Obțineți Google Now Hotword Detection în Apex, Nova, TouchWiz și Sense

La lansarea Android 4.4 KitKat pe Nexus 5, Google a decis să renunțe la lansatorul AOSP în favoarea noului său Google Now Launcher, care oferă o integrare strânsă cu Google Now, complet cu detectarea cuvântului „OK Google” pentru a declanșa corect căutarea vocală Google Now. de pe ecranul de pornire, fără a fi nevoie să atingă telefonul. Oricât de minunată este această caracteristică, este limitată în mod special la Google Now Launcher și nu funcționează cu niciun alt lansator (inclusiv lansatorul AOSP) chiar și pe KitKat. Cu toate acestea, dacă utilizați lansatoare Apex, Nova, Samsung TouchWiz sau HTC Sense, acum puteți obține o capacitate similară de căutare vocală Google Now activată prin voce chiar pe ecranul dvs. de pornire cu Active Searching by XDA-Developers Senior Member sam_0829.

După instalarea aplicației, trebuie să specificați lansatorul pentru a activa funcția de detectare a cuvintelor calde. Pentru a face acest lucru, lansați Căutarea activă și accesați Setările acesteia prin meniu.

Odată ajuns acolo, selectați lansatorul la alegere din Apex, Nova, TouchWiz și Sense. De asemenea, puteți alege cuvântul fierbinte de activare din opțiunile disponibile care includ „Trezește-te” (implicit), „Hei Buddy” și „Bună prietene” (din păcate, nu există „OK Google” aici deocamdată, poate din cauza restricțiilor de drepturi de autor). În cele din urmă, recunoașterea vocală offline pentru lansarea de aplicații și efectuarea de apeluri etc. poate fi, de asemenea, comutată din setări.

După ce ați configurat totul în funcție de preferințele dvs., întoarceți-vă la ecranul principal al aplicației și atingeți butonul mare albastru pentru a începe serviciul acesteia. Aplicația are o notificare persistentă pentru a o împiedica să fie ucisă sau întreruptă în fundal, deși ascultă în mod activ cuvântul fierbinte doar în timp ce vă aflați pe ecranul de pornire pentru a păstra bateria. Continuați și rostiți cuvântul fierbinte pe care l-ați selectat; ar trebui să vedeți interfața de căutare vocală Google Now. Și atunci când este rostită fără a fi conectat la Wi-Fi sau la o conexiune de date, recunoașterea vocală offline se activează exact așa cum era de așteptat.

  Cum să vă verificați viteza rețelei de internet pe Ubuntu

În acest moment, Căutarea activă este disponibilă doar la XDA-Developers ca APK, pe care îl puteți încărca pe dispozitivul dvs. ca orice alt APK. În versiunea gratuită disponibilă în prezent acolo, sunteți limitat să utilizați aplicația doar cu Apex Launcher, iar motorul offline nu este disponibil. Deși dezvoltatorul intenționează să aducă atât versiunea gratuită, cât și versiunea cu funcții complete în Magazinul Play în decurs de o săptămână. Până atunci, jucați-vă cu versiunea gratuită, mergând la firul XDA prin linkul de mai jos.

Descărcați APK-ul Active Searching de la XDA-Developers