
 • Un singur dispozitiv se încarcă până la 45 W
 • Design compact

UGREEN a devenit rapid o marcă de încărcare de încredere pe piață. Acest adaptor de perete de 45 W nu este doar compact, ci și capabil să vă încarce iPhone 15 la viteze record. În plus, are un al doilea port USB-C, permițându-vă să încărcați simultan un al doilea dispozitiv la viteze de până la 25W.

Este o alegere excelentă, indiferent dacă călătoriți cu o mulțime de echipamente sau pur și simplu aveți nevoie de un încărcător de perete compact cu mai multe porturi pentru birou. Pe lângă încărcarea cu două dispozitive, poate furniza până la 45 W de putere atunci când încarcă un singur dispozitiv, făcându-l un încărcător versatil pentru MacBook sau iPad.

Încărcător fără fir Belkin 3-în-1 cu MagSafe (a doua generație)

Cea mai bună stație de încărcare

Încărcați-vă iPhone-ul, Apple Watch-urile și AirPod-urile în același timp

128 USD 150 USD Economisiți
22 USD

Încărcătorul fără fir Belkin 3-în-1 cu MagSafe (a doua generație) este perfect dacă doriți să vă încărcați toate dispozitivele Apple simultan. Acceptă încărcarea rapidă și menține iPhone-ul și Apple Watch vizibile în orice moment, făcându-l o alegere excelentă pentru încărcarea de birou sau noptieră.

Pro

 • Încărcare rapidă pentru iPhone și Apple Watch
 • Vă prezintă frumos dispozitivele Apple
 • Calitate de construcție premium
 • Adaptor de alimentare inclus

Încărcătorul fără fir Belkin 3-în-1 cu MagSafe (a doua generație) este unul dintre cele mai bune stații de încărcare Apple 3 în 1. Oferă locuri de încărcare dedicate pentru iPhone 15, Apple Watch și AirPods, dar ceea ce îl face unic este capacitățile sale de încărcare rapidă și designul elegant.

Cu un disc de încărcare oficial MagSafe, această stație de încărcare oferă cele mai rapide viteze de încărcare fără fir posibile la 15 W pentru iPhone 15 și acceptă, de asemenea, încărcarea rapidă pentru cele mai recente modele Apple Watch, inclusiv Apple Watch Ultra 2 și Series 9.

Designul inovator în formă de T vă menține iPhone și Apple Watch vizibile de pe birou sau din pat, permițându-vă să aruncați o privire peste notificările primite sau să setați telefonul în modul Standby.

Încărcător Anker 511 (Nano Pro)

Cel mai bun pret

Încărcare rapidă pentru mai puțin

14 USD 17 USD Economisiți
3 dolari

Încărcătorul Anker 511 (Nano Pro) vă poate aduce iPhone 15 Pro Max de la 0 la 50% a bateriei în doar 27 de minute. Este accesibil și incredibil de compact, ceea ce îl face o opțiune excelentă dacă doriți un încărcător pentru iPhone pentru călătorie.

Pro

 • Incredibil de compact
 • Încărcare la viteză maximă de 20 W pentru iPhone 15
 • Culori care să se potrivească cu iPhone-ul tău

Încărcătorul 511 de la Anker (Nano Pro) are aproximativ aceeași dimensiune cu adaptorul de alimentare de 5 W pe care Apple obișnuia să-l includă cu iPhone-urile mai vechi, dar poate încărca noul tău iPhone 15 la cele mai rapide viteze posibile. Este o opțiune populară printre utilizatorii de iPhone datorită dimensiunii sale compacte și caracteristicilor de siguranță.

Deși piesele sale nu sunt pliabile ca în unele încărcătoare GaN, totuși ocupă mult mai puțin spațiu pe o priză și o puteți depozita oriunde, fie că este într-o geantă sau în buzunar, pentru o călătorie ușoară. În plus, Nano Pro este unul dintre cele mai accesibile încărcătoare rapide pentru iPhone și oferă mai multe opțiuni de culoare dacă doriți să-l potriviți cu telefonul dvs.

Încărcător Apple MagSafe

Cel mai bun încărcător wireless

O opțiune excelentă pentru tăietorii de cabluri

35 USD 39 USD Economisiți
4 dolari

Încărcătorul Apple MagSafe este o opțiune perfectă dacă doriți o modalitate simplă și convenabilă de a vă încărca iPhone 15. În loc să vă băgați cu cablurile, lăsați-vă telefonul pe suport și reveniți la un dispozitiv complet încărcat.

Pro

 • Încărcare rapidă fără fir de 15 W
 • Ușor de folosit
 • Produsul oficial Apple

Contra

 • Necesita un adaptor de alimentare (20W sau mai mare)

Încărcătorul MagSafe de la Apple este încă cel mai bun încărcător wireless pe care îl puteți cumpăra pentru telefonul dvs. iPhone 15. Oferă compatibilitate garantată cu toate modelele iPhone 15, precum și cele mai rapide rate de încărcare wireless de până la 15W. De asemenea, este compatibil cu Qi, așa că îl puteți folosi pentru a vă încărca fără fir AirPod-urile și alte dispozitive compatibile.

În comparație cu încărcătoarele wireless Qi standard, MagSafe oferă o experiență de încărcare rapidă și convenabilă. Apropiați încărcătorul de partea din spate a iPhone-ului și acesta se va fixa automat în poziție. Nu trebuie să pierdeți timpul aliniind bobinele sau să vă faceți griji că vă treziți cu un telefon neîncărcat.

Încărcător auto wireless ESR cu CryoBoost

Cel mai bun pentru mașină

Nu alergați niciodată pe gol în timpul navetei!

42 USD 59 USD Economisiți
17 USD

Încărcătorul de mașină fără fir ESR cu CryoBoost este un suport de mașină și un încărcător compatibil MagSafe, așa că, pe lângă încărcarea iPhone-ului, vă menține și telefonul pregătit, permițându-vă să vedeți cu ușurință notificările primite sau să îl utilizați pentru navigare sau redarea muzicii.

Pro

 • Încărcare convenabilă MagSafe
 • Te ține conectat
 • Forță magnetică puternică
 • Ventilatorul de răcire previne supraîncălzirea

Contra

 • Încărcare de 7,5 W în loc de cei 15 W permisi de MagSafe

Încărcătorul de mașină fără fir ESR cu CryoBoost este un accesoriu esențial pe care să-l ai în mașină dacă ești un fan al călătoriilor lungi sau dacă uiți frecvent să-ți încarci telefonul peste noapte. Vă poate oferi un impuls suplimentar atunci când aveți nevoie, iar compatibilitatea MagSafe îl face perfect pentru noile telefoane iPhone 15.

Suportul oferă o conexiune magnetică puternică pentru a ține în siguranță iPhone 15 Pro Max, mai greu, în poziție prin denivelări și întoarceri. Vine cu tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv un adaptor pentru mașină, astfel încât să puteți începe încărcarea imediat din cutie. Partea de sus este că are un ventilator de răcire încorporat pentru a preveni supraîncălzirea noului tău iPhone 15.

Set încărcător USB-C Ugreen Nexode 30W

Cel mai bun set de încărcare

Dacă aveți nevoie și de un cablu de încărcare USB-C

Setul de încărcător USB-C Ugreen Nexode 30W este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui adaptor de încărcare și cablu pentru iPhone 15. Include un adaptor de perete de încărcare rapidă și un cablu USB-C la USB-C compatibil cu noul conector pe seria iPhone 15.

Pro

 • Suport de încărcare rapidă
 • Design compact și pliabil
 • Cablu USB-C durabil

Indiferent dacă doriți să vă alimentați iPhone 15 sau să transferați date de pe alt dispozitiv, acest adaptor de alimentare USB-C și pachet de cabluri vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe cu noul iPhone la un preț foarte rezonabil. Cu ieșire de 30 W și suport pentru USB-C Power Delivery, adaptorul acceptă încărcare rapidă pe toate modelele de iPhone 15 și oferă suficientă putere pentru a încărca chiar și un MacBook sau iPad.

Cablul inclus este pe deplin compatibil cu portul USB-C al iPhone 15. Îl puteți folosi pentru încărcare sau sincronizare a datelor între dispozitive. Deși nu este împletit ca cablul livrat cu iPhone 15, are o durată de viață de 25.000 de curburi și un design fără încurcături, ceea ce îl face unul dintre cele mai durabile cabluri USB-C disponibile.

ESR 10.000 mAh Kickstand Power Bank wireless

Cel mai bun Power Bank

Un prieten la îndemână pentru încărcare de călătorie

38 USD 50 USD Economisiți
12 USD

Mergi undeva? Acest acumulator MagSafe de 10.000 mAh de la ESR vă poate menține iPhone 15 încărcat atunci când sunteți afară. Susține suportul pentru a viziona filme sau pentru a folosi noul mod de așteptare.

Pro

 • Capacitate mare
 • Suport încorporat pentru utilizarea mâinilor libere sau modul StandBy
 • Atașare magnetică puternică și sigură
 • Poate încărca două dispozitive simultan

Banca de energie wireless Kickstand de 10.000 mAh de la ESR are o capacitate suficientă pentru a oferi cel puțin o încărcare completă oricărui dispozitiv iPhone 15, inclusiv modelul iPhone 15 Pro Max mai mare. Spre deosebire de alte încărcătoare, nu aveți nevoie de o priză pentru a vă completa telefonul, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru a vă aduce în vacanță sau aventuri de călătorie.

Este unul dintre cele mai bune pachete de baterii MagSafe, care oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi un suport încorporat pentru o utilizare convenabilă, fără mâini. Puteți să vă sprijiniți telefonul pe verticală pentru FaceTime sau pe orizontală pentru a viziona filme sau să utilizați modul StandBy pentru a monitoriza diverse activități live. Deși acceptă doar 7,5 W în loc de viteza completă de încărcare MagSafe de 15 W, puteți folosi un cablu USB-C pentru o încărcare cu fir mai rapidă de 20 W.

Alegerea celui mai bun încărcător rapid iPhone 15

Seria iPhone 15 acceptă viteze de încărcare similare ca și iPhone 14s anterior, așa că nu lipsesc încărcătoarele rapide pentru noul tău dispozitiv. Pentru a încărca rapid iPhone 15 în mod corect, veți avea nevoie de un adaptor de alimentare care acceptă USB-C Power Delivery, are o ieșire de 20 W sau mai mare și care se conformează profilului de putere specific Apple de 9 V/2,2 A.

Încărcătorul UGREEN Nexode Mini 45W Dual USB-C îndeplinește toate cerințele și oferă funcții suplimentare, cum ar fi încărcarea cu mai multe dispozitive și capabilitățile de încărcare MacBook. Este o opțiune excelentă pentru majoritatea oamenilor, deoarece vă poate încărca rapid iPhone-ul și aproape orice alt dispozitiv.

Dacă costul este o problemă, încărcătorul Anker 511 (Nano Pro) a fost o alegere de încredere pentru utilizatorii de iPhone încă de la iPhone 13. Este foarte accesibil, încarcă cele mai recente dispozitive iPhone 15 la viteze maxime, iar designul său incredibil de compact îl face ușor de transportat. .

Alternativ, dacă preferați o soluție de încărcare mai simplă, luați în considerare cele mai bune încărcătoare MagSafe.

Încărcător dublu USB-C Ugreen Nexode Mini 45W

Cel mai bun în general

Încărcați rapid iPhone 15 și un al doilea dispozitiv

Încărcătorul UGREEN Nexode Mini 45W Dual USB-C poate încărca două dispozitive în același timp sau un singur dispozitiv de până la 45W. Acceptă cea mai rapidă rată de încărcare pe cele mai recente telefoane iPhone 15.

Pro

 • Încărcare rapidă pentru seria iPhone 15
 • Poate încărca două dispozitive simultan
 • Un singur dispozitiv se încarcă până la 45 W
 • Design compact
  9 Creatori de diagrame Venn pentru a compara și a organiza vizual datele
x