Spin reimaginează comenzile muzicale ale ecranului de blocare al iPhone

Modificările care le permit utilizatorilor să personalizeze ecranul de blocare iOS sunt abundente în magazinul Cydia, dar Spin este genul de lansare care pur și simplu refuză să se piardă în mulțime. Cu Spin, obțineți o reînnoire completă a vizualizării muzicale a ecranului de blocare. În loc de un pătrat care conține grafica albumului melodiei curente, Spin afișează un cadru radial în mijlocul ecranului de blocare. Starea actuală a piesei este descrisă de un buton în jurul marginii artei albumului. Spin nu se oprește doar la schimbarea artei albumului; afectează, de asemenea, controalele de redare și aspectul general al ecranului de blocare, inclusiv ceasul din bara de stare și imaginea de fundal.

Spin este o modificare foarte personalizabilă, cu un meniu cuprinzător propriu în aplicația Setări stoc. Comutatoarele disponibile în meniul Rotire pot fi utilizate în următoarele scopuri.

Activare: Reveniți la ecranul de blocare obișnuit oricând doriți.
Imagine de fundal: când redați o melodie, Spin poate înlocui imaginea de fundal cu o versiune neclară a imaginii albumului, dacă această comutare este activată.
Neclaritate mai ușoară: vă permite să controlați nivelul de estompare al lucrării de artă.
Fundal întunecat: dacă nu sunteți un mare fan al estomparii, activați această opțiune pentru a obține o vedere mai pronunțată a artei albumului în afișajul radial Spin.
Comenzi mai mari: butoanele înainte, înapoi și pauză/redare pot fi redimensionate pentru un acces mai ușor.
Ceas 24 de ore: Spin oferă un ceas propriu, în partea de sus a ecranului. Puteți alege între formatele de 12 ore și 24 de ore pentru afișarea acestui ceas.
Scrubber optim: Scrubber-ul nu a funcționat pentru noi pe ecranul de blocare, deși se mișcă în timp real în jurul cadranului Spin. Totuși, în aplicația de stoc Muzică, puteți folosi scruberul pentru a sări la partea preferată a oricărei melodii.
Dark Cover: Doriți să creșteți lizibilitatea imaginii albumului și a altor informații despre cântec? Activați această opțiune pentru a înconjura cadranul Spin cu un cerc întunecat.
Glisați pentru a debloca textul
Ceas bară de stare: această opțiune este importantă deoarece aspectul oferit de Spin face ca dispozitivul de captare a Centrului de notificare să se suprapună într-o oarecare măsură cu ceasul barei de stare. Dacă acest lucru vă deranjează și credeți că ceasul implicit Spin este suficient, pur și simplu dezactivați opțiunea.

  Ce este Focus Stacking?

Toate modificările făcute în Spin sunt aplicate numai după ce reporniți dispozitivul. Opțiunea de respring este disponibilă în meniul Rotire din colțul din dreapta sus.

Spin este o modificare cosmetică, dar dacă scruber-ul ar fi fost puțin mai interactiv, lucrurile ar fi putut fi și mai bune. Pentru a oferi ecranului tău de blocare un aspect proaspăt, o investiție de 99 de cenți merită pe deplin. Modificarea este disponibilă în depozitul BigBoss al magazinului Cydia și funcționează perfect cu toate dispozitivele care rulează iOS 7 și versiuni ulterioare.