Monitor de utilizare a rețelei PC, a mouse-ului și a tastaturii cu hărți termice

Ți-ai dorit vreodată să afli cât timp petreci pe internet, câte cuvinte ai tastat într-o zi sau unde ai dat clic pe ecran? WhatPulse pentru Windows face toate acestea și multe altele. Este un program bogat în funcții care monitorizează utilizarea tastaturii și a mouse-ului, lățimea de bandă a rețelei și trimite aceste statistici către un portal web, permițându-vă să vă analizați viața de calcul în cel mai simplu mod. Acest lucru vă permite, de asemenea, să concurați cu alții comparând aceste statistici cu alți utilizatori WhatPulse.

Interfața WhatPulse este împărțită în file Prezentare generală, Intrare, Rețea, Timp de funcționare, Setări și Configurare cont. Ultima, Configurare conturi, este fila care vă întâmpină atunci când aplicația este lansată pentru prima dată. S-ar putea să fi ghicit până acum că va trebui mai întâi să creați un cont pentru a vă încărca statisticile. Din fericire, puteți accelera lucrurile conectându-vă folosind contul dvs. de Facebook. Când sunteți conectat, filele rămase sunt deblocate.

Fila Prezentare generală vă oferă o imagine generală a tuturor informațiilor diferite pe care le-a adunat despre mașina dvs., de exemplu, versiunea Windows instalată pe computerul dvs., modelul procesorului, RAM, GPU, numărul total de clicuri, tastele și utilizarea lățimii de bandă. Făcând clic pe „Puls” de aici, datele adunate se încarcă pe un server online.

Pentru mai multe detalii, puteți, desigur, să comutați la fila aferentă fiecărei categorii. De exemplu, fila Intrare vă arată numărul de taste și clicuri înregistrate de computerul dvs. într-o anumită perioadă de timp. Perioada de timp poate fi sortată zilnic, săptămânal, lunar, anual și permanent. Setarea „toate” va afișa statistici de când programul a fost instalat, desigur.

  Cum să vă urmăriți mașina online

Sub apăsările de taste, veți găsi o hartă termică a tastaturii, care utilizează practic culori deschise și calde pentru a arăta ce taste au fost folosite mai mult decât altele în perioada de timp selectată, așa cum se arată în captura de ecran de mai jos. Sub aceasta, aplicația afișează cantitatea totală de clicuri înregistrate în ziua curentă.

Există și o hartă termică a mouse-ului în această secțiune. Puteți comuta la el din butoanele săgeată din colțul din dreapta sus. Indică zonele pe care au fost făcute clic pe ecran cu pete, a căror culoare depinde de câte ori s-a făcut clic pe o anumită zonă. Roșu indică zonele pe care s-a făcut clic cel mai mult. La fel ca statisticile de la tastatură menționate mai sus, aceste informații pot fi vizualizate în diferite perioade de timp.

Sub fila Rețea, puteți vedea utilizarea zilnică a internetului. Aplicația poate monitoriza utilizarea lățimii de bandă a tuturor dispozitivelor din rețea și chiar vă arată utilizarea lățimii de bandă în funcție de țară. Încă o dată, puteți naviga între datele disponibile folosind butoanele săgeată din dreapta sus.

Aplicația este bine concepută, ușor de utilizat și, deși s-ar putea să nu fie unul dintre acele instrumente de care aveți cu adevărat nevoie, merită cu siguranță încercat, mai ales dacă vă plac monitoarele și statisticile de sistem. Funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Descărcați WhatPulse