Vizualizați și gestionați notificările iOS 7 imediat de la pictogramele aplicației cu Badger 7

Drumul lung pe care l-a parcurs iOS în ultimii (aproape) șapte ani și faptul că jailbreaking-ul a început cam în același timp, a făcut ca anumite ajustări și aplicații jailbreakte să fie atât de cunoscute încât abia au nevoie de o prezentare. Orice pasionat de jailbreak va cunoaște bine materialele precum Mobile (acum Cydia) Substrate, SBSettings, Activator, Winterboard și altele asemenea. Apoi, există anumite ajustări care pot să nu fie la fel de faimoase ca cele menționate mai sus, dar încă foarte favorizate și așteptate cu nerăbdare de comunitatea jailbreak. Badger este un astfel de exemplu, care, până de curând, a fost disponibil doar pentru dispozitivele care rulează versiuni de iOS 6. Acest lucru s-a schimbat odată cu lansarea Badger 7, care a făcut ca manerul de notificări îngrijit nu doar să fie compatibil cu iOS 7, dar a dat și modificarea. revizuire estetică atât de necesară, făcând integrarea sa în sistemul de operare mai echilibrată și mai lină. Detalii abia trecute de salt.

Pentru cei care nu știu deja, Badger este o modificare care, practic, vă permite să asociați un gest Activator cu notificări, permițându-vă să vizualizați notificările push din orice aplicație folosind un gest Activator și fără a lansa efectiv respectiva aplicație. Modificarea folosește centrul de notificare nativ al iOS pentru a prelua aceste notificări și, în funcție de nivelul de suport pentru aplicație, vă va permite chiar să efectuați anumite acțiuni cu notificările menționate (cum ar fi răspunsul la mesaje folosind un dialog de răspuns rapid în cazul aplicația Stock Messages). În caz contrar, puteți închide notificările cu ușurință și aproape universal.

  Cum să utilizați noul flux cronologic al Instagram (Android și iOS)

Modul în care Badger 7 afișează notificările este, de asemenea, destul de grozav, estompează fundalul și afișează notificările pe Springboard fără dezordine. Efectuarea gestului Activator (implicit este glisarea în sus) pe pictograma aplicației deschide panoul de notificări. în timp ce glisând elementele de notificare individuale spre stânga, va aduce meniul de acțiuni rapide (așa cum se arată în captura de ecran de mai sus). Opțiunile disponibile vor varia, desigur, de la aplicație la aplicație.

Deoarece Badger nu are o pictogramă Springboard proprie, modificarea adaugă un rând la aplicația nativă Setări iOS, unde sunt disponibile o varietate de opțiuni pentru a schimba gestul Activator și a modifica aspectul modificării, care include control. peste cantitatea de neclaritate, controlul întunericului, permițând tragere pentru reîmprospătare, inclusiv insigna de numărare a notificărilor când este invocat Badger, printre altele.

Badger 7 este una dintre cele mai utile ajustări Cydia pentru iPhone-urile cu jailbreak pe care le-am întâlnit vreodată. Chiar dacă modificarea vă va costa 1,49 USD, merită banii din cauza modelului meu de utilizare, care este cu adevărat greoi pentru notificări. Apoi, din nou, va rămâne o chestiune de preferință și alegere personală. Este de jucat la repo BigBoss din Cydia.