Obțineți un comutator de aplicații pe ecran complet în iOS 7 cu previzualizări pe ecran complet

În timp ce modificările Cydia precum ClassicSwitcher și ControlTask ​​permit utilizatorilor să readucă vechiul comutator de aplicații la iOS 7, versiunea mai nouă a acestei funcții a adunat deja o bază de fani destul de adoratoare. Cardurile oferite în noul comutator de aplicații arată mai frumos și, desigur, oferă previzualizări ale tuturor aplicațiilor deschise. FullscreenPreviews este o nouă modificare care extinde această idee și extinde cardurile de comutare a aplicațiilor pentru a acoperi întregul ecran. S-ar putea ca acest lucru să nu aibă sens la început, dar trebuie doar să utilizați modificarea o dată pentru a înțelege gândul care a intrat în crearea lui.

FullscreenPreviews este genul de modificare cu care se obișnuiește, deoarece reînnoiește întregul comutator de aplicații. Puteți comuta modificarea prin meniul pe care îl adaugă la aplicația Setări. Este activat în mod implicit imediat după ce îl instalați, așa că tot ce rămâne de făcut este să atingeți de două ori butonul de pornire pentru a intra în comutatorul de aplicații.

La început, utilizatorii noi s-ar putea simți puțin pierduți, deoarece cardurile nu arată deloc diferit de aplicația pe care o reprezintă, adică nu există nimic care să indice dacă vă aflați în comutatorul de aplicații sau dacă utilizați o aplicație. Procesul rămâne același: glisați la stânga și la dreapta pe ecran pentru a comuta între previzualizările aplicației, atingeți o previzualizare o dată pentru a comuta la aplicație sau glisați-o în sus pentru a o închide. Cu toate acestea, abilitatea de a ucide mai multe aplicații simultan este pierdută.

S-ar putea să întâlniți ocazional o întârziere când treceți la o aplicație, mai ales dacă aplicația în cauză a fost inactivă de ceva timp. Dezvoltatorul sugerează să atingeți previzualizarea de două ori, cel mai probabil pentru a accelera lucrurile în astfel de cazuri. Restul modificării rulează fără probleme; derularea între și închiderea previzualizărilor este la fel de fluidă ca și în comutatorul implicit de aplicații. Este posibil să trebuiască să reporniți dispozitivul o dată după activarea/dezactivarea modificării.

  Nu, actualizarea iOS 13.5 pentru iPhone nu va trimite guvernului datele dumneavoastră de sănătate

FullscreenPreviews este o modificare decentă, dar cred că doar o anumită secțiune a comunității de jailbreak îi va plăcea. Este mai mult o modificare cosmetică în loc de una care adaugă confort. Ar putea deveni mai practic dacă se adaugă un fel de indicator pe sau în jurul previzualizărilor aplicației.

Nota editorului: să apară un rând de pictograme în partea de jos, ca în comutatorul implicit de aplicații, ar putea fi o idee bună.

Puteți descărca gratuit FullscreenPreviews din repo BigBoss al magazinului Cydia.