06/10/2023

Remediați codul de eroare Netflix NSES-404 în Windows 10

Netflix pierde clienți, în primul rând în ultimele două trimestre financiare. Cu toate acestea, oamenii uită că este încă platforma numărul unu în ceea ce privește biblioteca de conținut și baza generală de abonați, cu peste 220 de milioane de abonați. În curând, vor introduce un plan mai ieftin oferit cu reclame în parteneriat cu Microsoft. La sfârșitul anilor 2000, Netflix a depășit Blockbuster, care funcționa ca o companie profitabilă de închiriere video. Cu toate acestea, eșecul Blockbuster de a se moderniza la momentul potrivit a dus la închiderea serviciului Blockbuster. Acum Netflix primește o verificare a realității și, înainte de a merge mai departe, inovează și rezolvă problemele. Vorbind despre probleme, acest articol va aborda problema codului de eroare Netflix Nses-404. Deci, dacă și tu ai de-a face cu aceeași problemă, ești la locul potrivit. Vă oferim ghidul perfect pentru a vă ajuta să remediați problema codului de eroare Netflix 404.

Cum să remediați codul de eroare Netflix NSES-404 în Windows 10

Când primiți codul de eroare Netflix nses-404 pe ecran, înseamnă că elementul pe care încercați să îl transmiteți în flux nu este disponibil în locația dvs. Această eroare poate apărea dacă căutați un film, un serial de televiziune, un reality show, un documentar sau un stand-up special.

  Cum să scanezi cu Microsoft Defender Antivirus pe Windows 10

Ce cauzează codul de eroare Netflix NSES-404?

Netflix generează atât conținut original, cât și achiziționează conținut de la alte companii de producție.

  • Disponibilitatea conținutului este determinată de acordul cu producătorul, care specifică dacă Netflix primește drepturi de a prezenta conținutul la nivel global sau în anumite regiuni.
  • De asemenea, majoritatea serviciilor de streaming oferă conținut bazat pe locația utilizatorului.
  • Alternativ, problema poate apărea și din cauza unei conexiuni de rețea proaste, a unei probleme cu serverul, a unei extensii de browser perturbatoare sau a unui VPN problematic.

Să începem cu metodele enumerate mai jos pentru a rezolva problema cu codul de eroare Netflix nses-404 cât mai curând posibil.

Metoda 1: Reporniți routerul Wi-Fi

În zilele noastre, totul este mai interconectat decât oricând, chiar și conexiunea ta la internet. Este înțelept să verificați inițial sursa problemei, mai degrabă decât să pierdeți timpul dând vina, luând în considerare sau încercați alte soluții. Routerul sau modemul dvs. poate cauza codul de eroare Netflix 404 din cauza unei nepotriviri a adresei IP sau a unei probleme de conectivitate. Deci, înainte de a face altceva, resetați-vă routerul și verificați-vă conexiunea la internet.

1. Opriți routerul Wi-Fi și deconectați-l timp de 3 minute.

2. Așteptați câteva secunde, apoi reconectați și porniți routerul.

Verificați dacă internetul funcționează și dacă problema codului de eroare Netflix 404 a dispărut sau nu.

Metoda 2: Verificați serverul Netflix

Netflix este disponibil în peste 190 de țări și este vizionat de peste 220 de milioane de oameni. Chiar și cu servicii cloud de ultimă generație, serviciile pot scădea din cauza unei simple erori umane sau a unei probleme terțe. De asemenea, problema codului de eroare Netflix 404 este cel mai probabil să apară atunci când serverele lor nu sunt disponibile. Urmați acești pași pentru a verifica dacă problema este internă sau dacă serviciile Netflix nu sunt disponibile:

  Cum să activați noul meniu Bluetooth în Setări rapide Windows 11

1. Accesați site-ul web DownDetector.

2. Căutați Netflix.

3. Consultați cele mai recente reclamații/comentarii și verificați graficul raportului.

Metoda 3: Utilizați rețeaua privată virtuală

După cum sa menționat la început, unele conținuturi nu vor fi disponibile pentru vizionare într-o anumită regiune sau țară. Acest lucru s-ar putea datora drepturilor de streaming limitate sau acordurilor de licență sau ar putea fi blocat de guvern sau Netflix însuși. Codul de eroare Netflix nses-404 poate fi rezolvat folosind un VPN (Virtual Private Network). Citiți ghidul nostru pentru a afla ce este VPN și cum funcționează. De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui ghid pentru configurarea unui VPN, citiți ghidul nostru despre Cum să configurați un VPN pe Windows 10.

Metoda 4: Schimbați locația VPN

Dacă utilizați deja un VPN, încercați să schimbați locația. Este posibil ca conținutul să nu fie disponibil în regiunea selectată. Schimbați locația/țara și verificați din nou pentru a vedea dacă conținutul este disponibil sau nu. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru:

Notă: Metoda de mai sus a fost testată folosind aplicația Proton VPN. Alte software-uri VPN pot avea pași și design de interfață ușor diferiți.

1. Lansați aplicația VPN (de exemplu, NordVPN).

2. Selectați țara/locația și faceți clic pe Conectare.

Metoda 5: Dezactivați extensia web (dacă este cazul)

Indiferent cât de utile sunt extensiile web, ele generează întotdeauna un fel de probleme ici și colo. În această situație, ar putea fi sursa problemei codului de eroare Netflix nses-404. Vă rugăm să citiți termenii și politicile de confidențialitate ale oricărei extensii web înainte de a instala orice extensie web. Majoritatea dintre ele vă pot urmări activitatea pe web. Pentru a dezactiva/șterge extensiile, urmați acești pași:

  Cum să asociați un mouse Logitech la un computer Windows sau Mac

Notă: Această metodă este efectuată pe browserele Microsoft Edge din Windows 10. Pașii pot diferi ușor în alte browsere.

1. Deconectați-vă de la contul dvs. Netflix.

2. Accesați browserul dvs. și faceți clic pe pictograma cu trei puncte.

3. Faceți clic pe opțiunea Extensii.

4. Apoi, faceți clic pe Gestionare extensii.

5. Apoi, dezactivați comutatorul sau ștergeți extensiile suspecte (de exemplu, Sticky Notes 3).

6. În cele din urmă, reporniți browserul și conectați-vă din nou la Netflix.

Metoda 6: Încercați Netflix pe un alt dispozitiv

Din motive necunoscute, problema ar putea fi în dispozitivul specific pe care îl utilizați și pe care întâmpinați eroarea. Deschide Netflix pe un alt browser web sau pe alt dispozitiv, cum ar fi un laptop, televizor sau orice alt dispozitiv care acceptă Netflix.

Metoda 7: Contactați Centrul de ajutor Netflix

Dacă știți că episodul sau filmul este accesibil în țara dvs., dar încă vă confruntați cu codul de eroare Netflix nses-404, atunci contactați echipa de asistență Netflix.

1. Accesați pagina Centrului de ajutor Netflix.

2. Alegeți opțiunea Sunați-ne sau Începeți chatul live.

3. Menționați codul de eroare și căutați o soluție.

***

Sperăm că acest ghid a fost util pentru a înțelege ce este NSES 404 și că ați reușit să remediați problema codului de eroare Netflix NSES-404. Spune-ne care metodă a funcționat cel mai bine pentru tine. Dacă aveți întrebări sau sugestii, atunci nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos.

x