SwiftKey vine pe iOS într-o aplicație Notes care se sincronizează cu Evernote

În timp ce Google este deschis să permită utilizatorilor să înlocuiască chiar și unele părți de bază ale Android – lansatorul, ecranul de blocare, comutatorul de aplicații, aplicația pentru telefon etc. – Apple este complet opusul, considerând că propria interpretare a acestor componente „aproape” de bază este pur și simplu cel mai bun pentru utilizatori și presupunând că nici nu trebuie să caute alternative. Multă vreme, acest lucru a rămas într-adevăr adevărat. Din anul în care a fost introdus și până în urmă cu câteva luni, tastatura iOS a fost larg acceptată ca fiind mai bună decât omologii săi Android și Windows Phone.

Mai recent, însă, lucrurile s-au schimbat. Tastatura de stoc a Android s-a maturizat semnificativ, iar alternativele terțe de la SwiftKey, Nuance și GO au început cu adevărat să-și dezvolte jocul. iOS face corecție automată, da, dar această tastatură Android cea mai recentă vine cu o predicție automată mai bună, suport pentru diferite stiluri de tastare și integrare cu Facebook, Twitter și e-mailul dvs. pentru a vedea rapid cuvintele pe care le introduceți în mod regulat și secvența lor de introducere. , și multe altele!

Acum, după ce a văzut atât de mult succes pe Android, SwiftKey este interesat să-și aducă tastatura pe iOS. Nu au putut înlocui tastatura de stoc în întregul sistem de operare, așa că și-au creat propria aplicație de note, numită SwiftKey Note.

SwiftKey Note vă permite să creați note, să le acordați etichete pentru o sortare și o căutare mai ușoară, să le puneți în caiete și să le sincronizați cu Evernote – cu plusul important de a putea scrie cu tehnologia avansată de predicție automată a SwiftKey.

  Cele mai bune 10 modificări Cydia pentru iOS/iPhone – 2023 [Top List]

SwiftKey Note este uluitor de simplu în acest moment. Nu puteți adăuga imagini la note, opțiunile de partajare sunt limitate la mesagerie, e-mail și copiere în clipboard și, din câte îmi pot da seama, nici măcar nu vă puteți căuta în notele (deși caietele și etichetele pot fi căutate). Tastatura SwiftKey în sine este practic doar tastatura iOS 7 cu un rând adăugat deasupra pentru predicții. Țineți minte că aceste predicții sunt nerezolvate la început, dar devin mai bune pe măsură ce utilizați aplicația din ce în ce mai mult. Totuși, îi puteți da un avans, oferindu-i acces la notele tale Evernote.

Desigur, aceasta este doar prima versiune a aplicației, dar este totuși o mică dezamăgire. În momentul în care scriu acest articol, SwiftKey Note nu este altceva decât o demonstrație tehnologică publică de bază a excelentei tastaturi Android a SwiftKey pentru utilizatorii de iOS și o simplă umbră a versiunii sale excelente pentru Android.

Sperăm, doar sperăm, că cineva va face sens în Apple să deschidă iOS doar puțin pentru a le permite utilizatorilor să treacă de la tastatura și browserul implicit la ceva la alegerea lor. În acest moment, trebuie să folosim ajustări de jailbreak pentru a putea face asta.

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre SwiftKey Note lăsând un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Instalați SwiftKey Note din App Store