Unde să vizionezi Sezonul 4, o zi la rând (tutorial complet)

One Day at a Time este un sitcom american popular care se bazează pe serialul din 1975 care a avut același nume. Seria originală a fost difuzată în 1975 și a durat 9 ani până în 1984, în timp ce repornirea modernă a fost lansată în 2017.

Unul dintre producătorii executivi ai sitcomului original a abordat Sony Pictures Television prin intermediul companiei sale, Act III Productions, propunând ideea de a reface sitcom-ul cu o familie hispanica ca protagoniști ai serialului.

Versiunea reimaginată a One Day at a Time a avut premiera pe Netflix pe 6 ianuarie 2017 și a avut o rulare bună timp de trei sezoane pe populara platformă de streaming, până când a fost eliminată, la fel ca multe alte seriale TV grozave.

Unde să vizionezi One Day at a Time Sezonul 4

Anulat de Netflix, reînviat de Pop

Netflix a anunțat anularea serialului pe 14 martie 2019, dar câteva luni mai târziu, pe 27 iunie, Pop a fost purtătorul de vești grozave pentru fanii serialului: show-ul avea să fie reînviat. De fapt, One Day at a Time a fost prima emisiune TV care a fost reînviată pe o rețea TV.

Drept urmare, un al patrulea sezon a avut premiera aproape un an mai târziu, pe 24 martie 2020, la Pop. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de COVID-19, martie 2020 a fost și momentul în care producția pentru One Day at a Time s-a oprit complet.

  Nume acea melodie! Cele mai bune 8 jocuri trivia muzicale mobile

În noiembrie 2020, Pop a anunțat că a anulat serialul încă o dată după al patrulea sezon și, deși Sony Pictures TV și-a făcut planuri să cumpere serialul, rulajul sitcom-ului s-a încheiat definitiv în decembrie 2020.

Deci unde ne lasă asta? Dacă ai fost fan One Day at a Time, probabil că nu ești mulțumit de acest rollercoaster emoționant care a fost evoluția sitcom-ului: anulat, apoi nu anulat, apoi amânat, apoi anulat din nou.

Unde să vizionezi One Day at a Time sezonul 4

Sezoanele 1-3:

Dacă nu l-ați văzut până acum, puteți viziona în continuare One Day at a Time pe Netflix, dar doar primele trei sezoane. Deși Netflix a anulat serialul, încă păstrează primele trei sezoane pre-anulare ale show-ului în biblioteca sa. Deocamdata.

Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont Netflix (dacă nu aveți unul) și să vă distrați! Dezavantajul este că Netflix nu mai oferă o perioadă de încercare, așa că va trebui să achiziționați un plan de abonament pentru a vă bucura de tot ce are de oferit.

Merită menționat faptul că, deoarece One Day at a Time este un sitcom din SUA, este posibil să nu fie disponibil în anumite țări din întreaga lume. Recomandarea noastră ar fi să cereți unuia dintre prietenii sau rudele dvs. să verifice dacă serialul este disponibil în țara dvs. înainte de a cumpăra un plan Netflix.

Dacă nu este disponibil în regiunea dvs., puteți încerca să ocoliți blocarea geografică folosind un VPN. Dar vom ajunge la asta în doar câteva momente.

O zi la un sezon sezonul 4:

Din păcate, nu veți putea viziona cel de-al patrulea și ultimul sezon din One Day at a Time pe Netflix, deoarece platforma și-a pierdut drepturile de a-l transmite în flux după anularea emisiunii. Cu toate acestea, puteți reda gratuit cel de-al patrulea sezon al emisiunii pe CBS, atâta timp cât vă aflați pe teritoriul SUA.

  6 Cele mai bune soluții de găzduire Plesk pentru aplicația dvs. web

Tot ce trebuie să faci este să vizitezi Pagina O zi la un timp pe site-ul CBS și faceți clic pe butonul Vizionați acum sau selectați un anumit episod din lista de mai jos. Dacă aveți un blocator de anunțuri instalat în browser, CBS vă va împiedica să vizionați emisiunea până când îl opriți.

Cum să vizionezi One Day at a Time pe CBS

După ce mesajul sponsorului este afișat, sitcom-ul ar trebui să înceapă să fie redat în browser. De asemenea, ar trebui să observați câteva linii verticale în bara de redare a episodului, care semnalează momentul în care va începe redarea unui anunț în timpul episodului. În plus, întreruperea episodului va minimiza playerul și va afișa în schimb un anunț pe care se poate da clic pe tot ecranul.

Nu este tocmai convenabil, dar măcar nu trebuie să plătiți pentru vizionarea celui de-al patrulea sezon, nu? Cam, din moment ce nu veți putea viziona emisiunea dacă vă aflați în afara SUA în acest moment, așa cum am menționat pe scurt mai sus.

Cu toate acestea, puteți utiliza un VPN pentru a evita restricțiile geografice și pentru a viziona One Day at a Time Sezonul 4 pe CBS fără nicio limitare. Ei bine, cu excepția reclamelor, desigur.

Utilizați un VPN pentru a viziona O zi la un moment dat

NordVPN - Alegerea editorilor

Dacă nu reușiți să vizionați One Day at a Time din cauza restricțiilor geografice, un serviciu VPN de încredere, cum ar fi NordVPN, vă poate ajuta să ieșiți din această problemă fără efort semnificativ. Trebuie doar să instalați VPN-ul pe dispozitiv, să selectați un server din SUA și să vă bucurați de redarea emisiunii.

  Cum să remediați eroarea „Eșec la deschiderea fluxului fără un astfel de fișier sau director” în WordPress

NordVPN vă oferă viteze de conexiune extrem de rapide, care vor facilita o experiență de streaming video fluidă, fără tamponare, protejându-vă în același timp confidențialitatea, astfel încât locația dvs. online să rămână între dvs. și dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa Internetul.

Acest serviciu impune, de asemenea, o politică de zero-logging, un VPN dublu care îți revine conexiunea a doua oară pentru protecție suplimentară, criptare pe 256 de biți și chiar CyberSec, care este o modalitate excelentă de a bloca reclamele și domeniile pline de malware fără a utiliza o aplicație dedicată. instrument.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN dacă doriți să aflați mai multe despre acest serviciu.

Pro
OFERTA SPECIALA: plan de 2 ani (68% reducere – link de mai jos)
Majoritatea serverelor VPN cu adrese IP diferite
Până la 6 conexiuni simultane
Fără jurnale și conexiuni criptate pentru confidențialitate totală
Asistență prin chat 24/7.

Contra
Unele servere pot fi lente și nesigure
Aplicațiile pot fi puțin greoaie de utilizat.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cum să vizionezi One Day at a Time online – CONCLUZIE

Toate lucrurile luate în considerare, dacă sunteți dezamăgit că Netflix a anulat One Day at a Time după doar trei sezoane, veți fi bucuroși să aflați că puteți viziona cel de-al patrulea sezon pe CBS gratuit, dar are reclame ocazionale și dvs. o poți face doar dacă ești în SUA.

Pe partea bună, puteți adăuga un VPN la mix, care ar trebui să vă ajute să ocoliți orice restricție geografică neloială aruncată în cale și să transmiteți în flux cel de-al patrulea sezon din One Day at a Time, indiferent de țara în care vă aflați în prezent.