Urmăriți locul unde vă parcați mașina cu Auto Finder pentru Android

Găsirea unui loc de parcare într-un teren mare poate fi o bătaie de cap, dar ceea ce este mai rău este să uiți unde ți-ai parcat mașina. Garajul de est? al 3-lea etaj? Locul numărul 84? Nu este neobișnuit ca acest lucru să se întâmple după, să zicem, o zi obositoare la serviciu. Din fericire, există o aplicație pentru aproape fiecare problemă în zilele noastre și aceasta nu face excepție. Dacă ați experimentat vreodată frustrarea de a vă parca mașina într-o parcare masivă sau într-o zonă plină și ați avut probleme în a o găsi mai târziu, atunci încercați Auto Finder; o aplicație simplă, dar funcțională pentru Android, care vă permite să vă marcați locația ori de câte ori părăsiți mașina. De fapt, aplicația poate fi, de asemenea, setată să facă această treabă singură ori de câte ori detectează că părăsești mașina prin intermediul unor senzori precum Bluetooth.

Există două componente principale care conduc Auto Finder: Google Maps API și senzorul GPS al dispozitivului dvs. Acesta rulează în fundal, detectând locația dvs. precisă prin intermediul GPS-ului telefonului sau al tabletei. Folosește aceste informații pentru a-și da seama când vă deplasați într-o mașină, indiferent dacă este a dvs. sau a altcuiva, deși nu le-am putut testa pe cea din urmă pe cont propriu. Când opriți și parcați, acesta marchează automat acea poziție pentru dvs.

De asemenea, puteți conecta un dispozitiv Bluetooth din mașină – cum ar fi stereo – cu telefonul sau tableta, astfel încât, de îndată ce ieși din raza sa, aplicația să știe cu siguranță că ai părăsit mașina.

Interfața este destul de simplă. Vi se prezintă locația actuală și locația mașinii pe o hartă, împreună cu câteva butoane în partea de jos care vă permit să comutați terenul hărții, să lansați Google Maps, să obțineți indicații de orientare înapoi la locul de parcare actual și să accesați istoricul. Secțiunea de istorie conține o înregistrare completă a tuturor locațiilor salvate anterior sau a celor detectate de Auto Finder în sine. Dacă doriți să specificați manual o locație, aplicația vă oferă coordonatele de longitudine și latitudine și vă permite să adăugați note suplimentare. Puteți, desigur, să marcați mai multe locații și să accesați oricare dintre ele mai târziu.

Ecranul Setări al Auto Finder este împărțit în două sub-secțiuni etichetate „Afișare” și „Locație”. În Afișaj, puteți comuta notificările aplicației pentru erori, cum ar fi atunci când un loc nu este găsit, puteți specifica tipul implicit de hartă și selectați unitatea de distanță preferată. Locația vă permite să comutați WiFi pentru detectarea locației și să selectați dispozitivul Bluetooth implicit.

Auto Finder este disponibil gratuit în Magazinul Google Play. Descărcați-l pe dispozitivul dvs. din linkul de mai jos.

Instalați Auto Finder din Play Store