09/26/2023

Ce este Atlas Earth și este o înșelătorie?

Recomandări cheie

  • Atlas Earth este un joc mobil în care poți achiziționa proprietăți imobiliare virtuale în metavers, dar există doar în joc și nu în alte aplicații metavers.
  • Puteți face bani cu Atlas Earth prin închirierea parcelelor din joc, dar câștigurile sunt foarte mici și ar dura mult timp pentru a acoperi costul terenului.
  • Atlas Earth câștigă bani vânzând Atlas Bucks, pe care îi folosiți pentru a cumpăra proprietăți în joc și, de asemenea, din reclamele pe care le vizionați. Cu toate acestea, limitează numărul de reclame pe care le puteți viziona și poate folosi datele despre locație pentru profit.

Dacă ați văzut reclame pentru Atlas Earth în ultima vreme, s-ar putea să vă întrebați ce este și cum funcționează. La urma urmei, Atlas Earth se face reclamă ca o aplicație care vă permite să cumpărați proprietăți imobiliare virtuale și să câștigați bani reali.

Acest lucru poate suna atrăgător pentru cei interesați de metavers, mai ales dacă doresc să cumpere proprietăți imobiliare virtuale. Dar ce este Atlas Earth și de ce mulți oameni spun că este o înșelătorie? L-am testat și am aflat. Asigurați-vă că continuați să citiți, deoarece rezultatele vă pot surprinde.

Ce este Atlas Earth?

Atlas Earth este unul dintre singurele jocuri mobile în acest moment de unde puteți achiziționa proprietăți imobiliare virtuale. În esență, Atlas Earth este o reprezentare virtuală a lumii care are loc în metavers. Cu Atlas Earth, puteți cumpăra loturi de teren de 900 de metri pătrați o dată.

  Google introduce cheile de acces și Microsoft Pegasus pentru startup-uri

Cu cât adunați mai mult teren, cu atât urcați mai mult în clasament. Poți deveni primar, guvernator și chiar președinte. Pământul Atlas se mișcă cu tine, așa că dacă te miști în viața reală, poți descoperi noi loturi de pământ și poți vedea dacă cineva din jurul tău deține loturi.

Cu toate acestea, este important să rețineți că acest imobil virtual există doar în Atlas Earth și nu se aplică altor aplicații metaverse.

Puteți face bani cu Atlas Earth?

Atlas Earth promite să vă facă bani prin închirierea pachetelor dvs. în joc. Atlas Earth te plătește pe secundă. Acest lucru poate părea mult, dar la un salariu atât de mic, ați câștiga sub 10 cenți pe an pe un teren obișnuit.

Atlas Earth necesită, de asemenea, un sold de cinci dolari pentru a încasa, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă agățați de acel teren și mai mult timp (sau să cumpărați mai mult) înainte de a putea primi bani înapoi. Puteți încasa la 1 USD dacă îl puneți pentru cumpărarea mai multor teren.

Aceasta înseamnă că suma de bani pe care o câștigi nu ar acoperi costul terenului până când nu îl vei avea timp de aproximativ 50 de ani.

Chiar dacă aveți mult teren, nu veți obține niciun profit decât dacă jocul va exploda în popularitate. În acest moment, ați putea să vă vindeți terenul la un markup masiv datorită creșterii popularității. Acest lucru s-ar putea să nu se întâmple, totuși. Pe măsură ce timpul trece, Atlas Earth nu pare să prindă.

  Cum să obțineți o certificare PMP în 2022

Există și alte oportunități de a câștiga bani în metavers și ar putea fi popular să rămâneți la companii populare precum Facebook. Cu toate acestea, Apple nu intenționează să urmărească Facebook în metavers.

Cum face Atlas Earth bani?

Atlas Earth câștigă bani vânzându-ți Atlas Bucks, pe care îi folosești pentru a cumpăra proprietăți în joc. 100 Atlas Bucks costă în jur de cinci dolari și îți cumpără o parcelă de teren. Și cu cât cumpărați mai mulți Atlas Bucks, cu atât sunt mai ieftini.

De asemenea, primiți doi Atlas Bucks gratuit vizionand un anunț. Atlas Earth câștigă bani din acele reclame și vă oferă o parte din câștiguri. Cu toate acestea, ar fi nevoie de vizionarea a 50 de anunțuri pentru a obține suficienți bani pentru un singur teren. Atlas Earth vă limitează, de asemenea, la un anunț la fiecare 20 de minute.

De asemenea, este posibil ca Atlas Earth să folosească datele generate de dvs. pentru a obține profit. La urma urmei, Atlas Earth necesită setările dvs. de locație pentru a utiliza aplicația pentru a genera mai multă hartă pe măsură ce vă deplasați. Aceste date ar putea fi vândute dezvoltatorilor care doresc să extindă metaversul.

Sunt bani mari de făcut în metavers când vine vorba de teren virtual. La urma urmei, o bucată de teren virtual s-a vândut cu 2,4 milioane de dolari. Cu toate acestea, aceasta nu a fost pe Atlas Earth, ci mai degrabă o aplicație mai populară.

Este Atlas Earth o înșelătorie?

Atlas Earth nu merită dacă vrei să faci bani rapid și ușor. De asemenea, reclamele pe care aplicația le împinge și care promit să vă facă bani ar trebui luate cu un praf de sare.

  Cum să deschideți o locație Apple Maps în Google Maps

Dacă sunteți în căutarea unui joc distractiv pentru a vă scufunda degetul în metavers, Atlas Earth ar putea fi pentru tine. Cu toate acestea, nu puteți face mare lucru decât dacă doriți să cumpărați teren. De asemenea, trebuie să vă mișcați mult pentru a vă implica în joc.

Din această cauză, Atlas Earth ar putea să nu genereze suficientă popularitate pentru a deveni unul dintre jucătorii majori ai metaversului. Aceasta înseamnă că terenul pe care îl cumpărați nu va merita.

Pe partea bună, însă, pe măsură ce metaversul continuă să crească, mai multe aplicații iOS cu funcții mai bune vor fi disponibile în viitor.

x