09/25/2022

Remediați Sling TV Down pe Android

Sling este o rețea faimoasă de televiziune pe internet și un concurent al Dish și al altor servicii de cablu. Acest furnizor de servicii TV online nu numai că transmite emisiuni TV în direct, dar oferă și telespectatorilor să vizioneze filme online și canale internaționale. Este destul de discutat despre oraș pentru telespectatorii americani pentru utilizarea sa excepțională și fără probleme pe dispozitive precum telefoane, tablete, desktop-uri și alte platforme de streaming. În mijlocul tuturor acestor profesioniști, utilizatorii s-au confruntat cu eroarea Sling 4-402 pe dispozitivele lor. La fel ca orice digital, Sling TV are și dezavantajele sale, dar vă oferim ghidul nostru despre cum să remediați Sling TV pe Android. Deci, fără a mai întârzia, să începem să cunoaștem despre eroarea 4-402 și câteva metode pentru a o rezolva.

Cum să remediați Sling TV Down pe Android

Eroarea 4-402 pe Sling TV apare de obicei din cauza erorilor din software. Astfel, conținutul de pe Sling TV nu este redat corect sau pur și simplu nu se încarcă. De asemenea, acest cod de eroare este destul de des întâlnit în aplicația Sling TV și, prin urmare, are nevoie de o soluție permanentă pentru o experiență de vizionare neîntreruptă. Pentru utilizatorii Android Sling TV, am adunat câteva metode eficiente care vă vor ajuta să remediați codul de eroare 4-402.

Notă: Deoarece telefoanele Android nu au aceleași setări și aceste setări diferă pentru fiecare marcă, pașii menționați mai jos se pot schimba ușor de la dispozitivul dvs. Metodele menționate mai jos sunt efectuate pe Vivo 1920.

Metoda 1: Relansați aplicația Sling TV

Pentru problema Sling TV down pe Android, primul lucru pe care îl puteți face este să lansați din nou aplicația pe dispozitivul dvs. cu sistem de operare. Dacă televizorul dvs. Sling nu mai funcționează, afișează eroarea de încărcare sau nu operează un canal, atunci este posibil să existe o defecțiune tehnică care să ducă la problemă. Astfel, relansarea aplicației ajută la rezolvarea acesteia, ceea ce se poate face cu ajutorul pașilor de mai jos:

  Cum să joci jocul cu ouă de Paște ascuns pentru Android 11

1. Închideți aplicația Sling TV pe dispozitivul dvs. Android.

2. Acum, atingeți pictograma aplicației Setări de pe ecranul de pornire al dispozitivului dvs.

3. Selectați setările Aplicații și permisiuni.

4. Apoi, apăsați pe Manager aplicație.

5. Localizați aplicația Sling TV și apăsați pe Force stop.

6. Acum, lansați din nou aplicația Sling TV pentru a verifica dacă funcționează bine.

Metoda 2: Schimbați canalele

Eroarea Sling 4-402 se datorează în mare parte unei erori software care vă poate întrerupe de la vizionarea unui anumit canal. Prin urmare, încercați să schimbați canalele din aplicația dvs. Sling TV pentru a vedea dacă problema persistă și cu alte canale. Dacă nu, atunci un singur canal s-ar putea confrunta cu unele probleme tehnice.

Metoda 3: Deconectați-vă de la alte dispozitive

Este obișnuit să vezi utilizatorii Sling TV conectându-se pe diferite dispozitive pentru a vedea emisiunile lor preferate în mod convenabil. Dar conectările multiple pot crea, de asemenea, o problemă sub formă de eroare sau pot cauza pur și simplu să nu se încarce Sling TV. Prin urmare, se recomandă să vă deconectați de la toate celelalte dispozitive și să vă păstrați conectat la dispozitivul Android. Vă puteți deconecta de la alte dispozitive urmând pașii de mai jos:

Notă: Înainte de a încerca pașii, asigurați-vă că vă cunoașteți acreditările de conectare.

1. Deschideți site-ul web oficial Sling TV și conectați-vă la contul dvs. folosind acreditările corecte.

2. Navigați la Contul meu.

3. Selectați Informații personale și deschideți Istoricul dispozitivului.

4. Aici, deconectați-vă de la toate dispozitivele.

Metoda 4: Ștergeți memoria cache a aplicației

Sling TV-ul pe Android poate fi cauzat și din cauza cache-ului încărcat al aplicației, ceea ce duce la probleme de încărcare și de stocare în tampon. Prin urmare, ștergerea acestuia este esențială și, pentru a face acest lucru, urmați pașii menționați mai jos:

  Cum să faci un fundal animat pe iPhone și Android

1. Lansați Setările dispozitivului Android.

2. Accesați setarea Aplicații și permisiuni și deschideți Managerul de aplicații.

3. Acum, găsiți și atingeți aplicația Sling TV.

4. Apoi, apăsați pe Stocare.

5. În cele din urmă, selectați opțiunea Clear cache.

După ce ați golit memoria cache, încercați să rulați din nou aplicația pentru a vedea dacă funcționează bine acum, fără a afișa o eroare 4-402.

Metoda 5: Permiteți accesul la locație la Google GPS

Sling TV transmite live și necesită o locație pentru conținutul personalizat pe care doriți să îl vizionați. Și dacă nu poate face acest lucru, s-ar putea să vă fie dificil să încărcați aplicația și să defilați prin canalele preferate. În acest caz, ar trebui să permiteți accesul locației dvs. la Google GPS pe dispozitivul dvs.

1. Deschideți Setările smartphone-ului dvs.

2. Apoi, atingeți setarea Locație.

3. Apăsați pe Acces aplicație la locație.

4. Asigurați-vă că locația dvs. este PERMISĂ TOT TIMPUL pentru Google și Maps.

Metoda 6: Actualizați aplicația Sling TV

O aplicație învechită pe Android este principalul motiv pentru erorile software și problemele pe care le întâmpinați la rularea aplicațiilor. La fel este și în cazul Sling TV dezactivat pe Android, prin urmare, asigurați-vă că toate aplicațiile de pe telefonul dvs. Android sunt actualizate. Puteți citi ghidul nostru despre cum să actualizați automat toate aplicațiile Android simultan pentru o privire amănunțită.

Metoda 7: Reinstalați aplicația Sling TV

O altă metodă de a ajuta toți utilizatorii Android cu eroarea Sling 4-402 este reinstalarea aplicației pe dispozitivele lor. Dacă actualizarea aplicației nu v-a oferit o soluție fructuoasă, atunci o nouă instalare a aplicației cu siguranță poate. Reinstalarea aplicației ajută la rezolvarea problemei descărcărilor corupte sau a erorilor legate de versiunea mai veche. Deci, încercați-l cu pașii de mai jos:

1. Lansați Setările dispozitivului.

2. Accesați setarea Aplicații și permisiuni.

3. Deschideți Managerul de aplicații.

4. Găsiți aplicația Sling TV și atingeți-o.

5. Selectați opțiunea Dezinstalare.

6. Acum, deschideți aplicația Play Store și descărcați din nou Sling TV.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. De ce aplicația Sling TV de pe Android-ul meu arată o eroare 4-402?

Ans. Cele mai probabile cauze pentru care aplicația Android Sling TV afișează eroarea 4-402 sunt erori în software-ul aplicației, erori tehnice și o versiune învechită a aplicației.

  Cum să configurați Android pentru a vă citi textele cu voce tare

Q2. Ce va face ștergerea memoriei cache pentru aplicația Sling TV?

Ans. Ștergerea memoriei cache va ajuta la ștergerea fișierelor salvate suplimentare din aplicația Sling TV care interferează cu funcționarea acesteia.

Q3. Există vreo altă modalitate de a vă deconecta de la toate dispozitivele decât să vizitați site-ul oficial Sling?

Ans. Pe lângă deconectarea de la toate dispozitivele de pe site-ul oficial Sling, o puteți face și deconectandu-vă manual de la dispozitivele, cum ar fi Android, TV, laptop și altele, unde v-ați conectat deja cu contul Sling.

Î4. Pot descărca gratuit aplicația Sling TV pe Android?

Ans. Da, descărcarea aplicației Sling TV pe Android este disponibilă gratuit.

Î5. Repornirea telefonului Android poate ajuta la rezolvarea codului de eroare 4-402?

Ans. Dacă eroarea 4-402 de pe aplicația Sling TV de pe telefonul Android se datorează unei erori tehnice, repornirea dispozitivului poate fi de ajutor.

***

După cum am discutat mai devreme, tot ce este digital are avantajele și dezavantajele sale, așa cum este și cazul aplicației Sling TV. Această rețea digitală uimitoare pentru telespectatorii este o modalitate de a viziona emisiunile lor preferate în timp ce transmit live în cealaltă parte a lumii. Dar cu toate aceste caracteristici uimitoare vine codul de eroare 4-402, care poate fi un spoiler pentru utilizatorii Sling. Sperăm că ghidul nostru v-a ajutat într-un fel sau altul să rezolvați problema Sling TV cu Android. Spuneți-ne care dintre metode a funcționat cel mai bine pe smartphone-ul dvs. pentru a rezolva problema. Dacă mai aveți întrebări sau sugestii valoroase de oferit, trimiteți-le în secțiunea de comentarii de mai jos.

x