Obțineți un monitor de lățime de bandă și viteză de rețea în bara de sistem Windows

Dacă planul tău de internet acasă nu este nelimitat, nu ești singur; zilele lățimii de bandă nelimitate au trecut de mult în majoritatea părților lumii, iar măsurarea datelor a devenit o practică obișnuită în rândul furnizorilor de servicii de internet datorită consumului crescut de lățime de bandă de către utilizatori. Dacă abonamentul dvs. de internet are o cotă lunară, este recomandabil să o urmăriți singur pentru a nu depăși limita lunară de date. De asemenea, nu obțineți întotdeauna viteza promisă de către furnizorul dvs. de servicii de internet, iar urmărirea ei poate fi o idee bună pentru a vedea dacă obțineți banii. Există mai multe instrumente care vă ajută cu ambele sarcini, iar NetTraffic este un program pentru Windows care vă ajută să vă monitorizați utilizarea internetului într-o gamă largă de interfețe de rețea.

Instrumentul ușor are o interfață decentă și ușor de utilizat și se află permanent în zona barei de sistem atunci când este lansat. După ce faceți clic pe pictograma din bara de sistem, vedeți o fereastră mică cu un grafic care reprezintă viteza curentă a internetului. Modelul codificat în culori al graficului vă permite să examinați și să analizați rata de descărcare, încărcare și combinare a lățimii de bandă. Graficul se actualizează în timp real, reflectând automat orice vârfuri de date și întreruperi.

Faceți clic dreapta pe pictograma de notificare NetTraffic și vă va permite să deschideți raportul complet de statistici din meniul contextual. Acest raport vă permite să examinați în detaliu istoricul utilizării datelor. Fila General vă permite să vizualizați informațiile disponibile pe an, lună, zi și chiar oră. Programul monitorizează tot ceea ce are legătură cu transferurile dvs. de date. De exemplu, puteți verifica cu ușurință numărul total de octeți trimiși și primiți și timpul total de când interfața de rețea a devenit activă. Raportul este împărțit în secțiuni curente, medii și de prognoză.

  Creați unul pentru Windows sau Mobile

Faceți clic pe fila Diagrame / Tabele și NetTraffic vă va oferi informații într-un mod diferit. Aici, puteți vizualiza și analiza informații referitoare la anumite intervale de date. Tot ce trebuie să faceți este să specificați datele „De la” și „Până”, iar programul se va ocupa de restul. În plus, puteți, de asemenea, să faceți clic și să trageți peste un anumit interval de timp pe diagramă, iar statisticile dvs. se vor schimba în perioada de timp selectată.

De asemenea, puteți personaliza această diagramă din fereastra de setări a NetTraffic, schimbând culorile și stilul, precum și ajustând alte opțiuni utile din filele General și Diagramă.

NetTraffic funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8. Sunt acceptate atât sistemele de operare pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți.

Descărcați NetTraffic