09/25/2022

Remediați blocarea Star Citizen în Windows 10

Star Citizen este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare jocuri online multiplayer cu un număr relativ bun de jucători. Cu toate acestea, nu este lipsit de erori și bug-uri. Mulți utilizatori se confruntă cu o problemă cu Star Citizen. Dacă vă confruntați și cu problema prăbușirii cetățenilor Star, acest ghid vă va ajuta să remediați problema cu metode eficiente de depanare.

Cum să remediați blocarea Star Citizen în Windows 10

Dacă ești deranjat de prăbușirea Star Citizen la lansare pe computerul tău cu Windows 10, iată câteva motive posibile pentru care trebuie să le analizezi cu atenție pentru a rezolva problema.

 • PC-ul nu îndeplinește cerințele de bază ale jocului.
 • Un alt program de fundal interferează cu jocul.
 • Utilizați o versiune neverificată a driverelor.
 • Setările grafice ale jocului sunt configurate greșit, iar fișierele DLL ale clientului Steam sunt corupte.
 • Prezența malware și viruși.
 • Cadrul .NET și sistemul de operare nu sunt actualizate la cea mai recentă versiune.
 • Versiunea DirectX nu este actualizată.
 • Overclockare.
 • Orice fișier de instalare configurat greșit sau corupt al jocului cauzează, de asemenea, problema.
 • Fișierele redistribuibile Microsoft C++ nu sunt compatibile cu jocul și computerul.

Iată câteva metode posibile de depanare care vă vor ajuta să remediați problema de blocare a Star Citizen Windows 10. Urmați-le așa cum este demonstrat în aceeași ordine și, dacă aveți noroc, puteți obține o soluție pentru problema dvs. chiar în primii câțiva pași!

Metoda 1: Metode de bază de depanare

Mai jos sunt câteva metode comune de depanare pentru a remedia problema.

1A. Condiție preliminară: Verificați cerințele jocului

În primul rând, trebuie să vă asigurați că sistemul dumneavoastră acceptă cerințele jocului. Mai jos sunt cerințele minime și recomandate de sistem pentru Star Citizen.

Cerințe minime

 • VITEZA CPU: CPU Quad-core

 • RAM: 16 GB

 • OS: Windows 7 (64 de biți) cu Service Pack 1, Windows 8 (64 de biți), Windows 10

 • PLACA VIDEO: Placa grafica DirectX 11 cu 2 GB RAM (4 GB recomandat)

 • PIXEL SHADER: 5.0

 • VERTEX SHADER: 5.0

 • RAM VIDEO DEDICATĂ: 2 GB

Cerințe recomandate

 • VITEZA CPU: CPU Quad-core

 • RAM: 16 GB

 • OS: Windows 7 (64 de biți) cu Service Pack 1, Windows 8 (64 de biți), Windows 10

 • PLACA VIDEO: Placa grafica DirectX 11 cu 2 GB RAM (4 GB recomandat)

 • PIXEL SHADER: 5.0

 • VERTEX SHADER: 5.0

 • RAM VIDEO DEDICATĂ: 4 GB

1B. Opriți overclockarea

 • Fiecare computer de ultimă generație este construit cu opțiunea de overclocking, care vă ajută să scoateți mai mult suc decât specificațiile dvs. pe care le aveți deja. Rularea plăcii grafice sau a procesorului mai repede decât viteza implicită se referă la overclockare.
 • Când se întâmplă acest lucru, computerul tău va atinge temperatura maximă după un anumit timp. Computerul detectează acest lucru și ajustează viteza ceasului la viteza normală până când se răcește. Viteza ceasului crește din nou după ce se răcesc.
 • Acest lucru crește performanța computerului și este de mare ajutor dacă nu aveți un computer puternic.
 • Trebuie remarcat faptul că toate jocurile nu acceptă overclocking. Același lucru este valabil și pentru Star Citizen. Deci, trebuie să încercați să dezactivați toate overclockările de pe computer și să încercați să lansați jocul. Dacă se lansează bine, problema este rezolvată.

1C. Rulați Star Citizen ca administrator

Dacă Star Citizen nu are privilegii administrative necesare, câteva caracteristici esențiale ale jocului vor fi limitate, provocându-vă problema de blocare Star Citizen ori de câte ori deschideți jocul sau instalați actualizări. Urmați instrucțiunile menționate mai jos pentru a rula jocul ca administrator.

1. Faceți clic dreapta pe comanda rapidă Star Citizen de pe desktop sau accesați directorul de instalare și faceți clic dreapta pe ea.

2. Apoi, selectați opțiunea Proprietăți.

3. Acum, treceți la fila Compatibilitate și faceți clic pe Run this program as an administrator.

4. În cele din urmă, faceți clic pe Aplicare > OK pentru a salva modificările.

Verificați dacă ați remediat problema de blocare a Star Citizen.

1D. Închideți sarcinile de rulare în fundal

Dacă rulați orice alt joc avansat în fundal în plus față de Star Citizen, acest lucru va duce la o problemă de blocare a Star Citizen pe computer. Mai multe aplicații de fundal consumă o mulțime de resurse CPU și, dacă vrei să o rezolvi, ai închis toate celelalte programe și aplicații de fundal, conform instrucțiunilor din ghidul nostru Cum să închei activitatea în Windows 10.

În plus, vi se recomandă să dezactivați programele de pornire de pe computerul dvs. cu Windows 10. Pentru a implementa sarcina, urmați ghidul nostru despre 4 moduri de a dezactiva programele de pornire în Windows 10

1E. Eliminați fișierele temporare

Puțini utilizatori au sugerat că golirea spațiului pe disc i-a ajutat să rezolve blocările Star Citizen la problema de pornire. Acest lucru va permite computerului să instaleze fișiere noi ori de câte ori este necesar, ceea ce vă va ajuta să remediați problema.

Dacă există spațiu minim disponibil în computerul dvs. care contribuie la problema de lansare în Star Citizen, urmați ghidul nostru 10 moduri de a elibera spațiu pe hard disk pe Windows, care vă ajută să ștergeți toate fișierele inutile de pe computer.

1F. Verificați dacă există fișiere de sistem corupte

Dacă există fișiere lipsă sau deteriorate pe computerul tău cu Windows 10, te vei confrunta cu o problemă de blocare Star Citizen. Cu toate acestea, reparați aceste fișiere corupte utilizând utilități încorporate și anume, System File Checker și Deployment Image Service and Management.

Citiți ghidul nostru despre Cum să reparați fișierele de sistem pe Windows 10 și urmați pașii conform instrucțiunilor pentru a vă repara toate fișierele corupte.

1G. Actualizați driverele GPU

Driverele grafice ajută imaginile grafice grele și aplicațiile de procesare video să își simplifice sarcinile. Dacă vă confruntați cu conflicte de lansare în timp ce lansați un joc precum Star Citizen, asigurați-vă că utilizați o versiune actualizată a driverelor de dispozitiv, deoarece acestea servesc drept legătură între hardware și sistemul de operare al computerului dvs. Mulți utilizatori au sugerat că actualizarea driverelor a remediat problema Star Citizen de blocare a Windows 10. Citiți și implementați pașii indicați în ghidul nostru 4 moduri de a actualiza driverele grafice în Windows 10 pentru a face acest lucru.

1H. Derulați înapoi driverele grafice

Uneori, versiunea actuală a driverelor grafice poate provoca orice conflicte de lansare și, în acest caz, trebuie să restaurați versiunile anterioare ale driverelor instalate. Acest proces se numește derulare înapoi a driverelor și puteți derula cu ușurință driverele computerului la starea lor anterioară, urmând ghidul nostru Cum să reveniți driverele pe Windows 10.

Salvați modificările și verificați dacă ați remediat problema Star Citizen.

1I. Reinstalați driverul GPU

Dacă încă vă confruntați cu o problemă de blocare Star Citizen după actualizarea driverelor GPU, reinstalați driverele de dispozitiv pentru a remedia orice probleme de incompatibilitate. Puteți reinstala cu ușurință driverele grafice conform instrucțiunilor din ghidul nostru Cum să dezinstalați și să reinstalați driverele pe Windows 10.

1J. Actualizați Windows

De asemenea, dacă există erori în computerul dvs., acestea pot fi remediate numai după o actualizare Windows. Microsoft lansează actualizări regulate pentru a remedia toate aceste erori, reparând astfel blocările Star Citizen la problema de pornire. Prin urmare, asigurați-vă că ați actualizat sistemul de operare Windows și dacă există actualizări în așteptare, utilizați ghidul nostru Cum să descărcați și să instalați ultima actualizare Windows 10

După actualizarea sistemului de operare Windows, verificați dacă puteți accesa jocul fără probleme.

1K. Dezactivați temporar antivirusul (dacă este cazul)

Unele programe antivirus incompatibile instalate pe computerul dvs. vor cauza blocarea Star Citizen la problema de pornire. Pentru a evita conflictele, trebuie să vă asigurați setările de securitate ale computerului cu Windows 10 și să verificați dacă sunt stabile sau nu. Pentru a afla dacă suita antivirus este motivul problemei discutate, dezactivați-o o dată și încercați să vă conectați la o rețea.

Citiți ghidul nostru despre Cum să dezactivați temporar Antivirusul pe Windows 10 și urmați instrucțiunile pentru a vă dezactiva temporar programul Antivirus de pe computer.

Dacă aveți o soluție pentru problema dvs. după dezactivarea programului antivirus de pe computer, vi se recomandă să dezinstalați complet programul de pe computer.

Citiți ghidul nostru Forțat dezinstalarea programelor care nu se vor dezinstala în Windows 10 pentru a dezinstala programul antivirus de pe computer.

Metoda 2: Activați modul de joc

Opțiunea mod de joc disponibilă pe computer este folosită pentru a prioritiza și îmbunătăți experiența de joc și pentru a reduce întreruperile inutile. Modul joc oferă acces prioritar la resurse pentru jocurile pe care le jucați, în timp ce alte aplicații care rulează în fundal primesc mai puține resurse. Prin urmare, urmați pașii de mai jos pentru a activa modul de joc pentru a optimiza jocul în jocuri.

1. Apăsați împreună tastele Windows + I pentru a deschide Setări.

2. Localizați opțiunea Jocuri, așa cum este ilustrat mai jos, în setările sistemului.

3. Selectați opțiunea Mod joc din panoul din stânga și activați comutatorul Mod joc.

4. Odată ce modul Joc este activat pe computer, relansați jocul.

Metoda 3: Setați Procesul de joc la Prioritate ridicată

Preferința unei aplicații sau a unui proces îi spune computerului importanța și dacă ar trebui să i se acorde preferință față de celelalte în timpul alocării resurselor. Prioritatea fiecărei aplicații este normală, cu excepția proceselor de sistem, în mod implicit. Star Citizen s-ar putea să nu se încarce pe computer dacă nu a primit suficiente resurse.

1. Apăsați simultan tastele Ctrl + Shift + Esc pentru a deschide Task Manager.

2. Acum, căutați procesul Star Citizen.

3. Apoi schimbați prioritatea la High Priority și verificați dacă funcționează.

Notă: Schimbați prioritatea cu mare precauție, deoarece schimbarea neglijent a priorității procesului ar putea face sistemul dumneavoastră extrem de lent sau instabil.

4. Închideți Task Manager și reporniți computerul și verificați dacă Star Citizen crashing Windows 10 problema este rezolvată.

Metoda 4: Ajustați aspectul și performanța Windows

Iată cum să remediați problema de blocare Star Citizen ajustând aspectul și performanța computerului dvs.

1. Apăsați tasta Windows, tastați Ajustați aspectul și performanța Windows și faceți clic pe Deschidere.

2. Activați opțiunea Ajustare pentru cea mai bună performanță, așa cum se arată.

3. Acum, faceți clic pe Aplicare și apoi pe OK pentru a salva modificările.

4. După ce ați terminat, jucați un joc de testare și vedeți dacă Star Citizen funcționează fără probleme.

Metoda 5: Verificați integritatea fișierelor de joc (pe Steam)

Am văzut multe cazuri în care fișierele jocului fie lipsesc, fie sunt corupte sau aveau instalări incomplete. De asemenea, utilizatorii ar putea întâmpina probleme de blocare a Star Citizen dacă sunt întrerupți de procesul de actualizare sau dacă fișierele jocului sunt mutate. În această metodă, vei deschide Steam și vei folosi funcția încorporată pentru a verifica integritatea jocului. Acesta va fi înlocuit dacă aplicația găsește ceva. Citiți ghidul nostru despre cum să verificați integritatea fișierelor de joc pe Steam.

Notă: Ar trebui să efectuați pași similari dacă utilizați un software de publicare diferit.

Metoda 6: Dezactivați Steam Overlay

Steam Overlay este o bucată de Steam care permite utilizatorilor să acceseze lista de prieteni, browser-ul web și permite achiziționarea în joc. Este un instrument semnificativ, dar uneori declanșează prăbușirea Star Citizen la problema lansării. Dacă doriți să rezolvați această problemă, atunci dezactivați suprapunerea jocului Steam.

1. Lansați Steam și faceți clic pe BIBLIOTECĂ.

2. Acum, faceți clic dreapta pe Star Citizen și faceți clic pe Proprietăți….

3. Acum, treceți la fila GENERAL și debifați caseta care conține Activați suprapunerea Steam în timpul jocului.

4. La final, relansează jocul și verifică dacă s-a rezolvat problema discutată.

Metoda 7: Actualizați .NET Framework

Cadrul .NET în computerul cu Windows 10 este esențial pentru serviciul neîntrerupt al aplicațiilor și jocurilor moderne. Multe jocuri au o funcție de actualizare automată pentru framework-ul .NET și, astfel, va fi actualizată automat ori de câte ori este disponibilă o actualizare. Într-un alt caz, dacă o actualizare solicită în computerul dvs., puteți instala manual cea mai recentă versiune a cadrului .NET, așa cum se discută mai jos, pentru a remedia blocarea Star Citizen la problema de pornire.

1. Verificați pentru noi actualizări pentru .NET framework de la site-ul oficial Microsoft.

2. Dacă există actualizări, faceți clic pe linkul corespunzător/recomandat și faceți clic pe opțiunea Download .NET Framework 4.8 Runtime.

Notă: Nu faceți clic pe Descărcați .NET Framework 4.8 Developer Pack, deoarece este folosit de dezvoltatorii de software.

3. Accesați Descărcările mele, faceți dublu clic pe fișierul de configurare pentru a rula fișierul descărcat și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala framework-ul .NET cu succes pe computerul dvs. Windows. După ce ați terminat, verificați dacă ați rezolvat problema discutată sau nu.

Metoda 8: Actualizați DirectX

Pentru a vă bucura de o experiență multimedia perfectă pe Star Citizen, trebuie să vă asigurați că DirectX este instalat și dacă este actualizat la cea mai recentă versiune. DirectX vă ajută să îmbunătățiți experiența media vizuală, în special pentru jocuri și aplicații grafice. Merită să actualizați DirectX necesar pentru acest joc. Urmați ghidul nostru despre Cum să actualizați DirectX în Windows 10.

Notă: Asigurați-vă că caseta Verificare semnături digitale WHQL este bifată în fila Sistem și, în toate filele, verificați dacă WHQL Logo’d este setat la Da.

Metoda 9: Rulați Scanarea malware

Prezența unui atac de viruși sau malware va duce la probleme de jocuri pe computer. Dacă, în caz, atacul virusului este foarte sever, nu vă puteți conecta la niciun joc online în mod continuu. Pentru a rezolva problema, trebuie să eliminați complet virusul sau malware-ul de pe computerul cu Windows 10.

Vi se recomandă să vă scanați computerul conform instrucțiunilor din ghidul nostru Cum execut o scanare antivirus pe computerul meu?

De asemenea, dacă doriți să eliminați programele malware de pe computer, consultați ghidul nostru Cum să eliminați programele malware de pe computer în Windows 10. După ce ați eliminat toți virușii de pe computer, conectați-vă la jocul dvs. și verificați dacă Star Citizen a prăbușit Windows. 10 problema din nou.

Metoda 10: Modificați setările paravanului de protecție Windows Defender

De asemenea, te vei confrunta cu o prăbușire Star Citizen la problema lansării, din cauza unei suite antivirus suprareactive sau supraprotectoare în computerul tău cu Windows 10. Acest lucru previne conexiunea dintre lansatorul de joc și server. Așadar, pentru a remedia această problemă, puteți pune pe lista albă Star Citizen în setările Firewall-ului sau puteți dezactiva temporar problema.

Opțiunea I: Lista albă Star Citizen

Pentru a permite Star Citizen în paravanul de protecție Windows Defender, urmați ghidul nostru Permiteți sau blocați aplicații prin paravanul de protecție Windows și implementați pașii conform instrucțiunilor.

Opțiunea II: Dezactivați firewall (nu este recomandat)

Dacă nu știți cum să dezactivați paravanul de protecție Windows Defender, ghidul nostru Cum să dezactivați paravanul de protecție Windows 10 vă va ajuta să faceți acest lucru.

Opțiunea III: Creați o nouă regulă în Firewall

1. Apăsați tasta Windows și tastați Windows Defender Firewall with Advanced Security, apoi faceți clic pe Deschidere.

2. Acum, în panoul din stânga, faceți clic pe Reguli de intrare așa cum este descris.

3. Apoi, în panoul din dreapta, faceți clic pe Regulă nouă… așa cum se arată.

4. Acum, asigurați-vă că selectați opțiunea Program sub Ce tip de regulă doriți să creați? meniu și faceți clic pe Următorul> așa cum se arată.

5. Apoi, faceți clic pe butonul Răsfoire… corespunzător acestei căi de program: așa cum se arată.

6. Apoi, navigați la calea C:Program Files (x86) Star Citizen și faceți dublu clic pe fișierul de configurare. Apoi, faceți clic pe butonul Deschidere.

7. Apoi, faceți clic pe Next > în fereastra New Inbound Rule Wizard, așa cum se arată.

8. Acum, selectați butonul radio de lângă Permite conexiunea și faceți clic pe Următorul > așa cum este descris.

9. Asigurați-vă că sunt selectate casetele Domain, Private, Public și faceți clic pe Next > așa cum se arată.

10. În cele din urmă, adăugați un nume noii reguli și faceți clic pe Terminare.

Totul este gata! Verificați dacă ați remediat problema de blocare Star Citizen este rezolvată sau nu.

Metoda 11: Reparați Microsoft Visual C++ Redistributable

Alternativ, puteți încerca să reparați pachetele redistribuibile Microsoft Visual C++ pentru a remedia problema de blocare a Star Citizen, după cum urmează:

1. Apăsați tasta Windows și tastați Apps & features, faceți clic pe Open.

2. Căutați pachetul redistribuibil Microsoft Visual C++.

3. Selectați pachetul, apoi faceți clic pe opțiunea Modificare.

4. Apoi, faceți clic pe Da în promptul User Account Control.

5. În fereastra pop-up care apare, faceți clic pe Reparare. Așteptați ca procesul să se termine.

6. Asigurați-vă că modificați toate pachetele redistribuibile Microsoft Visual C++ urmând pașii de mai sus.

7. În cele din urmă, reporniți computerul.

Deschideți aplicația pe care nu ați putut-o deschide anterior. Dacă acest lucru nu a funcționat, încercați să reinstalați redistribuibilul C++.

Metoda 12: Reinstalați Microsoft Visual C++ Redistributable

Dacă metoda anterioară de reparare a Microsoft C++ Visual Redistributable nu a rezolvat problema Star Citizen care se prăbușește în continuare, atunci va trebui să reinstalați redistribuibilul. Urmați pașii indicați pentru a dezinstala și apoi instalați-i din nou.

1. Deschideți setările de sistem Aplicații și caracteristici.

2. Selectați pachetul Microsoft Visual C++ Redistributable, apoi faceți clic pe opțiunea Dezinstalare.

3. Faceți clic pe opțiunea Dezinstalare din nou pentru a confirma și a elimina pachetul.

Notă: Asigurați-vă că dezinstalați toate pachetele redistribuibile Microsoft Visual C++.

4. Apăsați tasta Windows, tastați Command Prompt, apoi faceți clic pe Run as administrator.

5. Tastați următoarea comandă și apăsați tasta Enter.

Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

6. Odată ce procesul este finalizat, reporniți computerul.

7. Apoi, vizitați Pagina web redistribuibilă Microsoft Visual C++ pentru a descărca cel mai recent pachet C++, așa cum se arată aici.

8. Odată descărcat, deschideți fișierul descărcat făcând dublu clic pe el în Descărcările mele. Instalați pachetul urmând instrucțiunile de pe ecran.

9. Odată ce instalarea este finalizată, reporniți în sfârșit computerul.

Lansați din nou jocul și verificați dacă vă confruntați din nou cu problema de încărcare. De data aceasta, nu te vei confrunta cu nicio problemă.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și ați putea remedia problema de blocare a Star Citizen pe computerul dvs. cu Windows 10. Spuneți-ne care metodă a funcționat cel mai bine pentru dvs. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos.

  Cum să remediați glisorul bateriei lipsă în Windows 10 Fall Creators Update
x