12/04/2023

Este cel mai bun instrument pentru colaborarea virtuală?

Adobe Connect vă oferă o platformă versatilă în care puteți crea și oferi cu ușurință webinarii virtuale, întâlniri și formare.

După recenta pandemie, aproape fiecare industrie s-a confruntat cu dificultăți în gestionarea și colaborarea cu angajații, partenerii, furnizorii și alții.

De aceea, multe organizații au început să ofere lucru de la distanță pentru angajații lor, în timp ce instituțiile de învățământ oferă studii de la distanță pentru studenții lor.

Cererea de lucru sau studiu la distanță a determinat organizațiile să adopte soluții avansate de la distanță.

Adobe Connect este un instrument de la distanță care oferă un panou virtual perfect pentru întâlniri, instruire și multe altele. Transformă modul în care obișnuiai să interacționezi cu publicul și oferă capabilități uimitoare pentru a face colaborarea virtuală plăcută.

Voi discuta despre Adobe Connect, caracteristicile sale și câteva dintre alternativele la Adobe Connect în această postare.

Adobe Connect: o prezentare generală

Adobe Connect este o suită de software de colaborare digitală și de învățare pentru conferințe web, partajare desktop și partajare prezentări. Instrumentul vă permite să configurați, să gestionați și să desfășurați cu ușurință seminarii web, prezentări, programe de formare și multe altele.

Veți obține control complet asupra sesiunilor virtuale împreună cu experiențele personalizate și uimitoare. Cu Adobe Connect, puteți oferi sesiuni de învățare și formare captivante, împreună cu seminarii web de marcă, bazate pe implicare și personalizate. De asemenea, vă permite să programați cu ușurință întâlniri personalizate, de încredere și de înaltă calitate.

Un startup numit Presedia a dezvoltat pentru prima dată produsul și a inclus un plugin PowerPoint-to-Flash de prima generație împreună cu un modul de instruire. Produsul a fost apoi achiziționat de Macromedia, care a adăugat o componentă de conferințe web cunoscută sub numele de Breeze Live.

În versiunile ulterioare, Macromedia Breeze a adăugat patru aplicații, adică Breeze Training, Breeze Events, Breeze Meeting și Breeze Presenter test. În cele din urmă, Macromedia a fost redenumită Adobe Connect, inclusiv Adobe Connect Webinars, Connect Meetings și Connect Learning.

Adobe Connect este potrivit pentru diferite industrii, de la instituții de învățământ și afaceri la guvern și ONG-uri. Instituțiile de învățământ folosesc această platformă pentru a oferi experiențe în clasă virtuală cu ajutorul sesiunilor interactive live prin integrarea cu sistemele de management al învățării.

Agențiile guvernamentale îl folosesc ca mediu virtual pentru răspuns rapid la situații de urgență, oferind schimb de date în timp real în siguranță pentru colaborarea între agenții. În plus, agențiile guvernamentale folosesc, de asemenea, suita de software pentru a realiza programe de conștientizare a cetățenilor și pentru a sprijini operațiuni cruciale, inclusiv aplicarea legii, sănătatea și siguranța publică, guvernanța locală și multe altele.

Întreprinderile folosesc această platformă pentru a organiza programe de formare, întâlniri de echipă, întâlniri de echipă și evenimente de marketing.

Caracteristicile Adobe Connect

Folosind funcțiile Adobe Connect, am putut crea cu ușurință seminarii web, întâlniri și evenimente. De asemenea, le puteți face mai captivante ca interacțiuni din viața reală, creând experiențe reutilizabile, sigure și personalizabile. Să verificăm caracteristicile sale:

 • Pod-uri: Una dintre cele mai interesante caracteristici pe care le-am găsit în Adobe Connect este Pod-urile sale. Acestea sunt ferestre funcționale care îndeplinesc roluri specifice și deschid noi posibilități de proiectare pentru a oferi experiențe virtuale. Trebuie doar să adăugați poziția, numele și dimensiunea podurilor pentru a obține storyboard-uri virtuale, care sunt cunoscute sub numele de layout-uri.

Podurile vă ajută să extindeți posibilitățile în interiorul camerelor virtuale. Puteți alege din biblioteca de aplicații personalizată a Adobe Connect sau puteți crea aplicații proprii folosind SDK-ul său HTML.

 • Aspecte: Adobe Connect vă permite să creați storyboard-uri pentru a ghida atenția participanților către o anumită zonă. Când scena virtuală este gata, o puteți îmbunătăți cu multimedia, sondaje, chat-uri, note, imagini, cursuri interactive și chestionare.
 • Personalizări ale mărcii: o altă caracteristică uimitoare este capacitatea de a personaliza estetica camerei tale virtuale cu logo-urile, culorile și imaginile companiei tale sau cu tema și starea de spirit a poveștii tale.
 • Șabloane: puteți permite echipei dvs. să acceseze șabloane pentru a vă transforma cu ușurință scena virtuală într-una reală. Folosind șabloane, am reușit să creez design-uri ușor și rapid. Cu Adobe Connect, puteți crea săli persistente nelimitate pentru fiecare utilizator licențiat, puteți activa experiențe consistente și puteți configura săli noi.
 • Persistență: participanții, prezentatorii și gazdele pot „intra” direct în sălile persistente reutilizabile care sunt configurate în avans. Puteți crea și reutiliza chestionare, conținut și sondaje pentru diferite audiențe în momente diferite.
 • Desen și adnotări: Adobe Connect vă permite să începeți cu o tablă virtuală goală sau să adăugați culoare, adnotări, forme și text pentru a atrage atenția tuturor participanților acolo unde doriți. Puteți permite participanților să facă același lucru și să deseneze împreună pe flipchart virtual.
  14 cele mai bune suplimente și pluginuri PowerPoint pentru a vă crește productivitatea

 • Bara laterală: Bara laterală permite o capacitate eficientă de prezentator în interiorul podului de partajare care oferă note prezentatorului, un contur care poate fi căutat pentru notele vorbitorului și navigare neliniară lângă PowerPoint, astfel încât să nu aveți nevoie de un al doilea monitor.
 • Breakouts: puteți împărți sala de clasă primară în mai multe săli mai mici. Aici, puteți atribui participanților dvs. să divizeze sau să utilizați împărțirea automată. Apoi, puteți umple fiecare cameră mai mică și puteți aduce conținut înapoi în camera principală pentru a învăța și a discuta cu grupul mai mare.
 • Conversații cu subiecte: puteți rula diferite instanțe de chat pe scena virtuală pentru a permite participanților să se angajeze în interacțiuni relevante între egali. În plus, puteți folosi emoticoane și text colorat pentru interacțiuni mai bune.
 • Acțiuni și solicitări: Adobe Connect vă permite să vă invitați participanții să le caute atenția sau să le permiteți să vă atragă atenția. Am găsit interacțiunile ca și cum aș fi într-o conversație live, dar în realitate, este o cameră virtuală.
 • Web Link Pods: Adobe Connect oferă Web Link Pods, astfel încât să le puteți folosi pentru a introduce o adresă URL live în browserele participanților. Acesta poate fi un sondaj live la sfârșitul oricărei întâlniri sau sesiuni sau trimite cursanții la o înregistrare sau evaluare.
 • Sondaje multidimensionale: puteți rula un sondaj pe tabloul virtual pentru a înțelege ce procent de participanți preferă a, b sau c. Cu toate acestea, pot exista mai multe răspunsuri corecte. Adobe Connect permite gazdei să pună întrebări diferite și să caute răspunsuri diferite, cum ar fi răspunsuri multiple sau răspunsuri scurte deschise. De asemenea, puteți vedea votul general în cadrul întâlnirii live și puteți intra în legătură cu alții pentru a le împărtăși.

 • Chat moderator: puteți folosi un pod Întrebări și răspunsuri pentru a avea control complet asupra întrebărilor, răspunsurilor și identităților participanților. În plus, puteți gestiona mai multe întrebări în webinarii în mod eficient, oferindu-le expertului din sală.
 • „Pauză” camerei web: videoclipurile sunt esențiale pentru interacțiuni captivante. Adobe Connect oferă o cale de mijloc, împreună cu capacitatea de a utiliza un „cadru înghețat” atunci când nu interacționați activ într-o interacțiune de grup.
 • Navigare asincronă: Adobe Connect permite participanților să răsfoiască conținut într-un ritm specific, în timp ce instructorii pot continua cu întâlnirea sau cursul.
 • Zona gazdă și prezentator: Adobe Connect oferă în culise virtuale mai mulți prezentatori și gazde pentru a colabora eficient și discret, precum și pentru a edita sau adăuga experiența pe scenă din mers. Puteți avea agenda, notele, lista de participanți, vizualizările prezentatorului, tabloul de bord de implicare și chatul prezentatorului în zona din culise.
 • Modul Pregătire: Adobe Connect le permite producătorilor să pregătească setările de etapă în timp ce livrează, dar în modul ascuns. Acest lucru nu va afecta sesiunea în curs pentru participanți sau prezentatori.
 • Tabloul de bord de implicare: puteți utiliza funcția de tablou de bord de implicare pentru a ajusta formatele de livrare sau ritmul dvs. În acest fel, puteți citi publicul așa cum ați fi pe o scenă reală. Scorul agregează limbajul corpului digital pe baza diferiților parametri de participare.

 • Videoclipuri accesibile: Adobe Connect acceptă subtitrări MP4, melodii audio în limba a doua și melodii audio descriptive pentru a stimula înțelegerea, reținerea și implicarea participanților.
 • Accesibilitate: acum, puteți face PDF-urile disponibile direct cititorilor de ecran, astfel încât participanții cu deficiențe de vedere să poată auzi cu ușurință textul.
 • Biblioteca de conținut: puteți accesa biblioteca centrală de conținut în cloud și o puteți partaja în mod nativ de pe diferite dispozitive. Partajarea nativă este un proces alternativ de partajare la partajarea ecranului, dar are nevoie doar de o mică lățime de bandă. Acest lucru le permite participanților să se alăture chiar și folosind dispozitive cu performanțe reduse sau cu conectivitate redusă.
 • Catalog de evenimente și microsite-uri: Cu puterea încorporată a Adobe Experience Manager (AEM), puteți configura și promova evenimente virtuale și seminarii web cu formulare de înregistrare și pagini de destinație personalizabile și personalizabile. În plus, puteți dezvolta o conexiune pe termen lung cu potențialii dvs. printr-un cont de utilizator, care poate fi activat cu autentificări sociale sau personalizate.
 • Promovare prin e-mail, confirmări și memento-uri: Adobe Connect vă permite să utilizați e-mailuri HTML automate cu marcă personalizată împreună cu evenimentele din calendar încorporate. Acest lucru vă va ajuta să invitați, să confirmați și să reamintiți publicul țintă. Puteți alege dintre șabloane sau puteți crea unul nou în câteva clicuri.
  Cum să diminuezi sau să stingi lumina tastaturii pe un MacBook

 • Urmărirea campaniei și a surselor potențiale: puteți măsura conversiile și le puteți raporta pentru fiecare canal promoțional cu adrese URL. Adresele URL de urmărire sunt susținute în CRM pentru a ușura urmărirea și rutarea înapoi către canalul promoțional.
 • Analiza evenimentelor: rapoartele despre evenimente sunt dezvoltate de Adobe Analytics, care poate afișa canale de conversie a clienților potențiali prin campanii sau evenimente. Puteți folosi raportul de implicare și prezență pentru întrebări și răspunsuri, utilizarea stării, sondaje, descărcări de fișiere și chat.
 • Principiul privilegiului minim: Configurația Adobe Connect și setările interfeței cu utilizatorul vă permit să aveți control complet în timp ce alți participanți se alătură cu cel mai mic privilegiu. Gazdele întâlnirii pot atribui drepturi bazate pe roluri participanților și coprezentatorilor.
 • Conținut interactiv: puteți crea și implementa conținut rapid folosind instrumente precum Adobe Presenter și Adobe Captivate. În plus, puteți adăuga interacțiuni, simulări și chestionare în sălile de clasă virtuale.
 • Aplicații personalizate: puteți utiliza aplicații personalizate sau puteți crea propria aplicație cu Adobe Connect HTML SDK. La aceasta, puteți adăuga jocuri distractive, cronometre, sondaje, ceasuri, un selector aleatoriu de participanți și multe altele în sălile dvs. de clasă.

 • Integrari LMS: puteți urmări și gestiona înscrierea cursanților și curriculumul de învățare integrând Adobe Learning Manager sau orice alt sistem de management al învățării.
 • Suport pentru platformă: nu veți avea nevoie de suplimente sau aplicații pentru a descărca. Cu clienții browser HTML, puteți obține aproape toate capabilitățile cu un singur clic din browser. În plus, puteți partaja, găzdui, antrena și colabora oriunde și oricând cu ajutorul aplicației mobile Adobe Connect pentru iOS și Android.
 • Caracteristici de accesibilitate: Adobe Connect oferă accesibilitate pentru design pentru a ajunge la multe persoane cu deficiențe de mobilitate, auditive sau vizuale. Oferă funcții noi, cum ar fi mai multe piese audio, suport pentru subtitrări MP4 etc., pentru participanții cu deficiențe de auz.
 • Acces la desktop de la distanță: Cu permisiunea participanților, le puteți accesa punctele finale pentru a activa asistența pentru clienți sau demonstrații interactive de produse.
 • Analiza întâlnirilor și utilizarea sistemului: rapoartele de prezență sunt agregate pentru fiecare sesiune de-a lungul unei perioade. Această funcție vă va ajuta să obțineți un raport complet prin chestionare sau sondaje. În plus, puteți urmări utilizarea în funcție de grup, individual, utilizatori de vârf, utilizatori de telefonie mobilă și centru de cost.

Securitate

În timp ce colaborezi, petreci atât de mult timp online și distribui informații confidențiale și personale ale companiei prin sesiuni virtuale. Prin urmare, este necesar să utilizați un instrument sigur.

Mi s-a părut excelent Adobe Connect în ceea ce privește securitatea și veți obține următoarele caracteristici de securitate:

 • Securitate încorporată: Procesul puternic Adobe Secure Product Lifecycle vă permite să vă asigurați că dezvoltatorii Adobe Connect construiesc securitate robustă care poate evolua cu ușurință pentru a se proteja împotriva amenințărilor viitoare.
 • Interacțiuni mai sigure: conexiunea client-server rulează pe un flux HTTPS securizat cu criptare AES-256 standard din industrie pentru a proteja informațiile sensibile.
 • Principiul celui mai mic privilegiu: gazdele întâlnirilor permit controale puternice, bazate pe roluri, pentru a crea o experiență mai sigură și mai sigură pentru toți participanții și coprezentatorii.
 • Implementări flexibile cu servicii gestionate: aveți flexibilitatea de a alege între implementarea cloud privat și o implementare găzduită ca serviciu gestionat în spatele firewall-ului.
  Cum să configurați deblocarea facială pe Google Pixel 4 și Pixel 4 XL

Prețuri

Adobe Connect oferă diferite niveluri de preț pentru a răspunde nevoilor diferite și pentru a ajuta la furnizarea de formare transformatoare și seminarii web care să vă supraalimenteze angajații și obiectivele de accelerare a vânzărilor. Puteți selecta din orice plan și îl puteți regla cu suplimente și upgrade-uri.

 • Standard: costă 190 USD/gazdă/an. Are o capacitate de 100 camere și puteți achiziționa până la 5 licențe de gazdă.
 • Premium: puteți debloca capabilități avansate la 290 USD/gazdă/an. Are o capacitate de 100 camere și puteți achiziționa până la 6-49 de licențe de gazdă.
 • Enterprise: costă 390 USD/gazdă/an. Are o capacitate de 300 de camere și puteți achiziționa mai mult de 25 de licențe de gazdă.

Gazdele întâlnirilor își pot upgrade camerele virtuale la o capacitate mai mare pentru aceeași durată a licenței la un cost suplimentar. În plus, puteți lua suplimente opționale pentru a îmbunătăți capacitățile și a debloca avantajele platformei.

Cazuri de utilizare

 • Întâlniri corporative și colaborare: dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente de întâlnire și colaborare, Adobe Connect este o opțiune excelentă. Oferă acces fără fricțiuni, informații în timp real, implicare și personalizare.
 • Educație și e-learning: Adobe Connect oferă săli de clasă virtuale și programe de formare conduse de instructori pentru un angajament real. Facilitează și permite adevărata putere de a învăța dincolo de orele fizice de bază sau de videoconferințe. Acest lucru vă ajută să îndepliniți obiectivele de învățare fără niciun compromis. Veți primi antrenament virtual captivant, metode moderne, controale de instruire, șanse egale și multe altele.
 • Marketing și seminarii web: Cu Adobe Connect, puteți obține soluții perfecte de webinar care vă permit să colaborați cu participanții. În plus, vă ajută să vă creați și să vă maximizați afacerea. Veți obține impresii de durată dincolo de bariere, împreună cu un branding mai bun.

Alternative Adobe Connect

Dacă căutați mai multe opțiuni, verificați aceste alternative Adobe Connect.

#1. Mergi la sedinta

Obțineți un software simplificat pentru întâlniri virtuale, perfect pentru lucrul la distanță. Mergi la sedinta vine cu securitate la nivel de întreprindere care vă asigură că vă puteți implica și colabora cu participanții cu ușurință, fără a împiedica datele personale.

Am descoperit că instrumentul este flexibil și nu complex. Veți obține administrare simplificată, acces sigur și rapid, sunet clar și multe altele. Oferă întâlniri video, sunet îmbunătățit, cea mai recentă securitate, gestionare a contului și multe altele.

Încercați GoTo Meeting timp de 14 zile și vedeți ce poate face pentru dvs. Puteți merge cu orice plan plătit începând de la 12 USD/lună.

#2. RingCentral

Experimentați întâlniri video online care vă pot ajuta să construiți, să vă conectați și să vă dezvoltați echipele de oriunde în lume RingCentral. Oferă voce HD, capabilități AI, analize de întâlnire, trecere de la apel la telefon la apel video, securitate, integrări și multe altele.

Puteți găzdui, interacționa și vă puteți alătura forumurilor de întâlniri virtuale cu Wi-Fi.

RingCentral oferă o probă gratuită a oricărui plan. Prețul începe de la 20 USD/utilizator/lună pentru apeluri interne nelimitate, SMS, conectare unică, analize pentru administratorii IT și multe altele.

#3. Tastatura

Conectează-te cu echipele tale din întreaga lume cu Tastatura printr-un singur clic cu videoconferința și transcripțiile AI.

Această platformă de întâlnire virtuală are AI încorporată care oferă întâlniri cu un singur clic, productivitate bazată pe inteligență artificială, colaborare nelimitată și multe altele. Veți obține video HD, sunet clar și o experiență personalizată.

Prețul Dialpad începe de la 15 USD/utilizator/lună. De asemenea, puteți face o încercare gratuită pentru a afla ofertele fiecărui plan și cum veți beneficia de pe urma acestuia.

Concluzie

Adobe Connect este un instrument uimitor, bogat în funcții, care poate crea experiențe virtuale reutilizabile, sigure și personalizabile pentru participanții dvs., asemănătoare interacțiunilor din viața reală. Recomand să utilizați acest instrument, deoarece are funcții avansate, o interfață ușor de utilizat și caracteristici de securitate.

Articolul oferă câteva idei bune despre Adobe Connect. Dar dacă tot doriți să căutați mai multe opțiuni, încercați alternativele la Adobe Connect.

Apoi, consultați cele mai bune platforme software de webinar pentru prezentări și ateliere interactive.

x