08/11/2022

Remediați interfața VirtualBox are un mesaj de eroare pentru conexiuni active

S-ar putea să vă confruntați cu interfața VirtualBox cu un mesaj de eroare de conexiuni active atunci când închideți computerul, mai ales când utilizați versiunea veche a emulatorului BlueStacks. Aceasta este o problemă întâlnită de utilizatori atunci când încearcă să închidă computerul, dar nu pot. În plus, configurarea priorităților Task Manager ale BlueStacks poate provoca, de asemenea, eroarea interfeței VirtualBox BlueStacks. Dacă și dvs. sunteți cel care se confruntă cu aceeași eroare, acest ghid vă va ajuta să remediați aceeași eroare cu pași eficienți de depanare.

Cum se remediază interfața VirtualBox are un mesaj de eroare pentru conexiuni active

Există atât de mulți factori care contribuie la problema de închidere a interfeței VirtualBox Windows 10. Câteva dintre ele sunt enumerate mai jos.

  • Procese de fundal conflictuale care rulează pe computerul dvs.
  • Sarcinile de pornire interferează cu BlueStacks.
  • Prioritățile neadecvate sunt setate la BlueStacks.
  • Emulator învechit, sistem de operare, framework .NET, drivere pe PC.
  • Puține aplicații sunt în conflict cu BlueStacks.
  • Cont de utilizator și versiunea Windows în conflict.

Am compilat o listă de metode eficiente de depanare care vă vor ajuta să remediați problema de închidere BlueStacks a interfeței VirtualBox pe computerul dumneavoastră cu Windows 10.

Notă: Înainte de a intra în soluție, asigurați-vă că nu ați activat Modul Notificări în BlueStacks.

Metoda 1: Închideți procesele BlueStack

Dacă BlueStacks funcționează pe computerul dvs. (chiar și în fundal), închiderea computerului este dificilă. În acest caz, părăsiți complet emulatorul BlueStacks cu ajutorul Managerului de activități prin închiderea forțată a tuturor proceselor care sunt legate de BlueStacks, urmând ghidul nostru Cum să terminați sarcina în Windows 10. Acest lucru vă va ajuta să rezolvați această problemă. De asemenea, puteți crea un fișier batch pentru a obține funcționalitatea, urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru.

Acum, închideți computerul și verificați dacă eroarea interfeței VirtualBox Windows 10 este rezolvată. Dacă eroarea este remediată, puteți crea un fișier batch și apoi faceți clic pe fișierul batch înainte de a închide computerul.

Notă: Această funcție poate fi realizată și prin crearea unei sarcini de închidere fie într-un Editor de politici de grup, fie în Task Scheduler.

Acum urmați pașii dați;

1. Copiați următorul text într-un editor de text, de exemplu Notepad.

wmic process where "name="HD-Player.exe"" delete
wmic process where "name="HD-Agent.exe"" delete
wmic process where "name="Bluestacks.exe"" delete
wmic process where "name="Bluestacks.exe"" delete

2. Apoi, faceți clic pe Fișier și apoi alegeți Salvare ca.

3. Acum, schimbați meniul derulant Salvare ca tip la Toate fișierele, apoi salvați fișierul cu numele având o extensie CMD (de exemplu, faceți clic pe el înainte de a închide computerul.cmd )

4. Faceți clic pe Fișier acum și apoi închideți computerul și verificați dacă interfața VirtualBox are conexiuni active mesajul de eroare este remediat.

Metoda 2: Dezactivați procesele de pornire

Dacă prima metodă nu a remediat interfața VirtualBox are un mesaj de eroare de conexiuni active, puteți încerca să dezactivați toate procesele de pornire cu Managerul de activități, iar mai mulți utilizatori au sugerat că această sarcină i-a ajutat foarte mult. Pentru a implementa metoda, urmați ghidul nostru despre 4 moduri de a dezactiva programele de pornire în Windows 10.

Faceți clic pe procesele de pornire unul câte unul și selectați Dezactivați.

Când ați terminat de dezactivat sarcinile, reporniți computerul și verificați dacă eroarea de interfață VirtualBox Windows 10 este remediată.

Metoda 3: Modificați setarea de compatibilitate

De asemenea, este posibil ca BlueStacks să nu aibă suficientă autorizație de securitate pentru a rula pe computerul dvs. Setările de securitate pot fi modificate în cea mai recentă actualizare a aplicației sau în actualizarea Windows. Urmați pașii de mai jos pentru a acorda control deplin BlueStacks.

1. Faceți clic dreapta pe comanda rapidă Desktop a BlueStacks și alegeți Deschideți locația fișierului în opțiune.

2. Găsiți fișierul Bluestacks.exe și faceți clic dreapta pe el.

3. Selectați Proprietăți.

4. Treceți la fila Securitate a ferestrei Proprietăți și apoi faceți clic pe butonul Editare care se află lângă Pentru a schimba permisiunile, faceți clic pe Editare.

5. La început, selectați numele dvs. de utilizator din lista de utilizatori care sunt afișate sub Nume de grup sau de utilizator, iar sub Permisiuni pentru toată lumea, bifați caseta din coloana Permite pentru Control total.

  Cum să schimbați ceasul vertical al ecranului de blocare pe un telefon Samsung

6. Faceți clic pe Aplicare și OK pentru a salva modificările.

Verificați dacă problema închiderii interfeței VirtualBox BlueStacks este rezolvată. Dacă problema nu este încă rezolvată, puteți încerca să rulați BlueStacks în modul de compatibilitate într-o altă versiune de Windows dacă vă confruntați cu această problemă după actualizarea la o anumită versiune de Windows. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru.

1. Faceți clic dreapta pe pictograma comenzii rapide BlueStacks și apoi selectați Proprietăți.

2. Comutați la fila Compatibilitate și faceți clic pe caseta Run this program in compatibility mode for:.

3. Selectați o versiune de Windows potrivită pentru a rula Bluestacks în compatibilitate și apoi faceți clic pe Aplicare care este urmată de Ok.

Metoda 4: Schimbați prioritățile proceselor BlueStacks

Dacă prioritățile proceselor BlueStacks nu sunt setate corect, este posibil să vă confruntați cu un mesaj de eroare pentru interfața VirtualBox cu conexiuni active. Dacă da, puteți modifica prioritățile proceselor BlueStacks în Task Manager, după cum se arată mai jos.

Notă: Continuați cu mare precauție, deoarece schimbarea neglijent a priorităților proceselor poate face sistemul dumneavoastră instabil sau extrem de lent.

1. Apăsați simultan tastele Ctrl + Shift + Esc pentru a deschide Task Manager.

2. Acum, comutați la fila Detalii și apoi faceți clic dreapta pe HD-Player, exe.

3. Apoi, accesați opțiunea Set Priority și apoi alegeți Realtime.

4. Acum, setați prioritățile date mai jos proceselor corespunzătoare.

HD-Agent.exe        >> above normal
Bluestacks.exe      >> realtime
BstkSVC.exe          >> realtime

5. Reporniți computerul după închiderea Managerului de activități și verificați dacă problema cu Windows 10 a interfeței VirtualBox este rezolvată.

6. Dacă problema este remediată, închideți toate procesele deschise.

7. Acum, deschideți un editor de text, de exemplu Notepad, apoi copiați următoarele în el.

start "" /Realtime "C:Program FilesBlueStacksHD-Player.exe"
start "" /AboveNormal "C:Program FilesBlueStacksHD-Agent.exe"
start "" /Realtime "C:Program FilesBlueStacksBluestacks.exe"
start "" /Realtime "C:Program FilesBlueStacksBstkSVC.exe"

8. Acum, selectați Salvare ca din bara de meniu Fișier.

9. Acum, schimbați meniul derulant Salvare ca tip la Toate fișierele, apoi salvați fișierul cu numele având o extensie CMD (de exemplu, BlueStacks.cmd)

10. Lansați BlueStacks cu fișierul de comandă nou creat și problema va fi rezolvată.

Metoda 5: Porniți virtualizarea (dacă este cazul)

Bluestacks este o aplicație de virtualizare. Unele chipset-uri AMD și Intel includ o tehnologie de virtualizare care mărește performanța, în timp ce software-ul de virtualizare precum Bluestacks este utilizat în acel moment. Un astfel de software funcționează mai bine, fără nicio presiune, cu ajutorul unei astfel de tehnologii. Mulți utilizatori au raportat că activarea virtualizării rezolvă problema de închidere BlueStacks a interfeței VirtualBox. Trebuie să verificați dacă acest lucru este disponibil pe sistemul dvs., deoarece toate computerele nu sunt echipate cu această tehnologie. Urmați pașii de mai jos pentru a verifica dacă computerul dvs. (sistemul Intel) acceptă tehnologia de virtualizare.

1. Descărcați utilitarul de identificare a procesorului Intel navigând la site-ul oficial și făcând clic pe butonul Descărcare care se află în partea stângă.

2. Fișierul este descărcat în scurt timp în funcție de viteza dvs. de internet. Odată descărcat fișierul, faceți clic pe fișierul de instalare din Descărcările mele și urmați instrucțiunile pentru a instala Utilitarul de identificare a procesorului pe computer.

3. Lansați aplicația după ce o instalați.

4. Extindeți TEHNOLOGII CPU făcând clic pe pictograma +.

5. Scanați lista de tehnologii CPU pentru Intel® Virtualization Technology, de obicei Intel® Virtualization Technology va fi primul element din listă.

6. Dacă tehnologia este acceptată pe computerul dvs., va fi un Da lângă ea sau o bifă răsunătoare în stânga sa.

Urmați pașii de mai jos pentru a verifica că computerul dvs. (AMD) acceptă virtualizarea.

1. Descărcați fișierele AMD Virtualization Technology și Hyper V necesare pentru computerul dvs.

2. Faceți clic pe fișierul .exe care este descărcat și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a-l instala.

3. Verificați dacă acceptă Virtualizarea prin deschiderea aplicației. Dacă este acceptat, veți primi un mesaj Sistemul este compatibil cu Hyper-V

Dacă computerul dvs. acceptă tehnologia de virtualizare în Intel sau AMD, urmați pașii următori pentru ao activa. Dacă nu, mișcă-te

1. Puteți activa Virtualizarea din meniul BIOS, pentru asta trebuie să reporniți computerul.

2. Faceți clic pe butonul Start, acum faceți clic pe opțiunea Power și apoi selectați Restart.

3. Apăsați una dintre următoarele taste Esc, Del, F12, F10 sau F8 în mod repetat pentru a intra în meniul BIOS. Cheia BIOS nu este similară cu toți producătorii, așa că verificați documentele cheie BIOS care au venit împreună cu computerul. Sau puteți pur și simplu să căutați prin Goggle cheia BIOS

4. În meniul BIOS, accesați Tehnologia de virtualizare sau Tehnologia de virtualizare Intel sau Intel VT pentru Direct I/O sau orice opțiune similară cu tastele săgeți și apăsați Enter pentru a o activa.

5. Ieșiți din BIOS după salvarea setărilor modificate. Acum, computerul se repornește automat, după ce s-a terminat, verificați dacă problema de închidere a interfeței VirtualBox BlueStacks este rezolvată.

  Cum să remediați „Managerul de activități a fost dezactivat de administratorul dvs.”

Metoda 6: Actualizați emulatorul BlueStacks

BlueStacks sunt actualizate regulat pentru a satisface progresele tehnologice care se fac în aceste zile și pentru a remedia erorile raportate ca aceasta. Deci, actualizarea BlueStacks la cea mai recentă versiune poate rezolva această problemă. Urmați pașii pentru a actualiza BlueStacks.

1. Lansați emulatorul BlueStacks care se află în partea dreaptă jos a ecranului, deschideți Setări făcând clic pe pictograma Roată.

2. Faceți clic pe Despre care se află în panoul din stânga ferestrei.

3. Acum, faceți clic pe butonul Verificați actualizări.

4. Aplicați actualizările și apoi relansați emulatorul.

5. Acum închideți emulatorul, și din bara de sistem, apoi verificați dacă problema interfața VirtualBox are conexiuni active mesajul de eroare este remediat.

Metoda 7: Actualizați Windows

Dacă există erori în computerul dvs., acestea pot fi remediate numai după o actualizare Windows. Microsoft lansează actualizări regulate pentru a remedia toate aceste erori, astfel încât problema de închidere a interfeței VirtualBox Windows 10 va fi, de asemenea, remediată. Prin urmare, asigurați-vă că v-ați actualizat sistemul de operare Windows și dacă vreo actualizare este în așteptare, utilizați ghidul nostru Cum să descărcați și să instalați cea mai recentă actualizare Windows 10

După actualizarea sistemului de operare Windows, verificați dacă problema de închidere BlueStacks a interfeței VirtualBox este rezolvată.

Metoda 8: Actualizați driverele grafice

Dacă computerul dvs. folosește drivere grafice învechite, trebuie să le actualizați pe toate pentru a remedia orice probleme legate de jocuri. Puteți face această sarcină fie manual, fie utilizând software terță parte. Consultați ghidul nostru 4 moduri de a actualiza driverele grafice în Windows 10 pentru a actualiza manual toate driverele și verificați dacă interfața VirtualBox are conexiuni active problema mesajului de eroare este rezolvată.

Metoda 9: Reinstalați driverele grafice

Când încă vă confruntați cu eroarea după actualizarea driverelor grafice, apoi reinstalați driverele de dispozitiv pentru a remedia orice probleme de incompatibilitate. Există atât de multe metode de a reinstala driverele pe Windows. Cu toate acestea, dacă sunteți confuz cu privire la cum să implementați același lucru, consultați ghidul nostru Cum să dezinstalați și să reinstalați driverele pe Windows 10 și să implementați același lucru.

După reinstalarea driverelor GPU, verificați dacă vă puteți bucura de jocuri fără problema de închidere BlueStacks a interfeței VirtualBox.

Metoda 10: Derulați înapoi driverele grafice

Dacă versiunea actuală a driverelor de grafică nu este compatibilă cu jocul dvs., atunci nu are rost să le actualizați sau să le reinstalați. Tot ce trebuie să faceți este să reveniți la versiunea anterioară a driverelor, urmând ghidul nostru Cum să anulați driverele pe Windows 10.

Verificați dacă ați reparat interfața VirtualBox are un mesaj de eroare de conexiuni active.

Metoda 11: Actualizați .NET Framework

Cadrul .NET din computerul cu Windows 10 este esențial pentru serviciul neîntrerupt al aplicațiilor și jocurilor moderne. Multe jocuri au o funcție de actualizare automată pentru framework-ul .NET și, astfel, va fi actualizată automat ori de câte ori este disponibilă o actualizare. Într-un alt caz, dacă o actualizare solicită în computerul dvs., puteți instala manual cea mai recentă versiune a cadrului .NET, așa cum este discutat mai jos, pentru a remedia problema interfeței Windows 10 VirtualBox.

1. Verificați pentru noi actualizări pentru .NET framework de pe site-ul oficial Microsoft.

2. Dacă există actualizări, faceți clic pe linkul corespunzător/recomandat și faceți clic pe opțiunea Download .NET Framework 4.8 Runtime.

Notă: Nu faceți clic pe Descărcați .NET Framework 4.8 Developer Pack, deoarece este folosit de dezvoltatorii de software.

3. Accesați Descărcările mele, faceți dublu clic pe fișierul de configurare pentru a rula fișierul descărcat și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala framework-ul .NET cu succes pe computerul dvs. Windows.

4. După ce ați terminat, verificați dacă ați remediat problema Windows 10 a interfeței VirtualBox sau nu.

Metoda 12: Creați un nou utilizator administrator

Dacă niciuna dintre metode nu v-a ajutat să remediați mesajul de eroare al interfeței VirtualBox cu conexiuni active, există anumite circumstanțe în care contul dvs. de utilizator este corupt sau unele dintre configurațiile sale sunt inadecvate. În acest caz, trebuie să creați un nou cont de administrator, conform instrucțiunilor de mai jos, pentru a remedia problema.

1. Apăsați împreună tastele Windows + I pentru a deschide Setări.

2. Faceți clic pe setarea Conturi.

3. Apoi, selectați meniul Familie și alți utilizatori din meniul din stânga.

4. În secțiunea Alte persoane, selectați contul, apoi faceți clic pe Modificare tip de cont.

Notă: Dacă nu găsiți niciun cont, atunci puteți urma ghidul nostru pentru a crea un cont local pe Windows 10.

5. În cele din urmă, selectați Administrator sub Tip cont și faceți clic pe OK.

Notă: acest lucru nu este valabil pentru utilizatorii de cont standard.

6. În cele din urmă, verificați dacă ați rezolvat problema BlueStacks a interfeței VirtualBox sau nu.

Metoda 13: Dezinstalați aplicațiile aflate în conflict în modul sigur

Unele aplicații și programe pot interfera cu BlueStacks în timpul funcționării acestuia. Pentru a confirma și a remedia acest lucru, trebuie să porniți în Safe Mode în Windows 10. Modul sigur al PC-ului Windows va închide toate sarcinile neesențiale și va rula cu cele mai stabile drivere. În modul sigur, PC-ul Windows se va afla în cel mai stabil mediu și, prin urmare, puteți găsi ce aplicație este în conflict cu BlueStacks. Puteți porni computerul urmând ghidul nostru Cum să porniți în modul sigur în Windows 10 și odată ce toate software-urile terțelor părți sunt dezactivate, verificați dacă vă confruntați din nou cu problema de închidere BlueStacks a interfeței VirtualBox.

  Cum să partajați documentul Microsoft Word folosind OneDrive

Dacă nu vă confruntați cu problema, dezinstalați orice program sau aplicație recent pe care l-ați adăugat pe computer.

Metoda 14: Dezinstalați Bluestacks și reinstalați în modul sigur

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus a remediat interfața VirtualBox nu are un mesaj de eroare de conexiuni active, defecțiunea poate fi cauzată de eroarea inerentă a aplicației în sine. În acest caz, trebuie să dezinstalați versiunea curentă a aplicației și să o înlocuiți cu cea mai recentă versiune de BlueStacks.

1. În primul rând, închideți toate procesele BlueStacks care ar putea rula în fundal.

2. Dacă aveți BlueStacks deschis, închideți-l făcând clic pe butonul X care va fi în partea dreaptă sus a ecranului.

3. Acum, eliminați pictograma BlueStacks din bara de sistem făcând clic dreapta pe pictograma BlueStacks și apoi făcând clic pe Ieșire.

4. Ștergeți toate fișierele temporare de pe computer ca măsură de precauție. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru.

5. Apăsați simultan tastele Windows + R pentru a accesa caseta de dialog Run și tastați %temp% în ea și apăsați tasta Enter.

6. Selectați toate fișierele, faceți clic dreapta pe ele și faceți clic pe Ștergere.

7. Utilizați dezinstalarea BlueStacks pentru a elimina toate urmele acestuia de pe computer, în loc să urmați o rută neobișnuită pentru a dezinstala o aplicație.

8. Vizitați site-ul oficial pentru a descărca instrumentul de dezinstalare BlueStacks.

9. După ce îl instalați, rulați-l pentru a elimina toate fișierele sale. Acordați permisiuni dacă solicită multe. Faceți clic pe butonul OK de pe ecranul final.

Acum, reinstalați BlueStacks urmând acești pași.

10. Accesați pagina de descărcare Bluestacks și descărcați cea mai recentă versiune.

11. Vom instala aplicația după pornirea în Safe Mode.

12. Odată ce Windows pornește în modul Safe, mergeți la folderul (Descărcări) de unde ați descărcat fișierul de instalare Bluestacks și rulați-l. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

13. Acum că am reinstalat Bluestacks, putem dezactiva Modul Safe și repornim normal.

14. Deschideți Run, tastați msconfig și apăsați enter. În fila Boot, debifați caseta de lângă Modul sigur și faceți clic pe OK.

15. În cele din urmă, reporniți computerul și rulați Bluestacks pentru a verifica dacă problema interfeței VirtualBox Windows 10 a fost rezolvată.

Metoda 15: Restaurați Windows

Este posibil ca cea mai recentă actualizare Windows să nu fie compatibilă cu BlueStacks, ceea ce duce la problema Windows 10 a interfeței VirtualBox. Încercați să vă amintiți dacă această eroare a început după actualizarea Windows-ului, dacă da, puteți fie să așteptați o nouă actualizare, fie să reveniți la versiunea anterioară care nu a cauzat această eroare.

1. Accesați Setări apăsând simultan tastele Windows + I.

2. Faceți clic pe Actualizări și setări de securitate.

3. Acum, căutați Setări de recuperare și faceți clic pe el.

4. Acum, faceți clic pe butonul Începeți, care va fi sub Reveniți la versiunea anterioară de Windows 10.

5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a reveni la versiunea anterioară de Windows.

6. Dacă au trecut 10 zile de la ultima actualizare, opțiunea Începeți va fi inactivă, în acest caz, trebuie să așteptați până când veți primi următoarea actualizare.

Sfat profesionist: Cum să închideți VirtualBox

VirtualBox este o aplicație open-source care permite utilizatorilor să ruleze un mediu suplimentar de sistem de operare de pe desktop-ul PC-urilor sau Mac-urilor. De exemplu, un utilizator de Windows ar putea folosi VirtualBox pentru a rula Windows XP, Mac OS X și Windows 7. Dar trebuie să închideți un VirtualBox cu comanda Închidere după ce utilizați mașina virtuală VirtualBox.

1. Faceți clic pe butonul Închidere care va fi în colțul din dreapta sus al ecranului.

2. Alegeți butonul radio etichetat ca Opriți mașina

3. Bifați caseta de lângă Restaurare instantaneu curent dacă doriți să încărcați instantaneul recent.

4. Începeți procesul de închidere făcând clic pe butonul OK.

5. Deschideți meniul Fișier sau VirtualBox și alegeți Ieșire când închiderea este finalizată.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și ați fi învățat cum să remediați interfața VirtualBox are un mesaj de eroare pentru conexiuni active pe Windows 10. Spuneți-ne cum v-a ajutat cel mai bine acest articol. De asemenea, dacă aveți întrebări/sugestii cu privire la acest articol, atunci nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii.