Nu întrerupeți dezactivarea automată a notificărilor Android în timpul redării muzicii

Fiind un audiofil, petrec o mare parte din timp ascultând melodii pe telefonul meu Android, dar după ce am încercat o mulțime de playere muzicale, atât plătite, cât și gratuite, pe Play Store, încă nu am găsit unul care să-mi permită dezactivați sunetele de notificare în timpul părților mele preferate ale unui cântec. Pentru cei nou pe platformă, pe Android, dacă primiți un mesaj text sau un e-mail în timp ce ascultați muzică, sistemul de operare îl întrerupe automat pentru câteva secunde, redă sunetul de notificare. apoi reia redarea audio. Deși nu pierdeți o alertă, nu este ideală pentru redarea neîntreruptă a muzicii. Astăzi, am dat peste o aplicație numită Don’t Pause, care se întâmplă să fie o soluție excelentă pentru această problemă.

Don’t Pause este o aplicație gratuită care poate pune automat telefonul în modul vibrație atunci când redați muzică și poate reveni la setările normale când ați oprit redarea. În poate fi activat și dezactivat din mers și are o interfață simplă. Continuați să citiți dincolo de salt pentru mai multe detalii.

Aplicația nu este chiar prima de acest gen. În ianuarie, am acoperit o aplicație similară numită Shush, care poate comuta și telefonul în modul silențios atunci când îl utilizați și înapoi, când îl puneți în buzunar. Don’t Pause este o alternativă minimă la Shush, cu accent pe redarea audio. Dezvoltatorul, de asemenea, recunoaște că s-a inspirat de la Shush atunci când creează Don’t Pause.

Când este activată, Nu Pauză stă în liniște în fundal, dezactivând toate notificările primite pentru tine, atâta timp cât se redă muzică. Spre deosebire de alte aplicații similare, aceasta nu necesită nicio configurare. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți butonul verde de pornire din partea de jos a interfeței sale și se va ocupa de restul.

  Editați numere și funcții la mijlocul calculului și adăugați constante [Android]

Aplicația este disponibilă gratuit pe Google Play Store. Descărcați-l pe dispozitivul dvs. din linkul de mai jos.

Instalați Nu întrerupeți din Magazin Play