Link Bubble pentru Android deschide linkuri în aplicație în fundal

Un studiu din 2012 realizat de Google a menționat că tot mai mulți oameni încep să navigheze pe web pe dispozitivele lor mobile. Utilizarea smartphone-urilor și a tabletelor a crescut semnificativ în ultimii câțiva ani, iar browserele web mobile au devenit unul dintre cele mai frecvent utilizate software-uri. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele modalități prin care utilizatorii interacționează cu web-ul pe dispozitivele mobile. Noua și inovatoare aplicație Link Bubble de la dezvoltatorul australian Chris Lacy își propune să eficientizeze întreaga experiență de navigare pe web mobilă, facilitând gestionarea linkurilor web pe care le întâlniți în orice aplicație.

Link Bubble vă permite să deschideți astfel de legături în fundal în timp ce continuați să utilizați aplicația curentă în prim-plan. De ce ai vrea să faci asta, te întrebi? Ei bine, de obicei, atunci când atingeți un link, Android trece de la aplicația actuală la browserul implicit, unde trebuie să așteptați ca pagina să se încarce. Link Bubble, pe de altă parte, încarcă acel link într-o „bulă” animată plutitoare, permițându-vă să continuați să utilizați alte aplicații în prim-plan sau chiar să reveniți la ecranul de start.

Când se termină încărcarea linkului, puteți extinde balonul pentru a umple ecranul și a vizualiza pagina web de bază. Atingând din nou balonul, o minimizează, astfel încât să poți reveni la ceea ce făceai. Balonul rămâne vizibil pe ecran și îl puteți trage în orice zonă a ecranului, la fel ca capetele de chat ale Facebook Messenger. Scopul principal aici este de a vă scuti de așteptarea încărcării acestor pagini, permițându-vă să investiți acel timp în alte sarcini mai importante.

  6 cele mai bune alternative pentru Super Nintendo Mini pentru Android

Versiunea gratuită a aplicației poate intercepta numai link-uri dintr-o singură aplicație la un moment dat. Varianta plătită elimină această limitare.

Acțiuni suplimentare pot fi efectuate pe balonul plutitor în timp ce o trageți. Îl puteți trage în bulele din oricare dintre colțurile de sus pentru a partaja linkul cu alte aplicații alese de dvs. sau îl puteți trage în balonul „x” din partea de jos pentru a o elimina.

Link Bubble păstrează, de asemenea, un jurnal complet al timpului care a fost salvat în timpul deschiderii linkurilor folosind aplicația. În plus, vă permite să accesați linkuri deschise anterior din Istoricul aplicației, care pot fi, de asemenea, șterse complet dacă este necesar.

Există un mic buton roată în colțul din dreapta sus al ecranului de pornire al aplicației, atingând care vă permite să accesați setările aplicației de unde puteți specifica aplicația de unde doriți ca Link Bubble să intercepteze legăturile, să personalizeze în stânga sus și în dreapta sus. bule de partajare a linkurilor, comutați în modul incognito și ștergeți datele private.

Mai jos, veți găsi linkuri din Magazin Play către versiunile gratuite și pro de Link Bubble.

Instalați Link Bubble din Magazin Play (Liber)

Instalați Link Bubble Pro din Play Store (Plătit)