06/09/2023

Top 8 aplicații de numărătoare inversă care vă ajută să vă planificați evenimentul important

Eliminați stresul de a vă aminti toate evenimentele viitoare cu o aplicație de numărătoare inversă.

Aveți o listă lungă de evenimente viitoare? Atunci creierul tău nu este suficient pentru a-și aminti toate datele importante și zilele rămase pentru acele evenimente. Dacă încercați să faceți acest lucru, probabil că veți rata oricare dintre evenimentele importante. Aceste date pot include întâlniri importante, programe, evenimente de familie, seminarii etc.

Cu siguranță nu ați dori să le ratați. În plus, ar putea exista mai multe tipuri de pregătiri pe care ați dori să le faceți pentru aceste evenimente. Să vă pregătească prezentările și rapoartele, prelegerile, organizarea lucrurilor pentru petrecerea dvs. etc. Dar dacă nu aveți în vedere zilele rămase pentru un anumit eveniment, nu vă puteți face perfect pregătirile.

Datorită aplicațiilor de numărătoare inversă care nu te dezamăgește în niciun astfel de evenimente.

Ce este o aplicație de numărătoare inversă?

O aplicație de numărătoare inversă este un instrument perfect care vă ajută să urmăriți numărul de zile, ore sau minute rămase pentru un anumit eveniment.

Indiferent dacă aveți un examen important, o zi de naștere importantă sau orice program oficial, vă poate ajuta să vă amintiți totul fără stres.

Cum ajută o aplicație de numărătoare inversă?

Pe lângă numărarea numărului de zile rămase pentru orice eveniment, aceste aplicații au și funcții pentru adăugarea de sarcini și mementouri. Puteți crea o listă de sarcini pe care doriți să le finalizați asociate cu planificarea unui anumit eveniment. Acest lucru vă ajută să rămâneți organizat și să nu pierdeți niciodată nimic esențial pentru a face acel eveniment mai special.

De exemplu, dacă aveți o zi de naștere importantă, puteți crea un memento sau o sarcină precum „verificați locul petrecerii de naștere”. În mod similar, puteți asocia toate sarcinile dvs. importante cu un anumit eveniment.

  Cum să utilizați Microsoft Bing AI Chat în orice browser web (metodă de lucru)

Astfel, aceste aplicații de numărătoare inversă vă fac destul de convenabil să vă planificați evenimentele perfect, indiferent cât de ocupat sunteți.

Există un număr mare de aplicații de numărătoare inversă disponibile online pentru descărcare. Aici vă împărtășim lista cu cele mai bune aplicații de numărătoare inversă care vă pot ajuta în cel mai bun mod.

Numărătoarea inversă a evenimentelor – Aplicația Calendar

Event Countdown este o aplicație gratuită și simplă pentru dispozitivele iOS. Vine cu un cronometru cu numărătoare inversă, mementouri pentru evenimente importante și un calendar. Cu aceasta, puteți număra inversă până la zile de naștere, petreceri, sărbători, Crăciun, Ziua Recunoștinței, nunți, absolvire și multe altele.

Vă permite să stocați datele pentru toate evenimentele într-un singur loc. Puteți crea evenimente nelimitate și puteți număra înapoi ani, zile, ore, minute și chiar secunde pentru eveniment.

Puteți da culoare evenimentelor dvs. și puteți alege dintre 450 de pictograme diferite. Vă permite să vă împărtășiți evenimentele pe diverse canale de rețele sociale, cum ar fi Whatsapp, Facebook, Twitter etc.

Vă trimite notificări de bază ca mementouri de eveniment. De asemenea, puteți încerca versiunea premium pentru o experiență fără reclame.

Memento și numărătoare inversă

Reminder & Countdown este o soluție all-in-one, dar destul de ușoară pentru nevoile dvs. de memento a evenimentului și de lista de sarcini. Vă reamintește de evenimentele, zilele, programele și sarcinile asociate dvs. importante. Cu aceasta, nu poți rata niciuna dintre sarcinile tale importante.

Vă permite să setați mai multe mementouri și să le numărați în timp real. Puteți alege dintre unitățile de cronometrare pentru numărătoarea inversă a evenimentului dvs. Vă permite să sortați intrările în funcție de dată, nume sau o condiție personalizată. Puteți alege dintre mai multe pictograme și le puteți atribui evenimentelor dvs.

Are multe opțiuni de setare personalizate, cum ar fi fundaluri individuale, font, formate de dată și oră și multe altele. De asemenea, puteți utiliza această aplicație ca alarmă.

DayCount: Urmăritorul obiceiurilor

DayCount vă ajută să vă amintiți toate evenimentele viitoare. Vă permite să numărați anii, zilele, minutele, orele și secundele înainte de data importantă. Cu aceasta, puteți face copii de rezervă pentru toate evenimentele și le puteți urmări pe toate dispozitivele dvs. iOS. Vă permite să creați widget-uri personalizate și să aplicați fonturi unice, filtre, texturi și multe altele.

  7 jocuri VR gratuite de jucat chiar acum

De asemenea, puteți sorta evenimentele pe baza categoriilor personalizate. Această aplicație vă oferă notificări zilnice despre cele mai bune 5 evenimente. Aici puteți, de asemenea, să salvați o locație și să obțineți indicații de orientare prin Google Maps sau Apple Maps. Puteți adăuga note la toate evenimentele dvs.

Numărătoare inversă până la orice

Numărătoarea inversă până la orice vă permite să vă creați evenimentele de numărătoare inversă și să le personalizați cu pictograme și culori minunate. De asemenea, vine cu câteva numărătoare inverse încorporate pe care le puteți folosi pentru o creație rapidă. Există aproximativ 220 de pictograme disponibile, ceea ce face ca personalizarea numărătorului invers să fie plină de distracție.

Vă oferă un link rapid și ușor pentru a partaja oricui evenimentul dvs. de numărătoare inversă. Schimbând unitățile de timp, puteți personaliza formatul așa cum doriți să afișați numărătoarea inversă a evenimentului.

Numărătoare inversă+

Countdown+ este o aplicație minunată care vă permite să numărați invers pentru tot felul de evenimente, inclusiv zile de naștere, aniversari, vacanțe și multe altele. Această aplicație are widget-uri uimitoare care pot adăuga fundaluri și imagini personalizate.

Numărătoarea inversă vă permite să aflați timpul până la sau de la orice eveniment în ani, săptămâni, luni, date, minute, ore și secunde.

Puteți utiliza funcția de memento inteligent și puteți activa notificări frecvente pe măsură ce se apropie ziua specială. De asemenea, vine cu un calendar de numărătoare inversă pentru diverse zile de naștere și evenimente Facebook.

Puteți configura numărătoarea inversă pentru a afișa evenimentele viitoare direct pe ecranul de pornire. Vă permite să distribuiți evenimentele pe rețelele sociale.

Steaua numărătoarea inversă

Numărătoare inversă Numărătoare inversă de stele până la și numărătoare inversă de la toate evenimentele tale viitoare. Fie că este o vacanță, o zi de naștere, o nuntă, un concert, un eveniment sportiv sau mai mult, vă poate aminti totul.

Vă permite să adăugați evenimentele și să le personalizați folosind fotografiile sau imaginile de fundal personalizate. Puteți seta ora pentru toate evenimentele dvs. Cu această aplicație, puteți ajusta cu ușurință unitățile de timp ale evenimentului. Vine cu 15 imagini de fundal diferite. Puteți partaja evenimentul dvs. prin e-mail, mesaj sau rețele sociale.

  Cum să vă urmăriți automat emisiunile anime și manga

Zile mari – Numărătoare inversă pentru evenimente

Big Days aduce o aplicație ușoară de numărătoare inversă a evenimentelor care funcționează într-un mod simplu, dar rapid. Vă permite să urmăriți zilele rămase sau scurse înainte sau după un eveniment. Îl puteți personaliza cu imaginile dvs. sau puteți căuta altele noi. Vă poate ajuta să creați o alarmă unică pentru fiecare eveniment.

Această aplicație funcționează pe dispozitive iPad, iPhone, iPod și Android. Vă permite să alegeți evenimentul preferat și să îl afișați pe ecranul de pornire. Puteți trage cu ușurință Numărătoarea inversă oriunde doriți.

Alegeți stilul de font pe care doriți să îl aplicați. De asemenea, vă puteți partaja evenimentele pe diverse portaluri de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram și Twitter.

Puteți descărca aplicația din Google Play Store și App Store.

Această aplicație Countdown: Widget and Timer vă permite să numărați toate evenimentele speciale într-o manieră plină de distracție și captivantă. Vă permite să alegeți din unitatea de numărătoare inversă la alegere, cum ar fi luni, ani, zile, minute, secunde sau bătăi ale inimii.

Vă oferă un widget dinamic care vă permite să alegeți fraze personalizate. Puteți personaliza stilul fontului și puteți seta muzică personalizată pentru fiecare numărătoare inversă.

Vă permite să partajați numărătoarea inversă în direct pe mânerele rețelelor sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram etc. Această aplicație funcționează atât în ​​modul peisaj, cât și în modul portret. De asemenea, puteți vizualiza numărătoarea inversă populară din jurul vostru și le puteți salva în lista de mementouri.

Această aplicație de numărătoare inversă este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Cuvinte finale

Deci, dacă vă este dificil să vă amintiți evenimentele viitoare și listele de activități legate de acestea, aceste aplicații vă pot ajuta. Încercați oricare dintre acestea conform dispozitivului dvs. și vedeți cum veți rămâne informat și organizat pentru toate evenimentele dvs.

Apoi, puteți verifica cele mai bune aplicații de jocuri de băut pentru următoarea petrecere în casă.

x