Timehop ​​aduce pe Android aplicația de rețele sociale și foto Time Machine

Lucrul grozav despre serviciile de social media precum Facebook, Twitter și Instagram este că poți oricând să te întorci în timp și să vezi ce ai postat despre ceva într-o anumită zi. Poate că nu sună deloc util sau productiv, dar este destul de grozav să ai acces instantaneu la amintirile din trecut în orice moment. Desigur, nu vă puteți aminti totul. Timehop ​​își propune să se asigure că nu veți avea nevoie niciodată. În urmă cu un an, compania a lansat o aplicație iOS care le permite oamenilor „să se întoarcă în trecut” pentru a-și vedea postările pe rețelele sociale populare pentru ziua curentă. Renumita aplicație Timehop ​​a ajuns în sfârșit pe Google Play Store pentru dispozitive Android.

Timehop ​​atrage, practic, actualizări de stare de pe Facebook, tweet-uri de pe Twitter, fotografii de pe Instagram, check-in-uri de la Foursquare și acum, de asemenea, fotografii din galeria dvs. locală, care au fost postate/făcute acum un an, doi sau trei pe ziua curentă.

Interfața versiunii Android este mai mult sau mai puțin identică cu cea a omologul său iOS. Când lansați aplicația pentru prima dată, va trebui să vă conectați la conturile Facebook, Twitter, Instagram și/sau Foursquare. Odată ce ați terminat, aplicația va dura ceva timp pentru a vă completa feedul cu elemente evidențiate vechi din toate conturile conectate, plus fotografii din galeria dvs. locală. În fiecare zi, feedul dvs. este reîmprospătat cu un nou „timehop”, care afișează fotografiile realizate și actualizările rețelelor sociale care au fost postate în aceeași zi cu până la trei ani în urmă (în funcție de cât timp în urmă ați început să utilizați rețeaua socială).

  Cum să blocați un număr pe Android

Aplicația vă permite, de asemenea, să distribuiți oricare dintre acestea pe Facebook și Twitter, astfel încât prietenii dvs. ar putea, de asemenea, să retrăiască aceste amintiri împreună cu dvs.

Dacă mai târziu găsiți că trebuie să eliminați serviciile conectate din aplicație, puteți face acest lucru din ecranul Setări.

În general, o aplicație simplă, dar grozavă, pe care o puteți verifica o dată în fiecare zi pentru a vă ușura starea de spirit și a împărtăși amintiri dragi cu vechii prieteni.

Îl puteți descărca gratuit de pe linkul Play Store furnizat mai jos.

Instalați Timehop ​​din Play Store