09/26/2023

Cele mai bune 5 planificatoare digitale pentru utilizatorii de iPad

Să recunoaștem: sentimentul de a îndeplini o sarcină pe care ați amânat-o de ceva vreme este de neegalat. Fie că ești un profesionist care dorește productivitate sau un student care dorește să-ți organizeze sarcinile fără sfârșit, planificatorul digital potrivit poate face toată diferența.

REALIZAREA VIDEOCLIPULUI ZILEI

De la luarea de note până la urmărirea sarcinilor, iPad-ul tău este un instrument excelent pentru planificarea digitală. Am enumerat primii cinci planificatori digitali pentru a ne asigura că nu pierdeți niciodată un termen limită important.

1. Noțiune

Uneori, un instrument bun de productivitate este tot ce ai nevoie pentru a-ți organiza viața și a reveni pe drumul cel bun. Notion este un instrument de productivitate all-in-one care vă poate ajuta să gestionați și să planificați proiecte, să urmăriți sarcinile și să vă planificați digital viața.

Cea mai bună parte a acestui instrument de productivitate este că puteți crea șabloane de la zero. Dacă încă îți găsești drumul în Notion, poți folosi unul dintre șabloanele sale prefabricate ca punct de plecare.

Puteți crea o listă de activități creând o pagină nouă în spațiul de lucru și tastând / (slash). Acum, atingeți Lista de activități din meniul drop-down. După ce personalizați șabloanele de liste de activități în funcție de nevoile dvs., puteți adăuga sau elimina cu ușurință sarcini și le puteți sorta după prioritate.

O vizualizare calendar poate fi utilă dacă preferați să planificați zile sau săptămâni înainte. Una peste alta, Notion este un instrument de productivitate incredibil de puternic, iar interfața sa ușor de utilizat asigură planificarea digitală simplă.

Descarca:Noţiune (gratuit, abonament disponibil)

2. Sarcini Google

Dacă utilizați instrumentele de colaborare Google, cum ar fi Google Docs, Google Calendar și Gmail, ați prefera o listă de activități care să se integreze cu aceste instrumente. Din fericire, Google Tasks are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona sarcinile.

  Cum să imprimați o copertă de CD

Separarea vieții tale profesionale de viața personală este de cea mai mare importanță. Organizarea sarcinilor în liste separate este o modalitate excelentă de a găsi echilibrul perfect între ambele. Puteți face acest lucru atingând + Listă nouă.

Dacă doriți să creați o sarcină, selectați lista dorită și atingeți butonul plus (+) din partea de jos a ecranului. Acum, denumește-l și setează o dată și o oră pentru sarcină. Dacă există anumite sarcini pe care trebuie să le finalizați în anumite zile ale săptămânii, puteți crea o sarcină recurentă în loc să o adăugați manual de fiecare dată.

În timp ce Google Tasks nu are multe dintre funcțiile avansate pe care le au alte aplicații de planificare digitală, integrarea perfectă cu aplicațiile Google este ceea ce îi determină pe mulți utilizatori.

Descarca:Sarcini Google (Gratuit)

3. Todoist

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații puternice, dar ușor de utilizat pentru a vă gestiona sarcinile zilnice, Todoist este aplicația perfectă pentru dvs. Puteți folosi aplicația de planificare pentru a vă urmări obiectivele, sarcinile și proiectele. Todoist are numeroase instrumente, cum ar fi mementouri, etichete și filtre personalizate, pentru a vă ajuta să vă organizați lista nesfârșită de sarcini!

Odată ce ați creat lista de sarcini pentru ziua respectivă, vă puteți prioritiza sarcinile în patru categorii. În mod implicit, sarcinile sunt sortate de la cele mai urgente la cele mai puțin urgente. Vă puteți sorta sarcinile în funcție de opțiuni precum Data scadenței, Data adăugată, Prioritatea etc. Dacă există anumite sarcini pe care trebuie să le faceți săptămânal sau lunar, puteți crea o sarcină recurentă pe Todoist.

Dacă doriți să împărțiți o sarcină complexă în sub-sarcini mai mici, aplicația vă permite să faceți acest lucru. Pur și simplu alegeți una dintre sarcinile dvs. și atingeți Adăugați o sarcină secundară. De asemenea, puteți comuta aspectul între o listă sau un panou. Todoist se sincronizează automat între mobil, desktop și smartwatch.

  7 cele mai bune instrumente de livrare prin e-mail pentru a profita la maximum de campania dvs. de e-mail

Dacă faceți upgrade la versiunea premium de Todoist, puteți seta mementouri pentru fiecare sarcină, pentru a vă asigura că sunteți mereu înainte. Fie că este prima dată când utilizați o aplicație de planificare digitală sau dacă testați o nouă aplicație de planificare, interfața elegantă și asistentul de integrare a aplicației vă vor asigura că nu vă confruntați cu probleme.

Descarca:Todoist (gratuit, abonament disponibil)

4. Microsoft To Do

Dacă utilizați aplicații Microsoft, cum ar fi Teams, pentru sarcinile dvs. de lucru, să optați pentru Microsoft To Do ca aplicație de gestionare a sarcinilor este o problemă. Aplicația de planificare este disponibilă în peste cincizeci de limbi, inclusiv engleză, arabă și rusă. Ceea ce ne place cel mai mult la Microsoft To Do este că aplicația este complet gratuită.

Vă puteți planifica ziua în câteva minute folosind Microsoft To Do. De îndată ce lansați aplicația, veți vedea pagina Ziua mea. Atingeți Adăugați o sarcină în partea de jos a ecranului și introduceți tot ce trebuie să faceți. De asemenea, puteți planifica săptămâni sau luni înainte, stabilind termene limită în timp ce creați o nouă sarcină.

Aplicația de planificare vă permite să alegeți între o dată limită de azi, mâine sau săptămâna viitoare și oferă, de asemenea, flexibilitatea de a selecta o dată personalizată ca termen limită preferat. Microsoft To Do include, de asemenea, un instrument de sugestii care afișează sarcinile pe care le-ați creat anterior. Dacă doriți să repetați una dintre sarcinile prezentate, o puteți adăuga instantaneu la lista de sarcini.

Nu toate sarcinile din lista dvs. de activități sunt create egale. Există acele sarcini unice care necesită atenția ta doar o singură dată, iar apoi sunt acele sarcini repetitive care apar ca un ceas. Cu Microsoft To Do, puteți gestiona fără efort ambele tipuri de sarcini. Trebuie să vă amintiți să trimiteți rapoarte lunare? Nicio problemă – setați-o ca sarcină recurentă și lăsați-l pe Microsoft To Do să se asigure că rămâne pe radar.

  Cum își pot gestiona creatorii online conturile de rețele sociale cu Buffer

Descarca:Microsoft To Do (Gratuit)

5. MinimaList

Cu o aplicație de planificare digitală fără dezordine precum MinimaList, vă puteți concentra numai pe ceea ce contează – sarcinile și obiectivele dvs.

Tot ce trebuie să faceți pentru a adăuga o nouă sarcină este să trageți în jos pe ecran. Majoritatea oamenilor găsesc mai ușor să atingă obiectivele atunci când sarcinile complexe sunt împărțite în bucăți mai mici. Din fericire, puteți adăuga subsarcini sub sarcini din MinimaList. De asemenea, puteți apăsa lung și trage sarcina pentru a o reordona. În acest fel, vă puteți sorta sarcinile în funcție de cât de urgente sunt, fără a opta pentru planul premium al aplicației.

După ce ați finalizat o sarcină, puteți glisa spre dreapta pentru a o marca ca finalizată. De asemenea, puteți agita dispozitivul pentru a elimina toate sarcinile pe care le-ați finalizat. Versiunea plătită a aplicației deblochează mementouri bazate pe locație, sincronizare în cloud, sortare cu prioritate, protecție Face ID (sau Touch ID), liste nelimitate și fundaluri personalizate. Cu toate acestea, planul gratuit este suficient de puternic pentru a vă satisface nevoile zilnice.

Descarca:MinimaList (gratuit, abonament disponibil)

Nu ratați niciodată un termen limită din nou cu aceste aplicații de planificare

Când vine vorba de urmărirea listei de sarcini debordante, să te bazezi pe un planificator tradițional este de domeniul trecutului. În loc să vă notați obiectivele și termenele limită pe hârtie, vă recomandăm să folosiți iPad-ul pentru a vă planifica viața de zi cu zi.

Descărcând una sau mai multe dintre aplicațiile menționate mai sus, îți vei da seama în curând cât de mult timp și efort economisește planificarea digitală.

x