verificați hardware-ul înainte de un apel

O întâlnire online necesită două lucruri pentru a funcționa bine; un serviciu care poate gestiona bine fluxurile audio și video și o conexiune la internet stabilă. Depinde de utilizator să găsească un serviciu care să poată gestiona bine apelurile audio și video. Dacă intenționați să utilizați Zoom pentru întâlniri, puteți verifica dacă conexiunea dvs. la internet poate gestiona streaming audio și video.

Întâlnire de test cu zoom

Întâlnire de test cu zoom

Zoom poate fi folosit gratuit și, ca atare, puteți începe oricând o întâlnire aleatorie cu zero participanți și puteți verifica dacă totul funcționează. Acestea fiind spuse, dacă nu aveți un cont Zoom sau doriți să încercați mâna la o întâlnire de testare, indiferent, Zoom vă acoperă.

Începeți întâlnirea de testare Zoom – Desktop

Pentru a începe o întâlnire de testare Zoom, urmați acești pași.

Deschideți un browser de internet modern, cum ar fi Chrome, Firefox, Edge sau Safari.
Viziteaza Întâlnire de test Zoom pagină.
Faceți clic pe Alăturați-vă.
Deschideți clientul Zoom când vi se solicită.
Dacă nu aveți aplicația Zoom instalată, închideți solicitarea și faceți clic pe Lansare întâlnire.
Zoom vă va întreba dacă vă puteți vedea în cameră, puteți reda audio prin difuzoare și vă va pune să vorbiți în microfon.
Dacă hardware-ul funcționează, ești bine să începi o întâlnire.

Începeți întâlnirea de testare Zoom – mobil

Pentru a începe o întâlnire de testare Zoom pe un dispozitiv mobil, trebuie să aveți aplicația oficială Zoom instalată pe telefon. Este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS.

  Cum se creează un șablon Google Sheets

Pe telefonul dvs., vizitați Pagina Zoom Test Meeting în browserul dvs.
Faceți clic pe Alăturați-vă.
Faceți clic pe Lansare întâlnire.
Permiteți browserului să deschidă aplicația Zoom.
Testați audio și video.
Dacă totul funcționează, încheiați întâlnirea.

Verificați viteza internetului

Întâlnirea de testare Zoom vă verifică hardware-ul, dar dacă doriți să vă verificați viteza internetului. vă recomandăm două instrumente pe care ar trebui să le încercați.

Speed.net este instrumentul de bază pentru verificarea vitezei internetului. Vizitați site-ul web și faceți clic pe Go. Ar trebui să aveți viteză decentă și ping scăzut.

Există și Fast by Netflix. Este menit să verifice dacă internetul poate suporta streaming de la Netflix, dar este un instrument excelent pentru a verifica dacă viteza internetului vă va permite să organizați și o întâlnire online. Dacă conexiunea ta la internet este suficient de rapidă pentru Netflix, va fi suficient de rapidă pentru o întâlnire online.

Concluzie

Este întotdeauna o idee bună să testați Zoom out pentru o întâlnire, mai ales dacă tocmai ați instalat aplicația sau intenționați să o utilizați pe un sistem cu care nu sunteți familiarizat. Apelul de testare este gratuit, dar acționează ca o verificare excelentă înainte de apel. Dacă ceva nu este în regulă, aveți timp înainte de a începe întâlnirea pentru a o remedia.