Top 16 jocuri AAA care atrag întreaga comunitate de jocuri –

Jocurile AAA au tot ce iubește jucătorii – imagini uimitoare, povestiri convingătoare, lumi noi frumoase de explorat și un joc plin de putere.

Jocurile AAA sau jocurile triple A formează o parte semnificativă a acestei industrii în creștere. În ultimele două decenii, jocurile video au devenit un fenomen major de divertisment. Când pandemia a lovit în 2020, industria jocurilor video a cunoscut o creștere dramatică. Acum, industria jocurilor video valorează mai mult de 300 de milioane de dolari, potrivit Accenture.

Ca atare, jocurile AAA pot fi jucate pe computere și console; Jocurile AAA sunt considerate cele mai bune din gaming. Sunt producții cu buget mare, cu multe de oferit în ceea ce privește conținutul, acțiunea, aventurile și calitatea.

Acum, indiferent dacă începi în lumea jocurilor AAA sau cauți un joc nou de jucat, lista noastră cu cele mai bune jocuri AAA te poate ajuta.

Call of Duty Modern Warfare II

Gen: Acțiune
Platforme acceptate: PlayStation 4 incepand, Xbox One si XBOX Series X|S, PC prin Steam si BattleNet

Dispunând de o revenire iconică a Task Force 141, Modern Warfare II te cheamă în noua eră a Call of Duty. Ce mai e nou? Mod de joc futurist combinat cu AI avansată, pe lângă mânuirea armelor, inovații grafice și un nou armurier!

La ce să te aștepți? O experiență cu adevărat captivantă în care poți merge pentru operațiuni tactice la scară mică sau misiuni de infiltrare foarte clasificate. Luptă cu echipa ta în Task Force 141 într-o misiune cu un singur jucător care traversează globul. Du-te singur sau raliază-te cu echipa ta în luptă multiplayer.

Îmbunătățiți-vă abilitățile de formare a echipei cu o misiune Special-Ops. Noi hărți, sărbători sezoniere și evenimente comunitare vor fi, de asemenea, parte din acest pachet!

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition

Gen: Acțiune-aventură
Platforme acceptate: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC prin Steam

Căutați un joc video de acțiune și aventură care să vă permită să jucați un rol? Amplasat în același univers Minecraft, Minecraft Dungeons a fost conceput inițial ca un joc pentru un singur jucător. A evoluat într-un stil de joc diferit, care acceptă până la 4 jucători.

Dacă doriți misiuni noi, arme mai noi și provocări mai grele, vă puteți aventura în temnițe cu cele 6 DLC-uri. Spre deosebire de Minecraft, povestea are elemente cinematografice avansate și o progresie liniară bazată pe poveste.

Misiunea principală a poveștii este de a salva lumea din ghearele tirane ale lui Arch-Illager. Puteți merge singur în luptă sau puteți proteja sătenii cu echipa dvs. în timp ce treceți prin niveluri extrem de variate în această căutare grozavă către libertate.

De asemenea, vă puteți aștepta la provocări săptămânale, aventuri sezoniere și evenimente tematice în cadrul de progres nou introdus.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Gen: Acțiune, joc de rol, aventură
Platforme acceptate: PlayStation 4, Playstation 5, PC

Ce este special la Final Fantasy VII Remake Integrade? Este o versiune mai bună a premiatului Final Fantasy VII Remake, cu îmbunătățiri vizuale și un nou arc povestitor. Acest joc are o experiență de joc extinsă, cu numeroase completări captivante de care te poți bucura.

Final Fantasy VII Remake Integrade vă permite să vă bucurați de ce este mai bun din ambele lumi: acțiune în timp real și joc relativ tradițional bazat pe comandă. Luptă împotriva companiei diabolice de energie Shinra care extrage energia planetei tale și pregătește-te să faci parte din povestea care va defini destinul lumii.

  Cum să scanezi instantaneu documente și să adaugi fotografii pe Mac folosind camera de continuitate

Fii parte din Avalanche, unul dintre ultimii apărători ai lumii tale, în timp ce intri în universul atemporal al Final Fantasy. Grafica de ultimă oră și jocul avansat îl deosebesc de alte versiuni.

Răzbunătorii Marvel

Gen: joc cu supereroi
Dezvoltator: Crystal Dynamics și Eidos Montréal.
Platforme acceptate: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox și PC prin Stadia și Steam

Cu o experiență de joc cu adevărat eroică, Marvel’s Avengers vă permite să vă deblocați super-eroul interior și să jucați o poveste originală ca parte a campaniei Reassemble.

Pregătește-te să joci în rolul fiecăruia dintre Răzbunătorii (9 eroi jucabili din care poți alege) și să te întâlnești față în față cu răufăcătorii emblematici în zonele de război multiplayer. Vedeți universul Marvel prinde viață. Construiți-vă echipa, descoperiți secrete clasificate și pregătiți-vă pentru 25 de ore de joc în acest joc epic la persoana a treia.

Dacă vrei mai mult decât campania pentru un singur jucător, mergi în multiplayer și formează o echipă de supereroi cu prietenii tăi, colegii de joc sau jucătorii susținuți de AI.

În plus, povestea nu se termină cu Campania Reasamblare. Puteți explora diferite misiuni și locații noi într-o lume în continuă expansiune. De asemenea, profită din plin de un sistem avansat de echipamente și poartă ținute inspirate din 80 de ani de tradiție Marvel!

Zeul Războiului Ragnarök

Gen: Joc video de acțiune și aventură de rol
Platforme acceptate: PlayStation 4, PlayStation 5

Dacă sunteți un fan al premiatului God of War (2018), cunoașteți bine cele nouă tărâmuri și profeții din Saga Norvegiană. God of War Ragnarök este o oportunitate unică de a retrăi extraordinara călătorie nordică a lui Kratos și Atreus în Miturile din Midgard.

Luptă pentru un viitor în care crezi sau ajută să scrii unul cu faptele tale. Mai mult, ai șansa de a juca ca Atreus pentru prima dată. Acest joc este considerat o operă de artă pentru performanțele sale perfecte, aventurile palpitante și acțiunea grozavă.

Lupta mortală și feedback-ul haptic se combină pentru a crea o experiență cu adevărat captivantă. Cu personaje complet dezvoltate și decoruri frumoase, progresul poveștii este genial.

Valorant

Gen: Joc competitiv cu împușcături cu eroi tactici la persoana întâi
Platforme acceptate: PC prin Windows

Jocul competitiv cu împușcături cu erou tactic al Riot este gratuit. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care Valorant este atât de popular! După ce a doborât deja numeroase recorduri pe Twitch, Valorant nu este un simplu joc de împușcături.

Dacă ești o persoană care iubește strategiile și jocurile minții, Valorant ar putea fi pentru tine. Stăpânirea Valorantului nu este ușoară, dar este plină de satisfacții. Acordați-vă timp pentru a afla dezavantajele celor 7 hărți din Valorant și jucați ca oricare dintre cei 16 agenți care pot fi jucați. Modul de joc principal are o echipă de atacatori și apărători, cu câte 5 jucători pe fiecare parte.

Are un stil de artă vibrant și desenat care împiedică lucrurile să devină monotone. Revenind la cei 16 agenți care pot fi jucați, fiecare agent are o abilitate finală atractivă. Are noi actualizări lunare de conținut și o comunitate grozavă pentru a vă oferi un pumn!

Assassin’s Creed Valhalla

Gen: joc de rol de acțiune
Platforme acceptate: Xbox Series X|S, Xbox One, PS 5, PS 4, PC

O parte a seriei care se întinde pe peste 23 de jocuri, Assassin’s Creed Valhalla duce traiectoria poveștii cu imaginile sale excelente, povestirile și luptele sale. Amplasat în jurul invaziei vikinge a Angliei, vei păși în joc în rolul lui Savior, un războinic neînfricat care va conduce clanul din Norvegia pustie și rece către ținuturile verzi luxuriante ale Valhalla.

  18 programe de afiliere Crypto lucrative pentru a vă alătura și a face bani în 2022

Luptă cu bătălii brutale, conduce raiduri aprige și eliberează-ți războinicul viking interior în timp ce încerci să-ți câștigi locul în Valhalla. Jucătorii sunt deja de părere că acesta se preface a fi unul dintre cele mai bune jocuri din seria Assassin’s Creed.

În timp ce Valhalla este o abatere de la alte jocuri, este un joc de aventură în lume deschisă, cu prea mult conținut pentru oricine ar dori să-l ia la o plimbare, indiferent dacă ești un nou venit sau un fan de lungă durată.

Call of Duty Warzone 2.0

Gen: joc video multiplayer
Platforme acceptate: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC prin Windows

Deși Call of Duty Warzone 2.0 a avut un început dificil din cauza unor probleme tehnice, este un pas masiv în direcția jocurilor Battle Royale AAA. Un joc Battle Royale este la fel de bun ca harta sa, iar lumea Al Mazrah este destul de fascinantă, cu adăugiri geniale precum chatul de proximitate și un sistem de ping actualizat.

Recompensează jucătorii lenți și tactici, în timp ce îi pedepsește pe cei cărora le place să se miște rapid. Acest joc are și un sistem de mini-hărți, ceea ce face jocul plictisitor și frustrant.

Pregătește-te pentru o experiență visceral uimitoare în timp ce lupți prin inamici în 18 puncte de interes, finalizați misiuni în modul DMZ bazat pe obiective și mișcați mai repede cu vehicule tactice noi.

Cyberpunk 2077

Gen: joc video de acțiune de rol
Platforme acceptate: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia, PC prin Windows

Căutați o lume futuristă cu jucători decente și o experiență vizuală bazată pe narațiune? Pregătește-te pentru Cyberpunk 2077.

Deși a avut o lansare groaznică în 2020, totul este rezolvat acum. Luați-l la o roată pentru narațiunea sa genială și jocul avansat. Deși povestea este destul de scurtă, finalurile sale multiple sunt un lucru de încântare.

Are loc în Night City, o lume futuristă frumoasă. Jocul are coloane sonore grozave care se adaugă experienței captivante a ilustrațiilor vizuale.

Fiind un joc liniar AAA, cu multe ocazii și ocoliri interesante, acesta este o poveste captivantă!

Cavalerii din Gotham

Gen: joc de lupte
Platforme acceptate: PS 5, Xbox Series X|S, PC prin Windows

Batman este mort. Insurgenții criminali din Gotham City au prins viață. Acum, depinde de familia Batman și de tine să renunți la crime și să aduci speranță locuitorilor din Gotham Knights.

Învinge răufăcătorii, rezolvă misterele și salvează orașul de la coborârea în nebunie, fiind noul Dark Knight de care are nevoie orașul Gotham.

Un joc RPG în lume deschisă, Gotham Knights poate fi jucat solo sau cu un alt erou într-un format multiplayer.

Fiecare dintre cei patru eroi are puncte forte diferite care pot fi stăpânite. Dacă sunteți pregătit pentru o experiență distractivă și dinamică, pregătiți-vă să pășiți în moștenirea DC.

Elden Ring

Gen: RPG
Platforme acceptate: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC prin Windows

În timp ce vorbim despre jocurile AAA, Elden Ring necesită o mențiune specială, deoarece este catalogat drept un joc de suflet întunecat.

Oferă o experiență de joc de neuitat, chiar și pentru veterani și are un nou standard în jocurile de explorare în lume deschisă.

Creat în strânsă colaborare cu George R. R. Martin, Elden Ring are o narațiune convingătoare, peisaje fantastice vaste, adversari cu povești profunde și căutări secundare captivante.

Trebuie să vă alăturați ca Tarnished și să vă începeți călătoria pentru a fi un Elden Lord în Țările dintre.

Ultimul dintre noi partea a II-a

Gen: joc video shooter
Platforme acceptate: PS 4

  Lista completă de modificări Fallout 3

Amplasat într-o lume post-pandemică, în The Last of Us Part II, Ellie și Joel trăiesc o viață stabilă, perturbată de un eveniment violent. Ellie pornește să caute dreptate și să găsească închiderea.

Jocul perfect care vă permite să simțiți repercusiunile emoționale și fizice ale unei lumi afectate de pandemie, Last of Us Part II are un gameplay inovator de supraviețuire și acțiune.

Cu 300 de premii pentru numele său, este aici pentru a vă contesta ideea despre rău și bine și erou vs.

Resident Evil 3

Gen: joc de groază de supraviețuire
Platforme acceptate: PS 4, PS 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Amazon Luna, Nintendo Switch, Microsoft prin Windows

Un remake al clasicului Resident Evil 3: Nemesis din 1999, Resident Evil 3 vine cu o grafică și un gameplay de ultimă generație.

După cum sugerează și numele, vei controla jocul dintr-un POV la persoana a treia. Retrăiește prăbușirea înfiorătoare a Raccoon City în rolul fostului membru STARS Jill Valentine.

De asemenea, acest joc include o nouă versiune multiplayer: Resident Evil Resistance, în care te confrunți cu un creier sinistru într-o echipă de 4 supraviețuitori.

Marvel’s Spider-Man Remastered

Gen: joc cu supereroi
Platforme acceptate: PS 5, PC prin Windows

Marvel’s Spider-Man Remastered are suport pentru monitor ultra-larg, reflexii cu trasare de raze și multe moduri interesante de a te bucura de el.

O experiență cu adevărat captivantă în care întâlnești un Peter Parker care este mai priceput în lupta împotriva crimelor din NY City.

În această poveste plină de acțiune, lumile lui Spider-Man și Peter Parker se ciocnesc pentru a crea un univers Marvel vibrant într-un oraș care nu doarme niciodată.

Pune mâna pe un pachet care promite noi provocări, povești expansive și 3 capitole noi – toate cu Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition de la Marvel.

Doom Eternal

Gen: joc la persoana întâi
Platforme acceptate: PS 5, PC prin Windows

Armatele iadului sunt peste tot pe planeta noastră. Ridică-te ca Slayer în acest joc pentru un singur jucător, Doom Eternal, și experimentează combinația mortală de putere și viteză.

Salvați omenirea și mergeți în misiunea voastră în Raze Hell cu cea mai recentă tehnologie de ucidere a demonilor și super-arme care ucide demonii.

Obțineți acces la două extensii de campanie – The Ancient Gods – Partea întâi și partea a doua, pe măsură ce începeți căutarea pentru a salva lumea noastră de demonii Iadului.

Apex Legends: Eclipsa

Gen: Battle Royale Hero shooter game
Platforme acceptate: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC prin aplicația EA și Steam

Un joc cu împușcături cu eroi gratuit, Apex Legends: Eclipse vă asigură că aveți întotdeauna „victoria la vedere” cu Catalyst, noua legendă cu puteri de luptă strălucitoare. La ce te poti astepta? Battle royale și personaje legendare cu un set de puncte forte și abilități în continuă evoluție.

În plus, experimentează o gamă în creștere de arme puternice și echipamente care schimbă jocul într-un timp limitat și fii ultima echipă în picioare din joc.

În acest joc, poți să te cufunzi în peisajul lunar și să explorezi rămășițele noii hărți a lui Zip Rails, Broken Moon, o modalitate mai rapidă de a călători. Nu numai asta, deblochează puterea Eclipse Battle Pass și a puștii de asalt HAVOC și folosește noi abilități legendare pentru o escapadă captivantă peste Lună.

Nota autorului

Jocurile AAA continuă să domine industria jocurilor de noroc. La urma urmei, cu un joc captivant, imagini uimitoare și provocări extraordinare, de ce nu ar trebui?

Indiferent dacă doriți să vă scufundați în lumile fantastice ale lui Ragnarok, Marvel, DC, Call of Duty sau peisajul lunar, cele 16 jocuri de mai sus vă pot oferi o experiență de joc de neuitat, fără egal.

Indiferent de jocul pe care îl alegeți, pregătiți-vă pentru o experiență cu adevărat genială!

De asemenea, puteți explora unele dintre cele mai bune jocuri PlayStation VR pentru o experiență captivantă.