08/08/2022

Remediați eroarea de conectare necesară pentru feedbackul Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media. Cu peste un miliard de utilizatori activi, Instagram a ajuns în aproape fiecare colț al lumii. Acum deținut de Meta, Instagram a fost fondat în 2010 și a devenit rapid popular. Gigantul rețelelor sociale a început ca o imagine, iar platforma de partajare video s-a dezvoltat acum într-o platformă de afaceri de un milion de dolari. Instagram oferă utilizatorilor un spațiu creativ pentru a-și împărtăși talentul și poveștile; aplicația oferă, de asemenea, o platformă pentru a începe, gestiona și promova afaceri. O platformă online gratuită și accesibilă, acoperirea Instagram este monumentală; celebritățile, influenții și chiar utilizatorii obișnuiți pot folosi aplicația pentru a-și explora cercurile sociale și profesionale. Având în vedere influența incredibilă a Instagram, este de înțeles de ce chiar și o eroare minoră va provoca mare îngrijorare. Feedback-ul Instagram a cerut erori de conectare și erorile de comentarii Instagram sunt erori frecvente întâlnite de utilizatori; aceste erori apar de obicei atunci când un utilizator face o acțiune de prea multe ori în aplicație. Dacă vă confruntați cu același lucru, vă vom ajuta să îl remediați. Continuați lectură!

Cum să remediați eroarea de conectare necesară pentru feedbackul Instagram

Există următoarele motive pentru eroarea de conectare la Instagram:

  • Adresa IP a utilizatorului este blocată atunci când un utilizator efectuează în mod repetat aceeași acțiune de mai multe ori într-o perioadă scurtă
  • Serverele Instagram nu sunt.
  • Eroare din cauza încălcării regulilor comunității Instagram
  • Folosind o versiune mai veche a aplicației
  • Din cauza instalării necorespunzătoare a aplicației
  • Din cauza suprautilizarii aplicației
  • Efectuarea sarcinilor într-un ritm mai rapid

Notă: Deoarece smartphone-urile nu au aceleași opțiuni de setări și variază de la producător la producător, prin urmare, asigurați-vă setările corecte înainte de a modifica oricare. Următorul ghid a fost încercat pe smartphone-ul Moto G60.

Metoda 1: Metode de bază de depanare

Înainte de a trece la alte remedieri, încercați aceste metode de bază pentru a rezolva problema cel mai devreme.

  Cum să ștergeți/Ștergeți istoricul căutărilor din Instagram și alte acțiuni de confidențialitate pe care le puteți lua

Metoda 1A: Relansați aplicația Instagram

Dacă există erori temporare, puteți închide aplicația și o puteți relansa după ceva timp. Eroarea ar fi rezolvată. Dacă problema persistă, încercați metodele de mai jos.

Metoda 1B: Reporniți dispozitivul

Similar cu relansarea aplicației, repornirea dispozitivului poate rezolva erori temporare. Urmați pașii de mai jos:

1. Țineți apăsat butonul de pornire de pe telefonul smartphone timp de câteva secunde.

2. Atingeți opțiunea Restart de pe ecran.

Metoda 1C: Verificați serverul Instagram

Instagram este o aplicație populară; prin urmare, nu este neobișnuit ca uneori serverele să fie supraîncărcate din cauza prea multor activități ale utilizatorilor. Verificați starea serverului pe pagina DownDetector sau Twitter oficial.

În situația unui server defect, aplicația mobilă vă poate afișa erori. Dacă serverul Instagram nu este, nu poți face mare lucru; trebuie să așteptați până când se ridică.

Metoda 1D: Conectați-vă prin browser

Dacă încă primiți probleme de conectare necesare feedback-ului Instagram, chiar și după ce v-ați conectat de mai multe ori și ați repornit dispozitivul, este timpul să evitați aplicația. Puteți folosi un browser la fel de eficient ca o aplicație mobilă pentru a utiliza Instagram. Puteți urma următorii pași:

Notă: Această metodă nu este o soluție imediată la eroare; cu toate acestea, vă oferă acces la contul dvs. de Instagram atunci când aplicația mobilă nu funcționează.

1. Deschideți orice browser web de pe un computer.

2. Vizitați pagina de conectare Instagram.

3. Introduceți datele de conectare și faceți clic pe Conectare.

Metoda 2: Comutați la date celulare/date mobile

Unul dintre motivele pentru care continuați să primiți feedback Instagram, eroare de conectare necesară este că adresa dvs. IP a fost blocată. Când vă schimbați rețeaua, vă schimbați și adresa IP. Prin urmare, dacă utilizați Wi-Fi, încercați să treceți la date mobile.

Puteți urma următorii pași simpli pentru a modifica setările de rețea și pentru a activa datele celulare/mobile pe telefon.

1. Deschide Setări.

2. Apăsați pe Rețea și internet.

3. Aici, dezactivați comutatorul pentru Wi-Fi.

4. Acum, apăsați pe cartelele SIM.

5. În secțiunea SIM preferată pentru, activați comutatorul Date.

Metoda 3: Actualizați aplicația

Fiecare dezvoltator de aplicații continuă să introducă noi versiuni în aplicațiile lor pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului; în mod similar, Instagram își actualizează versiunea aplicației pentru a remedia erorile și erorile vechi. Foarte des, atunci când utilizatorii rulează Instagram pe o versiune mai veche a aplicației, se pot confrunta cu mai multe dificultăți cu interfața. Dacă primiți o eroare de conectare pe Instagram, verificați dacă aveți cea mai recentă versiune a aplicației. Puteți folosi următorii pași simpli pentru a vă actualiza aplicația Instagram și pentru a remedia, de asemenea, problema de eroare a comentariilor Instagram.

  Salvarea fotografiilor Instagram pe dispozitivul mobil și desktop

1. Apăsați pe Google Play Store din meniul telefonului mobil.

2. În bara de căutare, tastați Instagram.

3. Din rezultatele căutării, selectați Instagram și apăsați pe butonul Actualizare.

4. Așteptați descărcarea actualizării și relansați aplicația.

Metoda 4: Accesați datele de pe Instagram

Dacă metoda anterioară nu funcționează, puteți încerca să accesați Acces la date pe Instagram. Această remediere vă ajută, de asemenea, dacă întâmpinați probleme cu erori de comentarii Instagram. Puteți naviga singur la Access Data utilizând următorii pași simpli.

1. Lansați aplicația Instagram.

2. Accesați profilul dvs. atingând pictograma profilului din colțul din dreapta jos.

3. Apăsați pe cele trei linii din colțul din dreapta sus.

Notă: Urmați pașii de mai jos dacă nu găsiți Setări > Securitate > Date de acces.

4. Aici, apăsați pe Activitatea dvs.

5. Acum, apăsați pe Descărcați informațiile.

6. Introduceți adresa dvs. de e-mail validă și apăsați pe Solicitare descărcare.

Metoda 5: Mențineți regulile comunității Instagram

Uneori, activitățile tale pe Instagram pot fi împotriva regulilor Instagram. Utilizatorii pot primi uneori erori de conectare sau o eroare de comentarii Instagram. Pentru a asigura o interacțiune sigură și sănătoasă între utilizatorii săi, Instagram a stabilit Reguli comunității; atunci când o postare încalcă oricare dintre aceste reguli, utilizatorul ar putea fi nevoit să suporte consecințele. Puteți verifica starea contului dvs. urmând acești pași simpli.

1. Deschideți aplicația Instagram și accesați pagina de profil atingând pictograma profilului.

2. Apăsați pe cele trei linii din colțul din dreapta sus și selectați Setări.

3. Acum, apăsați pe Cont.

4. Acum, apăsați pe Starea contului.

5. Atingeți linkul Regulile comunității pentru a citi instrucțiunile de utilizare ale Instagram.

Metoda 6: Reinstalați aplicația Instagram

Dacă niciuna dintre metodele menționate mai sus nu funcționează și încă primiți o eroare de conectare necesară pentru feedback Instagram, încercați să dezinstalați și să reinstalați aplicația. Această metodă va remedia toate erorile posibile care ar fi putut apărea din cauza instalării defectuoase a aplicației.

  Cum să editați comentariile pe Instagram

1. Apăsați lung pe aplicația Instagram din meniul telefonului mobil.

2. Trageți aplicația în opțiunea Dezinstalare.

3. Deschideți Google Play Store din meniu.

4. În bara de căutare, tastați Instagram.

5. Din rezultatele căutării, selectați aplicația Instagram și apăsați pe butonul Instalare.

6. Odată ce aplicația este instalată, deschideți-o și conectați-vă la contul dvs.

Metoda 7: Contactați asistența

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu a funcționat pentru dvs., trebuie să contactați Asistența Instagram. Ar veni cu o soluție pentru a rezolva probleme precum bug-ul comentariilor Instagram.

Sfat profesionist: Cum să minimizezi activitatea

Când repeți aceeași acțiune de mai multe ori într-un interval scurt de timp, Instagram poate afișa o eroare de conectare necesară pentru feedback și poate bloca temporar adresa IP. Dacă ați rezolvat problema și doriți să evitați această eroare în viitor, trebuie să vă limitați activitățile de feed. De asemenea, puteți minimiza activitatea generală pentru câteva zile. Puteți seta un memento pe Instagram pentru a minimiza activitatea generală:

1. Deschideți aplicația Instagram.

2. Accesați profilul dvs. atingând pictograma profilului din colțul din dreapta jos.

3. Apăsați pe cele trei linii din colțul din dreapta sus.

Notă: Urmați pașii de mai jos dacă nu găsiți Setări > Securitate > Date de acces.

4. Aici, apăsați pe Activitatea dvs.

5. Acum, apăsați pe Timp petrecut.

6. Apăsați pe Setați limita de timp zilnică.

7. Alegeți o durată și apăsați pe Efectuat.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Ce se înțelege prin serverul Instagram decăzut?

Ans. Serverele Instagram pot funcționa defectuos atunci când sunt supraîncărcate cu activități ale utilizatorilor, provocând blocarea bruscă a aplicației. O situație de blocare a serverului se rezolvă de obicei în câteva minute sau ore.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați reușit să remediați feedbackul Instagram necesar pentru autentificare. Comentează și spune-ne care metodă a funcționat pentru tine. Dacă aveți întrebări, întrebări sau sugestii, nu ezitați să ni le împărtășiți. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.