Moodies pentru iPhone analizează starea de spirit și emoțiile din vocea ta

Știm cu toții cât de mic este rolul „cuvintelor” reale atunci când comunică vocal cu alți oameni. Indiciile non-verbale încapsulate de limbajul corpului și tonul exact al vocii contează mult mai mult! Cu toate acestea, asta este ceea ce știm ca oameni, deoarece această caracteristică este încorporată în esență cu noi toți. Ce-ar fi dacă computerele ne-ar putea analiza starea de spirit după vocea noastră?

Dezvoltat de Beyond Verbal, o companie centrată pe dezvoltarea de software pentru analiza emoțiilor bazat pe intrarea vocală brută, „Moodies” este o nouă aplicație iOS care pretinde că îți detectează starea de spirit doar prin modul în care vorbești și asta în mai puțin de 20 de secunde! Moodies depinde de propriul motor patentat de analiză a emoțiilor bazat pe cloud de la Beyond Verbal pentru a face toată munca grea; aplicația în sine acționează ca un fel de canal.

Pentru a testa aplicația în mod corespunzător, am lăsat-o să analizeze două monologuri diferite din două filme diferite.

Primul este atunci când Tom Cruise se defectează și începe să strige furios în stare de ebrietate, după ce și-a dat seama că nu poate câștiga procesul în justiție în „A Few Good Men”. Moodies a detectat că personajul său avea sentimente de dominație și superioritate, de a nu-i place pe ceilalți și de a judeca foarte mult.

Pentru cel de-al doilea caz, l-am lăsat să asculte monologul lui Morgan Freeman pe la sfârșitul „The Shawshank Redemption”, în care el discută despre modul în care personajul principal evadează din închisoarea Shawshank și îl prinde în capcană pe gardianul său corupt. Moodie a spus că personajul lui Freeman este singur, se simte neajutorat și plin de remuşcări.

  Toate porturile computerului/PC-ului dvs. explicate

Moodies vine cu două moduri diferite. Opțiunea „Analiza rapidă” unică poate fi invocată atingând butonul roșu „ascultă”, iar apoi există „Analiza continuă” pentru a evalua în mod continuu starea de spirit a unei persoane în timp ce continuă să vorbească. Moodies vă arată o „dispoziție primară” care se explică de la sine, alături de o „dispoziție secundară” pentru o dispoziție mai puțin exprimată, dar încă detectată. Toate stările de spirit înregistrate sunt stocate în Vault, astfel încât să vă puteți vedea istoricul cu aplicația. Puteți partaja rezultatul Moodies pe Facebook, Twitter și prin e-mail.

Deși nu este 100% precis (personajul lui Cruise se simțea inferior în situație, nu superior), a detectat corect starea de spirit a personajului lui Freeman. Personajul lui Freeman însuși spune că închisoarea Shawshank se simțea goală fără personajul principal, adică se simțea singur.

Pentru Beyond Verbal, Moodies este o dovadă de concept pentru a le arăta clienților potențiali cât de bine se descurcă cu analiza emoțiilor. Pentru noi ceilalți, este o aplicație gratuită distractivă, dar nu complet utilă, cu care să vă jucați.

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre Moodies lăsând un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Instalați Moodies din App Store