08/18/2022

Remediați adresa de e-mail negăsită în Gmail

Gmail este unul dintre serviciile de e-mail populare folosite de oameni pentru a comunica. Puteți utiliza Gmail atât pe smartphone-ul dvs., cât și pe computer. Este foarte ușor să trimiți e-mailuri din Gmail. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu o eroare de adresa Gmail negăsită, atunci nu vă faceți griji! Vă oferim un ghid perfect care vă va învăța cum să remediați eroarea adresa de e-mail negăsită. Deci, continuă să citești!

Cum să remediați adresa de e-mail negăsită în Gmail

Dacă vă confruntați cu o eroare de adresă negăsită a subsistemului de livrare a e-mailurilor în timpul trimiterii de e-mailuri, atunci am enumerat toate metodele posibile de depanare pentru a remedia această problemă. Dar înainte de a trece prin aceste metode, trebuie să efectuați câteva verificări preliminare, așa cum se arată în secțiunea de mai jos.

Verificări preliminare

În primul rând, trebuie să efectuați câteva verificări pentru a vă asigura că adresa de e-mail introdusă este corectă sau nu. Iată câteva verificări preliminare:

  • Verificați dacă ați introdus o adresă de e-mail incorectă.
  • Dacă ați omis un caracter în timp ce introduceți adresa de e-mail, atunci acest lucru poate crea și problema menționată. Deci, ar trebui să verificați corect adresa de e-mail.
  • De asemenea, dacă destinatarul a blocat adresa dvs. de e-mail, acest lucru poate cauza o eroare a adresei de e-mail negăsită. Cereți destinatarului să vă deblocheze e-mailul.
  • Copiați și inserați adresa de e-mail în loc să tastați pentru a evita greșelile de ortografie.
  5 noi limbaje de programare pe care ar trebui să le cunoașteți

Mai jos sunt metodele de a remedia eroarea adresa Gmail negăsită.

Metoda 1: Asigurați-vă că adresa de e-mail este disponibilă

Dacă adresa de e-mail pe care ați introdus-o a fost ștearsă de proprietar, atunci este posibil să vă confruntați cu o eroare Gmail negăsită. Deci, în primul rând, trebuie să vă asigurați că adresa de e-mail funcționează sau nu în prezent.

1. Apăsați tasta Windows, tastați chrome și faceți clic pe Deschidere.

2. Apăsați simultan tastele Ctrl + Shift + N pentru a deschide o filă în modul Incognito.

3. Aici, accesați pagina de conectare Gmail.

4. Dacă există un mesaj care spune că Acest cont a fost șters recent și poate fi restaurat, atunci acesta se referă că e-mailul destinatarului a fost șters. Puteți cere o altă adresă de e-mail dacă acesta este cazul.

Metoda 2: Programează e-mail

Dacă serverele Gmail nu sunt, atunci nu veți putea trimite niciun e-mail. Acest lucru poate cauza o eroare de adresa de e-mail negăsită. Puteți verifica Google Workspace Status Dashboard pentru a vă asigura că serverele Gmail funcționează sau nu.

Dacă serverele Gmail sunt în prezent nefuncționale, atunci vă puteți programa prin e-mail urmând pașii de mai jos:

1. Navigați la Gmail și conectați-vă la contul dvs.

2. Faceți clic pe opțiunea Compune.

3. Aici, introduceți adresa de e-mail.

4. Apoi, faceți clic pe pictograma săgeată în jos de lângă butonul Trimitere.

5. Selectați opțiunea Programare trimitere.

6. Acum, faceți clic pe opțiunea Alegeți data și ora.

7. Alegeți data și ora și faceți clic pe Programare trimitere.

***

Sperăm că ghidul a fost util și că ați reușit să remediați eroarea adresa de e-mail negăsită. Dacă mai aveți întrebări cu privire la acest articol, atunci nu ezitați să le întrebați în secțiunea de comentarii.

  Cum să scanați un snapcode salvat pe camera foto