Panglică UI, mai multe file, editare divizată și multe altele

Editorii de text pentru Windows vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Aici, la wdzwdz, am analizat unele dintre cele mai bune din lot, cum ar fi NeechPad, ModernNote (care este practic un blocnotes cu interfață modernă pentru Windows 8 și RT), TinyNotepad, și puterea de editare a textului, Notepad++ și diferitele sale pluginuri. Am văzut cei mai mulți utilizatori avansați preferând Notepad++ față de alte alternative datorită setului său extins de funcții, dar cei care caută un echilibru între design bun, simplitate și caracteristici pot încerca Syncplify.me Notepad. Este o aplicație Windows care, pe lângă un design elegant și minimal, prezintă un număr decent de setări avansate pentru programatori, dezvoltatori web și programatori.

Editorii de text nu sunt folosiți doar pentru a nota note cu scop general, pentru a enumera sarcini și sarcini de făcut. Instrumente avansate precum Notepad++ sunt livrate cu evidențiere de sintaxă și o interfață cu mai multe file pentru a ajuta dezvoltatorii și programatorii să obțină mai mult în mai puțin timp. Syncplify.me Notepad, din fericire, are și aceste două caracteristici. În plus, vă permite să editați fișiere text cu dimensiuni mai mari de 4 GB, să căutați în fișiere pentru a rectifica rapid erorile și are o opțiune la îndemână de editare împărțită pentru a vizualiza și edita două fișiere text unul lângă altul.

Un alt aspect interesant despre Syncplify.me este designul său asemănător interfeței de utilizator cu Panglică, care este atât intuitiv, cât și ușor pentru ochi. De asemenea, este optimizat pentru afișaje și dispozitive bazate pe tactile, făcând din aplicație o alternativă excelentă pentru Notepad++ pentru utilizatorii de tablete Windows. Panglica conține trei file în partea de sus, etichetate Fișier, Editare și Avansat, unde secțiunea Editare vă oferă toate utilitățile obișnuite de editare a textului.

  Ce sunt + Diferența dintre TCP și UDP

Făcând clic pe fila Fișier, aplicația trece la o interfață simplă în stil UI modern, care vă permite doar să deschideți, să salvați și să imprimați orice fișier text sau pe cele pe care le-ați editat recent în program – probabil destinate citirii fără distracție.

După cum am menționat mai devreme, editorul de text este ideal și pentru utilizatorii avansați, programatori și programatori. Din fila Avansat, acești utilizatori pot avea acces la funcții precum Document Map, Split Editor, Find in Files și Hash Code. Așa este, puteți verifica rapid integritatea documentelor folosind un calculator de cod hash încorporat, care acceptă algoritmii CRC32, MD5, RIPE-MD160, SHA1, SHA256 și SH512.

Opțiunea „Eliminați liniile goale” din această secțiune șterge toate liniile goale dintr-un fișier, în timp ce „Trim Lines” elimină orice spații redundante. Alte opțiuni includ exportul documentelor în formate HTML și RTF.

Syncplify.me Notepad este gratuit atât pentru uz personal, cât și pentru uz comercial. Funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Descărcați Syncplify.me Notepad