09/28/2023

Un ghid pentru începători pentru marketing și automatizare LinkedIn [7 Tools]

O strategie solidă de marketing LinkedIn se poate dovedi a fi motorul pentru a accelera creșterea afacerii tale.

Cu peste 660 de milioane de utilizatori, LinkedIn este unul dintre cele mai importante site-uri de socializare. Oferă o platformă puternică cu abilități impecabile care vă ajută să vă extindeți limitele afacerii.

Puteți contacta mulți profesioniști din diferite industrii de pe glob, puteți interacționa cu aceștia, vă împărtășiți convingerile și, în cele din urmă, puteți colabora și face afaceri cu ei.

LinkedIn vă ajută să vă extindeți rețeaua și să vă dezvoltați afacerea.

Aici vă poate ajuta utilizarea soluțiilor de marketing LinkedIn.

De la configurarea paginii de profil LinkedIn până la atribuirea de sarcini individuale angajaților dvs., aveți nevoie de o soluție care să aibă un impact.

Conform DataReportal, în 2022, LinkedIn a înregistrat 828,1 milioane de utilizatori în întreaga lume, devenind cea mai mare platformă de social media pentru afaceri din lume. Aceasta înseamnă că 14,9% dintre persoanele de pe glob, cu vârsta de 18 ani și peste, au astăzi un cont LinkedIn. De asemenea, rapoartele sugerează că audiența LinkedIn a crescut cu 11,1% în ultimele 12 luni.

Să înțelegem marketingul LinkedIn, beneficiile sale, strategiile și unele instrumente de marketing LinkedIn.

Ce este marketingul LinkedIn?

Știm cu toții ce este marketingul și cum este cu adevărat benefic pentru companii. Ei bine, scopul principal al marketingului este de a vă transforma publicul în clienți valoroși.

Așadar, venind la marketingul LinkedIn, este procesul de utilizare a platformei LinkedIn ca platformă de marketing de bază pentru a face conexiuni cu clienții potențiali, a genera clienți potențiali, a promova parteneriate de afaceri, a genera trafic către site-ul web, a partaja conținut, a îmbunătăți gradul de cunoaștere a mărcii și a converti clienții potențiali. în clienți.

Strategiile de marketing LinkedIn joacă un rol esențial în multe campanii de marketing de succes datorită abordării lor eficiente pentru extinderea rețelelor profesionale. Depinde în principal de conexiunile corecte și de conținutul potrivit.

În plus, nu numai că vă ajută să creșteți vânzările, dar vă extinde și prezența digitală. Alături de clienți și clienți, puteți găsi parteneri și angajați. Strategiile dvs. de marketing ar trebui să fie corecte și inteligente pentru a vă extinde afacerea.

De ce este necesar marketingul LinkedIn?

Da, sunt de acord că Facebook, Twitter și Instagram sunt cele mai mari platforme de social media și multe persoane, startup-uri și companii folosesc aceste platforme pentru a-și comercializa produsele și serviciile.

Deși aceste rețele sociale sunt, de asemenea, un loc grozav pentru afacerea dvs., ele se concentrează în principal pe divertisment sau politică. LinkedIn, pe de altă parte, este și o platformă de social media, dar se concentrează mai mult pe afaceri.

Cu marketingul LinkedIn, o companie își poate crește acoperirea publicului și își poate construi o bază mai largă de audiență. Se datorează faptului că, atunci când o persoană sau o companie se conectează la platformă, caută un fel de servicii, produse, locuri de muncă sau investitori. Deci, putem spune că LinkedIn este un instrument remarcabil pentru companii pe care îl pot folosi pentru generarea de clienți potențiali și construirea mărcii.

Să cercetăm beneficiile marketingului LinkedIn:

 • Vă puteți arăta expertiza și puteți oferi audienței informații despre industrie. Prin marketingul LinkedIn, puteți crește gradul de cunoaștere a mărcii.
 • Lansarea și promovarea serviciilor sau produselor pe LinkedIn vă ajută să atrageți cumpărători. Conținutul și profilul dvs. de pe LinkedIn vă influențează clienții și îi încurajează să vadă profilul dvs. de afaceri.
 • Puteți ajunge la anumite audiențe în funcție de vârstă, locație, industrie, vechime, grupuri LinkedIn, nivelul de educație, titlul postului, numele companiei și multe altele.
 • Ajută la creșterea traficului pe site și la generarea de clienți potențiali de calitate prin conținutul dvs.
 • LinkedIn vă ajută să creșteți recomandările. Acest lucru va ajuta la sporirea proximității sociale.
 • LinkedIn funcționează ca un instrument CRM solid, ceea ce înseamnă că vă poate ajuta să înțelegeți mai bine clienții potențiali. În plus, vă informează despre interesele, preferințele și comportamentul lor.
  Cum să rambursați un joc GOG

Cele mai bune strategii de marketing pe LinkedIn

Marketingul LinkedIn poate implica diferite strategii în funcție de tipul, dimensiunea și cerințele afacerii. Aici, vom discuta câteva strategii de bază pe care le puteți folosi pentru a atrage mai mulți clienți potențiali și a face afaceri.

Strategiile acoperă opțiuni plătite și organice pentru dezvoltarea afacerii dvs., fie B2C, fie B2B. Unele dintre strategiile de marketing pe LinkedIn sunt:

 • Creați un profil complet LinkedIn astăzi. Pagina de profil ar trebui să includă sigla companiei, descrieri, adresa URL a site-ului web, dimensiunea companiei, tipul companiei, locația și industria.
 • Postați conținut obișnuit pe pagina dvs. LinkedIn.
 • Re-bufferează-ți cel mai bun conținut.
 • Cereți angajaților tăi să-și conecteze pagina LinkedIn cu pagina companiei tale.
 • Distribuiți postări cu conținut media puternic și bogat.
 • Profitați de avantajele grupurilor LinkedIn.
 • Promovează-ți conținutul.
 • Utilizați instrumente în mai multe limbi pentru a permite fiecărui individ din întreaga lume să vă citească postarea.
 • Utilizați eficient reclamele, cum ar fi conținutul sponsorizat, anunțurile text și InMail sponsorizat.
 • Automatizați InMail pe LinkedIn.
 • Instalați un plugin LinkedIn pe site-ul dvs. web sau pe pagina de blog.
 • Utilizați instrumentele de automatizare disponibile pentru a atrage clienți potențiali chiar și în timp ce dormiți.
 • Faceți conexiuni fructuoase și răsfățați-vă în mod regulat cu crearea de rețele.

Acum, să vedem câteva dintre instrumentele de marketing și automatizare LinkedIn care vă pot ajuta.

LinkedIn Sales Navigator

Înțelegeți informații cheie, interacționați cu extensia personalizată și vizați cumpărătorii perfecți LinkedIn Sales Navigator. Vă va ajuta să găsiți mai rapid companiile potrivite și perspectivele eficiente, cu o experiență de căutare mai bună.

Permiteți LinkedIn Sales Navigator să fie ghidul dvs. de vânzări, astfel încât să puteți descoperi rapid clienți potențiali de prospectare adecvați la conturile țintă și sugestiile special personalizate pentru dvs. În plus, puteți salva clienții potențiali și conturile și puteți înregistra activitatea Sales Navigator în CRM cu un singur clic.

Obțineți informații relevante despre vânzări despre clienții potențiali și conturile cărora le vindeți, împreună cu schimbările de locuri de muncă. Organizați cu ușurință conturile și clienții potențiali cu etichete pentru a le găsi instantaneu oricând este necesar. Extindeți lista celor care v-au văzut profilul în 90 de zile.

Chiar dacă nu sunteți conectat la instrumentul Sales Navigator, puteți ajunge la peste 500 de milioane de membri pe LinkedIn. În plus, puteți partaja mai bine conținutul dvs. de vânzări cumpărătorilor și vânzătorilor. Permiteți-le să vadă conținutul fără a-l descărca și urmăriți cine îl vizionează. De asemenea, puteți utiliza rețeaua combinată a companiei pentru a vă conecta cu ușurință cu clienții potențiali de prospectare.

Vrei să vezi ce poate face LinkedIn Sales Navigator? Solicitați o demonstrație gratuită și experimentați cel mai bun. Puteți chiar să faceți o încercare gratuită după ce vă autentificați.

Zoho Social

Zoho Social vă ajută să vă extindeți eforturile de marketing pe LinkedIn pentru a construi o afacere mereu strălucitoare. Este un instrument de marketing pe rețelele sociale care vă permite să vă eficientizați acoperirea conținutului LinkedIn, clienții potențiali, anunțurile și strategiile dintr-un singur tablou de bord.

Optimizați-vă obiectivul de marketing LinkedIn cu instrumentele de programare Zoho Social, cum ar fi un calendar de conținut robust, o fereastră de publicare optimizată și instrumente avansate de programare. Adăugați conținut nou în calendarul dvs. de publicare, astfel încât să puteți vizualiza și planifica profilul companiei LinkedIn.

Profitați din plin de o fereastră de publicare creată pentru a vă optimiza acoperirea cu instrumentul de direcționare stabilită, care vă ajută să ajungeți la publicul care contează. Explorați instrumente puternice, cum ar fi automatizarea postării repetate, predicțiile SmartQ etc., pentru a ajunge la publicul dvs. la momentul perfect când este activ.

Deoarece este important să știți despre performanța afacerii dvs. pe LinkedIn, Zoho Social oferă informații la 360 de grade asupra performanței paginilor LinkedIn și a profilurilor. Comparați performanța săptămânală și lunară a mărcii, setând intervale de date în funcție de dorința dvs.

  Cele mai bune 7 aplicații pentru a lua note pentru a accesa note pe orice dispozitiv

Descoperiți audiența de bază și vizualizați postările cu cele mai bune performanțe pentru a decide care conținut funcționează cel mai bine pentru vânzări. În plus, vă puteți construi tablourile de bord de raportare LinkedIn pentru a urmări și a exporta valorile importante.

În plus, integrați Zoho Social cu formularele și anunțurile dvs. LinkedIn pentru clienți potențiali pentru a genera clienți potențiali de bază din tabloul de bord pentru generarea de clienți potențiali. De asemenea, puteți gestiona și difuza anunțuri potențiale pe LinkedIn cu Zoho Social și puteți urmări și genera clienți potențiali de pe un singur ecran. În plus, integrați-vă cu Zoho CRM și direcționați clienții potențiali de marketing către tabloul de bord de vânzări.

Acesta este momentul potrivit pentru a construi prezența socială pentru marca dvs. cu Zoho Social.

Supa Dux

Obțineți o informație personalizată pe LinkedIn pentru a accelera generarea de clienți potențiali, țintindu-le pe potențialii potriviți Supa Dux. Se interacționează cu potențialii dvs. selectați pe LinkedIn în mod automat și susține abilitățile clienților potențiali de a trimite solicitări de conectare personalizate, mesaje întârziate sau directe etc.

În numele dvs., Dux-Soup face treaba din browserul dvs. Veți obține vizibilitate și control complet asupra fiecărei activități din contul dvs. Găsește clienți potențiali calificați în siguranță, astfel încât să vă puteți concentra direct pe încheierea tranzacțiilor mai rapid. De asemenea, vă ajută să economisiți timp, să vă concentrați pe vânzări de mare valoare și să petreceți timp maxim acolo unde contează de fapt.

Misiunea principală a Dux-Soup este de a face automatizarea accesibilă pentru toată lumea. Este flexibil și vă satisface nevoile pentru echipe, agenții digitale și persoane fizice. Indiferent dacă sunteți un startup, o agenție de generare de clienți potențiali, o agenție de vânzări, o agenție de marketing sau mai mult, Dux-Soup este ceva ce vă va plăcea.

Vedeți generarea de clienți potențiali pentru afacerea dvs. cu proba gratuită de 14 zile a Dux-Soup. Instalați gratuit Dux și găsiți cu ușurință potențiali LinkedIn.

Octopus CRM

Experimentați instrumentul de automatizare all-in-one pentru marketingul și automatizarea dvs. LinkedIn Octopus CRM. Ajută la simplificarea eforturilor de prospectare, la creșterea afacerii și multe altele cu software-ul avansat de automatizare LinkedIn.

Octopus CRM este un pilot automat simplu, dar foarte puternic pentru nevoile dvs. de marketing LinkedIn. Vă automatizează munca cu o gamă largă de caracteristici uimitoare, cum ar fi:

 • Trimiterea de solicitări personalizate de conectare pe LinkedIn sau prin e-mail pentru a ocoli limita de invitații pe LinkedIn
 • Trimiterea de mesaje în bloc la conexiunile tale de nivel 1
 • Susține până la 7 abilități din conexiunile tale de nivel 1 în LinkedIn
 • Vizitarea automată a sute de profiluri.

Imaginează-ți situația în care poți să te conectezi automat cu publicul țintă, să trimiți salutări odată ce solicitările sunt acceptate, să le transformi în clienți prin urmăriri regulate și să aprobi câteva abilități pentru a atrage potențiali. Cu Octopus CRM, toate acestea sunt posibile fără bătăi de cap.

Instrumentul vă permite să construiți o pâlnie personală de generare a clienților potențiali LinkedIn. Puteți adăuga, combina și elimina funcții oricând doriți și puteți salva toate perspectivele într-un singur tablou de bord. În continuare, veți începe să obțineți rezultate fabuloase cu instrumentul de automatizare Octopus CRM.

Automatizarea Octopus CRM LinkedIn vă permite să observați diferite valori care includ numărul de vizualizări, aparițiile în căutare, indicele de vânzare și performanța campaniilor. În plus, puteți accesa funcții uimitoare precum conectare prin e-mail, import/export, integrare Zapier, integrare Hubspot, controlul activității și așa mai departe.

Începeți încercarea gratuită astăzi și duceți-vă marketingul și automatizarea LinkedIn la nivelul următor.

PhantomBuster

Extrageți noi liste de clienți potențiali, trimiteți campanii de informare și îmbogățiți e-mailurile și datele cu o nouă eră a marketingului LinkedIn cu ajutorul PhantomBuster instrument de generare de lead-uri. Oferă soluții robuste de generare de clienți potențiali pentru afacerea dvs.

Generați clienți potențiali de pe site-urile și rețelele majore cu peste 100 de automatizări gata făcute, fluxuri de lucru predefinite și integrare CRM. Puteți importa cu ușurință datele de conexiune în orice software CRM și puteți obține soluții bazate pe cloud, fără cod, pentru a genera clienți potențiali 24/7.

  Instrumente de scanare cu 10 porturi pentru scanarea avansată de către administratorii de rețea

PhantomBuster vă va economisi ore întregi de sarcini repetitive și vă va menține în siguranță conturile de rețele sociale în timp ce vă automatizați fără probleme. Obțineți îndrumări clare cu privire la limitele ratei de rețea la fiecare pas al marketingului LinkedIn. Ai mai multe obiective? PhantomBuster are soluția pentru tine.

Adunați-vă obiectivele 24/7 pentru a vă stimula obiectivele de creștere și venituri pe pilot automat. PhantomBuster automatizează sarcinile individuale pentru a obține obiective specifice de generare de clienți potențiali. Utilizați secvențele de acțiuni încorporate pentru a vă stimula strategia de creștere.

Integrați PhantomBuster cu alte instrumente avansate, cum ar fi Salesforce CRM Enricher, HubSpot CRM Enricher și multe altele, pentru a vă conduce afacerea. Faceți o încercare gratuită de 14 zile și vedeți ce puteți obține de la PhantomBuster.

Expandi

Obțineți rezultate instantanee și supraalimentați-vă jocul de informare Expandi. Vă ajută să vă contactați potențialii prin e-mail sau LinkedIn prin secvențe inteligente, automate. Cea mai bună parte este că puteți lansa prima campanie în 15 minute și puteți obține rezultate în 24 de ore.

În moduri vechi, s-ar putea să găsiți alerte precum că contul dvs. a fost restricționat, nu au mai fost invitate (deocamdată), au atins limitele săptămânale și așa mai departe. Cu Expandi, nu mai trebuie să te lupți pentru toate acestea. Puteți trimite cu ușurință mesaje de conversie și puteți face strategii câștigătoare instantaneu.

Software-ul inteligent Expandi se gândește la tine și îți permite să creezi cel mai mare număr de puncte de contact cu publicul. Astfel, poți depăși fin modificările LinkedIn cu Expandi. Acum, puteți trimite și invitații personalizate către InMails, Messages și Connect. În plus, le puteți combina pe toate cu o Vizualizare, cum ar fi funcțiile Urmărire, Susținere și Conținut pentru a îmbunătăți punctele de contact.

Expandi include GIF-uri și imagini personalizate în gestionarea dvs. de promovare și de sensibilizare. Acest lucru înseamnă că acum puteți personaliza nu numai testul, ci și GIF-urile și imaginile în călătoria dvs. de informare pe LinkedIn. Pune imagini dinamice în e-mailurile clienților tăi și în căsuțele de e-mail LinkedIn pentru o mai bună acoperire.

Încercați Expandi gratuit și creați scenarii de vânzări bazate pe comportamentul clienților potențiali.

Faceți cunoștință cu Alfred

Crește-ți afacerea cu Faceți cunoștință cu Alfred, care vă permite să vă conectați automat cu potențialii potriviți. Trimiteți mesaje de urmărire multiple și personalizate prin e-mail, LinkedIn, Twitter și altele pentru a atinge obiectivul mai rapid.

Creați un canal de vânzări multicanal și interacționați în mod natural cu oamenii potriviți pentru a spori șansele de a construi o relație bună. Creați încredere cu potențialii dvs. prin personalizare la scară. În plus, Meet Alfred trimite mesaje automate în funcție de locația companiei sau a persoanelor și ajustează argumentul de vânzare în funcție de titlu.

Personalizați-vă mesajele de vânzări în funcție de cerințele potențialului, datorită bibliotecii de fragmente și șabloane de personalizare Meet Alfred. Organizați, clasificați și gestionați toate contactele de afaceri în modul dorit, cu note, filtre, etichete și multe altele.

Îmbunătățiți productivitatea și eficiența echipei prin atribuirea de roluri și responsabilități. De asemenea, puteți vedea performanța campaniei fiecărui membru din tabloul de bord. În plus, Meet Alfred vă permite să vă automatizați munca manuală obositoare și să vă concentrați pe creșterea clienților potențiali și pe maximizarea vânzărilor.

Faceți o încercare gratuită fără riscuri timp de 14 zile și experimentați cum funcționează Meet Alfred.

Concluzie

LinkedIn are un potențial imens de a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea prin conectarea cu potențialii potențiali, clienții, organismele profesionale și resursele potrivite. Cu o strategie de marketing LinkedIn adecvată, puteți construi cu siguranță o rețea grozavă, puteți colabora cu persoane care au aceleași idei și puteți urmări mai mulți clienți potențiali.

Utilizați strategiile și soluțiile de marketing LinkedIn de mai sus pentru a ajunge la publicul țintă și pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.

x