Semnificația BTFO: Ce înseamnă BTFO?

Internetul a devenit principalul nostru mijloc de comunicare și era firesc ca argoul specific internetului să se dezvolte în timp.

Un exemplu perfect de argo comun al internetului este BTFO, iar noi vă vom explica ce înseamnă, precum și când ar trebui și nu ar trebui să îl utilizați, tocmai pentru că pare să câștige multă popularitate.

sensul BTFO

Ce înseamnă BTFO?

Spre deosebire de multe alte abrevieri care au un singur sens, BTFO poate avea două:

Înapoi la naiba
Aruncă dracului

Indiferent de semnificația pentru care intenționați să o utilizați, amintiți-vă că această abreviere este folosită numai într-un mediu online, rețele sociale sau în mesaje text.

Mai mult, pentru că are două semnificații, nu uitați să-l folosiți cu persoane care le cunosc pe amândouă pentru a evita confuzia.

Când este folosit Back The F*ck Off?

În ciuda faptului că are două sensuri, primul este cel mai popular și este folosit ori de câte ori o persoană se apropie fizic prea mult de tine și vrei ca ea să-ți lase puțin spațiu.

  Cum să utilizați filtrele de excepție Nest.js pentru a gestiona erorile

BTFO nu este singura abreviere care conține cuvântul F, iar utilizarea acestuia are rolul de a adăuga un strat de forță și seriozitate declarației tale, evidențiind un grad ridicat de agresivitate.

Iată un exemplu de când poți folosi back the f*ck out în viața reală:

Ești într-un bar și cineva insistă să-ți invadeze spațiul personal. Puteți alege să le spuneți una dintre următoarele:

Retrage-te!
Înapoi la naiba!

Având în vedere natura acestui scenariu, opțiunea #2 pare mai potrivită, deoarece te face să pari mai amenințător și să nu fii luată cu ușurință

Același lucru poate fi folosit în rețelele sociale și pe forumuri, deoarece BTFO poate fi folosit ca răspuns la mesajele DM nesolicitate, comentarii abuzive sau răspunsuri enervante.

Mai mult, îl puteți folosi nu numai atunci când cineva vă hărțuiește, ci și atunci când altcineva este hărțuit.

Iată un exemplu de când poți folosi back the f*ck out online:

Persoana #1: Nu-mi place postarea ta și ești un eșec total.

Persoana #2: Nu ți-am cerut niciodată părerea!

Prietenul persoanei #2: Da, BTFO!

Acest scenariu special este una dintre puținele ocazii în care BTFO poate fi folosit ca răspuns unic, deoarece conversația care duce la acesta oferă un context mai mult decât suficient.

Când este folosit Blown The F*ck Off?

Această a doua semnificație a BTFO este mai puțin folosită, dar încă prezentă în rețelele sociale.

Bown the f*ck off este folosit atunci când vorbiți despre pierderea împotriva altcuiva fie într-o competiție, fie la un pariu.

Când vorbim despre jocuri și sport, expresia derivă din ideea de a fi eventual eliminat dintr-un joc de către adversarul tău, reflectând o înfrângere completă și totală.

  Cum se face upgrade la elementar OS Juno

Datorită semnificației sale, blown the f*ck off este folosit în principal în comunitățile de jocuri și sport online, mai ales atunci când jocurile sau sporturile sunt competitive prin natura lor, cum ar fi jocurile cooperative sau sporturile de echipă.

Câștigătorii jocului sau competiției respective își pot spune apoi adversarilor că au fost năruiți. Alternativ, învinșii pot spune exact același lucru despre ei înșiși.

Iată câteva exemple de când puteți folosi blown the f*ck off în mod natural:

Exemplul #1

Un jucător s-ar putea să-și amintească un meci online groaznic pe care l-a experimentat în trecut:

Coechipierul meu a fost fragmentat de prea multe ori, iar cealaltă echipă a fost hrănită. BTFO înainte să ne dăm seama că meciul sa terminat!

Exemplul #2

Vă puteți aminti cum s-a încheiat un meci de fotbal:

La pauză, echipa adversă era înainte cu 2 goluri, dar totuși a primit BTFO la prelungiri!

Cum pot spune diferența dintre cele două BTFO?

Pe lângă faptul că ambele abrevieri conțin cuvântul F, nu există nimic altceva în comun între cele două expresii.

Acest lucru îl face ușor de utilizat în conversații, deoarece puteți spune sensul BTFO cu condiția să oferiți suficient context.

Cu toate acestea, există câteva limitări cheie pe care trebuie să le luați în considerare:

Dacă tu ești cel care folosește BTFO:

Trebuie să vă asigurați că persoana cu care vorbiți cunoaște ambele semnificații ale BTFO
Spuneți întotdeauna BTFO asociat cu o propoziție sau suficiente cuvinte pentru a oferi un context suficient, nu trimiteți niciodată doar BTFO

Dacă sunteți persoana care a primit un mesaj BTFO:

Citiți-o cu voce tare în formă completă pentru a înțelege ce semnificație se potrivește cel mai bine
Încercați să înțelegeți tonul din context, deoarece back the f*ck off este folosit pentru furie, în timp ce blown the f*ck off este folosit cu un ton oarecum plin de umor
Dacă toate celelalte nu reușesc, există întotdeauna opțiunea (incomodă) de a întreba expeditorul ce înseamnă BTFO

  Cum să salvezi filele Google Chrome pentru mai târziu

BTFO: Cuvinte de despărțire

Acum că am clarificat ce înseamnă BTFO, sperăm că îl poți folosi mai bine atunci când vorbești cu colegii tăi jucători și prieteni.

Cu toate acestea, amintiți-vă că BTFO conține încă un cuvânt F, așa că încercați să fiți atenți în jurul cui îl folosiți, deoarece limbajul abreviat este încă blasfemie.

Una peste alta, dacă doriți să aflați mai multe despre argoul de pe Internet și despre abrevierile utilizate în mod obișnuit, anunțați-ne lăsând sugestiile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos și vom ajunge imediat la asta.