09/25/2022

Remediați DayZ Imposibil de localizat o instanță de rulare a Steam

DayZ Standalone este unul dintre cele mai populare jocuri video de supraviețuire pe computer. Este disponibil pentru a fi jucat pe Steam. Adesea, jucătorii întâmpină erori în timp ce joacă jocul pe sistemul lor, inclusiv DayZ nu poate găsi o instanță care rulează Steam. Imposibilitatea de a localiza o instanță care rulează Steam este o eroare comună în jocul DayZ. Există câteva metode pe care le puteți folosi pentru a rezolva erorile cu DayZ, inclusiv lansatoarele DZSA și alte remedieri de sistem.

Cum să remediați DayZ Imposibil de localizat o instanță de rulare a Steam

Există diverse motive pentru care nu puteți găsi o instanță care rulează Steam; unele dintre motivele proeminente ale erorii sunt menționate mai jos.

  • Erori de sistem
  • Erori de conexiune la rețea
  • Erori din cauza fișierelor de joc corupte
  • Erori din cauza instalării modurilor
  • Erori pe serverele PlayStation și Steam
  • Spațiu inadecvat pe disc

Următorul ghid vă va oferi metode pentru a rezolva erorile DayZ și vă va explica cum utilizați lansatorul autonom DayZ în sistemul dvs.

Metoda 1: Reporniți jocul

Una dintre primele metode pe care ar trebui să le încercați pentru a rezolva DayZ care nu poate găsi o instanță de rulare a erorii Steam este să reporniți jocul. Această eroare poate fi cauzată deoarece sistemul nu a putut rula corect jocul. Pentru a evita această eroare, puteți pur și simplu să reporniți jocul. În majoritatea cazurilor, repornirea jocului ar trebui să rezolve imposibilitatea de a localiza o instanță de rulare a erorii Steam. Dacă continuați să primiți aceeași eroare, treceți la următoarea metodă.

  Cum să recuperați vechea interfață de utilizare Steam Chat înapoi

Metoda 2: Reporniți computerul

Cealaltă soluție ușoară pe care o puteți încerca să o rezolvați este să reporniți pur și simplu sistemul. Adesea, atunci când fișierele de sistem nu funcționează corect și experiența sistemului întârzie, este posibil să găsiți erori care apar în timp ce încercați să rulați mai multe programe, inclusiv jocul DayZ Standalone.

Metoda 3: Verificați starea serverului PSN și Steam

Adesea, eroarea nu este cauzată de jocul sau fișierele jocului în sine; în schimb, din cauza erorilor serverului cu PlayStation și Steam. Puteți verifica starea serverului accesând Starea serviciului PlayStation Network și Stare neoficială Steam.

Metoda 4: Rulați Steam ca administrator

Una dintre metodele eficiente de a rezolva DayZ care nu poate localiza o instanță de rulare a erorii Steam este să rulați emulatorul Steam ca administrator. Puteți urma pașii de mai jos pentru a o efectua.

1. Deschideți File Explorer apăsând împreună tastele Windows + E.

2. Localizați fișierul Steam.exe în calea locației dată.

 C:Program Files (x86)SteamSteam.exe

3. Faceți clic dreapta pe Steam.exe și faceți clic pe Proprietăți.

4. Navigați la fila Compatibilitate.

5. Bifați caseta pentru Run this program as an administrator.

6. Faceți clic pe Aplicare și apoi pe OK.

Metoda 5: rulați instrumentul de depanare a rețelei

Dacă rețeaua ta este instabilă, poate cauza erori la încărcarea DayZ pe Steam. Este necesar să aveți o conexiune de rețea bună și stabilă pentru a rula DayZ pe computer. Puteți verifica routerul WiFi și furnizorul de internet pentru a asigura conexiunea la rețea. Dacă întâmpinați probleme la conectarea la o rețea, puteți consulta Cum să depanați problemele de conectivitate la rețea pe Windows 10 pentru a rezolva problemele.

  Remediați programul de bootstrapper al clientului Steam care nu răspunde în Windows 10

Metoda 6: Spălați configurația cu abur

Puteți încerca să rezolvați imposibilitatea DayZ de a localiza o instanță de rulare a erorii Steam utilizând spălarea cu Steam. Puteți urma acești pași pentru a efectua această metodă.

1. Ieșiți complet din clientul Steam.

2. Apăsați simultan tastele Windows + R pentru a deschide caseta de dialog Run.

3. Tastați steam://flushconfig și faceți clic pe OK.

4. În meniul prompt, faceți clic pe OK pentru a confirma.

5. Acum, reporniți computerul.

6. Apoi, deschideți exploratorul de fișiere apăsând împreună tastele Windows + E.

7. Navigați la următoarea cale de locație.

C:program files (x86)Steam

8. Aici, localizați fișierul Steam sau Steam.exe și lansați-l conectându-vă din nou.

Metoda 7: Verificați integritatea fișierelor de joc

Unul dintre motivele pentru care a apărut eroarea jocului DayZ este din cauza unor fișiere de joc corupte. Puteți încerca să remediați DayZ în imposibilitatea de a localiza o instanță de rulare a erorii Steam verificând integritatea fișierului jocului folosind Steam. Citiți ghidul nostru despre cum să verificați integritatea fișierelor de joc pe Steam.

Metoda 8: Instalați DayZ Standalone Launcher

DZSA sau DayZ standalone Launcher este un lansator neoficial pentru jocul DayZ Standalone. Acest lansator instalează automat mod-uri pentru joc și îl ajută să funcționeze fără probleme. Puteți urma pașii de mai jos pentru a instala lansatorul DayZ Standalone și pentru a înțelege cum utilizați lansatorul DayZ autonom.

1. Vizitați Site-ul de lansare DZSA pentru a descărca lansatorul DZSA.

2. Deschideți fișierul descărcat și urmați instrucțiunile de instalare.

3. Lansați lansatorul DZSA și localizați DayZ independent.

4. Localizați serverul modificat dorit și lansați jocul.

Metoda 9: Eliberați spațiu pe disc

Dacă aveți spațiu pe disc inadecvat pe sistemul dvs., puteți primi diverse erori în timp ce rulați DayZ de sine stătător, inclusiv DayZ nu poate găsi o instanță de Steam care rulează. Poate doriți să eliberați spațiu în sistem pentru a evita astfel de erori. Puteți consulta ghidul 10 moduri de a elibera spațiu pe hard disk pe Windows pentru a afla modalități de a elibera spațiu pe dispozitiv.

  Cum să rambursați jocurile pe Steam

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. De ce primesc erori în timp ce joc DayZ?

Ans. Pot exista diverse motive pentru care apar erori în timpul jocului DayZ pe computer. Motivele posibile includ erori de conexiune la rețea, erori Steam și erori ale fișierelor de sistem.

Q2. Pot remedia problemele cu Steam pe laptopul meu?

Ans. Da, există multe metode pe care le puteți folosi pentru a remedia problemele cu Steam, cum ar fi rularea aplicației ca administrator.

Q3. Cum rulez DayZ fără probleme?

Ans. Puteți instala un lansator DZSA pentru a rula jocul fără probleme pe computer. Lansatorul ajută la instalarea diferitelor moduri pentru joc.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați reușit să rezolvați DayZ în imposibilitatea de a localiza o instanță de rulare a problemei Steam pe computer. Spune-ne ce metodă a funcționat cel mai bine pentru tine. Dacă aveți o întrebare sau un feedback, nu ezitați să comentați mai jos.

x